2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
havva ve sen glprenses,oldumu şimdi boyle yemekler sayıyorsunuz Canımız çekti bizim

tatlım köfteyi seviyorum ve tüketiyorum korktum zararı olurmu diye ayy özür dilerim bi daha yemk konusunu acmayalım ozamn Akşam yaparsın mis gibi yersin balım olur muu Hatta birazda bana gönder

kokusunu çekeriz içimize o bile yeter hatta ben o bebek kokusu biter diye koklamaya bile kıyamam ki offf 4 ay kaldı geçmiyor zaman

kız sen ne tatlı şeysin öyle kızında senin gibi şeker tatlı bi kız olur işallahh

Kamuraaannn o birisi ben değilim demi ? üzülürüm inanki ben çok güzel maşallah yazdım cnm okumadın galiba , çokta hoşuma gitti yayılmamış işte
daha ne . Lütfen sen değilsin de...
Sensin
Karnın belli değil dedin
Dışarıdan bakan benim hamile olduğumu anlıyor dedin
Seninki anlaşılmıyor demek istedin
O kadar da minik değil ki
İşyerimde anlayanlar olmuştu sordular bana hamile misin diye bir ay önce
Beni üzdün

valla kim diye soracaktım:))) çok yaşayın kızlar güldürdünüz beni

Neeyyy ben miyim ayy çok üzgünüm, ama sende şimdi beni üzdün ödeştik :)
senin karnın çok güzel daha ne ben beğendim anlamında dedim di
ben seni diğer resminde de gördüm ne güzel dedim
üstelik ben karnımın belli olmasını istemiyorum çok utanıyorum , iş yerinde falan
seni seviyorum güzel arkadaşım , seni üzdüysem Hakkını Helal et ...
ama beğendiğim için söyledim

sen bize ordan bir urfa göndersene :))) köfte biraz basit kalıyor urfanın yanında :) sen daha tatlısın canım inşallah oğlun şıp der burnundan düşer :) benim ümidim yok hiç yok hemde kızım babasına çekecek hatta eger bu burun yapısı oyle kalıyorsa, ( senaryo yazdım ben direk) oda kayınvalideme cekmiş. valla uktrasonda sanki saç gordum gibi geldi bana, doktor hayır desede bence saçlarıydı o yaada tüycükler bilemiyorum saç tipide baabasına çekmiş hatta kafa şeklide :)) ben direk kel ve koca kafalı doğmuşum ama Henamın kafası da kücük bide saçlı.

ay karnı çıkmasından tek utanan benim sanıyordum sende utanıyırmussun :)) ben hem kg aldım seklinde utanıyorum hemde bildiğin hamileyim işte bak biz yaptık bide cocugumuz oluyor moduna giriyorum ve yi,ne utanıyorumm :s saçlamalayın kızlar yaa aaa küsülecek birsey yok ki kamuran saka yapmıştır heralde. dimi dimi kamurancım :)

Hani cevap vermiyor bak

Amin...

kızlar aranızda kuyruk sokumu ağrıyan varmı??bikaç gündür çok ağrıo

Canım bende de ağrı oluyor. Özellikle de- afedersin- tuvalette ayağa kalkarken sanki kemiklerime bir şeyler oluyormuş gibi oluyor. Ağrıyor da...
Doğuma hazırlanmak için bir hormon kemikleri mi ne açıyormuş ya acaba ondan mı?

canın sağolsun canım arkadaşım hımm sen gelsen gezsek tanışsak yemekleri happur hupur götürsek miğdeye olmaz mı
demek kızının babasına çekeceğini düşünüyorsun bende öyle düşünüyorum yaa
ayy sağlıklı olsunlarda gerisi önemli deyilll

inşallah geliriz tanışırız ben cok istiyorum doğuyu güney doğuyu gezip görmek. gelirsem mutlaka tanısırız zaten beraber hüptüre hüptüre yeriz ohh mis gibi şimdiden yemiş kadar oldum ben :) tabi en onemlisi sağlıklı olması ama ben bildiğin babaya cekeceğini düşünüyorum sadece benim gibi beyaz tenli olacak okadar. babası gibi kömür gözlü olacak annesinin yeşil gözlerini alamayacak ama olsun komur gozlu beyaz tenli kızımız olacak :) nerden biliyorum dersen hep rüyalarımda oyle bir kız goruyorum

tatlım işallah görüşürüz tanışırız aynı şehirde olsaydık topikdeki bütün kızlarla anlaşıp bir gün toplanırdık ama işte farlıklı başka başka şehirlerdeyizz canım şey diyorlar en çok kime bakarsan ona benzer diye öyle bişeyler vardı doğrumu acaba doğru ise senin fotolarına bak derimm eğer doğruysa ben kocamdan ve arap komşularımdan başka kimseyi onlar kadar sık görmüyorum doğru ise benim oğlan esmer olurr

valla kim diye soracaktım:))) çok yaşayın kızlar güldürdünüz beni
Niye gülüyon üzüldük biz burda
Sen orda gül tabi

Biraz üzüldüm ama hak helal edecek kadar değil abartma kız
Karnının belli olmasından hiç utanma
Karın hamileliğin şanındandır

Kızlar ben dün aşı oldum ya bu sabah uyandım ağrıyordu ve biraz şişmişti normal mi kızlarr

Aaa sen kontrole mi gitmiştin:))) unutmuşum arkadaşın alıntısından gördüm. Demek kızını gördün maşallah kızına artık büyüdüler çikolata kar etmiyo yavrularımıza:)) yerleri daralıyor ama onlara da diyecek yok

Maşallah ya artık bayağı belli olmaya başlamış kafasında saç var sanki o kadar belli gibi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benim doktor hiç renkli göstermedi bu sefer bende rica edeyim bakalım ne diyecek gerçi ayrıntılıya gireceğim ay sonunda ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…