arkadaşlar tabloya bilgilerini yazdırmak isteyenler yada bebişinin cinsiyetini ve ismini tabloda paylaşmak isteyenler bana özelden yazsın bende müsait olduğum zaman hemen ekleyeyim. canlansın tablomuz artık
teşekkür ederim.
Canım bizim beklenen doğum tarihi 9 Ekim oldu onu düzeltir misin musait oluncaarkadaşlar tabloya bilgilerini yazdırmak isteyenler yada bebişinin cinsiyetini ve ismini tabloda paylaşmak isteyenler bana özelden yazsın bende müsait olduğum zaman hemen ekleyeyim. canlansın tablomuz artık
arkadaşlar tabloya bilgilerini yazdırmak isteyenler yada bebişinin cinsiyetini ve ismini tabloda paylaşmak isteyenler bana özelden yazsın bende müsait olduğum zaman hemen ekleyeyim. canlansın tablomuz artık
Rica ederim canm ne demek. ismi belli olunca soylersen isminide eklerim hemencecik
Rica ederim canm ne demek. ismi belli olunca soylersen isminide eklerim hemencecik
Canim ben telefondan girdigim için özel mesaj atamıyorum kusurumuza bakma teyzesi :))) bizim kızımız olacak :))
aah ona karar vermek çok işte haber veriririm babası bir karara bağlarsa artık :))
ben eklemişim zaten haberinizi duyar duymaz :)
Çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
bende anlamadım emin olmak amaçlı yapsan iyi olur dedi ben aslında pek yanaşmadım ama ooff işte yaş 31 olunca insan korkıuyor ama dr gerek yok yaptırma deseydi yaptırmazdım
Çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Kizlar ben tarcini hamilemiyiz degilmiyiz diye BAT Tarihi bekledigimiz zamanlardan beri taniyorum kutsal sende biliyosun aslinda canim...ama bende pihtilasma oldugu icin pihtilasma sorunu olanlari ayrica bilirim tarcinda pihtilasma flan yoktu hatta 1 kizi var ama bu olaydan pihtilasma testini yaptirir mi bilmem doktoru bu bebek dollenirken hatali olmus demis patoloji sonuclari temiz onyuzden test yaptiracagini sanmiyorum ama keske yaptirsa...suan hala cok uzgun oldugu icin bu konularla ilgli bisey yazamiyorum ona ama ilerleyen zamanlarda mutlaka pihtilasmayi hatirlaticam eger boyle bi sorun varsa en azindan onlemini alir
Canim cok guzel bi paylasim olmus cok tesekkurler
Valla benim de içim gitti, bir an önce gelseler de alsak:)
Canım biz bir kliniğe gidiyoruz, kadın doğum dahil birkaç dal var ve doğum orda yapılmıyor ama doktorumuz çok yoğun, çok geleni var. Muayene ücreti sigortalı 100 lira sanırım ama cihazı iyi, 10.haftadan sonra 2 haftada bir gittiğimizde açıyor o 3 boyutlu renkli olanı, resmini de veriyor ama ultrason süresi birlaç dk o yüzden bebeğe zarar vermiyordur inşallah. Ayrıntılıyı 22.haftada bakacakmışız o nasıl olacak bilmiyorum tabi:26:
Canım bununla ilgili rivayet edilen bir kıssa var. Hatırladığım kadarıyla şöyle:
Bir yerde ahalinin su kaplarını delip kaçan bir çocuk varmış. Ahalinin canına tak etmiş. Ailesine söylemişler. Ailesi de bir alime gitmiş. Alim kadına dönüp: hamileliğinde izinsiz bir şey yedin mi diye sormuş. Kadın da güç bela hatırlamış. Bir gün komşuma gitmiştim. Masada portakal vardı. Çok canım çekti ama utandım isteyemedim. O odadan çıkınca şişimi portakala geçirip suyunu emdim, demiş. Alim de bu sebepten çocuk bu davranışı yapıyor, demiş. Aile komşudan helallik isteyince çocuk milletin su kaplarını delmeyi bırakmış.
Bunun hurafe olduğuna inanmıyorum. Sonuçta bir şeyi izinsiz almış oluyoruz. Söyleyip yesek çook daha güzel olur. Çünkü alimlere göre bebeğin eğitimi anne karnında başlıyor. Yabancı dizilerde kadın karnındaki bebeğe ingilizce cd dinletiyordu.Bence normalden daha dikkatli olmalıyız. Tabii sen akrabandan almışsın. Onların haram edeceğini hiç sanmam. Yine de içim rahat etsin dersen. Söyleyiver.
Şimdi ben de korktum ya pıhtılaşmamızın olup olmadığı nasıl anlaşılır ki? Siz nasıl anladınız kızlar?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol bitanem. Yok canım doktor bişey demedi 4 hafta sonrasina kontrol verdiMasallah canim kocaman olmus oglusun :) detayli ultrason istemedi mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldiniz cnm :) maşallah oğluşuna , sen kaçıncı hafta dasın ? maşallah boyuna posuna
canım benim iki tane kürtajım var boş gebelik nedeniyle...yani kese olusuyodu ama bebek olusmuyodu...ikinciden sonra doktor böyle seylerin kan pıhtılasmasından kaynaklanabilcegini söleyip trombofili paneli testlerini yaptırmamızı istedi ege üniversitesi arastırma hastanesine bi yazı yazdı ve o yazıyla gidip tahlilleri yaptırdım pıhtılasma cıktı...
bazı insanlarda bu durum ilk cocukta hiç kendini belli etmeden gayet saglıklı bi cocuk dunyaya getirebiliyoken bizim gibi olanlardaysa erken haftalarda düşükle yada kurtajla sonlandırılabiliyor.tarcının bir kızı var biliyosun...2.cocukta pıhtılasma sorunu cıkmıs olabilir mi evet olabilir test yaptırmasında fayda var maalesef ki bu pıhtılasma böyle kayıplar yasamadan bi belirti vermiyo canımAllah ım hepimizin bebeklerini korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?