2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım bende 24 nisanda dr gittim 65.700 çıktı dün sağlık ocağinda tartıldım 68 nasıl oldu anlamadımm bu kadar günde bu kadar kilo alabilirmiyim kii

oo bende bugun eczane tartıldım 55 cıktım!!! sabah tartıldım 52ydim. ya dısarda tartıldıgımızda üstümüzde ki mont yediğimiz yemekler sular falan hepsi + oluyor. ben sabah lavabo ihtiyacımı giderip geceliğimle tartılıyorum işte doğru olan kilomuz bence o :)) bide o ani kilo artışları içimizde biriken şişkinlikten ve gazdan kaynaklanıyor. tuzda bir onceki gün cok yediysem ertesi gün odem yapmış oluyor vücudum

7. aydan sonra hızlı kilo alınabilir , her ay bir kilo son üç ay 2 şer kilo . Ben daha 4.5 ayımda 4 kilo hakkımı kullandım
20 haftada 5 desek tam 12 ile tamamlanabilir ama , 7-8-9 biraz dikkat etmeli evdeki hesap çarşıya uyacak mı bakalım
o zaman çalışmıyor olacağım ve hep yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum bakalım

kıyafetlerim artık olmuyorr geçen düğün vardı oraya gidecektik uzun bir elbisem vardı onu denedim akşam giyerim diye şıkıştım kaldım terden öldüm zorla çıkardım kıyfetin dikişleri atacaktı çok moralim bozulmuştu sonra oğlum bir tekme attı düşünmemi üzülmemem gerektiğini hatırlattı canım oğlumm sağlıklı olsun ben onu kucağima alayım sağlıkla veririm o kilolar 55 kiloya yada 50 klioya geri dönerim işallah

canım bende 24 nisanda dr gittim 65.700 çıktı dün sağlık ocağinda tartıldım 68 nasıl oldu anlamadımm bu kadar günde bu kadar kilo alabilirmiyim kii

Bence olamaz , tartılara çok güvenmemek lazım galiba . Sen yine az almışsın 2 kilo mu yazmıştın demin okudum ya ben napayım

Benimde bacaklarim mosmor oldu alti da beze oldu gobege gectim yine

evet canım ertelemenin sonu yok.cumartesi doktora gidicektim doktorumda yokmuş.İğneler artık göbek sertleştikçe zorlanmaya başladı.Alllahıım dayanma gücü versin hepimize

Bence olamaz , tartılara çok güvenmemek lazım galiba . Sen yine az almışsın 2 kilo mu yazmıştın demin okudum ya ben napayım

65 başladık dün sağlık ocağinda 68 çıktı 17 mayısta ayrıntılıya giricez ozamn bakalım kaç çıkacak merak ediyorumm ya dr kızıyor biliyormusun az kilo alanlara iyi beslenmiyormusun diye bundan sonra ekmeği kesicem meyve süt ve vitaminli besinler tüketeceğimm işallahhh

ben 1 kilo aldım bu zamana kadar ama, ben de üzülüyordum aldım diye.
5.ayda almaya başlasaydım daha iyiydi.
neyse!
sanırım normal seyrediyorum kızlar!
besin değeri olan, az/sık beslenme ile devam edebilirsek, normal kiloda tamamlarız bence.
dayanabilirsek tabı:))

ondandır canım çünkü dinlenip bebeğimizi dinlemeye vakit bulamıyoruz. Benim de aynı şekilde batmalarım oluyor bebek mi aceba diyorum emin olamıyo insan

Niye rahatsız oluyorsun canım ya senin hamileliğin gayet güzel. Ben fotoğrafından biliyorum. Hepimiz kilo alıcaz. 5 kilo çok değil. Sporu bıraktığın için böyle oluyorsun sen. Doğumdan sonra eskisinden daha da fit olacaksın =) Kamuran söylemişti dersin =)

Bana batma olarak hissettirmedi canım bilmiyorum onu ama belki bazıları önce öyle hissetmiştir.

Evet geçen gittiğimde doktorum az kilo alanlara kızıyorum dedi . Bana iyi dedi ben de sütü akşamları içiyorum , sabahta içmek lazım . Balık yiebiliyomusun ? ben ne zamandır hiç yemedim , omegaya güveniyorum ama doktor ye dedi . Şimdi mevsimi de değil nasıl yiyeceksek artıkın

Canim bence normal bi miktar almissin ben 47 ile basladim simdi 50 oldum (sabah ackarnina pijamayla ) ben kilo aldikca cok seviniyorum insallah doguma kadar 60 i gorurum .ben ambalajli gidalari abur cubur gereksiz sagliksiz seyler yemiyorum gunde iki bardak balli veya pekmezli sut.iki ceviz .bol meyva bol 2-3 lt su et agirlikli yemekler sebze corbasi tavuksuyuna corba vs.vitamin ve protein agirlikli beslenmeye calisiyorum.

Yok canım bu kadarız çok büyük değiliz =)
1 kilo aldım ama bebişimin şişkinliği var işte :)

Bende 1 kilo aldım ama dediğin gibi bebek şişkinliği oluyor:) ayy yerim onları ben benim bazı kıyafetlerde belli bile olmuyor hamile olduğum ama 5.5 aydan sonra fazlasıyla şişiyormuş o yüzden azcık daha bekleyelim

Birisi beğenmedi göbişimi ama olsun ben mutluyum küçük de olsa benim bebişim. Önemli olan bebişlerimizin boyu ve kilosu nasıl olsa =)) Onlar normal olsun da göbişimizin büyüklüğü önemli değil :) Dediğin gibi 6. aydan sonra çıkıyormuş =)

sütü içiyorum ama balık senin gibi baya oldu yemeyeli aslında yemek gerek ızgara köfte zararlı olmaz demi ben çok seviyorumda sıkta tüketiyorum:26:

canım ben süt yoğurt ayran haytımda bu kadar tüketmemiştim yumurta kahvaltımı düzenli olarak yapıyorum meyveyi günde 2 veya 3 defa tüketiyorum çünkü çok seviyorumm et ve sebze yemekleri ben ne olursa onu yiyorum seçici deyilim canım eşimde öyle bizim yöremizden yani antep yöresinden bütün yemkleri severimm aciktimmm
aslında hazır olan dışarıdaki yemekleri katkı madeli gıdaları tüketmemek gerek olur olmaz tüketiyoruz ama

sütü pekmezli içme derim , kalsiyum ve demir ikisi karışmamalı . Diğer yediklerin maşallah çok iyi ben sabah kahvaltımı işyerinde yapıyorum , evde hazırlıyorum .Öğle şirkette ne varsa onu yiyorum , akşam da bazen geçiştiriyorum

damla ne yaptı acaba merak ettim kızı ve kendisi işallah iyi haberlerle gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…