- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
ayy maşallah, ben senden biraz daha kiloluyum göbeklerimiz aynı ama
İnşallah canım, doktor ön eşli demedi ama belki zayıf olanlar daha çabuk hissediyo olabilir diye düşünüyorumcanım biraz sabırlı ol bazılarında ön eşli oluyormuş yani bebeğin eşi önde olursa hissetmen zor olur cnm kocaman olacaklar annesi hissedersin yakında merak etme 21 ,22 haftaya kadar hissetmesseniz dr gidin diyorlar iyidir bebşin annesi yakında içinde tekmeler taklarlar atacakk
Ayy masallah masallah hem mustafa cihangir e hem de annesine cokkguzell:))
Kokuları ne güzeldir onların dimi
Allahım hepimize nasip eder inşallah.. AMİNNNN.
Ben de 17 mayısta gidicem:)
ayy maşallah, ben senden biraz daha kiloluyum göbeklerimiz aynı amaKendilerini belli ediyor artık yavrularımız
İnşallah canım, doktor ön eşli demedi ama belki zayıf olanlar daha çabuk hissediyo olabilir diye düşünüyorumben şu anda 64 kiloyum, hamile kaldığımda 62 kiloydum tekmelerini hissetmeyince sürekli doktora gitmek istiyorum. Cuma günü gideceğim bakalım. Bir de idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum, kaşıntı vardı, ilaç kullanmaya başladım, kullanmazsam erken doğuma sebep oluyormuş.
Ahh kibrisa ahh :) merit e gidinn kibristaki en favori otelim:)
Bikini konusunda heran bnde bunalima girebilirim... su 1 haziranda spk sinavim var bitsin ondan sonra bende bikini arastirmasina goricem millet burda denize girmeye basladi marmarisin koylarii beni beklerr:)
Ayyy ne güzelben hiç bir yere gidemicem anlaşılan . Arabayla uzun yolculuğa güvenemiyorum , uçak korkumu yenemiyorum
Anlaşılan yakın yerlerde tatil yapıcam bu yaz :) sana iyi tatiller...
inşallah canımm:13: demek kiloyla pek ilgisi yokcanım bende 65le hamile kaldım şimdi 68 olmuşum gayet iyi hissediyorum dediğim gibi herkezede farklı oluyor takma kafana yakında hissedersinn bende enfeksiyon vardı ilaç kullandım geçti sonra bel ağrısı kasık ağrısı başladı test sonucunda kum çıktı o yüzden ağrı oluyormuş şimdi ilaç kullanıyorum işallah geçerişallah güzell haberlerle gelirsin canımmm
ayy maşşallah size kocaman olmuşsunuz canım erkek annesi yesinler sizi tatlışlarr
ayy maşallah, ben senden biraz daha kiloluyum göbeklerimiz aynı amaKendilerini belli ediyor artık yavrularımız
Seninle her şeyimiz aynı zaten
Günlerimiz, bebişlerimizin cinsiyeti,göbeklerimiz =)))
aynen miskokulu melekler ayy ne güzel aynı gün gidiyoruz işallah iyi haberlerle geliriz canımm
Ohh ohh kocaman olmuş göbiş hadi maşallah oğluşuna :)
inşallah canımm:13: demek kiloyla pek ilgisi yokçabucak atlatırız hastalıklarımızı rahatlarız, bi güzel hamileliğin tadını çıkarırız
Teşekkür ederiz teyzesiii =)) Sizin kadar olmasa da tatlıyız biz de işte
karnın çok belli değil , benimkini görseniz bidebilmeyen biri bile anlıyor :) acaba ben kilo alıyorum ondan mı ?
60 ile başladım kendim tartılıyorum 62.5 çıkıyor , sağlık ocağında aynı , doktorda 64 hangisi doğru anlamadım
ayy maşallah annesi ve oğluşunaAllah nazarlardan saklasın..Senin de karnın ufakmış ya bende sadece benim mi böyle diyordum ya da ışık mı parladı acaba:)
Doğuma da aynı gün gideriz belki
Aynı günde de doğurabiliriz o günler bi gelseydi artık soruyorlar bana göbeğimden dolayı hamile misin diye
E seninkini görelim bi de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?