2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aaa sendemi kaldin ögrenmeyenlerin icinde, sadece ikimiz variz o zaman....insallah haber verirsin canim ögrendikten sonra..merakla bekliyorum

Canım kusura bakma yeni cevap verebiliyorum. Kızımız oluyor bizim teyzesiii inşallah sen de kısa zamanda öğrenirsin çok farklı bir duyguymuş öğrenmek

noldu canım herseyin kendisine gore zorlukları var ama hem eşinden hem kayınvalidende aynı anda ne cekmiş olabilirsin ki cok merak ettim

Benim ellerim sanki bronzlasmisim da sonrasinda soyuluyormuşum gibi oldu
buyuk buyuk soyuluyor.Acaba kendimi temizliğe verdim ondan mi diye duşundum ama eldiven kullaniyorum hep.
Boyle acayip bisey oldum ciktim,anlamadim bende Kremlenip duruyorum sürekli
inşallah en kisa zamanda sende hissedersin bebeğini canim benim.
Benim bebis 1,5 hafta onden gidiyormuş,iriymis birazcık.Sanirim ondan erken hissettim

Hmmm deterjan olabilir gerçekten de ama doktora bir sor bakalım önemli bişey olduğunu sanmıyorum canım.

Off inşallah çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu bizimki de 1 hafta önden gidiyor güya ama fazla uyuşuk

Benim elimin içi de soyuluyor...
Olağan bir şey sanırım. Bepanthol sürdüm işe yaramadı. Doktora sorucam ben de.

Bende ayni sekilde soyulup soyulup duruyorum
Randevum ayin 20sinde o zamana kadar dayanamam heralde arayip sorucam.
Belki bi önlemini falan alabiliriz.
Oldugum yerde deri döker gibiyim resmen
Netten de arastiricam simdi,umarim önemli bisey değildir

Yok canım önemli bir şey değildir.
17sinde gidicem ben de. Sorarım o zaman.

Simdi netten arastiricam,snrasinda da doktorumu ariycam canim
Bisey ogrendigim anda yazarim burayada
tatli seyler yiyip,sirt ustu uzan canim
ben gecenin 2sinde tesadüfen hissettim.Ilk basta gazdir dedim ama bi baktim sürekli hareket ediyor
Bide sabah tuvalet için cok sıkışmışsam resmen ona yer kalmadigi için güçlüce pit pit diye vuruyordu.
Sende hissedersin bugun yârin
Gidiklaniyorum resmen

:)) seni doguma kadar marmarise transfer edicem doktorumla gorusturmeknicin zaten ne zaman canin isterse gel diyo artik ger hafta tipis tipis kontrole beraber gideriz:)

doğru olanda bence o zaten strese girmektense doktorumuza gitmemiz. ama işte betüle gelme demiş ya doktoru ben olsam dinlemem giderim olmadı baska doktora giderim duramam yerimde :)) ahh ahh bi ara tatile gelecektik oraya şimdi onu bile yapamıyorum gerçekten uzun mesefa yolculuk hemde arabayla cekemeyeceğim

Canım bununla ilgili rivayet edilen bir kıssa var. Hatırladığım kadarıyla şöyle:
Bir yerde ahalinin su kaplarını delip kaçan bir çocuk varmış. Ahalinin canına tak etmiş. Ailesine söylemişler. Ailesi de bir alime gitmiş. Alim kadına dönüp: hamileliğinde izinsiz bir şey yedin mi diye sormuş. Kadın da güç bela hatırlamış. Bir gün komşuma gitmiştim. Masada portakal vardı. Çok canım çekti ama utandım isteyemedim. O odadan çıkınca şişimi portakala geçirip suyunu emdim, demiş. Alim de bu sebepten çocuk bu davranışı yapıyor, demiş. Aile komşudan helallik isteyince çocuk milletin su kaplarını delmeyi bırakmış.
Bunun hurafe olduğuna inanmıyorum. Sonuçta bir şeyi izinsiz almış oluyoruz. Söyleyip yesek çook daha güzel olur. Çünkü alimlere göre bebeğin eğitimi anne karnında başlıyor. Yabancı dizilerde kadın karnındaki bebeğe ingilizce cd dinletiyordu. Bence normalden daha dikkatli olmalıyız. Tabii sen akrabandan almışsın. Onların haram edeceğini hiç sanmam. Yine de içim rahat etsin dersen. Söyleyiver.

Ne güzel yaa, bende tık yok! Dinliyorum o kadar. Bir şey olmuyor. Sadece belli noktalarda batma oluyor. Hafif de olsa ağrı veriyor. Acaba o batmalar bebeğimin hareketi olabilir mi ki?

arkadaşlar tabloya bilgilerini yazdırmak isteyenler yada bebişinin cinsiyetini ve ismini tabloda paylaşmak isteyenler bana özelden yazsın bende müsait olduğum zaman hemen ekleyeyim. canlansın tablomuz artık

Son düzenleyen: Moderatör:

anladım canım inşallah sonuç iyi çıkar

E niye 3lü istedi ki doktor anlamadım açıkçası canım çünkü genelde 2li yapılmayınca 3lü istiyorlar

bende anlamadım emin olmak amaçlı yapsan iyi olur dedi ben aslında pek yanaşmadım ama ooff işte yaş 31 olunca insan korkıuyor ama dr gerek yok yaptırma deseydi yaptırmazdım

arkadaşlar tabloya bilgilerini yazdırmak isteyenler yada bebişinin cinsiyetini ve ismini tabloda paylaşmak isteyenler bana özelden yazsın bende müsait olduğum zaman hemen ekleyeyim. canlansın tablomuz artık

merhaba benimki erkek canım listeye eklersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…