2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ayy bu hamilelik seni iyice alıngan mı yaptı arkadaşım üzülme ilerleyen aylarda zaten büyüyecek göbüşün bebeğin iyi çok şükür neye üzülüyorsun

Allahıma şükürler olsun ki bebişlerimizden hep iyi haberler alıyoruz. Binlerce kez şükür olsun...

hissettim teyzesi hatta saydım resmen 3 kez itişini hissettim şükürler olsun.. melek kızım ben burdayım dedi.. darısı size

Damlacım hoşgeldiniz, ne güzel haberlerle geldiniz:) Senin kız çok uslu olacak ya ama biraz da keyfine düşkün olacak, ayağını ağzına almak da neymiş:) içerde keyif yapıyor resmen.
Ben de bugün doktora gittim biliyor musun, aslında bir hafta vardı kontrole ama bu hafta lavaboya giderken yan tarafımda bir ağrı oluyordu, dünde bir kez yanma olunca doktorumu aradım gel tahlil yapalım dedi. Allahın hikmeti tahlil gayet temiz çıktı, zaten sadece bi kez yanmıştı, geçen hafta meraklandım ya biraz Allah bi vesile çıkarmış meğer:)
Bebekler akşamları daha hareketleri olurmuş genelde ama benimki öğlene kadar her derse giriyor benimle:) ablamın iki kızı var, tecrübeli yani. Bu uyumayan bi bebek mi olacak yoksa, Allah kolaylık versin şimdiden bacım diyor:) sen şanslı olabilirsin yani:)

Maşallah canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

aşı 20. haftada degil mi canım??? bende 20 yi bekliyordum

canım hemşire çağirmişti gel diye kayıt yapmaya gittim 4 . 4 bucuk aylıkken gel dedi gittim vuruldum 18+5 haftalıktı hemşireyede söyledim haftasını
aşıyı vurdu diğer aşı için ise 1 ay sonrayı verdi bu gişimde sorarım dr ne zamn vurulmalı diye en iyi bilgiyi o verir

Arkadaşlar doktorumun kapısında bekliyorum bebeğimi görmeyi. Inşallah iyidir bebeğim çünkü 40 gün aktif kanamam oldu , bir hafta önce bitti.

Kızlar ben dün aşı oldum ya bu sabah uyandım ağrıyordu ve biraz şişmişti normal mi kızlarr

Ben henüz yaptırmadım. Yarın sağlık ocağına gidicem bakalım yapacaklar herhalde. Ama sanırım ağrı oluyormuş canım duyduğuma göre...

Allahıma şükürler olsun ki bebişlerimizden hep iyi haberler alıyoruz. Binlerce kez şükür olsun...

Kamuran sen göbiş resmi mi koydun yine? Hani ya ben de görmek istiyorum:) ama merak etme beni de daha dışardan kimse faketmedi, ama göbişim bayağı sivrildi aslında, olsun bebişler şişsin de şimdilik biz nasılsa tostoparlak oluruz birkaç ay sonra inşallah:)

hemşire dediyse bi bildigi vardır canım.. neyse bakalım benide ararlar herhalde.. :)kaydım var saglık ocagında

Evet işyerimde çektim koydum
Bak burda

Şükürler olsun ki bebişlerimiz iyi sağlıklılar. Bundan daha öte ne isteriz ki :)

böyle işte senden beklediğim Binlerce şükür bugün ben de arka arkaya iki tekme derinden derinden hissettim, devamı gelir inşallah:)))

Ben henüz yaptırmadım. Yarın sağlık ocağına gidicem bakalım yapacaklar herhalde. Ama sanırım ağrı oluyormuş canım duyduğuma göre...

hımm dün aşı oldu bu gün duş alabilirim dimii
bilgin varmi canim

hemşire dediyse bi bildigi vardır canım.. neyse bakalım benide ararlar herhalde.. :)kaydım var saglık ocagında

ya geçen eltimle konuştum oda hamile bizim oğlandan 1 ay büyük 19 haftada gitmiş hissediyormuzun demiş eltim hayır deyince aşıyı yapmamışlar ne zamn hissedersen ozamn yaparız demişler eltim şimdi 6. ayın içinde daha geçen ilk aşısını olmuş şaşırdım hepsi bişey söylüyor en iyisi dr sormak

Benim kızım hareketlenmedi bile teyzesi okadar diyim işi gücü uyusun :)

evet kontrole gittik biz geldik coktaan :) yok yok nerde banamısın demedi valla çikolataya. sanırım etki etmiyor artık çikolataya bile.

valla bana da saç gibi geldim hatta doktora soyledim saçları var orda dedim doktor hayır canım okadar da değil okadar gelişmedi henüz ülkemizde ki ultrason cihazları dedi. ama bence de o saç yani cok benziyor çünkü. tabi canım iste bu ayrı bir güzel oluyor zten direk fotoğraf kağıdındasert yani buzdolabının üstüne astım cok şık durdu :)

bende şok oldum eşim dedi bak ayağı ağzında dedi doktor hayır ama yakın duruyor dedi eşim hayır hayır ayağı gercekten ağzında dedi doktor evet ayagı suanda agzında dedi :)inanması gerçekten zor. evet benim kızım cok uslu olacak sadece annesine acıktığında hareket ediyor onun dışında hep uyuyor. inşallah doğunca da boyle uslu uslu durur diyorum bende :)
boşver ya randevular beklemeye gelmiyor. iyiki gitmişsin içinde şüphe kalacagına ohh gidip öğrenmişsin bebişinin sağlık durumunu. sonucunun temiz çıkmasına cok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah. canım bu arada senin bebişin gercekten hareketli mi bu kadar :))

aaaaaaaaaaa bak buna çok şaşırdım.... hisse bakılırmı ya.. yani belki rahat bi bayan.. farkında degil.. şaştım kaldım

böyle işte senden beklediğim Binlerce şükür bugün ben de arka arkaya iki tekme derinden derinden hissettim, devamı gelir inşallah:)))

Geliyor geliyor hatta gittikçe daha sert geliyor merak etme =)
Bizim hakkımızı nasıl ödeyecek oğluşlarımız =) Sürekli vuruyorlar annelerine :))))
Vay bee biz de vuruyorduk bir zamanlar. Hem benim annemin bana olan hamileliği benim hamileliğim gibi rahat da geçmemiş. Çok çekmiş benim annem. Sanki başka bir dünyadaydım diyor. Mide bulantısı kusmalar yemek yiyememeler... Halimize şükürler olsun.

Yarın unutmazsam sorarım canım ya duş alınır mı diye..
Ya benim kafam karıştı şimdi. Aşı olmamak mı lazım ki acaba :/
Bu aşının bi zararı olur mu kızlar ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…