- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Günaydın canım. Park yatağı hangi marka alacaksın? Biraz araştırmıştım ama kararsızım.
oooo kamuda mı çalışıyorsun canım. hamile olmadığını söylemeyince öyle düşündüm.
çünkü özel sektörde bu kadar beklemek imkansız ya da istisna durumları olmuş olabilir.
hayat1979 , topuk kanı ile otizmin ilgisi yok. Özellikle Fenilketonüri için yapılıyor o test. Zaten otizmin tam bir testi yok. Ancak yapılan araştırmalarda amniyosentezde testesteron hormonu belli bir seviyenin üstünde çıkan annelerin bebeişlerinin otizmli olduğu görülmüş. Ancak standart olarak yapılan bir test değil. Çünkü otizmli her bebeğin alınabileceği riskini doğuruyormuş bu test, ama otizmli olup bildiğimiz gibi dahi denebilecek yetenekte insanlar da var. Bunun önüne geçmek için standart uygulama haline gelmemiş bu test. Otizm ve down sendromu çok farklı şeyler. Karıştırılmaması gerekir.
Bu arada benim darbeler genelde karnımın alt tarafında oluyor. Ama bazen dolaştığını da hissediyorum. Geçen gün sanki mideme dayandı bir ara gibi geldi bana. Biraz minyonum da galiba içerisi dar geliyor yavruma :)
Defactodan aldım ben, aklında olsun. Normalde sıfır bedendimama M beden vardı, onu aldım. Kot gibi görünüyor, işyerinde de giyiniyorum.
İçimi rahatlattın şu vurmalar konusunda, çünkü öyle kelebek gibi falan değil, boksör gibi geliyor bizim darbelerAynen dediğin gibi, eşim de hissediyor elini koyunca. Dün gece keşke karnımız şeffaf olsaydı da hep görseydik onu dedim, eşim güldü
merhaba çok sevindim bende geçen hafta oğlum olacağını öğrendim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah boyu ve kg'su ne kadar birkaç gün önden gidiyormuş ya merak ettim
Merhaba güzel annişler ve bebişleri:) Bebeğini kaybeden bir arkadaşımız varmış gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah
Kızlar ben bebeğimi hissetmiyorum acaba erken mi (17.haftadayım imzada yanlış geç döllenme olmuş bende) çikolata yiyorum yok yine benim oğluşum sevmiyor galiba çikolata.Doktora haftasonu gitmiştim hissetmediğimi söyledim kötü birşey demedi bebekte iyiydi sanırım benimki keyif yapıyor anneyi rahatsız etmiyor
teşekkürler canım..
mimozacicegimm
evet canım gece gündüz bebeği sabit bir yere koyamıyorsun.sallamak gerekiyor. park yataklarda sallama özelliği yok (önceden yoktu en azından) bu yüzden zorlanılıyor.yeğenimden biliyorum. ama onun beşik de vardı.(büyüyen beşik) en çok onu kullanıyordu. direk beşik almayı düşünmüyor musunuz? genç odası olanlarda var ama klasik sallanan beşiklerden olunca ilerde genç-çocuk odası neyse alınır ilerde.
Herkese Günaydııınnn
Cumartesi günü doktorumuz 3 hafta sonra detaylı ultrason istedi. Siz kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyosunuz? Hangi doktora veya hastaneye gidiceksiniz?
Benim doktorum Dr.Zeki Şahinoğlu, Dr. Mehmet Uludoğan ve Dr.Recep Has'ı önerdi. Recep Has çok yoğunmuş o yüzden düşünmüyorum. Zeki Şahinoğlu'na gidicem sanırım.
Ben lcwaikiden aldım pantolonu. Oraya da bakarım :)
İlk başta kelebek hissedeceksin dediler ben hiç kelebek hissetmedim. Ben futbolcu oğlumu hissettim ve hissediyorum :)))))))))))))
Canım medipolun bircok Hastanesi oldugu icin sordum bende bagcilar medipole gidiyorum.doktorun kim benimki Ayfer Ozbek eski doktorum iki dogumumu yaptim simdi kismetse 3.cuyu yinr onda yapicam
Teşekkür ederim Damlacığım, ayrıntılı bilgi vermişsin. Ben de sallamanın saçma olduğunu düşünüyorum ama herkes başta bizim gibi düşünüyormuş sanırımBana Kraft'ın yataklarını önerdiler ama hiç gidip mağazadan falan incelemedim. Hep netten baktım. Bir de bizim 2 tane almamız gerekecek sanırım. Ev tripleks, yatak odası da orta katta. Ama gündüz ben evdeyken alt katta iş yaparken, çocuğu üst katta bırakamam sanırım. Nasıl oluyor bu işler bilemiyorum ki :44: Yoksa gündüz kanepede falan da uyuyor mu bu minnaklar? Ama ya düşerse Allah korusun Offff herşeye ne kadar acemiyim. Dün eşime sen hiç bebek bezi değiştirdin mi dedim, "Hı tabiii, zaten benim önceden 10 tane çocuğum vardı." dedi bana Hep bu stresli düşünceler yüzünden erteledik zaten bunca zaman çocuk sahibi olmayı. Artık yaşayarak öğreneceğiz sanırım
Teşekkür ederim Damlacığım, ayrıntılı bilgi vermişsin. Ben de sallamanın saçma olduğunu düşünüyorum ama herkes başta bizim gibi düşünüyormuş sanırımBana Kraft'ın yataklarını önerdiler ama hiç gidip mağazadan falan incelemedim. Hep netten baktım. Bir de bizim 2 tane almamız gerekecek sanırım. Ev tripleks, yatak odası da orta katta. Ama gündüz ben evdeyken alt katta iş yaparken, çocuğu üst katta bırakamam sanırım. Nasıl oluyor bu işler bilemiyorum ki :44: Yoksa gündüz kanepede falan da uyuyor mu bu minnaklar? Ama ya düşerse Allah korusun Offff herşeye ne kadar acemiyim. Dün eşime sen hiç bebek bezi değiştirdin mi dedim, "Hı tabiii, zaten benim önceden 10 tane çocuğum vardı." dedi bana Hep bu stresli düşünceler yüzünden erteledik zaten bunca zaman çocuk sahibi olmayı. Artık yaşayarak öğreneceğiz sanırım
Bu düşünceler hepimizde vardır belki , takılma bence atlatırız inş. :) Odane bir küçük beşik koyarsın , birde gündüz alt kata , yada odasına böylece atlatırsın
Aile büyüklerinden yanınızda yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
Eveeeet, nasıl vuruyor değil mi? Babası da "Futbolcu mu olacaksın sen? Çık dışarıya da oynayalım." diyor. Ben de kızıyorum, futbolcu değil basketbolcu olacak benim oğlum diyeBahçede basketbol potası yerini bile düşündük. Allahım hayırlısıyla kısmet eder inşallah o günleri de. Oyyyy sağlıkla gelsin yavrularımız.
Ben ilk net ve sert darbeyi 17. haftanın bittiği gün hissettim maşallah. Hatta bir an hamile olduğumu unutup, "N'oluyo be?" diye tırstımErkek bebekler daha hareketli olur, daha erken hissedilir diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.Çok önceden beri ufak kıpırtımsı şeyler hissediyordum zaten. Ama gaz mı kıpırtı mı emin olamıyorsun o minik hareketlerde. Darbe geldiği zaman başka birşeye benzemiyor, net olarak anlıyorsun annesi. Umarım en yakın zamanda hissedersin, çok keyifli.
Sağol arkadaşım desteğin için :) Nasipse annem olacak ama o da 35 sene önce doğurmuş. Ne kadar hatırlıyordur bilmiyorumBeraber öğreneceğiz, bebiş öğretecek anlaşılan
yok canım o büüyüyen genc odalarına ben cok sıcak bakmıyorum. cunku kendimden biliyorum oyle senelerce aynı seyi kullanamyı sevmem. hem zaten bizim odamızda kalacak belli bir süre ee beşiği ordan oraya taşımakta ayrı bir problem olacak. 2 sene içinde biz komple odasını dizeceğiz iyice büyünce. ki zaten tasınacağız seneye istanbuldan yeni evimizde hersey sıfırdan olsun isityoruz :))
sallanan hamak dışında Eki Görüntüle 1100765 boyle bir ürün var. bununda düğmesini acıyorsun kendisi sallıyor sen düğmeyi kapatana kadar. hiç olmadı bunu alacagız. ama dediğim gibi sallamak iistemiyorz. yani çileden cıkana kadar sallamadan uyutmaya calısacagız kızımızı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?