Bende de ilac cikiyo canim ustelik ben emniyet kilidi devreye girene kadar da bastiriyorum ama 1-2 damla cikiyo bisey olmaz ondan heralde...bacaga ilaci enjekte ederken gobekten daha fazla yaniyo cok haklisin ama gobege girmesi zorlastiginda biraz bacaktan yaparsan gobek bilac gun rahatliyo yumusuyo canim sende rahat edersin oyle yaparsan
Birileri Mavi Pide mi dedi, Selimiye mi dediiiiii :)) Bu yaz biz de yine akdeniz turu planlarken mutlaka buralara da uğrayacaktik ama hamilelik olunca arabayla tatile çıkmaktan vazgeçtik. Ama şimdi ismini görünce içim gitti :)
Birileri Mavi Pide mi dedi, Selimiye mi dediiiiii :)) Bu yaz biz de yine akdeniz turu planlarken mutlaka buralara da uğrayacaktik ama hamilelik olunca arabayla tatile çıkmaktan vazgeçtik. Ama şimdi ismini görünce içim gitti :)
Bu akşam bacağa kesin geçeceğim. Göbeğimde yer kalmadı.Ay sonunda tatil planlıyorum bu mor göbekle bikini süper olacak :)Acaba mor bikini mi alsam :))) Sinirlerim bozuldu :)
Ayyyy, pardoooonZor mu olur ki arabayla? Olmadı Dalaman'a gelirsiniz uçakla, araç kiralarsınız sonrasında. Son iki kişilik tatil bu, tadını çıkartmak lazım. Sonrasında epeyce yorulacağız
Hahah ayy cok guldum:) valla bnde nasil bikini giyicem hic bilmiyorum bide hamileler icin bikini var mi yoksa bormal bikinilerin buyuk bedenini mi alicaz canim?
Yok canım ne pardonu, tamamen benim iştahım :) Hamilelikte arabayla uzun yolculuk yapma dedi doktorum, o nedenle uçakla otele gidip, konaklamayı düşünüyoruz.Normalde her yaz arabayla 2 hafta yola çıkıp; yeni yerler keşfederdik ama bu yaz uçakla Kıbrıs'a gidip; tüm gün otelde, kumsalda yatıcam.Birşey olur diye korkuyorum.
Haklısın karı-koca başbaşa son tatilimiz :))
Günaydın güzel anneler :)
çok güzel bir uykudan tatlı bir tekmeyle uyandırdı oğluşum biz kahvaltımızı yaptık çok iyiyiz artık çok iyi hissediyorum böyle kelebeğin kanat çırpması gibi deyil basbaya şiddetli tekmeler atıyor oğlum daha önceden hissettiklerim bişey deyilmiş diyorum şimdiki tekmeleri hissedince
çok güzell allahım işallah bir an önce bütün annişlerde hissedereee siz güzell anneler nasıl iyimi?
Bu yaz da böyle olsun annesi, dinlenmek lazım. Kardeşim ve eşi geçen hafta Kıbrıstaydılar. Onların da bebişleri Temmuzda doğacak kısmetse. Erken tatil yaptılar mecburen. Zaman geçiyor çabucak, yaza ne kaldı ki
Ohhh maşallah yarasın oğluşunaGünaydınnnn =))))
Sütünüzü de ihmal etmeyinnn =)
Ben her sabah ve her akşam içiyorum =)
İnşallah canım, bende 21. haftanın içinde olucam. Sen acıyıp acımadığını yazarsın tecrübeli bir anne olarak:)Ben yarın gidip tetanoz aşımı olucamm. İnşallah acımaz
Maşallah oğluna kocaman oluyorlar yavaş yavaşÇok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Negüzel maşallah hissediyorsunuz sizGünaydın güzel anneler :)
çok güzel bir uykudan tatlı bir tekmeyle uyandırdı oğluşum biz kahvaltımızı yaptık çok iyiyiz artık çok iyi hissediyorum böyle kelebeğin kanat çırpması gibi deyil basbaya şiddetli tekmeler atıyor oğlum daha önceden hissettiklerim bişey deyilmiş diyorum şimdiki tekmeleri hissedince
çok güzell allahım işallah bir an önce bütün annişlerde hissedereee siz güzell anneler nasıl iyimi?
Yok canım ne pardonu, tamamen benim iştahım :) Hamilelikte arabayla uzun yolculuk yapma dedi doktorum, o nedenle uçakla otele gidip, konaklamayı düşünüyoruz.Normalde her yaz arabayla 2 hafta yola çıkıp; yeni yerler keşfederdik ama bu yaz uçakla Kıbrıs'a gidip; tüm gün otelde, kumsalda yatıcam.Birşey olur diye korkuyorum.
Hafta sonu o krizi ben yaşadım canım.Bikini almaya gittim tabi her zamanki gibi 36-38 bedene girmem mümkün olmadı. Özellikle üstte 40-42 yi denedim, alt kısım bir beden büyümüş,hatta önceki bikinilerim de oluyor ama üst mümkün değil. En son 42'yi denerken başladım ağlamaya, eşim de şaşırdı :)
Sanırım mayoda hamileler için var ama bikini normalin büyük bedeni oluyor.Aldım ama sadece 1 tane bikini takımı.Eşim de diyor al daha, sanki hep bu kiloda kalacakmışım gibi :) Sinirlendim ve sadece 1 tane aldım.Bakalım artık.Ama siyah aldımi zayıf göstersin diye, neremi zayıf gösterecekse :))))
Günaydın canım =)))
Demek en sert tekmeler gelmeye başladı senin de =))))))))
Bi de benim bazen sanki içerde takla atıyormuş gibi oluyor çok komik tatlı bi şey oluyor içimde
Bizim oğlanlar yaramaz olacak kesin. Zaten ultrasonda da hiç durmuyor ki bizimki
Hafta sonu o krizi ben yaşadım canım.Bikini almaya gittim tabi her zamanki gibi 36-38 bedene girmem mümkün olmadı. Özellikle üstte 40-42 yi denedim, alt kısım bir beden büyümüş,hatta önceki bikinilerim de oluyor ama üst mümkün değil. En son 42'yi denerken başladım ağlamaya, eşim de şaşırdı :)
Sanırım mayoda hamileler için var ama bikini normalin büyük bedeni oluyor.Aldım ama sadece 1 tane bikini takımı.Eşim de diyor al daha, sanki hep bu kiloda kalacakmışım gibi :) Sinirlendim ve sadece 1 tane aldım.Bakalım artık.Ama siyah aldımi zayıf göstersin diye, neremi zayıf gösterecekse :))))
Tabi canım, bebişler sağlıklı gelsinde,önümüzdeki yaz atarız onu da arabaya, gideriz :) Biz de Mayıs sonu gibi planlıyoruz, Haziranda dr kontrollerim var,sonrasında da çok sıcak olur diye düşündük.İnşallah bir sorun olmaz
Ohhh maşallah yarasın oğluşunaben süt içemediğim için peynire sarmış durumdayım:)))
İnşallah canım, bende 21. haftanın içinde olucam. Sen acıyıp acımadığını yazarsın tecrübeli bir anne olarak:)
Maşallah oğluna kocaman oluyorlar yavaş yavaşbende net hissedemiyorum canım, hissediyorum bişeyler ama net değil henüz
Negüzel maşallah hissediyorsunuz sizBeklenen doğum tarihlerimiz aynı ama aynı şeyler yaşamıyoruz, bu da beni zaman zaman korkutuyor:26:. Bir şeyler oluyo nadir zamanlarda öyle tekme falan yok daha... Biran önce tekme istiyorum bende
ben çok özledim oğlumu ya bu tekmelerde olmasa başka dr giderdim herhalde 14 mayısta ayrıntılı için çağirdı dr hafta içi oluyor 17 mayısta gitsem bişey olmaz herhalde :26: ayy onlar sağlıklı olsunlarda ben herşeye razıyımm sert tekmeleri hissediyorum ya şimdi ne istiiyorum biliyor musun bir an önce kucağima alıp o mis kokusunu içime çekmek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?