günaydın kızlar bu sabah göbeğimin sol yanında bi şişlikle uyandım
elledim bebeğimmişsıpacık yaa toplanmış oraya ayağa kalktım bi iki adım attım yavrum düzeldi
kızım da hep sol tarafıma toplardı kendisini oğlum da ablasının yolundan gidiyor
özlemişim bu duyguları yavrum benimmmmm
:)) seni doguma kadar marmarise transfer edicem doktorumla gorusturmeknicin zaten ne zaman canin isterse gel diyo artik ger hafta tipis tipis kontrole beraber gideriz:)
Canım sen Marmaris'te misin? Biz de yazları Marmaris civarında yaşıyoruz. Ayda bir kontrollere İzmir'e dönmem gerekecek ama aralarda senin doktoruna da uğrayabilirim. Ahu Hetman'da mı doktorun?
arkadaşlar tabloya bilgilerini yazdırmak isteyenler yada bebişinin cinsiyetini ve ismini tabloda paylaşmak isteyenler bana özelden yazsın bende müsait olduğum zaman hemen ekleyeyim. canlansın tablomuz artık
aşımıda oldum geldim kolumda hafif acıyo sağ tarafa yaptırdım ki soluma yatayım diye
oooo maşallah senin kuzuda uzunmuş annesiSağol canım ya bilmiyordum ben. 24 nisandaki kontrolümde bebeğimin uyluk kemiği boyu 2,44. Yani boyu 17 cm çıkıyor:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay canım evet boylu olacaklar galibamaşallah oğluşuna bende 10 gün önce gittim kontrole benim oğlumda boyu 18 cm kilosu 160 gr dı boylu olacaklar maşallah
darısı başıma canım hasretle o hareketleri bekliyorum benDün akşam yemekten sonra oğluşum hiç yerinde durmadı
O kadar güzel bir duygu ki içimde dönüp dönüp sağlı sollu vurması
Allahım henüz yaşamamış olan herkese nasip etsin inşallahhh...
Karnımın kocaman olmasını istiyorum bir an önceeeeee
Evet ahuda canim cuneyt ozcan 10 numara 5 yildiz bi doktor gonul rahatligiyla kontrollerini yaptirabilirsinn:)
Hadi gecmismolsun tatlim ayni seyi dusunmusuz bende yaptirirsam sag koluma yaptiriyim sola rahat yatiyim demistim:)
Benim gobegimin durumu fena diil canim... Ama tabi bikac gundur bacaktan yapiyodum igryi gobek rahatlamisti simdi de bacagim baya morarmis altlari da beze olmus o yuzden aksam gobekten yaptim acidibelki biraz biraz koldan da yapmaya baslasak fena olmaz
Benim dr da doguma kadar kullancaz dedi canim...bide ben igneyi senin gibi dizimden 4 parmak yukardi diil daha yukarilara yapiyorum ve igneyi sonuna kadar sokuyorum bence sende igneyi yarim sokma danim tamaminin bacaga yada gobege kola girmesi gerekiyor
ya soluma yatmakta o kadar zor geliyor ki alışamadım napıyo kız senin bebiş hissediyon mu siz zayıfsınız ben balık etli ondan belkide net değil aha bu kıpırtı mıydı neydi diorum
Çooook sağol canım. Hemen not ediyorum. Yazlığa gitmeden önce de randevumu ayarlarım. Bu arada fırsatın olursa Hisarönündeki Mavi Pide'de bizim için kaşarlı patlıcanlı kuşbaşılı pide yer misinGerçi son zamanlarda biraz bozuldu ama yine de çok seviyoruuuuz, kısmet olursa 19 Mayıs haftası geleceğiz. Hava güzel olur umarım, Selimiyem, Datçam geldi çok fena
ya soluma yatmakta o kadar zor geliyor ki alışamadım napıyo kız senin bebiş hissediyon mu siz zayıfsınız ben balık etli ondan belkide net değil aha bu kıpırtı mıydı neydi diorum
Ayy inşallah canım ya insallah acımaz . bende çok korkuyorum nasil yaptircam birde agri yapiyormus yandım ben :)))
Benim gobegimin durumu fena diil canim... Ama tabi bikac gundur bacaktan yapiyodum igryi gobek rahatlamisti simdi de bacagim baya morarmis altlari da beze olmus o yuzden aksam gobekten yaptim acidibelki biraz biraz koldan da yapmaya baslasak fena olmaz
Benim dr da doguma kadar kullancaz dedi canim...bide ben igneyi senin gibi dizimden 4 parmak yukardi diil daha yukarilara yapiyorum ve igneyi sonuna kadar sokuyorum bence sende igneyi yarim sokma danim tamaminin bacaga yada gobege kola girmesi gerekiyor
Canım benim bugüne kadar göbeğim neredeyse iç morarmamıştı ama son 2-3 haftadır sürekli morarıyor.Ve iğne çok zor giriyor.Geçen bacağımdan yapayım dedim, o da çok zor girdi, bir de bacağa ilacı enjekte ederken daha çok yanıyor sanki.Ama bu gidişle yine bacağa geçeceğim gibi.Göbeğim feci durumda
Koldan hiç yapmadım, tek başına koldan yapabiliyormusun? Yani hem parmak arasında sıkıştırıp hem enjekte edebiliyor musun?
Ben doktora hiç sormadım ne zamana kadar kullanacağım diye, bir dahaki gittiğimde mutlaka sorarım ama canım.emin değilim ama sanki aklımda doğumdan bir-iki gün önce bırakacağız gibi kalmış.
Çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
İğneyi bacağıma yaparken ben de daha yukarıya yapıyorum canım ve iğneyi tam batırıyorum sonuna kadar.Ama iğneyi çıkardıktan sonra mutlaka biraz ilaç dökülüyor iğneden.Bence enjektörden kaynaklanıyor bu durum.
Ben de öyle düşünüyorum. Normalde çok zayıftım, o nedenle rahatça hissediyorum sanırım hareketlerini. 2 buçuk kilo kadar aldım gerçi. Nasılsa herkes hissedecek arkadaşlar, ben hiç sabırsızlanmamıştım. Çünkü bu kadar erken olabileceğini tahmin etmemiştim. Başından beri ufak ufak birşeyler hissediyordum. Ama bu başka birşey maşallah, Allahım isteyen herkese nasip etsin. Eşim diyor ki hoşuna mı gidiyor senin, niye çocuğu uyandırmaya çalışıyorsunEveeet, hoşuma gidiyor, kıskanma dedim ben de
Off yerimm tabi yaa yemezmiyimm:))
Benimm kiz yavas yavas pitpitlar yapiyo bana teyEsi ozellikle de pasta flan yedigimde cosuyo ama daha fazla hissetmek icin sabirsizlaniyorum:)
oooo maşallah senin kuzuda uzunmuş annesi
ay canım evet boylu olacaklar galiba
darısı başıma canım hasretle o hareketleri bekliyorum ben
Çooook sağol canım. Hemen not ediyorum. Yazlığa gitmeden önce de randevumu ayarlarım. Bu arada fırsatın olursa Hisarönündeki Mavi Pide'de bizim için kaşarlı patlıcanlı kuşbaşılı pide yer misinGerçi son zamanlarda biraz bozuldu ama yine de çok seviyoruuuuz, kısmet olursa 19 Mayıs haftası geleceğiz. Hava güzel olur umarım, Selimiyem, Datçam geldi çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?