2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Gözün Aydın canım maşallah oğluşuna. Boyunu nasıl ölçtü doktor? Düz duruyor muydu bebiş?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbşm sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bu arada ayrıntılı ultrasonu 20. Haftamı çektir dedi Serpil hanım?

Sağol canım. 20 ve 22 arası çekiliyor dedi. Ben Panason görüntülemeden 31 ine randevu aldım. O gün 20+ 3 günlük oluyor.

Sağol canım. 20 ve 22 arası çekiliyor dedi. Ben Panason görüntülemeden 31 ine randevu aldım. O gün 20+ 3 günlük oluyor.

Anladım camım orada ne kadara çekiyorlar? Hiç duymadım ben orayı. Bende koşuyolu görüntüleme de çektireceğim inşallah haftaya

Canım sana mesaj atmıştım ama görmedin sanırım. İğneyle ilgili. Dr. a da sordum iğneyi yaptıktan sonra biraz bastır veya buz koy dedi morarma olmaz o zaman dedi, seninle de paylaşayım dedim.

4 haftaaaaa :)) neyse inşallah hemencecik gecer annesi. Maşallah subannallah oğluşuna. Rabbim sağlıcakla kucagına Almaya'da nasip eder inşallah

Anladım camım orada ne kadara çekiyorlar? Hiç duymadım ben orayı. Bende koşuyolu görüntüleme de çektireceğim inşallah haftaya

Selimiye Via Hastane 300 dedi. Benim arkadaşlar ve çevremde bir çok kişi panasondan çok memnun kalmışlardı. Fiyat 200 tl , DR. çok ciddi ve çok inceliyor. Bu yüzden tercih ettim.

Selimiye Via Hastane 300 dedi. Benim arkadaşlar ve çevremde bir çok kişi panasondan çok memnun kalmışlardı. Fiyat 200 tl , DR. çok ciddi ve çok inceliyor. Bu yüzden tercih ettim.

Bizimkide normalde 250 ama bizim hastaneye anlaşması varmış 200e indirdiler. Hayırlısı olsun canım

oÇk heyecanlı, güzel haberlerini bekliyorum.

Yarın Serpil Hanım'a yer bulamadım Tülay Hanım'a aldım bende. Serpil hanım duyarsa cok ayıp olurmu ya? Bide Tülay hanım nasıl biliyormusun

Yarın Serpil Hanım'a yer bulamadım Tülay Hanım'a aldım bende. Serpil hanım duyarsa cok ayıp olurmu ya? Bide Tülay hanım nasıl biliyormusun

Geçen hafta Serpil Hanım seminerdeymiş. Bir hastası geçen hafta Tülay hanımdan randevu almış. Bugün kadın kontrole tekrar Serpil hanıma randevusunu aldı, bir problem olmaz sanırım. Tülay hanımı beğenenlerde var. Forumda da yorum var bak istersen.

Canım sana mesaj atmıştım ama görmedin sanırım. İğneyle ilgili. Dr. a da sordum iğneyi yaptıktan sonra biraz bastır veya buz koy dedi morarma olmaz o zaman dedi, seninle de paylaşayım dedim.

Ben dün bacaktan yapıyım dedim iğneyi hep buz koyarım buz koyduğum halde resmen mosmor oldu göbeğimde cok sertleşti.allah yardımcımız olsun

Ben dün bacaktan yapıyım dedim iğneyi hep buz koyarım buz koyduğum halde resmen mosmor oldu göbeğimde cok sertleşti.allah yardımcımız olsun

amin canım. Yaa benim bacaklarım çok kötü Göbekten yaptım çok acıdı

Anladim canim yok yapmamislardir o zaman zaten bu testin sonuclari 20 gunde flan cikiyor...isimizz zorr tatlim evett anne olmak kolay diilmiss bunu simdiden anladik:) Allahim hepimize saglikli hamilelikler kolay dogumlar nasip etsin insallah:)

Aaa yok canim gormemistim cok saoll bilgilendirdigin icinn denicem mutlaka:)

Gözün Aydın canım maşallah oğluşuna. Boyunu nasıl ölçtü doktor? Düz duruyor muydu bebiş?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım boyunu uylukbkemiğinengöre söylüyor hani ultrason çıktısında FL diye ölçüm varsa onun 7 katı ortalama boyu veriyormuş
4 haftaaaaa :)) neyse inşallah hemencecik gecer annesi. Maşallah subannallah oğluşuna. Rabbim sağlıcakla kucagına Almaya'da nasip eder inşallah
Evet canım baya uzun ama ben belki bi kaçamak yaparım yine her ay yapıyorum çünkü benim Dr çok yoğun ama o kadarda ilgili 32 den sonra randevular sıklaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…