2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu da işyerimde oğluşumla ben =)
Şimdi çekti annesiii =)))))

Eki Görüntüle 1102318
ayy maşallah, ben senden biraz daha kiloluyum göbeklerimiz aynı ama Kendilerini belli ediyor artık yavrularımız

İnşallah canım, doktor ön eşli demedi ama belki zayıf olanlar daha çabuk hissediyo olabilir diye düşünüyorum ben şu anda 64 kiloyum, hamile kaldığımda 62 kiloydum tekmelerini hissetmeyince sürekli doktora gitmek istiyorum. Cuma günü gideceğim bakalım. Bir de idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum, kaşıntı vardı, ilaç kullanmaya başladım, kullanmazsam erken doğuma sebep oluyormuş.

Kokuları ne güzeldir onların dimi
Allahım hepimize nasip eder inşallah.. AMİNNNN.
Ben de 17 mayısta gidicem:)

aynen miskokulu melekler ayy ne güzel aynı gün gidiyoruz işallah iyi haberlerle geliriz canımm

canım bende 65le hamile kaldım şimdi 68 olmuşum gayet iyi hissediyorum dediğim gibi herkezede farklı oluyor takma kafana yakında hissedersinn bende enfeksiyon vardı ilaç kullandım geçti sonra bel ağrısı kasık ağrısı başladı test sonucunda kum çıktı o yüzden ağrı oluyormuş şimdi ilaç kullanıyorum işallah geçer işallah güzell haberlerle gelirsin canımmm

SPK dan hangi sınava giriyorsun tatlım Temel düzey, ileri düzey ,vadeli işlem vs ?

Ayyy ne güzel ben hiç bir yere gidemicem anlaşılan . Arabayla uzun yolculuğa güvenemiyorum , uçak korkumu yenemiyorum
Anlaşılan yakın yerlerde tatil yapıcam bu yaz :) sana iyi tatiller...

Saol canım, çok ihtiyacımız var tatile, yakın uzak farketmez tatil olsun da canım...

Bu da işyerimde oğluşumla ben =)
Şimdi çekti annesiii =)))))

Eki Görüntüle 1102318

karnın çok belli değil , benimkini görseniz bide bilmeyen biri bile anlıyor :) acaba ben kilo alıyorum ondan mı ?
60 ile başladım kendim tartılıyorum 62.5 çıkıyor , sağlık ocağında aynı , doktorda 64 hangisi doğru anlamadım

inşallah canımm:13: demek kiloyla pek ilgisi yok çabucak atlatırız hastalıklarımızı rahatlarız, bi güzel hamileliğin tadını çıkarırız

inşallah canımm:13: demek kiloyla pek ilgisi yok çabucak atlatırız hastalıklarımızı rahatlarız, bi güzel hamileliğin tadını çıkarırız

işallah canım benim allahım isteyen herkeze bu duyguyu tatmayı nasip etsinn işallahh

Teşekkür ederiz teyzesiii =)) Sizin kadar olmasa da tatlıyız biz de işte

canım benimm bebişlerimizin doğum tarihleride aynıymış baksana cinsiyetlerde aynı

E seninkini görelim bi de :)

ayy maşallah annesi ve oğluşuna Allah nazarlardan saklasın..Senin de karnın ufakmış ya bende sadece benim mi böyle diyordum ya da ışık mı parladı acaba:)

Yok canım bu kadarız çok büyük değiliz =)
1 kilo aldım ama bebişimin şişkinliği var işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…