2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Maşallah onlara , nede olsa kardeşler :)

:)) seni doguma kadar marmarise transfer edicem doktorumla gorusturmeknicin zaten ne zaman canin isterse gel diyo artik ger hafta tipis tipis kontrole beraber gideriz:)

Canım sen Marmaris'te misin? Biz de yazları Marmaris civarında yaşıyoruz. Ayda bir kontrollere İzmir'e dönmem gerekecek ama aralarda senin doktoruna da uğrayabilirim. Ahu Hetman'da mı doktorun?

Son düzenleme:
aşımıda oldum geldim kolumda hafif acıyo sağ tarafa yaptırdım ki soluma yatayım diye

Canım sen Marmaris'te misin? Biz de yazları Marmaris civarında yaşıyoruz. Ayda bir kontrollere İzmir'e dönmem gerekecek ama aralarda senin doktoruna da uğrayabilirim. Ahu Hetman'da mı doktorun?

Evet ahuda canim cuneyt ozcan 10 numara 5 yildiz bi doktor gonul rahatligiyla kontrollerini yaptirabilirsinn:)

arkadaşlar tabloya bilgilerini yazdırmak isteyenler yada bebişinin cinsiyetini ve ismini tabloda paylaşmak isteyenler bana özelden yazsın bende müsait olduğum zaman hemen ekleyeyim. canlansın tablomuz artık

Canım sanırım 44. sıradaydım, ben ilerya.
Bizim oğlumuzun adı DENİZ Belki ikinci ismi de olur ama kesinleştirmedik. Allahım sağlıklı, uzun ömürler versin yavrularımıza.

Sağol canım ya bilmiyordum ben. 24 nisandaki kontrolümde bebeğimin uyluk kemiği boyu 2,44. Yani boyu 17 cm çıkıyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oooo maşallah senin kuzuda uzunmuş annesi
maşallah oğluşuna bende 10 gün önce gittim kontrole benim oğlumda boyu 18 cm kilosu 160 gr dı boylu olacaklar maşallah
ay canım evet boylu olacaklar galiba
darısı başıma canım hasretle o hareketleri bekliyorum ben

Evet ahuda canim cuneyt ozcan 10 numara 5 yildiz bi doktor gonul rahatligiyla kontrollerini yaptirabilirsinn:)

Çooook sağol canım. Hemen not ediyorum. Yazlığa gitmeden önce de randevumu ayarlarım. Bu arada fırsatın olursa Hisarönündeki Mavi Pide'de bizim için kaşarlı patlıcanlı kuşbaşılı pide yer misin Gerçi son zamanlarda biraz bozuldu ama yine de çok seviyoruuuuz, kısmet olursa 19 Mayıs haftası geleceğiz. Hava güzel olur umarım, Selimiyem, Datçam geldi çok fena

Hadi gecmismolsun tatlim ayni seyi dusunmusuz bende yaptirirsam sag koluma yaptiriyim sola rahat yatiyim demistim:)

ya soluma yatmakta o kadar zor geliyor ki alışamadım napıyo kız senin bebiş hissediyon mu siz zayıfsınız ben balık etli ondan belkide net değil aha bu kıpırtı mıydı neydi diorum

İğneyi bacağıma yaparken ben de daha yukarıya yapıyorum canım ve iğneyi tam batırıyorum sonuna kadar.Ama iğneyi çıkardıktan sonra mutlaka biraz ilaç dökülüyor iğneden.Bence enjektörden kaynaklanıyor bu durum.

ya soluma yatmakta o kadar zor geliyor ki alışamadım napıyo kız senin bebiş hissediyon mu siz zayıfsınız ben balık etli ondan belkide net değil aha bu kıpırtı mıydı neydi diorum

Ben de öyle düşünüyorum. Normalde çok zayıftım, o nedenle rahatça hissediyorum sanırım hareketlerini. 2 buçuk kilo kadar aldım gerçi. Nasılsa herkes hissedecek arkadaşlar, ben hiç sabırsızlanmamıştım. Çünkü bu kadar erken olabileceğini tahmin etmemiştim. Başından beri ufak ufak birşeyler hissediyordum. Ama bu başka birşey maşallah, Allahım isteyen herkese nasip etsin. Eşim diyor ki hoşuna mı gidiyor senin, niye çocuğu uyandırmaya çalışıyorsun Eveeet, hoşuma gidiyor, kıskanma dedim ben de

Off yerimm tabi yaa yemezmiyimm:))

Benimm kiz yavas yavas pitpitlar yapiyo bana teyEsi ozellikle de pasta flan yedigimde cosuyo ama daha fazla hissetmek icin sabirsizlaniyorum:)

yok yarım sokmuyorum. yeterince sokuyorum hissediyorum zaten.

canım koldan yaparken eşimden destek alıyorum o tutuyor. ben vuruyorum. bir keresinde ben yapıyım dedi çok sokmuştu morardı.ağrıdı.. ama bir kere de normal yaptı.
ki iğneye bakmaya korkardı.. artık ben bir ara çok zorlanıyordum. çok yorulmuş çok sıkılmıştım..
ama şu günlerde rahat yapıyorum. maşallah deyim:)

morlukların üzerine yapmayın diye yazıyor. yer bulmak çok zor olur morarınca.. ve morarınca çok ağrıyor.. halsizleştiriyor.

Son düzenleme:

Maşallah size annesi, büyümüşsünüz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizim doktorumuz da 4 haftada bir çağırıyor. 24 Mayısta görüneceğiz kısmetse. Eşim bile sabırsızlandı bu sefer, daha çok var ya diye

Bende de ilac cikiyo canim ustelik ben emniyet kilidi devreye girene kadar da bastiriyorum ama 1-2 damla cikiyo bisey olmaz ondan heralde...bacaga ilaci enjekte ederken gobekten daha fazla yaniyo cok haklisin ama gobege girmesi zorlastiginda biraz bacaktan yaparsan gobek bilac gun rahatliyo yumusuyo canim sende rahat edersin oyle yaparsan

ben yemek yedim şimdi mesela içimde başlıyo kuşlar uçuşmaya ama net değil yanılıyomuyum diyorum eşimde bana diyo karnından geç elini bunalttın kızımı diyo
Off yerimm tabi yaa yemezmiyimm:))

Benimm kiz yavas yavas pitpitlar yapiyo bana teyEsi ozellikle de pasta flan yedigimde cosuyo ama daha fazla hissetmek icin sabirsizlaniyorum:)

aynen canım yaa daha da hissetmek harika olucak inşallah kısa zmaanda başlıyalım

oooo maşallah senin kuzuda uzunmuş annesi

ay canım evet boylu olacaklar galiba

darısı başıma canım hasretle o hareketleri bekliyorum ben

18. haftaya girdiğimiz gündü o gün. Oyyy çok sevindim :)))
İnşallah babası gibi uzun boylu olur oğlum da. Amin.

Merak etme canım sen de hissedeceksin hareketlerini. Müthiş bi duygu :)

Birileri Mavi Pide mi dedi, Selimiye mi dediiiiii :)) Bu yaz biz de yine akdeniz turu planlarken mutlaka buralara da uğrayacaktik ama hamilelik olunca arabayla tatile çıkmaktan vazgeçtik. Ama şimdi ismini görünce içim gitti :)

Günaydın güzel anneler :)
çok güzel bir uykudan tatlı bir tekmeyle uyandırdı oğluşum biz kahvaltımızı yaptık çok iyiyiz artık çok iyi hissediyorum böyle kelebeğin kanat çırpması gibi deyil basbaya şiddetli tekmeler atıyor oğlum daha önceden hissettiklerim bişey deyilmiş diyorum şimdiki tekmeleri hissedince
çok güzell allahım işallah bir an önce bütün annişlerde hisseder eee siz güzell anneler nasıl iyimi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…