2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım. Park yatağı hangi marka alacaksın? Biraz araştırmıştım ama kararsızım.

Eki Görüntüle 1100734
BU nuna'nın park yatagı indirimde olan şuan için bu. ama demirleri falan cok fazla sağlam. diğerleri bu kadar sağlam gelmedi bana. hollanda'da üretiliyornuş zaten. ve hemen katlanıyor. ama sallanma ozelliği yok. titreşim alcaz onun yerine yatagına titreşim koyacagız o şekilde uyuyuyorlar bebişler.. biz şuan için bebeği sallamak istemiyor cunku uzmanlar bebeğin sallanmasını doğru bulmuyor. ama kime sorsam bende istemiyordum sallamak ama ister istemez sallıyorsun diyorlar :)) eger baktık titerşim yetmiyor illaki sallamamız gerekiyor ozaman da boyle birsey almayı dğşünğyoruz.
Eki Görüntüle 1100743

bu da diğer park yatak seçimimiz. ama bunu cok sağlam bulamadı eşim. muhtemelen nunayı alacagız. indirimde olması da cabası. kullananlar da cok memnun. bunun de tek artısı sallama ozelliği var. ama dediğim gibi şuan için düşünmüyoruz sallamayı.
Eki Görüntüle 1100736

teşekkürler canım..

mimozacicegimm
evet canım gece gündüz bebeği sabit bir yere koyamıyorsun.sallamak gerekiyor. park yataklarda sallama özelliği yok (önceden yoktu en azından) bu yüzden zorlanılıyor.yeğenimden biliyorum. ama onun beşik de vardı.(büyüyen beşik) en çok onu kullanıyordu. direk beşik almayı düşünmüyor musunuz? genç odası olanlarda var ama klasik sallanan beşiklerden olunca ilerde genç-çocuk odası neyse alınır ilerde.

Son düzenleme:
Merhaba güzel annişler ve bebişleri:) Bebeğini kaybeden bir arkadaşımız varmış gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah
Kızlar ben bebeğimi hissetmiyorum acaba erken mi (17.haftadayım imzada yanlış geç döllenme olmuş bende) çikolata yiyorum yok yine benim oğluşum sevmiyor galiba çikolata.Doktora haftasonu gitmiştim hissetmediğimi söyledim kötü birşey demedi bebekte iyiydi sanırım benimki keyif yapıyor anneyi rahatsız etmiyor

Teşekkür ederim Damlacığım, ayrıntılı bilgi vermişsin. Ben de sallamanın saçma olduğunu düşünüyorum ama herkes başta bizim gibi düşünüyormuş sanırım Bana Kraft'ın yataklarını önerdiler ama hiç gidip mağazadan falan incelemedim. Hep netten baktım. Bir de bizim 2 tane almamız gerekecek sanırım. Ev tripleks, yatak odası da orta katta. Ama gündüz ben evdeyken alt katta iş yaparken, çocuğu üst katta bırakamam sanırım. Nasıl oluyor bu işler bilemiyorum ki :44: Yoksa gündüz kanepede falan da uyuyor mu bu minnaklar? Ama ya düşerse Allah korusun Offff herşeye ne kadar acemiyim. Dün eşime sen hiç bebek bezi değiştirdin mi dedim, "Hı tabiii, zaten benim önceden 10 tane çocuğum vardı." dedi bana Hep bu stresli düşünceler yüzünden erteledik zaten bunca zaman çocuk sahibi olmayı. Artık yaşayarak öğreneceğiz sanırım

Son düzenleme:
Herkese Günaydııınnn

Cumartesi günü doktorumuz 3 hafta sonra detaylı ultrason istedi. Siz kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyosunuz? Hangi doktora veya hastaneye gidiceksiniz?

Benim doktorum Dr.Zeki Şahinoğlu, Dr. Mehmet Uludoğan ve Dr.Recep Has'ı önerdi. Recep Has çok yoğunmuş o yüzden düşünmüyorum. Zeki Şahinoğlu'na gidicem sanırım.

Ben lcwaikiden aldım pantolonu. Oraya da bakarım :)

İlk başta kelebek hissedeceksin dediler ben hiç kelebek hissetmedim. Ben futbolcu oğlumu hissettim ve hissediyorum :)))))))))))))

merhaba çok sevindim bende geçen hafta oğlum olacağını öğrendim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah boyu ve kg'su ne kadar birkaç gün önden gidiyormuş ya merak ettim

Canım hayırlı olsun oğluşun maşallah Canım boyunu ölçmedi, bacaklarını ve kollarını ölçtü. Kilosu 200 gr olmuş kemiklerine baktı. Kafasını ölçtü. Kızım sırtını döndüğü için yüzünü bile göremedik ama olsun

Ben ilk net ve sert darbeyi 17. haftanın bittiği gün hissettim maşallah. Hatta bir an hamile olduğumu unutup, "N'oluyo be?" diye tırstım Erkek bebekler daha hareketli olur, daha erken hissedilir diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.Çok önceden beri ufak kıpırtımsı şeyler hissediyordum zaten. Ama gaz mı kıpırtı mı emin olamıyorsun o minik hareketlerde. Darbe geldiği zaman başka birşeye benzemiyor, net olarak anlıyorsun annesi. Umarım en yakın zamanda hissedersin, çok keyifli.

yok canım o büüyüyen genc odalarına ben cok sıcak bakmıyorum. cunku kendimden biliyorum oyle senelerce aynı seyi kullanamyı sevmem. hem zaten bizim odamızda kalacak belli bir süre ee beşiği ordan oraya taşımakta ayrı bir problem olacak. 2 sene içinde biz komple odasını dizeceğiz iyice büyünce. ki zaten tasınacağız seneye istanbuldan yeni evimizde hersey sıfırdan olsun isityoruz :))

sallanan hamak dışında Eki Görüntüle 1100765 boyle bir ürün var. bununda düğmesini acıyorsun kendisi sallıyor sen düğmeyi kapatana kadar. hiç olmadı bunu alacagız. ama dediğim gibi sallamak iistemiyorz. yani çileden cıkana kadar sallamadan uyutmaya calısacagız kızımızı :))

Eklentiler

• $lNUN-80302_1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 55

canım ben 16 haftalıkken 20 haftaya randevu verdiler. yani 3 taramının 2basamağı ayrıntılı ultrasan olarak yazıyor kağıtta. o da 20. haftada bakılıyormuş. yani ben de 26 mayısta gidiyorum. inşallah iyi sonuçlar alırız..

Ben lcwaikiden aldım pantolonu. Oraya da bakarım :)

İlk başta kelebek hissedeceksin dediler ben hiç kelebek hissetmedim. Ben futbolcu oğlumu hissettim ve hissediyorum :)))))))))))))

Eveeeet, nasıl vuruyor değil mi? Babası da "Futbolcu mu olacaksın sen? Çık dışarıya da oynayalım." diyor. Ben de kızıyorum, futbolcu değil basketbolcu olacak benim oğlum diye Bahçede basketbol potası yerini bile düşündük. Allahım hayırlısıyla kısmet eder inşallah o günleri de. Oyyyy sağlıkla gelsin yavrularımız.

Canım medipolun bircok Hastanesi oldugu icin sordum bende bagcilar medipole gidiyorum.doktorun kim benimki Ayfer Ozbek eski doktorum iki dogumumu yaptim simdi kismetse 3.cuyu yinr onda yapicam

aaaaaaaaa aynı hastane ve aynı doktor:))))) benim de doktorum ayfer özbek:)) memnun kaldım ben. sen de memnunsun ki onu bulmuşsun yine:) bebişinin cinsiyeti ne?

Bu düşünceler hepimizde vardır belki , takılma bence atlatırız inş. :) Odane bir küçük beşik koyarsın , birde gündüz alt kata , yada odasına böylece atlatırsın
Aile büyüklerinden yanınızda yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

canım bir tane park yatak alabilirsin. sende evini değiştireceksin bence hiç beşik falan alma şimdiden. yeni evine geçince herseyi sil bastan alırsınız. onun dışında sana onerim park yatak dısında Eki Görüntüle 1100767 bunu alabilirsin oda da bunun uzerinde uyutabilirsin. bu cok fonksiyonlu birsey. hem mama sandalyesi olarak kullanılabilir hem yatıyor hemde oturabiliyor bunun içinde. titreşim ozelliği sallanma ozelliği sabit durabilmesi için bir ozellik var. aynı zamanda sanırım cok net hatırlamıyorum ama müzikte vardı içerisinde. sanırım ben ilk sene için mama sandalyesi yerine boyle birsey alacagım. zaten 6 aydan sonra mama ya baslayacagı için ozamana ladar uyumazsa falanda içerisine yatırıp sallarım :))

Sağol arkadaşım desteğin için :) Nasipse annem olacak ama o da 35 sene önce doğurmuş. Ne kadar hatırlıyordur bilmiyorum Beraber öğreneceğiz, bebiş öğretecek anlaşılan

Amiinnnnnnnnnn inşallahhh. Futbol da güzel basketbol da. Ama futbolu ben çok severim :) Ben galatasaraya çekiştiricem oğlumu, eşim beşiktaşa. Artık hangi takımlı olur büyüyünce kendisine kalmış =)))

Zaman çabuk geçiyor. Yaz sonu bebeklerimizi birer birer kucağımıza alıcaz.. Çok heyecanlanıcaz

Bende 2 hafta önce ufak kıpırtı hissettim ama devam etmeyince yanlış anladım dedim.Bakalım benimki ne zaman annesini şaşırtacak çok merak ediyorum eşimde hissetsin istiyorum yazık kulağını dayıyor karnıma içerde yüzüyo galiba su sesi geliyor diyor bende bozmuyorum tabii

Sağol arkadaşım desteğin için :) Nasipse annem olacak ama o da 35 sene önce doğurmuş. Ne kadar hatırlıyordur bilmiyorum Beraber öğreneceğiz, bebiş öğretecek anlaşılan

Rica ederim :))) benim annnemde unutmuş çocuk bakmayı , ablalarım var onlarda uzaktalar bana . Doğuma gelirler bunun dönüşü de var :)
En iyisi bebişimiz bize öğretecek inş . Hemde ne güzel anneler olacağız bak gör

canım sadece maddi açıdan demiyorum da hani park yataklara verilecek parayı sallanan beşikte bir seferde alınabilir diye.. ama tabi sonuçta sizin evin durumu ve sizin isteğiniz önemli. ona göre ayarlıyorsunuz..

bu fotodaki beşik güzel ama acaba rahat mı.. hani bizim bebek kış bebeği olacak. evler ne kadar sıcak tutsak da onlar bebek oldukları ısınmayı iyi ayarlamak gerekiyor.. yanlış anlama benim amacım öneri vermekten çok bilgi fikir edinmek aslında.. çünkü bizim odaya eşyalarımız tıka basa.. odamıza beşik koyamayacağımız ve bizim oda güneş almıyor. serin kapalı. oturma odası ve kayınvalidenin odası güneş alıyor. ben oturma odasına beşiği koymayı düşünüyorum. görümcem bizim beşik var diyor açıkçası ben de isterim bebeğim kendi istediğim birşeyi alabilmek ama uzun süre idare etmemiz lazım. o yüzden onların ki gelecek ama en azından bebeğime daha rahat bir oda yapıyım. yani odayı badana yaptırıp beşik ve eşimin önceki gardrobunu bebeğim için kullanıyım diyorum. ne biliyim en azından onların üzerine sticker yapıştırırım. yeğenim bebekliğinde öyle şeylere bakarak büyüdü. seviyordu.. bir de oraya yatak ki yatak var oldukça.. onları koyum ben orada kalıyım diyorum. ancak ne zamana kadar ne kadar bilmiyorum tabi.. çünkü 4-5 aydan sonrada onu odasında bırakıp kendim odaya gidemem.. hep orda kaladabilirim.
yoksa böyle küçük birşey mi alsam diye de düşünmüyor değilim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…