2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sağol canım ya bilmiyordum ben. 24 nisandaki kontrolümde bebeğimin uyluk kemiği boyu 2,44. Yani boyu 17 cm çıkıyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaaaaaaaa aynı hastane ve aynı doktor:))))) benim de doktorum ayfer özbek:)) memnun kaldım ben. sen de memnunsun ki onu bulmuşsun yine:) bebişinin cinsiyeti ne?
Ayni doktora gidiyormusuz canim cok sevindim ne yazikki cinsiyetini kesin ogrenemedim bir hafta once vakif gurebaya gittim oraya gitmemim amaci ayrintili ultrasonu orda yaptircam doktor muayene etti cinsiyeti sordum bir ihtimal erkek dedi ama degiebilir dedi anlam veremedim 16.ci haftadan sonra nasil cinsiyet degiscekse artik.ayfer hanimada ongun icinde gidicem canım heralde cinsiyetini ogrenemeyen tek ben kaldim herkes isim bile bulmus.senin cinsiyet bellimi.ayfer hanim kısmet olursa benim 3.cu dogumumu yapıcak
I

ay canım ewet benım bebıs 12 haftada erkektı 16 da kız oldu :) cok da mutluyum ıns degısmez artık ben 17 haftamdaym ama tekme hıssetmıyorum daha sabırsızlanıyrm ne zaman hıssederım dıye

Aaaa :) Şaşırdım.. Oluyo öyle hatalar.. Hayırlısı olsun cnm..
Ben 19. haftamda hissetmiştim net olarak. Yatış pozisyonunda bir bacagım diğerinin üzerindeyken :)
Çok tuhaf bişeyy.. Korkmuştum ilk zamanlar :) Sonra alıştım. Şimdi karnımda bişeyler olsa hala tekme zannediyorum :)
Çok harika bir duygu ama.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

Amin canım..İnşaAllah..

Çok kısa bir zamanda duyarsınız inşaAllah..

İçinde baloncuklar patlıyo gibi bir şey :)

Amiin, inşaALLAH..

Yine yağmurlu ve puslu bir istanbul sabahından hepinize günaydın :))

Günaydın güzel anneler, sonunda istanbula döndüm hem de bir sürü misafirler birlikte :)
Artık badi giydiğimde göbeğim her haliyle ortada, hamile olduğum net belli oluyor, ben de çok mutlu oluyorum. Geçen sabah kızımın üç kere tekme attığını hissetmiştim. Teyzem "çok normal şimdilerde gece ve sabah hissedersin, birkaç hafta sonra da her hareketini hissetmeye başlayacaksın" dedi

ben 14. haftada öğrendim 3 gün öncede teyit edildi bebişim kız olacak:) ayrıntılı ultrasonu da medipolde yaptırıcam. sen vakıf gurebada kaç paraya yaptıracaksın? ayfer hocayı sevdim ben, inşallah her şey yolunda giderse ben de doğumumu onda düşünüyorum:)

maşallah oğluşuna bende 10 gün önce gittim kontrole benim oğlumda boyu 18 cm kilosu 160 gr dı boylu olacaklar maşallah

Günaydın kızlar. Kahvaltı yapıcam şimdi açlıktan midem bulanmaya başladı.

Herkese günaydın arkadaşlar...

Pıhtılılara...

Arkadaşlar benim göbeğime iğne yine çok zor girmeye başladı, neredeyse her akşam acıdan ağlıyorum.Morluklaımda arttı.Sanırım karnımız şiştikçe parmak arasında sıkıştırmamız zorlaşıyor.Sizlerde durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…