- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
hımm pardon cnm ya , hemen yemek ye bari acıktın sanırım
havva ve sen glprenses,oldumu şimdi boyle yemekler sayıyorsunuzCanımız çekti bizim
kokusunu çekeriz içimize o bile yeter hatta ben o bebek kokusu biter diye koklamaya bile kıyamam ki offf 4 ay kaldı geçmiyor zaman
SensinKamuraaannn o birisi ben değilim demi ? üzülürüm inanki ben çok güzel maşallah yazdım cnm okumadın galiba , çokta hoşuma gitti yayılmamış işte
daha ne . Lütfen sen değilsin de...
Sensin
Karnın belli değil dedin
Dışarıdan bakan benim hamile olduğumu anlıyor dedin
Seninki anlaşılmıyor demek istedin
O kadar da minik değil ki
İşyerimde anlayanlar olmuştu sordular bana hamile misin diye bir ay önce
Beni üzdün
Sensin
Karnın belli değil dedin
Dışarıdan bakan benim hamile olduğumu anlıyor dedin
Seninki anlaşılmıyor demek istedin
O kadar da minik değil ki
İşyerimde anlayanlar olmuştu sordular bana hamile misin diye bir ay önce
Beni üzdün
tatlım köfteyi seviyorum ve tüketiyorum korktum zararı olurmu diye ayy özür dilerim bi daha yemk konusunu acmayalım ozamnAkşam yaparsın mis gibi yersin balım olur muu Hatta birazda bana gönder
kız sen ne tatlı şeysin öyle kızında senin gibi şeker tatlı bi kız olur işallahh
Neeyyy ben miyimayy çok üzgünüm, ama sende şimdi beni üzdün ödeştik :)
senin karnın çok güzel daha ne ben beğendim anlamında dedim di
ben seni diğer resminde de gördüm ne güzel dedim
üstelik ben karnımın belli olmasını istemiyorum çok utanıyorum , iş yerinde falan
seni seviyorum güzel arkadaşım , seni üzdüysem Hakkını Helal et ...
ama beğendiğim için söyledim
ay karnı çıkmasından tek utanan benim sanıyordum sende utanıyırmussun :)) ben hem kg aldım seklinde utanıyorum hemde bildiğin hamileyim işte bak biz yaptık bide cocugumuz oluyor moduna giriyorum ve yi,ne utanıyorumm :s saçlamalayın kızlar yaa aaa küsülecek birsey yok ki kamuran saka yapmıştır heralde. dimi dimi kamurancım :)
Gerçekten de öyle normalde dikkat etmiyeceğimiz herşeye dikkat ediyoruz..Herşeyi de aslında kafaya takmamak lazım ama bazen olmuyor
Bebişlerimiz sağlıklı hayırlı birer evlat olurlar inşallah Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın
kızlar aranızda kuyruk sokumu ağrıyan varmı??bikaç gündür çok ağrıo
sen bize ordan bir urfa göndersene :))) köfte biraz basit kalıyor urfanın yanında :) sen daha tatlısın canım inşallah oğlun şıp der burnundan düşer :) benim ümidim yok hiç yok hemde kızım babasına çekecek hatta eger bu burun yapısı oyle kalıyorsa, ( senaryo yazdım ben direk) oda kayınvalideme cekmiş. Valla uktrasonda sanki saç gordum gibi geldi bana, doktor hayır desede bence saçlarıydı o yaada tüycükler bilemiyorum saç tipide baabasına çekmiş hatta kafa şeklide :)) ben direk kel ve koca kafalı doğmuşum ama henamın kafası da kücük bide saçlı.
Hani cevap vermiyor bak
canın sağolsun canım arkadaşım hımm sen gelsen gezsek tanışsak yemekleri happur hupur götürsek miğdeye olmaz mı
demek kızının babasına çekeceğini düşünüyorsun bende öyle düşünüyorum yaa
ayy sağlıklı olsunlarda gerisi önemli deyilll
inşallah geliriz tanışırız ben cok istiyorum doğuyu güney doğuyu gezip görmek. Gelirsem mutlaka tanısırız zaten beraber hüptüre hüptüre yeriz ohh mis gibi şimdiden yemiş kadar oldum ben :) tabi en onemlisi sağlıklı olması ama ben bildiğin babaya cekeceğini düşünüyorum sadece benim gibi beyaz tenli olacak okadar. Babası gibi kömür gözlü olacak annesinin yeşil gözlerini alamayacak ama olsun komur gozlu beyaz tenli kızımız olacak :) nerden biliyorum dersen hep rüyalarımda oyle bir kız goruyorum
Niye gülüyon üzüldük biz burdavalla kim diye soracaktım:))) çok yaşayın kızlar güldürdünüz beni
Neeyyy ben miyimayy çok üzgünüm, ama sende şimdi beni üzdün ödeştik :)
senin karnın çok güzel daha ne ben beğendim anlamında dedim di
ben seni diğer resminde de gördüm ne güzel dedim
üstelik ben karnımın belli olmasını istemiyorum çok utanıyorum , iş yerinde falan
seni seviyorum güzel arkadaşım , seni üzdüysem Hakkını Helal et ...
ama beğendiğim için söyledim
ayy bu hamilelik seni iyice alıngan mı yaptı arkadaşımNiye gülüyon üzüldük biz burda
Sen orda gül tabi
Merhabalar :)) biz geldik sonunda. Baya baya inceleme fırsatı buldum ama ben bu doktoru da beğenmedim olsun boyle boyle tüm doktorları tanımış oluyorum iki hafta sonra kendi doktoruma giderim o cok tatlı dilli bir insan :))
Giderken çikolata yemiştim hareket etsin cok güzel oluyor oyle diye ama artık gercekten benim kızımı çikolata bile ayağa kaldırmıyor. Ilk actık ultrasonu hersey normaldi 4 boyutluda geçtik eşim dediki aaa ayağı ağzında doktor basta hayır falan desede sonra evet evet o ayağı dedi :)) Henamın gercekten ayağı ağzındaydı cok güldüm cok eğlendim. Kilosu 290 gram olmuş valla boyunu da söyledi birşeyi birseyle çarptı dedi ama o heyecanla unuttum ben kac dediğini :)) onun dışında Buda resmimiz iki şekilde koyacağım cok net değil belki görebilirsiniz bilmiyorum :)) bu fotoğrafta da parmağı ağzında cok mutluyum cok özlemişim cok iyi oldu gitmemiz
Eki Görüntüle 1102615
Eki Görüntüle 1102619
Aaa sen kontrole mi gitmiştin:))) unutmuşum arkadaşın alıntısından gördüm. Demek kızını gördün maşallah kızınaMerhabalar :)) biz geldik sonunda. Baya baya inceleme fırsatı buldum ama ben bu doktoru da beğenmedim olsun boyle boyle tüm doktorları tanımış oluyorum iki hafta sonra kendi doktoruma giderim o cok tatlı dilli bir insan :))
Giderken çikolata yemiştim hareket etsin cok güzel oluyor oyle diye ama artık gercekten benim kızımı çikolata bile ayağa kaldırmıyor. Ilk actık ultrasonu hersey normaldi 4 boyutluda geçtik eşim dediki aaa ayağı ağzında doktor basta hayır falan desede sonra evet evet o ayağı dedi :)) Henamın gercekten ayağı ağzındaydı cok güldüm cok eğlendim. Kilosu 290 gram olmuş valla boyunu da söyledi birşeyi birseyle çarptı dedi ama o heyecanla unuttum ben kac dediğini :)) onun dışında Buda resmimiz iki şekilde koyacağım cok net değil belki görebilirsiniz bilmiyorum :)) bu fotoğrafta da parmağı ağzında cok mutluyum cok özlemişim cok iyi oldu gitmemiz
Merhabalar :)) biz geldik sonunda. Baya baya inceleme fırsatı buldum ama ben bu doktoru da beğenmedim olsun boyle boyle tüm doktorları tanımış oluyorum iki hafta sonra kendi doktoruma giderim o cok tatlı dilli bir insan :))
Eki Görüntüle 1102615
Eki Görüntüle 1102619
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?