aaa sendemi kaldin ögrenmeyenlerin icinde, sadece ikimiz variz o zaman....insallah haber verirsin canim ögrendikten sonra..merakla bekliyorum
evet canım şimdi oldu sanırım sıra olayını düzgün yapamadım sadece. ama bukadarına bıle şükrediyorum suanda kac saattir uğrasıyorum bu kadar oldu. artık idare edelim. hadiiiii bakalım gelsin isimler :):)
Bugün canım öyle sıktılar ki eşimle kayınvalidem hamileliğimden birşey anlamıyorum bıktım arkadaşlar artık.
Bebeğim üzülecek etkilenecek diye korkuyorum. Başıma ağrılar girdi. Bu evlilik ne zormuş.
Bizimki kizsa Seyran Naz erkekse Musab olacak.. mimozacicegimm
Ne güzel canım ben hala hissedemediminşallah bu haftadan sonra hissederim artık.
Benim de alnım kaşlarım falan soyuldu canım bence hamilelikle birlikte her şeyimiz yenileniyorkrem bende de kar etmedi ama bi süre sonra geçti, senin de geçer bence
Benim ellerim sanki bronzlasmisim da sonrasinda soyuluyormuşum gibi oldu
buyuk buyuk soyuluyor.Acaba kendimi temizliğe verdim ondan mi diye duşundum ama eldiven kullaniyorum hep.
Boyle acayip bisey oldum ciktim,anlamadim bendeKremlenip duruyorum sürekli
inşallah en kisa zamanda sende hissedersin bebeğini canim benim.
Benim bebis 1,5 hafta onden gidiyormuş,iriymis birazcık.Sanirim ondan erken hissettim
Benim elimin içi de soyuluyor...
Olağan bir şey sanırım. Bepanthol sürdüm işe yaramadı. Doktora sorucam ben de.
Mustafa Cihangir
Bende ayni sekilde soyulup soyulup duruyorum
Randevum ayin 20sinde o zamana kadar dayanamam heralde arayip sorucam.
Belki bi önlemini falan alabiliriz.
Oldugum yerde deri döker gibiyim resmen
Netten de arastiricam simdi,umarim önemli bisey değildir
tammdır ekledim canımm :)) nazar boncugunu hatırlatmanda iyi oldu
Hmmm deterjan olabilir gerçekten de ama doktora bir sor bakalım önemli bişey olduğunu sanmıyorum canım.
Off inşallah çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunubizimki de 1 hafta önden gidiyor güya ama fazla uyuşuk
:)) seni doguma kadar marmarise transfer edicem doktorumla gorusturmeknicin zaten ne zaman canin isterse gel diyo artik ger hafta tipis tipis kontrole beraber gideriz:)
Canım bununla ilgili rivayet edilen bir kıssa var. Hatırladığım kadarıyla şöyle:kızlar diğer başlıkta da yazdım, buraya da kopyalıyorum. içim içimi yiyor. bi fikri olan var mı?
selamlar kızlar,
bişey soracaktım.
ayva yemek gerçekten bebeği güzelleştiriyor mu yoksa bu hurafe mi?
bir de izinsiz bir şey yemek. geçenlerde teyzemlere gittim. kalabalıktık. teyzemle meyve yıkadık. sonra süzülmesi için bıraktık. ben mutfağa gittikçe öyle yedim. teyzem de herkes de görüyor yani. izin almama gerek bile yok yani hepsi "ye hamilesin" der eminim. dayımın kızı "izinsiz bişey yeme, çocuğun arsız olur" dedi. şok oldum. acaba bu da gerçek mi?
ayrıca bişey yenip elimizi üzerimize sürünce bebekte leke olurmuş. ben bazen evde meyveyi yıkadıktan sonra refleks olarak elimi üzerime sürerim.
offff valla ben hiç birini bilmiyorum. bu hurafeler doğruysa ben yandım. çocuğum ayva yemedğim için çirkin, izinsiz meyve yediğim için arsız, elimi üzerime sürdüğüm için lekeli mi olacak?????
Canım çok sağol amin haftaya belli olacak sonuç. Detaylı yaptırdığın yere göre değişiyor ama sanırım 200 ile 600 arası değişiyor. Devlet hastaneleri de varmış canım ama onlar ne kadar bilmiyorum
Simdi netten arastiricam,snrasinda da doktorumu ariycam canim
Bisey ogrendigim anda yazarim burayada
tatli seyler yiyip,sirt ustu uzan canim
ben gecenin 2sinde tesadüfen hissettim.Ilk basta gazdir dedim ama bi baktim sürekli hareket ediyor
Bide sabah tuvalet için cok sıkışmışsam resmen ona yer kalmadigi için güçlüce pit pit diye vuruyordu.
Sende hissedersin bugun yârin
Gidiklaniyorum resmen
Bir türlü pozisyonunu değiştirmediği için boyunu ölçemedi canım
Ben 2 li ve 4 lü test yaptırdım canım, 4lünün sonucu henüz çıkmadı, haftaya çıkıcakmış. 3 hafta sonra da detaylıya gidicem inşallah.
E niye 3lü istedi ki doktor anlamadım açıkçası canım çünkü genelde 2li yapılmayınca 3lü istiyorlar
arkadaşlar tabloya bilgilerini yazdırmak isteyenler yada bebişinin cinsiyetini ve ismini tabloda paylaşmak isteyenler bana özelden yazsın bende müsait olduğum zaman hemen ekleyeyim. canlansın tablomuz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?