2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok saol canım, öğrendik çok şükür.Daha da önemlisi 1 ay sonunda bebişi görüp,iyi olduğunu öğrendik.İnşallah hep böyle iyi haberler paylaşırız :)

Evet ya maşallah maşallah, kımıldamadı mı hala bu bıdık ya, erkekmiş bir de:) Sizin oğlanlar korksun benim kızdan valla, 2 haftadır tepiniyor içerde:)
(Allaha bin şükür:)

Merhaba kizlar
Prensesimle 17 haftalik olduk nerdeyse.4 gundur pit pit diye atiyor
hatta cikolata falan yedigimde kipir kipir oluyor
cok guzel bir duyguymus
Yalniz son 3 gundur avuc icim surekli soyuluyor
Nemlendirici suruyorum,ellerimi kuru birakmiyorum
ama gecmiyor.Acaba vitamin eksikliginden falan olabilir mi?
20 mayista kontrolum.O zamana kadar nasil onlem alabilirim?

Benim elimin içi de soyuluyor...
Olağan bir şey sanırım. Bepanthol sürdüm işe yaramadı. Doktora sorucam ben de.

ay canım ewet benım bebıs 12 haftada erkektı 16 da kız oldu :) cok da mutluyum ıns degısmez artık ben 17 haftamdaym ama tekme hıssetmıyorum daha sabırsızlanıyrm ne zaman hıssederım dıye

:)) seni doguma kadar marmarise transfer edicem doktorumla gorusturmeknicin zaten ne zaman canin isterse gel diyo artik ger hafta tipis tipis kontrole beraber gideriz:)

ne hos ya tekme hısseetmek heyecanlı olmalı ben suan 17ye gırdım bugn acaba ne zaman hıssedıcem dıyorum sen ne zaman hıssetn canım ılk dun aksam sol kasıgmda bısıy vurdu kactı sankı ama bıkere anlayamadımkı hanı dıstan dokununca bellu olan bısıyde degıl cok dınledgım ıcın banamı ole gelıyo artık bılmıyorum

canım benım tabloda bebıs erkek ama kız oldu bebnım bebıs 16 haftada:) degıstırırmısın acaba

pek giremiyorum ama takipçinizim bebişin hareketlerini hissedenler varmış ne mutlu bizimde 13. haftada erkek dendi.. 14. haftada kız dedi kesin dedi... ben oglumu bekliyordum ama hayırlısı hala bi süprüz yaparda anne bak pipim burda erkegim ben der diye bekl,iyorum.. elim hiç pembelere gitmiyor Şaka bi yana Rabbim saglıkla versin yeterki.. melegim gelirse başımın üstünde yeri var.. şimdilik meral bade miz bakalım çınar alp olursada üzülmem

Canım tablodaki başlıkları biraz kısaltsan mı ya da yazı boyutunu mu küçültsen. Ekrana sığmıyor tablo :)

Daha bizde hissedemedik canım doktora bir iki haftaya hissedersin ancak dedi bana muayeneye gittiğim zaman.
Hayırlı evlatlar olsun bizlere de canım. cinsiyeti önemli değil ama senin bebeğin cinsiyetinde yanılmışlar ya sen biraz acaba mı yaşarsın

Bugün canım öyle sıktılar ki eşimle kayınvalidem hamileliğimden birşey anlamıyorum bıktım arkadaşlar artık.
Bebeğim üzülecek etkilenecek diye korkuyorum. Başıma ağrılar girdi. Bu evlilik ne zormuş.

ben her mayenede boyunu soruyorum benimde geçen hafta 160 gr dı 200 olmuştur herhalde 3 lü testi yaptırdın mı canım sen

Bir türlü pozisyonunu değiştirmediği için boyunu ölçemedi canım

Ben 2 li ve 4 lü test yaptırdım canım, 4lünün sonucu henüz çıkmadı, haftaya çıkıcakmış. 3 hafta sonra da detaylıya gidicem inşallah.

selam kızlarrr bayadır yazamadım yok tatildi yok annemler geldi derken bi türlü nete giricek zaman bulamadım, yazdıklarınızıda okumaya yetişemiyorum baya bi birikmişşş umarım hepiniz vee sevgili bebeciklerimizzzz iyidirler hepinize sarılıyorrrrr ve öpüyorummmmm

canım peygamber efendimiz söylemiş bebişler gamzeli güzel olurmuş hamilelikte ayva yenirse ben öyle duydum doğrumu bilmiyorumm ama şu meyve yediğimizzde elimizi biyerimize sürersek izi çıkıyor bizzat şahidim ablam dut yemiş belini kaşımış yeğenimin belinde kırmızı bir leke var görümcemin oğlundada varr bilmiyorum belkide tesadüf olabilir ama şu gizli meyve yersek çocuk arsız olur diye ilk defa duydum bence doğru deyil sen bunları düşüme canım boşverr

canım o yüzden geç hissedebilirsin canım boşver sağlıklı olsunlarda geç oynasınlar önemli deyil....

Ne güzel canım ben hala hissedemedim inşallah bu haftadan sonra hissederim artık.

Benim de alnım kaşlarım falan soyuldu canım bence hamilelikle birlikte her şeyimiz yenileniyor krem bende de kar etmedi ama bi süre sonra geçti, senin de geçer bence

Canım tablodaki başlıkları biraz kısaltsan mı ya da yazı boyutunu mu küçültsen. Ekrana sığmıyor tablo :)

evet canım şimdi oldu sanırım sıra olayını düzgün yapamadım sadece. ama bukadarına bıle şükrediyorum suanda kac saattir uğrasıyorum bu kadar oldu. artık idare edelim. hadiiiii bakalım gelsin isimler :):)

Canım çok sağol amin haftaya belli olacak sonuç. Detaylı yaptırdığın yere göre değişiyor ama sanırım 200 ile 600 arası değişiyor. Devlet hastaneleri de varmış canım ama onlar ne kadar bilmiyorum

Bizimki kizsa Seyran Naz erkekse Musab olacak.. mimozacicegimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…