- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
canım bende 24 nisanda dr gittim 65.700 çıktı dün sağlık ocağinda tartıldım 68 nasıl oldu anlamadımm bu kadar günde bu kadar kilo alabilirmiyim kii
geldiiiiiimm :):) bizim randevumuz var son 50 dakika cok heyecanlıyız cok ozledik kızımızı :)
biz seninle aynı gidiyoruz. 19. haftamda bende 4 kilodaydım, 20. haftamda 5 kilo almış oldum ama tahminimce her hafta 500 gr alıyorum. tek dayanağım son ay cok şiştiğimiz için fazla iştahımız olmuyormus genelde son ay kilo alınmıyormus işte alırsa bir tek bebek alıyormus onu bekliyorum. su 7 ve 8. ayımda da cok almamalıyım. idealim 12 ile bitirmek ama olmayacak galiba prenses
oo bende bugun eczane tartıldım 55 cıktım!!! sabah tartıldım 52ydim. ya dısarda tartıldıgımızda üstümüzde ki mont yediğimiz yemekler sular falan hepsi + oluyor. ben sabah lavabo ihtiyacımı giderip geceliğimle tartılıyorum işte doğru olan kilomuz bence o :)) bide o ani kilo artışları içimizde biriken şişkinlikten ve gazdan kaynaklanıyor. tuzda bir onceki gün cok yediysem ertesi gün odem yapmış oluyor vücudum
canım bende 24 nisanda dr gittim 65.700 çıktı dün sağlık ocağinda tartıldım 68 nasıl oldu anlamadımm bu kadar günde bu kadar kilo alabilirmiyim kii
Benimde bacaklarim mosmor oldu alti da beze oldu gobege gectim yine
Canım bu ertelemenin sonu yok, Allah korusun ama hangi hafta olursa olsun garantisi yokki.Yapabileceğimiz birşey de yok maalesef.Allah'a emanet yavrularımız diye düşünmeliyiz.Söyle istersen artık, ben de söylemiyordum ama artık herkes öğrendi ve sanki üzerimden bir yük kalktı...
Hayır canım benim ki erkek çıktı.Ben de tüm pıhtılıların kızı mı olacak diye düşünürken, erkek olduğunu öğrendik :)
Bence olamaz , tartılara çok güvenmemek lazım galiba . Sen yine az almışsın 2 kilo mu yazmıştın demin okudum ya ben napayım
ondandır canım çünkü dinlenip bebeğimizi dinlemeye vakit bulamıyoruz. Benim de aynı şekilde batmalarım oluyor bebek mi aceba diyorum emin olamıyo insanay canım hissetseydim bi. ya ara ara batmalar oluyor ya sağ taraf yada sol taraf o bebeğimdir acaba ya batma gibi oluyor
canım bende belki hissediyordurum ama anlamıyorum batmalarım oluyor bazen omu acaba diyorum ama tüm gün çalışıyorum pek dinleme vaktüm olmuyor ondan mı acaba :26:
1 kilo mu aldın inanamıyorum sana vavvvvvv :))) ben artık soylemeye korkuyorum kac kilo aldığımı ama beni gorenlerde hayrete dusuyor sen nasıl hamilesin ya heralde bi gobeğine alıyorsun di,yorlar bugun farklı bir eczaneye gittim güneş kremi almaya dedim ben hamileyim ona gore birsey veririmisin dedim soyle bi baktı karnıma kac haftalıksın dedi 21 dedim inanmıyorum ne kadar güzel bir hamilellik bu boyle cok sanslısın dedin ahh ahh bi bilse tam tamına 5 kilo aldım bendün dişçiye gittim oda oyle soyledi nerey e gitsem bitek gobeğe alıyorsun heralde diyorlar ama ben cok rahatsızım bu durumdan
amin canım çok sağol. sen hissediyorsun demi hareketlerini
ay canım hissetseydim bi. ya ara ara batmalar oluyor ya sağ taraf yada sol taraf o bebeğimdir acaba ya batma gibi oluyor
canım bende belki hissediyordurum ama anlamıyorum batmalarım oluyor bazen omu acaba diyorum ama tüm gün çalışıyorum pek dinleme vaktüm olmuyor ondan mı acaba :26:
65 başladık dün sağlık ocağinda 68 çıktı 17 mayısta ayrıntılıya giricez ozamn bakalım kaç çıkacak merak ediyorumm ya dr kızıyor biliyormusun az kilo alanlara iyi beslenmiyormusun diye bundan sonra ekmeği kesicem meyve süt ve vitaminli besinler tüketeceğimm işallahhh
Eki Görüntüle 1102463
bizde artik hizli buyumaya basladik kizlar ozellikle son bir haftadir belirgin fark olustu cok sukur
65 başladık dün sağlık ocağinda 68 çıktı 17 mayısta ayrıntılıya giricez ozamn bakalım kaç çıkacak merak ediyorumm ya dr kızıyor biliyormusun az kilo alanlara iyi beslenmiyormusun diye bundan sonra ekmeği kesicem meyve süt ve vitaminli besinler tüketeceğimm işallahhh
Yok canım bu kadarız çok büyük değiliz =)
1 kilo aldım ama bebişimin şişkinliği var işte :)
Bende 1 kilo aldım ama dediğin gibi bebek şişkinliği oluyor:) ayy yerim onları benbenim bazı kıyafetlerde belli bile olmuyor hamile olduğum ama 5.5 aydan sonra fazlasıyla şişiyormuş o yüzden azcık daha bekleyelim
Evet geçen gittiğimde doktorum az kilo alanlara kızıyorum dedi . Bana iyi dediben de sütü akşamları içiyorum , sabahta içmek lazım . Balık yiebiliyomusun ? ben ne zamandır hiç yemedim , omegaya güveniyorum ama doktor ye dedi . Şimdi mevsimi de değil nasıl yiyeceksek artıkın
Canim bence normal bi miktar almissin ben 47 ile basladim simdi 50 oldum (sabah ackarnina pijamayla ) ben kilo aldikca cok seviniyorum insallah doguma kadar 60 i gorurum .ben ambalajli gidalari abur cubur gereksiz sagliksiz seyler yemiyorum gunde iki bardak balli veya pekmezli sut.iki ceviz .bol meyva bol 2-3 lt su et agirlikli yemekler sebze corbasi tavuksuyuna corba vs.vitamin ve protein agirlikli beslenmeye calisiyorum.
Canim bence normal bi miktar almissin ben 47 ile basladim simdi 50 oldum (sabah ackarnina pijamayla ) ben kilo aldikca cok seviniyorum insallah doguma kadar 60 i gorurum .ben ambalajli gidalari abur cubur gereksiz sagliksiz seyler yemiyorum gunde iki bardak balli veya pekmezli sut.iki ceviz .bol meyva bol 2-3 lt su et agirlikli yemekler sebze corbasi tavuksuyuna corba vs.vitamin ve protein agirlikli beslenmeye calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?