Canım boyunu uylukbkemiğinengöre söylüyor hani ultrason çıktısında FL diye ölçüm varsa onun 7 katı ortalama boyu veriyormuş
Evet canım baya uzun ama ben belki bi kaçamak yaparım yine her ay yapıyorum çünkü benim Dr çok yoğun ama o kadarda ilgili 32 den sonra randevular sıklaşıyor
Ayni doktora gidiyormusuz canim cok sevindim ne yazikki cinsiyetini kesin ogrenemedim bir hafta once vakif gurebaya gittim oraya gitmemim amaci ayrintili ultrasonu orda yaptircam doktor muayene etti cinsiyeti sordum bir ihtimal erkek dedi ama degiebilir dedi anlam veremedim 16.ci haftadan sonra nasil cinsiyet degiscekse artik.ayfer hanimada ongun icinde gidicem canım heralde cinsiyetini ogrenemeyen tek ben kaldim herkes isim bile bulmus.senin cinsiyet bellimi.ayfer hanim kısmet olursa benim 3.cu dogumumu yapıcakaaaaaaaaa aynı hastane ve aynı doktor:))))) benim de doktorum ayfer özbek:)) memnun kaldım ben. sen de memnunsun ki onu bulmuşsun yine:) bebişinin cinsiyeti ne?
ay canım ewet benım bebıs 12 haftada erkektı 16 da kız oldu :) cok da mutluyum ıns degısmez artık ben 17 haftamdaym ama tekme hıssetmıyorum daha sabırsızlanıyrm ne zaman hıssederım dıye
Biliyorum tatlım ve rahat bir hamileliği vardı canım nasip kısmet canım hayırlısı böyleymiş son kontrolden önce ne zaman gitti acaba kalbi ne zaman durmuş 11+6 da cinsiyetini öğrenmiş hoş yanlış söylemiş doktor neyse allah yardımcısı olsun en kısa zamanda tekrar nasip etsin
Merhaba canım inşallahh bizde senin gibi sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız
hadi bakalım inşallah sağlıkla büyüyordur.. güzel haberlerle bekliyoruz seni..
teşekkürler.. inşallah.. daha tekme falan duymuyoruz.sanırım bu durum genel. hamilelik belirtilerimiz eskisi gibi değil kayboldu gibi.. bazılarının da kayboldu. bir de elimizi karnımıza koyunca birşeyler hissetmeyince endişeleniyoruz.
inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.
Güzel dualarin için cok teşekkürler. İnşallah hayirlisi ile bizde miniklerimizi kucağımıza alırız :) Rabbim o güzel duyguyu yaşamayı isteyen herkese nasip etsin insallah
Aminn :) çok teşekkür ederim , Rabbim herkesin evladını bağışlasın .
Arada bizleri ziyarete gelin , çok mutlu oluyoruz :)
Ayni doktora gidiyormusuz canim cok sevindim ne yazikki cinsiyetini kesin ogrenemedim bir hafta once vakif gurebaya gittim oraya gitmemim amaci ayrintili ultrasonu orda yaptircam doktor muayene etti cinsiyeti sordum bir ihtimal erkek dedi ama degiebilir dedi anlam veremedim 16.ci haftadan sonra nasil cinsiyet degiscekse artik.ayfer hanimada ongun icinde gidicem canım heralde cinsiyetini ogrenemeyen tek ben kaldim herkes isim bile bulmus.senin cinsiyet bellimi.ayfer hanim kısmet olursa benim 3.cu dogumumu yapıcak
I
Çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar. Kahvaltı yapıcam şimdi açlıktan midem bulanmaya başladı.
Merhaba hanımlar;
Allah izin verirse bende ekim annesi olacağım...Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlıkla kavuşmak nasip etsin...
noldu canım herseyin kendisine gore zorlukları var ama hem eşinden hem kayınvalidende aynı anda ne cekmiş olabilirsin ki cok merak ettim
Günaydın kızlar. Kahvaltı yapıcam şimdi açlıktan midem bulanmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?