2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar tabloya bilgilerini yazdırmak isteyenler yada bebişinin cinsiyetini ve ismini tabloda paylaşmak isteyenler bana özelden yazsın bende müsait olduğum zaman hemen ekleyeyim. canlansın tablomuz artık
Canım bizim beklenen doğum tarihi 9 Ekim oldu onu düzeltir misin musait olunca

arkadaşlar tabloya bilgilerini yazdırmak isteyenler yada bebişinin cinsiyetini ve ismini tabloda paylaşmak isteyenler bana özelden yazsın bende müsait olduğum zaman hemen ekleyeyim. canlansın tablomuz artık

Canim ben telefondan girdigim için özel mesaj atamıyorum kusurumuza bakma teyzesi :))) bizim kızımız olacak :))

Çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Masallah canim kocaman olmus oglusun :) detayli ultrason istemedi mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende anlamadım emin olmak amaçlı yapsan iyi olur dedi ben aslında pek yanaşmadım ama ooff işte yaş 31 olunca insan korkıuyor ama dr gerek yok yaptırma deseydi yaptırmazdım

Canim ben de 31 yasindayim asil risk 37den sonraymis o yuzden bi genc sayiliriz ama ucluden ziyade dortlunun sonucu daha guvenilirmis bence doktoruna sorabilirsin bu konuyu, bi de risk yoksa niye istiyolar ki

Hoşgeldiniz cnm :) maşallah oğluşuna , sen kaçıncı hafta dasın ? maşallah boyuna posuna

Şimdi ben de korktum ya pıhtılaşmamızın olup olmadığı nasıl anlaşılır ki? Siz nasıl anladınız kızlar?

Anladım cnm çok tşktler cevapsız bırakmadığın için

yaa bende bazen evde meyve yiyince üstüme sürüyorum ay her yerinde birşey çıkarsa :26:
Birde bende kaynanamda kiraz yıkamıştım sonra masadan yedim 1-2 tane ama ben yıkadım masaya koydum herkes gördü hemen söylemem lazım dalga geçecekler kesin ne olacak ye tabii diye:)

Şimdi ben de korktum ya pıhtılaşmamızın olup olmadığı nasıl anlaşılır ki? Siz nasıl anladınız kızlar?

canım benim iki tane kürtajım var boş gebelik nedeniyle...yani kese olusuyodu ama bebek olusmuyodu...ikinciden sonra doktor böyle seylerin kan pıhtılasmasından kaynaklanabilcegini söleyip trombofili paneli testlerini yaptırmamızı istedi ege üniversitesi arastırma hastanesine bi yazı yazdı ve o yazıyla gidip tahlilleri yaptırdım pıhtılasma cıktı...

bazı insanlarda bu durum ilk cocukta hiç kendini belli etmeden gayet saglıklı bi cocuk dunyaya getirebiliyoken bizim gibi olanlardaysa erken haftalarda düşükle yada kurtajla sonlandırılabiliyor.tarcının bir kızı var biliyosun...2.cocukta pıhtılasma sorunu cıkmıs olabilir mi evet olabilir test yaptırmasında fayda var maalesef ki bu pıhtılasma böyle kayıplar yasamadan bi belirti vermiyo canım Allah ım hepimizin bebeklerini korusun...

Merhaba hanımlar;

Allah izin verirse bende ekim annesi olacağım... Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlıkla kavuşmak nasip etsin...

Masallah canim kocaman olmus oglusun :) detayli ultrason istemedi mi?

Sağol bitanem. Yok canım doktor bişey demedi 4 hafta sonrasina kontrol verdi
Hoşgeldiniz cnm :) maşallah oğluşuna , sen kaçıncı hafta dasın ? maşallah boyuna posuna

Sağol canım bugün tam 17+5

Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Âmin. Bana çok kan ve idrar testi yaptı devlet hastanesi ilk gittiğimde. Ama bu yapıldı mı bilmiyorum. Sanırım herhangi bi kayıp olmadan bir tahlil istemiyorlar. Bana sordular çünkü düşüğün kürtajın var mı diye. Var deyince de yapıyor olabilirler. Sizin işiniz kolay değil. Kendinize iğne yapıyorsunuz. Allahım size kolaylık versin canım benim. Sizin emeğiniz çok büyük. Allahım güzel yüreklerinize göre hayırlı sağlıklı saygılı evlatlar versin size. Âmin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…