Kızlar ben dün aşı oldum ya bu sabah uyandım ağrıyordu ve biraz şişmişti normal mi kızlarr
ayy bu hamilelik seni iyice alıngan mı yaptı arkadaşımüzülme ilerleyen aylarda zaten büyüyecek göbüşün bebeğin iyi çok şükür neye üzülüyorsun
hissettim teyzesi hatta saydım resmen 3 kez itişini hissettimDaha bizde hissedemedik canım doktora bir iki haftaya hissedersin ancak dedi bana muayeneye gittiğim zaman.
Hayırlı evlatlar olsun bizlere de canım. cinsiyeti önemli değil ama senin bebeğin cinsiyetinde yanılmışlar ya sen biraz acaba mı yaşarsın
Merhabalar :)) biz geldik sonunda. Baya baya inceleme fırsatı buldum ama ben bu doktoru da beğenmedim olsun boyle boyle tüm doktorları tanımış oluyorum iki hafta sonra kendi doktoruma giderim o cok tatlı dilli bir insan :))
Giderken çikolata yemiştim hareket etsin cok güzel oluyor oyle diye ama artık gercekten benim kızımı çikolata bile ayağa kaldırmıyor. Ilk actık ultrasonu hersey normaldi 4 boyutluda geçtik eşim dediki aaa ayağı ağzında doktor basta hayır falan desede sonra evet evet o ayağı dedi :)) Henamın gercekten ayağı ağzındaydı cok güldüm cok eğlendim. Kilosu 290 gram olmuş valla boyunu da söyledi birşeyi birseyle çarptı dedi ama o heyecanla unuttum ben kac dediğini :)) onun dışında Buda resmimiz iki şekilde koyacağım cok net değil belki görebilirsiniz bilmiyorum :)) bu fotoğrafta da parmağı ağzında cok mutluyum cok özlemişim cok iyi oldu gitmemiz
Eki Görüntüle 1102615
Eki Görüntüle 1102619
Merhabalar :)) biz geldik sonunda. Baya baya inceleme fırsatı buldum ama ben bu doktoru da beğenmedim olsun boyle boyle tüm doktorları tanımış oluyorum iki hafta sonra kendi doktoruma giderim o cok tatlı dilli bir insan :))
Giderken çikolata yemiştim hareket etsin cok güzel oluyor oyle diye ama artık gercekten benim kızımı çikolata bile ayağa kaldırmıyor. Ilk actık ultrasonu hersey normaldi 4 boyutluda geçtik eşim dediki aaa ayağı ağzında doktor basta hayır falan desede sonra evet evet o ayağı dedi :)) Henamın gercekten ayağı ağzındaydı cok güldüm cok eğlendim. Kilosu 290 gram olmuş valla boyunu da söyledi birşeyi birseyle çarptı dedi ama o heyecanla unuttum ben kac dediğini :)) onun dışında Buda resmimiz iki şekilde koyacağım cok net değil belki görebilirsiniz bilmiyorum :)) bu fotoğrafta da parmağı ağzında cok mutluyum cok özlemişim cok iyi oldu gitmemiz
Eki Görüntüle 1102615
Eki Görüntüle 1102619
ozaman cinsiyetiniz kesinleşince bana ozelden yazabilirmisin hemen ekl,iyim tabloya :))
aşı 20. haftada degil mi canım??? bende 20 yi bekliyordum
Kızlar ben dün aşı oldum ya bu sabah uyandım ağrıyordu ve biraz şişmişti normal mi kızlarr
Allahıma şükürler olsun ki bebişlerimizden hep iyi haberler alıyoruz. Binlerce kez şükür olsun...
Arkadaşlar doktorumun kapısında bekliyorum bebeğimi görmeyi. Inşallah iyidir bebeğim çünkü 40 gün aktif kanamam oldu , bir hafta önce bitti.
canım hemşire çağirmişti gel diye kayıt yapmaya gittim 4 . 4 bucuk aylıkken gel dedi gittim vuruldum 18+5 haftalıktı hemşireyede söyledim haftasını
aşıyı vurdu diğer aşı için ise 1 ay sonrayı verdi bu gişimde sorarım dr ne zamn vurulmalı diye en iyi bilgiyi o verir
Kamuran sen göbiş resmi mi koydun yine? Hani ya ben de görmek istiyorum:) ama merak etme beni de daha dışardan kimse faketmedi, ama göbişim bayağı sivrildi aslında, olsun bebişler şişsin de şimdilik biz nasılsa tostoparlak oluruz birkaç ay sonra inşallah:)
Arkadaşlar doktorumun kapısında bekliyorum bebeğimi görmeyi. Inşallah iyidir bebeğim çünkü 40 gün aktif kanamam oldu , bir hafta önce bitti.
böyle işte senden beklediğimAllahıma şükürler olsun ki bebişlerimizden hep iyi haberler alıyoruz. Binlerce kez şükür olsun...
Ben henüz yaptırmadım. Yarın sağlık ocağına gidicem bakalım yapacaklar herhalde. Ama sanırım ağrı oluyormuş canım duyduğuma göre...
hemşire dediyse bi bildigi vardır canım.. neyse bakalım benide ararlar herhalde.. :)kaydım var saglık ocagında
maşallah Henaya.. çok tatlı.. çikolata yeyince benim minnak hareketleniyor ama maalesef pozisyonunu değiştirmemişti.. neyse hayırlısı. varsın sonra öğreneyim cinsiyetini..yeter ki bebeğim rahat etsin:)) nasıl rahat ediyorsa öyle dursun.
başka giden varsa kusura bakmasın.. başım ağrıyor elektrikler kesikti gece. sinizüt de olunca bende başağrısı ondan yaptı sanırım.
Aaa sen kontrole mi gitmiştin:))) unutmuşum arkadaşın alıntısından gördüm. Demek kızını gördün maşallah kızınaartık büyüdüler çikolata kar etmiyo yavrularımıza:)) yerleri daralıyor ama onlara da diyecek yok
Maşallah ya artık bayağı belli olmaya başlamış kafasında saç var sanki o kadar belli gibiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benim doktor hiç renkli göstermedi bu sefer bende rica edeyim bakalım ne diyecek gerçi ayrıntılıya gireceğim ay sonunda ama olsun
Damlacım hoşgeldiniz, ne güzel haberlerle geldiniz:) Senin kız çok uslu olacak ya ama biraz da keyfine düşkün olacak, ayağını ağzına almak da neymiş:) içerde keyif yapıyor resmen.
Ben de bugün doktora gittim biliyor musun, aslında bir hafta vardı kontrole ama bu hafta lavaboya giderken yan tarafımda bir ağrı oluyordu, dünde bir kez yanma olunca doktorumu aradım gel tahlil yapalım dedi. Allahın hikmeti tahlil gayet temiz çıktı, zaten sadece bi kez yanmıştı, geçen hafta meraklandım ya biraz Allah bi vesile çıkarmış meğer:)
Bebekler akşamları daha hareketleri olurmuş genelde ama benimki öğlene kadar her derse giriyor benimle:) ablamın iki kızı var, tecrübeli yani. Bu uyumayan bi bebek mi olacak yoksa, Allah kolaylık versin şimdiden bacım diyor:) sen şanslı olabilirsin yani:)
hımm dün aşı oldu bu gün duş alabilirim dimii
bilgin varmi canim
ya geçen eltimle konuştum oda hamile bizim oğlandan 1 ay büyük 19 haftada gitmiş hissediyormuzun demiş eltim hayır deyince aşıyı yapmamışlar ne zamn hissedersen ozamn yaparız demişler eltim şimdi 6. ayın içinde daha geçen ilk aşısını olmuş şaşırdım hepsi bişey söylüyor en iyisi dr sormak
böyle işte senden beklediğimBinlerce şükür bugün ben de arka arkaya iki tekme derinden derinden hissettim, devamı gelir inşallah:)))
hımm dün aşı oldu bu gün duş alabilirim dimii
bilgin varmi canim
ya geçen eltimle konuştum oda hamile bizim oğlandan 1 ay büyük 19 haftada gitmiş hissediyormuzun demiş eltim hayır deyince aşıyı yapmamışlar ne zamn hissedersen ozamn yaparız demişler eltim şimdi 6. ayın içinde daha geçen ilk aşısını olmuş şaşırdım hepsi bişey söylüyor en iyisi dr sormak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?