SPK dan hangi sınava giriyorsun tatlım Temel düzey, ileri düzey ,vadeli işlem vs ?
Eki Görüntüle 1102463
bizde artik hizli buyumaya basladik kizlar ozellikle son bir haftadir belirgin fark olustu cok sukur
Yok canım bu kadarız çok büyük değiliz =)
1 kilo aldım ama bebişimin şişkinliği var işte :)
Uuuu baya büyümüşsünüz maşallah size :)) benim göbeğime benzieyor büyüklüğü hemde sen haftana gore baya baya büyüksün maşallah diyorum size rabbim nazarlardan saklasın :)[/QUOT
tesekkur ederiz teyzesi cok sukur karnim buyudukce okadar mutlu oluyorum ki anlatamam Allah im esirgesin onlari karnimizin burnunda hallerini paylastigimiz gunlede nasip olur insallah
pişşşşşşşşşşttt aşağidakiler açık görünüyorsunuz niye konuşmuyorsunuz heeeee
Uuuu baya büyümüşsünüz maşallah size :)) benim göbeğime benzieyor büyüklüğü hemde sen haftana gore baya baya büyüksün maşallah diyorum size rabbim nazarlardan saklasın :)[/QUOT
tesekkur ederiz teyzesi cok sukur karnim buyudukce okadar mutlu oluyorum ki anlatamam Allah im esirgesin onlari karnimizin burnunda hallerini paylastigimiz gunlede nasip olur insallah
amin canım amin Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah boyle bi bakalım 35. haftadayız artık zaman gelmiş olsun gelsin artık zaman ya gelsin de alalım hepimiz kuzucuklarımızı kucaklarımıza
Eki Görüntüle 1102463
bizde artik hizli buyumaya basladik kizlar ozellikle son bir haftadir belirgin fark olustu cok sukur
geldiiiiiimm :):) bizim randevumuz var son 50 dakika cok heyecanlıyız cok ozledik kızımızı :)
maşallahh canımm nazar degmesinn:))
aaa bugun randevun mu vardı canım senin? hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :))
Eki Görüntüle 1102463
geldiiiiiimm :):) bizim randevumuz var son 50 dakika cok heyecanlıyız cok ozledik kızımızı :)
1 kilo mu aldın inanamıyorum sana vavvvvvv :))) ben artık soylemeye korkuyorum kac kilo aldığımı ama beni gorenlerde hayrete dusuyor sen nasıl hamilesin ya heralde bi gobeğine alıyorsun di,yorlar bugun farklı bir eczaneye gittim güneş kremi almaya dedim ben hamileyim ona gore birsey veririmisin dedim soyle bi baktı karnıma kac haftalıksın dedi 21 dedim inanmıyorum ne kadar güzel bir hamilellik bu boyle cok sanslısın dedin ahh ahh bi bilse tam tamına 5 kilo aldım bendün dişçiye gittim oda oyle soyledi nerey e gitsem bitek gobeğe alıyorsun heralde diyorlar ama ben cok rahatsızım bu durumdan
Eki Görüntüle 1102463
eveeet teyzesi cok cok cok ozledik gidelim de bi izleyelim şebekliklerini bi gözlerimizi dolduralım gelelim :))
1 kilo mu aldın inanamıyorum sana vavvvvvv :))) ben artık soylemeye korkuyorum kac kilo aldığımı ama beni gorenlerde hayrete dusuyor sen nasıl hamilesin ya heralde bi gobeğine alıyorsun di,yorlar bugun farklı bir eczaneye gittim güneş kremi almaya dedim ben hamileyim ona gore birsey veririmisin dedim soyle bi baktı karnıma kac haftalıksın dedi 21 dedim inanmıyorum ne kadar güzel bir hamilellik bu boyle cok sanslısın dedin ahh ahh bi bilse tam tamına 5 kilo aldım bendün dişçiye gittim oda oyle soyledi nerey e gitsem bitek gobeğe alıyorsun heralde diyorlar ama ben cok rahatsızım bu durumdan
Hiç sorma bu kilo işine ben de taktım resmen , doktor kontrollerinde 4 kilo almış görünüyorum . Diğer tartılarda 2,5 kilo , daha 20. hafta bile değil
doktor iyi gidiyor dedi ama burada 1-2 kilo alanları okudukça ne iyi diyorum
Hiç sorma bu kilo işine ben de taktım resmen , doktor kontrollerinde 4 kilo almış görünüyorum . Diğer tartılarda 2,5 kilo , daha 20. hafta bile değil
doktor iyi gidiyor dedi ama burada 1-2 kilo alanları okudukça ne iyi diyorum
Kizlarr doktora gittik.Kizimiz oluyor.Basasagi duruyordu arkasi donuktu.En son yuzunu cevirip bakti bize:) cok duygulandim.Hersey yolunda. 20haftalik olunca detayli ultrason cektiricez.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benimm işallah kızınla randuvün iyi geçerr
canım niye üzülüyorsun ki basenlerin büyüse vucudünun diğer bölgelerinden kilo alsan daha kötü bebek doğunca o göbüşde gidecek hem sen sporda yapıyordun doğumdan sonra eminim ilk sen ilk baştaki kilona döneceksinn
ayy şu tatlışlara bak maşşallah çok güzel olmuş göbüşün benimki kalçadanda alıyorum çok kötü gögüslerim kocaman oldu
yapıyordum ama ben platese ve yogaya baslayacaktım başlayamadım o kaldı oyle. sadece yürüyüş yapıyorum her akşam 8.000-10.000 adım arası mutlaka atmaya calısıyorum. aslında doğru diyorsun sadece gobekten aldım ben. ne kalca ne basen hiç birsey yok sadece goğüslerimde şişti.cok sağol canım konusmaların iyi geldi bana.
amin canım çok sağol. sen hissediyorsun demi hareketleriniMaşallah size annesi, büyümüşsünüz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizim doktorumuz da 4 haftada bir çağırıyor. 24 Mayısta görüneceğiz kısmetse. Eşim bile sabırsızlandı bu sefer, daha çok var ya diye
ay canım hissetseydim bi. ya ara ara batmalar oluyor ya sağ taraf yada sol taraf o bebeğimdir acaba ya batma gibi oluyor18. haftaya girdiğimiz gündü o gün. Oyyy çok sevindim :)))
İnşallah babası gibi uzun boylu olur oğlum da. Amin.
Merak etme canım sen de hissedeceksin hareketlerini. Müthiş bi duygu :)
canım bende belki hissediyordurum ama anlamıyorum batmalarım oluyor bazen omu acaba diyorum ama tüm gün çalışıyorum pek dinleme vaktüm olmuyor ondan mı acaba :26:Ohhh maşallah yarasın oğluşunaben süt içemediğim için peynire sarmış durumdayım:)))
İnşallah canım, bende 21. haftanın içinde olucam. Sen acıyıp acımadığını yazarsın tecrübeli bir anne olarak:)
Maşallah oğluna kocaman oluyorlar yavaş yavaşbende net hissedemiyorum canım, hissediyorum bişeyler ama net değil henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?