2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bu akşam bacağa kesin geçeceğim. Göbeğimde yer kalmadı.Ay sonunda tatil planlıyorum bu mor göbekle bikini süper olacak :)Acaba mor bikini mi alsam :))) Sinirlerim bozuldu :)

Birileri Mavi Pide mi dedi, Selimiye mi dediiiiii :)) Bu yaz biz de yine akdeniz turu planlarken mutlaka buralara da uğrayacaktik ama hamilelik olunca arabayla tatile çıkmaktan vazgeçtik. Ama şimdi ismini görünce içim gitti :)

Ahh kiyamammmm gel tatlimm istediginn mavi pide olsunnn:))

Birileri Mavi Pide mi dedi, Selimiye mi dediiiiii :)) Bu yaz biz de yine akdeniz turu planlarken mutlaka buralara da uğrayacaktik ama hamilelik olunca arabayla tatile çıkmaktan vazgeçtik. Ama şimdi ismini görünce içim gitti :)

Ayyyy, pardoooon Zor mu olur ki arabayla? Olmadı Dalaman'a gelirsiniz uçakla, araç kiralarsınız sonrasında. Son iki kişilik tatil bu, tadını çıkartmak lazım. Sonrasında epeyce yorulacağız

Bu akşam bacağa kesin geçeceğim. Göbeğimde yer kalmadı.Ay sonunda tatil planlıyorum bu mor göbekle bikini süper olacak :)Acaba mor bikini mi alsam :))) Sinirlerim bozuldu :)

Hahah ayy cok guldum:) valla bnde nasil bikini giyicem hic bilmiyorum bide hamileler icin bikini var mi yoksa bormal bikinilerin buyuk bedenini mi alicaz canim?

Ayyyy, pardoooon Zor mu olur ki arabayla? Olmadı Dalaman'a gelirsiniz uçakla, araç kiralarsınız sonrasında. Son iki kişilik tatil bu, tadını çıkartmak lazım. Sonrasında epeyce yorulacağız

Yok canım ne pardonu, tamamen benim iştahım :) Hamilelikte arabayla uzun yolculuk yapma dedi doktorum, o nedenle uçakla otele gidip, konaklamayı düşünüyoruz.Normalde her yaz arabayla 2 hafta yola çıkıp; yeni yerler keşfederdik ama bu yaz uçakla Kıbrıs'a gidip; tüm gün otelde, kumsalda yatıcam.Birşey olur diye korkuyorum.

Haklısın karı-koca başbaşa son tatilimiz :))

Hahah ayy cok guldum:) valla bnde nasil bikini giyicem hic bilmiyorum bide hamileler icin bikini var mi yoksa bormal bikinilerin buyuk bedenini mi alicaz canim?

Hafta sonu o krizi ben yaşadım canım.Bikini almaya gittim tabi her zamanki gibi 36-38 bedene girmem mümkün olmadı. Özellikle üstte 40-42 yi denedim, alt kısım bir beden büyümüş,hatta önceki bikinilerim de oluyor ama üst mümkün değil. En son 42'yi denerken başladım ağlamaya, eşim de şaşırdı :)

Sanırım mayoda hamileler için var ama bikini normalin büyük bedeni oluyor.Aldım ama sadece 1 tane bikini takımı.Eşim de diyor al daha, sanki hep bu kiloda kalacakmışım gibi :) Sinirlendim ve sadece 1 tane aldım.Bakalım artık.Ama siyah aldımi zayıf göstersin diye, neremi zayıf gösterecekse :))))

Bu yaz da böyle olsun annesi, dinlenmek lazım. Kardeşim ve eşi geçen hafta Kıbrıstaydılar. Onların da bebişleri Temmuzda doğacak kısmetse. Erken tatil yaptılar mecburen. Zaman geçiyor çabucak, yaza ne kaldı ki

Günaydın canım =)))
Demek en sert tekmeler gelmeye başladı senin de =))))))))
Bi de benim bazen sanki içerde takla atıyormuş gibi oluyor çok komik tatlı bi şey oluyor içimde
Bizim oğlanlar yaramaz olacak kesin. Zaten ultrasonda da hiç durmuyor ki bizimki

Tabi canım, bebişler sağlıklı gelsinde,önümüzdeki yaz atarız onu da arabaya, gideriz :) Biz de Mayıs sonu gibi planlıyoruz, Haziranda dr kontrollerim var,sonrasında da çok sıcak olur diye düşündük.İnşallah bir sorun olmaz

Günaydınnnn =))))
Sütünüzü de ihmal etmeyinnn =)
Ben her sabah ve her akşam içiyorum =)
Ohhh maşallah yarasın oğluşuna ben süt içemediğim için peynire sarmış durumdayım:)))

Ben yarın gidip tetanoz aşımı olucamm. İnşallah acımaz
İnşallah canım, bende 21. haftanın içinde olucam. Sen acıyıp acımadığını yazarsın tecrübeli bir anne olarak:)
Maşallah oğluna kocaman oluyorlar yavaş yavaş bende net hissedemiyorum canım, hissediyorum bişeyler ama net değil henüz

Negüzel maşallah hissediyorsunuz siz Beklenen doğum tarihlerimiz aynı ama aynı şeyler yaşamıyoruz, bu da beni zaman zaman korkutuyor:26:. Bir şeyler oluyo nadir zamanlarda öyle tekme falan yok daha... Biran önce tekme istiyorum bende

Ahh kibrisa ahh :) merit e gidinn kibristaki en favori otelim:)
Bikini konusunda heran bnde bunalima girebilirim... su 1 haziranda spk sinavim var bitsin ondan sonra bende bikini arastirmasina goricem millet burda denize girmeye basladi marmarisin koylarii beni beklerr:)

ben çok özledim oğlumu ya bu tekmelerde olmasa başka dr giderdim herhalde 14 mayısta ayrıntılı için çağirdı dr hafta içi oluyor 17 mayısta gitsem bişey olmaz herhalde :26: ayy onlar sağlıklı olsunlarda ben herşeye razıyımm sert tekmeleri hissediyorum ya şimdi ne istiiyorum biliyor musun bir an önce kucağima alıp o mis kokusunu içime çekmek istiyorummm

Kızlar ben de biraz baktım ama bikiniyle rahat edemem bu göbişle. Çünkü ben rahat durmam, atlarım dalarım, takla atarım falan suda. Altı kaybolur gidiverir göbişten Hamileler için bir mayo bir de tankini almayı düşünüyorum. Tankininin değiştirmesi kolay olur. Bikinilerimin altı olabilir ama üstler imkansız. Ekstradan da üst alırım bir iki tane. Normalde de hep ayrı ayrı alıp, kombin yaparım zaten. Zeki'de indirim vardı ama kaç beden bana uyacak, yazın ne halde olacağımı kestiremediğimden henüz almadım.

İçini ferah tut, tatili o da sevecektir annesi. Zaten ilerleyen dönemde uçak riskli olabilir belki. İyi düşünmüşsünüz, çok sıcaklara kalmadan.

canım biraz sabırlı ol bazılarında ön eşli oluyormuş yani bebeğin eşi önde olursa hissetmen zor olur cnm kocaman olacaklar annesi hissedersin yakında merak etme 21 ,22 haftaya kadar hissetmesseniz dr gidin diyorlar iyidir bebşin annesi yakında içinde tekmeler taklarlar atacakk

Ayyy ne güzel ben hiç bir yere gidemicem anlaşılan . Arabayla uzun yolculuğa güvenemiyorum , uçak korkumu yenemiyorum
Anlaşılan yakın yerlerde tatil yapıcam bu yaz :) sana iyi tatiller...

Kokuları ne güzeldir onların dimi
Allahım hepimize nasip eder inşallah.. AMİNNNN.
Ben de 17 mayısta gidicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…