Evet işyerimde çektim koydum
Bak burda
Eki Görüntüle 1102939
Şükürler olsun ki bebişlerimiz iyi sağlıklılar. Bundan daha öte ne isteriz ki :)
Benim kızım hareketlenmedi bile teyzesi okadar diyim işi gücü uyusun :)
evet kontrole gittik biz geldik coktaan :) yok yok nerde banamısın demedi valla çikolataya. sanırım etki etmiyor artık çikolataya bile.
valla bana da saç gibi geldim hatta doktora soyledim saçları var orda dedim doktor hayır canım okadar da değil okadar gelişmedi henüz ülkemizde ki ultrason cihazları dedi. ama bence de o saç yani cok benziyor çünkü. tabi canım iste bu ayrı bir güzel oluyor zten direk fotoğraf kağıdındasert yani buzdolabının üstüne astım cok şık durdu :)
bende şok oldum eşim dedi bak ayağı ağzında dedi doktor hayır ama yakın duruyor dedi eşim hayır hayır ayağı gercekten ağzında dedi doktor evet ayagı suanda agzında dedi :)inanması gerçekten zor. evet benim kızım cok uslu olacak sadece annesine acıktığında hareket ediyor onun dışında hep uyuyor. inşallah doğunca da boyle uslu uslu durur diyorum bende :)
boşver ya randevular beklemeye gelmiyor. iyiki gitmişsin içinde şüphe kalacagına ohh gidip öğrenmişsin bebişinin sağlık durumunu. sonucunun temiz çıkmasına cok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah. canım bu arada senin bebişin gercekten hareketli mi bu kadar :))
Vursun teyzesi yerim ben onu:)) bizde onlar gibiydik annelerimizi tekmeliyorduk hakikaten ne tuhaf:)) hamdolsun biz hafif atlattık o dönemleri. İş yerinde bi arkadaş 4 haftadır işe gelemiyor kusmadan dolayı...Geliyor geliyor hatta gittikçe daha sert geliyor merak etme =)
Bizim hakkımızı nasıl ödeyecek oğluşlarımız =) Sürekli vuruyorlar annelerine :))))
Vay bee biz de vuruyorduk bir zamanlar. Hem benim annemin bana olan hamileliği benim hamileliğim gibi rahat da geçmemiş. Çok çekmiş benim annem. Sanki başka bir dünyadaydım diyor. Mide bulantısı kusmalar yemek yiyememeler... Halimize şükürler olsun.
Aaa ne güzel sivrilmiş böyle:) şimdilik bu kadar da yeter bize ya maşallah büyüyor minnoşlar:)
aaaaaaaaaaa bak buna çok şaşırdım....hisse bakılırmı ya.. yani belki rahat bi bayan.. farkında degil.. şaştım kaldım
Yarın unutmazsam sorarım canım ya duş alınır mı diye..
Ya benim kafam karıştı şimdi. Aşı olmamak mı lazım ki acaba :/
Bu aşının bi zararı olur mu kızlar ya...
Kızlar ben dün aşı oldum ya bu sabah uyandım ağrıyordu ve biraz şişmişti normal mi kızlarr
Maşallah canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Arkadaşlar doktorumun kapısında bekliyorum bebeğimi görmeyi. Inşallah iyidir bebeğim çünkü 40 gün aktif kanamam oldu , bir hafta önce bitti.
canımm cok guzelll:))) Allahım nazarlardan korusunn siziii:)
benimde şişti canım 5 gün sürdü acısı sonra geçti gitti çok şükür merak etme.
teşekkür ederiz canım :))) amin amin
güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah. 40 gün mü çektin. Allah yardımcın oplsun. 40 günden sonra ilk defamı gidiyorsun?
biraz geç oldu teyzesi ama o heyecanla cevap vermeyi unuttum ben sana :)) cok cok tesekkür ediyoruz. Rabbim hepimizin kuzucuklarını nazarlardan, kem gözlerden korusun inşallah
güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah. 40 gün mü çektin. Allah yardımcın oplsun. 40 günden sonra ilk defamı gidiyorsun?
biraz geç oldu teyzesi ama o heyecanla cevap vermeyi unuttum ben sana :)) cok cok tesekkür ediyoruz. Rabbim hepimizin kuzucuklarını nazarlardan, kem gözlerden korusun inşallah
Yarın unutmazsam sorarım canım ya duş alınır mı diye..
Ya benim kafam karıştı şimdi. Aşı olmamak mı lazım ki acaba :/
Bu aşının bi zararı olur mu kızlar ya...
Ay canım hayırlısı ile hisseddelim artık sabırsızlanıyorum benondandır canım çünkü dinlenip bebeğimizi dinlemeye vakit bulamıyoruz. Benim de aynı şekilde batmalarım oluyor bebek mi aceba diyorum emin olamıyo insan
belkide canım hergün bugün hisedecekmiyim diyorum neyse sağlıklıydı ya şükürBana batma olarak hissettirmedi canım bilmiyorum onu ama belki bazıları önce öyle hissetmiştir.
canım maşallah sizeMerhabalar :)) biz geldik sonunda. Baya baya inceleme fırsatı buldum ama ben bu doktoru da beğenmedim olsun boyle boyle tüm doktorları tanımış oluyorum iki hafta sonra kendi doktoruma giderim o cok tatlı dilli bir insan :))
Giderken çikolata yemiştim hareket etsin cok güzel oluyor oyle diye ama artık gercekten benim kızımı çikolata bile ayağa kaldırmıyor. Ilk actık ultrasonu hersey normaldi 4 boyutluda geçtik eşim dediki aaa ayağı ağzında doktor basta hayır falan desede sonra evet evet o ayağı dedi :)) Henamın gercekten ayağı ağzındaydı cok güldüm cok eğlendim. Kilosu 290 gram olmuş valla boyunu da söyledi birşeyi birseyle çarptı dedi ama o heyecanla unuttum ben kac dediğini :)) onun dışında Buda resmimiz iki şekilde koyacağım cok net değil belki görebilirsiniz bilmiyorum :)) bu fotoğrafta da parmağı ağzında cok mutluyum cok özlemişim cok iyi oldu gitmemiz
Eki Görüntüle 1102615
Eki Görüntüle 1102619
hissettim teyzesi hatta saydım resmen 3 kez itişini hissettimşükürler olsun.. melek kızım ben burdayım dedi.. darısı size
Merhabalar;
Bende ekim annesi olucam Allah nasip kısmet ederse muhtemel doğum tarihim 31.10.2014 bugün gittim doktoruma maalesef cinsiyetini öğrenemedik daha benim ki biraz inatçı çıktı bacaklarını açıp göstermedi :) beni de listeye eklerseniz çok sevinirim :)
Kaçıncı Çocuk : ilk Çocuk
Son Adet Tarihi : 24.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi : 31.10.2014
Bebişimizin ismi : Cinsiyet henüz belli değil
Canım bende de ağrı oluyor. Özellikle de- afedersin- tuvalette ayağa kalkarken sanki kemiklerime bir şeyler oluyormuş gibi oluyor. Ağrıyor da...
Doğuma hazırlanmak için bir hormon kemikleri mi ne açıyormuş ya acaba ondan mı?
Canim mesaj kutun dolu oyuzden mesajim gitmedi
Vursun teyzesi yerim ben onu:)) bizde onlar gibiydik annelerimizi tekmeliyorduk hakikaten ne tuhaf:)) hamdolsun biz hafif atlattık o dönemleri. İş yerinde bi arkadaş 4 haftadır işe gelemiyor kusmadan dolayı...
valla kuzucuk bu aşı olayı tamamen muamma. demin kayınvalidem aradı oda sağlıkocagında calısıyor ya hemşire, dedi unutma2. dozu sakın. ben yaptırmayacagım dedim direk aa olurmu oyle sey falan dedi biton laf soyledi aşının yararlarını anlatmaya calısıyor sozde. yok dedim ben yaptırmayacagım eskiden siz yaptırdınız mı dedim yaptırmıs tabi ben direk olsun ben yaptırmayacagım dedim hem zaten aşım var benim onceden yaptırdıgım dedim. yani cocuk benim cocugun diretmesi sacma sonuc olarak yaptırmayacagım :) ama gercekten muamma. first doktoruna soracak onun doktoruna cok guveniyrum :)) sonra karar alacagız eşimle ama ben acıkcası cok pişmanım yaptırdıgım için. bebeğime daha anne karnında aşı verdim. derken bugun kanal tedavim var anestezinin en büyüğünü yicez bugun inşallah birsey olmaz
Evet işyerimde çektim koydum
Bak burda
Eki Görüntüle 1102939
Şükürler olsun ki bebişlerimiz iyi sağlıklılar. Bundan daha öte ne isteriz ki :)
güzel haberler alırsın inşallah canım dualarım seninle...
Haberler iyi, çok teşekkür ederim damla. 40 gün içinde ilk haftalar iki kez gitmiştim doktora. Son üç haftadır gitmedim, oluruna bıraktım. Çok şükür ki bitmiş kanama. Oğlum da iyiymiş teyzesi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?