Çalışan arkadaşlar , otururken karnınız batıyor mu ? ben çok rahatsız oluyorum da. bazen nefes almakta bile zorlanıyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbşm sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bu arada ayrıntılı ultrasonu 20. Haftamı çektir dedi Serpil hanım?
Hiç sorma komşum ya aynısını ben de havvaya yazdım.
Çok batıyor ya.
Masa başında da olunca sıkıntı çekiyorum...
Arkamı sandalyeme yaslayıp ayaklarımı sehpaya uzatıyorum bu kez de klavye uzak kalıyor. Çekiştirip duruyorum =))))))))))))))))
ayy canım geçen temizlik yapmıştım yoruldum 2 gün hissedemedim sonra dinlendim hissettim artık daha iyi hissediyorum canım 16 haftadan sonra artık bizleri duyuyorlarmış konuş canım çok iyimiş gelişimi acısından doğduktan sonra daha erken konuşmaya çalışıyormuşş bebişlerr hissetme konusunda bebeğin eşi önde olursa 21,22 haftalarda hissediliyormuşş o yüzden bazı kadınlar geç hissediyormuşş hiç merak etme ykında hissedersin o güzell hareketlerini işallahh
kızlar diğer başlıkta da yazdım, buraya da kopyalıyorum. içim içimi yiyor. bi fikri olan var mı?
selamlar kızlar,
bişey soracaktım.
ayva yemek gerçekten bebeği güzelleştiriyor mu yoksa bu hurafe mi?
bir de izinsiz bir şey yemek. geçenlerde teyzemlere gittim. kalabalıktık. teyzemle meyve yıkadık. sonra süzülmesi için bıraktık. ben mutfağa gittikçe öyle yedim. teyzem de herkes de görüyor yani. izin almama gerek bile yok yani hepsi "ye hamilesin" der eminim. dayımın kızı "izinsiz bişey yeme, çocuğun arsız olur" dedi. şok oldum. acaba bu da gerçek mi?
ayrıca bişey yenip elimizi üzerimize sürünce bebekte leke olurmuş. ben bazen evde meyveyi yıkadıktan sonra refleks olarak elimi üzerime sürerim.
offff valla ben hiç birini bilmiyorum. bu hurafeler doğruysa ben yandım. çocuğum ayva yemedğim için çirkin, izinsiz meyve yediğim için arsız, elimi üzerime sürdüğüm için lekeli mi olacak?????
Çalışan arkadaşlar , otururken karnınız batıyor mu ? ben çok rahatsız oluyorum da. bazen nefes almakta bile zorlanıyorum
kızlar meraba bugun bi korkuyla açtım forumu valla.hala tarcının etkisindeyim.umarım herkes iyidir.benim psikolojim biraz bozuk(
bana ön eşli demişti dr. canım inşallah hayırlısıyla büyüsünler de tek geç duyum.
inanma canım bunlara.. normalde ben markette pazarda yiyeceklerden yemem. tadına bakıyım da alıyım yoktur bende. 3-4 hafta önce çağla görmüştüm. dedim bir iki tane alabilir miyiim. tabi dediler.. ben de yedim sonra döndüm biraz tartırdım..
yani izinsiz almak konusunda dikkat et yinede.. tabi öyle aile arasında değil. onlardan birşey olmaz.. ama yinede söyle..
ben çalışmıyorum ama masada otururken falan oluyor. bazen kanepede koltukta bile otururken oluyor.
gece sırt üstü yatıyordum belim ağrıdı sola dönüyüm dedim. bir batma oldu.bağırdım. fırladım. eşim ne oldu iyimisin dedi. sonra sağa dönüyüm dedim yine oldu.. hayırlısı...
Ne yapacağız ya ... bende arkamı sandalyeye yaslıyorum , ayaklarıma tabureye uzatıyorum , olmuyor olmuyor.... rahatımı bulamıyorum bir türlü
şişkinlik gibi bir şey oluyor , nefesimi kesiyor sanki
Canım tabloya bi sütun daha açıp bebişlerimizin isimlerini de yazabilir misin? :)
kızlar meraba bugun bi korkuyla açtım forumu valla.hala tarcının etkisindeyim.umarım herkes iyidir.benim psikolojim biraz bozuk(
bence düşünme canım boyle seyleri düşündükce mazallah cekersin. Rabbime emanetler hepsi. inan ki yapabilecek hiç bir seyimiz yok. bende ayrıntılı ultrasonu haftaya ertelemiştim ama tarcından sonra dayanamadım kızımı gormeye gidiyorum yarın. hemde baska doktora aldım randevumu. bence sende git canım gorursun kuzunu rahatlarsın birazcık.
bence düşünme canım boyle seyleri düşündükce mazallah cekersin. Rabbime emanetler hepsi. inan ki yapabilecek hiç bir seyimiz yok. bende ayrıntılı ultrasonu haftaya ertelemiştim ama tarcından sonra dayanamadım kızımı gormeye gidiyorum yarın. hemde baska doktora aldım randevumu. bence sende git canım gorursun kuzunu rahatlarsın birazcık.
Aynı sıkıntı bende de var. Bir de alışmışım masaya yaslanarak klavye kullanmaya,şimdi göbeğime değiyor masa ve belli bir süre sonra sıkıntı yaratıyor.
Özellik yemek yedikten sonra masama geçince daralma bende de oluyor. Sabredelim canım doğum iznine kadar, geçecek inşallah...
canım hayırlı olsun oğluşun maşallahCanım boyunu ölçmedi, bacaklarını ve kollarını ölçtü. Kilosu 200 gr olmuş Kemiklerine baktı. Kafasını ölçtü. Kızım sırtını döndüğü için yüzünü bile göremedik ama olsun
damlacım ya ayrıntılı ultrasona ne zman gideyim sence?? bende bu hafta sonu bi bahane uydurup gideyim doktorum 3 haftadan önce gelme hatta 1 ay dedi önce..ama ben cok huzursuzum kendi kendimi yiyorum resmen.gideyim rahatlıyım cumartesi.
Haberi bende sabah aldım canım ve hala çok üzgünüm.Zaten sürekli korkuyordum bir de bunu duyunca iyice tedirgin oldum.Ama yaşanan bu üzücü olayın pıhtılaşmayla vs. ilgisi yokmuş.O nedenle lütfen unutmaya çalışalım canım.Herşey güzel olacak inşallah.
Daha dün nasıl iğne olunuyor diye araştırma yaparken bak şimdi cinsiyetlerimizi bile öğrendik.Unut lütfen,ben de unutmaya çalışacağım...
Canım bu ayrıntılıya internetten edindiğim bilgiye gore 17 ve 24. haftalar arasında bakıyorlar. ama doktorlarımız genelde 20 ve 22. hafta arasında öneriyorlar. sonucta o senin doktorun istediğin her zaman sana bakmak zorunda hele ki stres yaptıysan. stres bebeğe zararlı cunku. ayrıntılı için ben 21. haftada gidecektim aldım randevu ama sonra prenses dedi gec git daha ne gorursun 22. haftaya aldım randevumu. bu sebepten yarın baska doktora gidiyorum aynı hastane içinde. çünkü stres yaotım yani bikere.
sende 20. haftandan sonra bnece istediğin zaman gidebilirsin ayrıntılı için. ama prensesin dediği gibi ne kadar gec gidersek kuzumuz okadar büyük olur ve daha guzel şekillerde goruruz bebişlermizi :)) şimdi stresi bırakıyorsun bi sakin oluyorsun. kotü hiç birseyi düşünmüyorsun. hersey cok güzel olacak inşallah. ama yine de cok stresliysen ki oylesin doktoruna git ve rahatla. olmadı baska güvendiğin doktora git canım hiç birsey senden ve bebeğinden onemli değil.
Canım bu ayrıntılıya internetten edindiğim bilgiye gore 17 ve 24. haftalar arasında bakıyorlar. ama doktorlarımız genelde 20 ve 22. hafta arasında öneriyorlar. sonucta o senin doktorun istediğin her zaman sana bakmak zorunda hele ki stres yaptıysan. stres bebeğe zararlı cunku. ayrıntılı için ben 21. haftada gidecektim aldım randevu ama sonra prenses dedi gec git daha ne gorursun 22. haftaya aldım randevumu. bu sebepten yarın baska doktora gidiyorum aynı hastane içinde. çünkü stres yaotım yani bikere.
sende 20. haftandan sonra bnece istediğin zaman gidebilirsin ayrıntılı için. ama prensesin dediği gibi ne kadar gec gidersek kuzumuz okadar büyük olur ve daha guzel şekillerde goruruz bebişlermizi :)) şimdi stresi bırakıyorsun bi sakin oluyorsun. kotü hiç birseyi düşünmüyorsun. hersey cok güzel olacak inşallah. ama yine de cok stresliysen ki oylesin doktoruna git ve rahatla. olmadı baska güvendiğin doktora git canım hiç birsey senden ve bebeğinden onemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?