2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet işyerimde çektim koydum
Bak burda
Eki Görüntüle 1102939

Şükürler olsun ki bebişlerimiz iyi sağlıklılar. Bundan daha öte ne isteriz ki :)

Aaa ne güzel sivrilmiş böyle:) şimdilik bu kadar da yeter bize ya maşallah büyüyor minnoşlar:)

Evet ya galiba, haftasonu yada yoğun geçirdiğim günler çok olmuyor ama oturma fırsatı bulunca kaçırmıyor o da, ama Allaha bin şükür, yoksa ekstra zor olurdu benim için,tabi sonrasında başıma gelecekleri düşünemiyorum henüz:)

Vursun teyzesi yerim ben onu:)) bizde onlar gibiydik annelerimizi tekmeliyorduk hakikaten ne tuhaf:)) hamdolsun biz hafif atlattık o dönemleri. İş yerinde bi arkadaş 4 haftadır işe gelemiyor kusmadan dolayı...

Aaa ne güzel sivrilmiş böyle:) şimdilik bu kadar da yeter bize ya maşallah büyüyor minnoşlar:)

Teşekkürler teyzesi :)
Doğsunlar da sevelim öpelim koklayalım minişlerimizi inşallahhhhhhh

Ben eve geçiyorum iyi akşamlar herkeseee

aaaaaaaaaaa bak buna çok şaşırdım.... hisse bakılırmı ya.. yani belki rahat bi bayan.. farkında degil.. şaştım kaldım

ayy canım bende hala şaşkınımbelkide yeni başlamıştır bilmiyordur hemşire

Yarın unutmazsam sorarım canım ya duş alınır mı diye..
Ya benim kafam karıştı şimdi. Aşı olmamak mı lazım ki acaba :/
Bu aşının bi zararı olur mu kızlar ya...

canım zararı olur mu bilmiyorum ama eskiden sezaryan felan yoktu kadınlar evde doğum yapıyordu teknoloji geliştşkçe hastalıklar riskler çoğalıyor bilmiyorum kafam karışık vurulmak gerekir mi yoksa vurulmaması daha mı iyi :26:

Kızlar ben dün aşı oldum ya bu sabah uyandım ağrıyordu ve biraz şişmişti normal mi kızlarr

benimde şişti canım 5 gün sürdü acısı sonra geçti gitti çok şükür merak etme.

Maşallah canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

teşekkür ederiz canım :))) amin amin

Arkadaşlar doktorumun kapısında bekliyorum bebeğimi görmeyi. Inşallah iyidir bebeğim çünkü 40 gün aktif kanamam oldu , bir hafta önce bitti.

güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah. 40 gün mü çektin. Allah yardımcın oplsun. 40 günden sonra ilk defamı gidiyorsun?

canımm cok guzelll:))) Allahım nazarlardan korusunn siziii:)

biraz geç oldu teyzesi ama o heyecanla cevap vermeyi unuttum ben sana :)) cok cok tesekkür ediyoruz. Rabbim hepimizin kuzucuklarını nazarlardan, kem gözlerden korusun inşallah

sağol canım içimi rahatlattın neyse ben çıkıyorum işlerim var sonra yine gelirim kızlarr bayyyyyyyyyyy

olurr oylee seylerrr insan birazdan cevap yazarım diyo unutuyo bişey olmaz:) ben hatırlatırım kendimii sizee merak etme tatlım:))

Yarın unutmazsam sorarım canım ya duş alınır mı diye..
Ya benim kafam karıştı şimdi. Aşı olmamak mı lazım ki acaba :/
Bu aşının bi zararı olur mu kızlar ya...

valla kuzucuk bu aşı olayı tamamen muamma. demin kayınvalidem aradı oda sağlıkocagında calısıyor ya hemşire, dedi unutma2. dozu sakın. ben yaptırmayacagım dedim direk aa olurmu oyle sey falan dedi biton laf soyledi aşının yararlarını anlatmaya calısıyor sozde. yok dedim ben yaptırmayacagım eskiden siz yaptırdınız mı dedim yaptırmıs tabi ben direk olsun ben yaptırmayacagım dedim hem zaten aşım var benim onceden yaptırdıgım dedim. yani cocuk benim cocugun diretmesi sacma sonuc olarak yaptırmayacagım :) ama gercekten muamma. first doktoruna soracak onun doktoruna cok guveniyrum :)) sonra karar alacagız eşimle ama ben acıkcası cok pişmanım yaptırdıgım için. bebeğime daha anne karnında aşı verdim. derken bugun kanal tedavim var anestezinin en büyüğünü yicez bugun inşallah birsey olmaz

ondandır canım çünkü dinlenip bebeğimizi dinlemeye vakit bulamıyoruz. Benim de aynı şekilde batmalarım oluyor bebek mi aceba diyorum emin olamıyo insan
Ay canım hayırlısı ile hisseddelim artık sabırsızlanıyorum ben
Bana batma olarak hissettirmedi canım bilmiyorum onu ama belki bazıları önce öyle hissetmiştir.
belkide canım hergün bugün hisedecekmiyim diyorum neyse sağlıklıydı ya şükür
canım maşallah size Allah esirgesin resimleri seçemedim ama
hissettim teyzesi hatta saydım resmen 3 kez itişini hissettim şükürler olsun.. melek kızım ben burdayım dedi.. darısı size

ay canım bende hissetmek istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkk

Merhabalar;

Bende ekim annesi olucam Allah nasip kısmet ederse muhtemel doğum tarihim 31.10.2014 bugün gittim doktoruma maalesef cinsiyetini öğrenemedik daha benim ki biraz inatçı çıktı bacaklarını açıp göstermedi :) beni de listeye eklerseniz çok sevinirim :)

Kaçıncı Çocuk : ilk Çocuk
Son Adet Tarihi : 24.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi : 31.10.2014
Bebişimizin ismi : Cinsiyet henüz belli değil

Selam kızlar tetanoz aşısı yaptıracak olan arkadaşlara tavsiyem aşıdan sonra 5-10 dak buz kompres yapın inanın ne ağrı oluyor nede şişme

Kızlar merhaba herkes iyi mi? Ben giremiyorum pek vaktim olmuyor. Anneler benim bebeğimin eşi aşagıdaydı hani hatırlayanlar vardır. Ben bu hafta işe başladım yoruluyorum tabi bir de 3 saatim otobüslerde geçiyor. Korkuyorum bir şey olur diye. Bu yol ve yorgunluk kötü olur mu sizce? Rapor hakkım da az kaldı artık alamıyorum bu ara. Ne yapmalıyım?

Benim bu mesajımı alıntılarsan yarın ekleyebilirim. anladığım kadarıyla şuan için mesaj atamıyorsun. hayırlı uğurlu olsun bebişin :)) Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah

Benimde aynı sekilde canım.netten baktım baya yasıyan varmış bu durumu bebeğin büyümesiyle zorlanma oluyormuş

Canım bebişin cok tatlı maşallah:))saçları bile belli ya :)))

Vursun teyzesi yerim ben onu:)) bizde onlar gibiydik annelerimizi tekmeliyorduk hakikaten ne tuhaf:)) hamdolsun biz hafif atlattık o dönemleri. İş yerinde bi arkadaş 4 haftadır işe gelemiyor kusmadan dolayı...

Burada da kutsalaşk öyle. Hala mide bulantısı oluyor. Çok şükür hiç zorlanmadım bugüne kadar. Ama şimdi ağır kaldırınca bebeğimi resmen kasıklarımda hissediyorum. Aşağıya çekiyor kendini. Bu kadarı da olacak artık:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman yaptırmasam mı. Ben ne yapsam bilemedim. Yaptırmayan var mı başka? Ya ben iki hamileye sordum çevremdeki. Ikisi de yaptırmış. Ne yapıcam ki. Sağlık ocağı bana kesin aşı yapmak ister.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzel haberler alırsın inşallah canım dualarım seninle...

Çok teşekkür ederim first, kanama içerde de sonlanmış çok şükür. Oğlum da iyiymiş. 182 grammış :)) Dörtlü test için kan verdim. Iki hafta sonra da ayrıntılı ultrasona çağırdı. Rabb'ime çok şükür, umarım hepimiz sürekli güzel haberler alırız. Ama benim ikili testim çok riskli çıktığı için doğuma kadar stresim bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…