2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Valla ben gayet beğendim benimki de aynı zaten bazen özeniyorum biraz daha büyük olsa diye ama bebeklerimizin sağlıklı olması herşeyden önemli dediğin gibi:) onlar sağlıklı olsunlarda biz herşey için sabrederizÇok seviyorum bizim minnakları ben

Merhabalar :)) biz geldik sonunda. Baya baya inceleme fırsatı buldum ama ben bu doktoru da beğenmedim olsun boyle boyle tüm doktorları tanımış oluyorum iki hafta sonra kendi doktoruma giderim o cok tatlı dilli bir insan :))
Giderken çikolata yemiştim hareket etsin cok güzel oluyor oyle diye ama artık gercekten benim kızımı çikolata bile ayağa kaldırmıyor. Ilk actık ultrasonu hersey normaldi 4 boyutluda geçtik eşim dediki aaa ayağı ağzında doktor basta hayır falan desede sonra evet evet o ayağı dedi :)) Henamın gercekten ayağı ağzındaydı cok güldüm cok eğlendim. Kilosu 290 gram olmuş valla boyunu da söyledi birşeyi birseyle çarptı dedi ama o heyecanla unuttum ben kac dediğini :)) onun dışında Buda resmimiz iki şekilde koyacağım cok net değil belki görebilirsiniz bilmiyorum :)) bu fotoğrafta da parmağı ağzında cok mutluyum cok özlemişim cok iyi oldu gitmemiz

damla ne yaptı acaba merak ettim kızı ve kendisi işallah iyi haberlerle gelirler

Iyiyiz iyiyiz teyzesi cok iyiz :)) cok mutluyuz iyiki girmişiz ohh nasıl rahatladım onun kalbinin atışını duyunca anlatamam

canımm cok guzelll:))) Allahım nazarlardan korusunn siziii:)

İşte canım, anne omak böyle bir şey normalde yer geçeriz ama insan hamileyken daha da dikkatli oluyor. Kaynana da annen sayılır ama tabii bir şey olur mu bilmiyorum. bu konuda ancak din adamları bir şeyler söyleyebilir.
Meyve kısmına gelince şimdiye kadar hiç dikkat etmedim ben de. Bebeğimin her yerinde iz olabilir. Ama insanlar gerçekten nar da filan iz olduğunu söylüyor. Benim kardeşimin alnında da var. Annem nara bağlamıştı.

Elimi demir masa kesti 16.haftadayim tetanoz yaptirmicaktim normalde kadin dogumcum gerek yok demisti ama şimdi icim hic rahat degil siz kacinci haftada yaptirdiniz

Kamuraaannn o birisi ben değilim demi ? üzülürüm inanki ben çok güzel maşallah yazdım cnm okumadın galiba , çokta hoşuma gitti yayılmamış işte
daha ne . Lütfen sen değilsin de...

ıyiyiz iyiyiz teyzesi cok iyiz :)) cok mutluyuz iyiki girmişiz ohh nasıl rahatladım onun kalbinin atışını duyunca anlatamam

canım benin çok şükür güzel haberlerle gelmişsin bak sen şuna demek ayağini parmağini ağzına koydu çok güzel yaa işallah kucağinada alırsın maşşallah sizee

bende bir kitap var orada ızgara köfteyi öneriyor :)

Kamuraaannn o birisi ben değilim demi ? üzülürüm inanki ben çok güzel maşallah yazdım cnm okumadın galiba , çokta hoşuma gitti yayılmamış işte
daha ne . Lütfen sen değilsin de...

kıyamam size yaa.. prenses değilsiniz heralde kamuran boyle laf carptırmaz ki direk soyler sen olsan. üzülme bakıyım.

Allah oğluşlarımıza sağlık sıhhat güzel ahlak versin inşallah...
Güzel adlarıyla yaşasınlar.. Aminn...

canım benin çok şükür güzel haberlerle gelmişsin bak sen şuna demek ayağini parmağini ağzına koydu çok güzel yaa işallah kucağinada alırsın maşşallah sizee

valla öyleydi :) once ayağını almıştı agzına sonra elini aldı :) sürekli bir şeyler emme peşinde yandık valla doğunca :) amaaan doğsunda ben yerim onu ya

elimi demir masa kesti 16.haftadayim tetanoz yaptirmicaktim normalde kadin dogumcum gerek yok demisti ama şimdi icim hic rahat degil siz kacinci haftada yaptirdiniz

çok geçmiş olsun canım 18+5 haftada yaptırdım aşıyı bir dr gözük derimm

bende bir kitap var orada ızgara köfteyi öneriyor :)

ÇOK SAĞOL CANIM İÇİMİ RAHATLATINN

Son düzenleme:

Çok güzel maşallah size ne iyi haber bunlar böyle özleminizi giderdiniz desene . Boyu evt çarparak yapıyor ama net değil bence o , önemli olan sağlıklı olmaları

valla öyleydi :) once ayağını almıştı agzına sonra elini aldı :) sürekli bir şeyler emme peşinde yandık valla doğunca :) amaaan doğsunda ben yerim onu ya

doğsun bak bakalım senin ve eşini gözünde kızında kıymetli kimse var mii işallah sağlıkla kucağimiza alırız bebişlerimizii mis kokulu melekler onlar ay nasıl dayanıcam doğunca öpmeden onu bilmiyorumm

kokusunu çekeriz içimize o bile yeter hatta ben o bebek kokusu biter diye koklamaya bile kıyamam ki offf 4 ay kaldı geçmiyor zaman

Gerçekten de öyle normalde dikkat etmiyeceğimiz herşeye dikkat ediyoruz..Herşeyi de aslında kafaya takmamak lazım ama bazen olmuyor
Bebişlerimiz sağlıklı hayırlı birer evlat olurlar inşallah Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…