2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aman canim agir kaldirma sakin dikkat et. buyuduler ama yine de dikkat etmek lazim
Biz sansli hamilelerdeniz masallah, Rabbim agir gecirenlere de kolaylik versin.

Karnım az çıktı çok çıktı diyenler, benim göbeğim hepinizi döver. Zaten ilk bebeğimden sonra karnım henüz inmemişti, üstüne bir de hamile kalınca birden şişti ve şişmeye devam ediyor( herkes 6-7 aylık zannediyor , o derece vahim yani(

Arkadaşım tetanoz aşısının ne anneye nede bebeğe zararı var.. Doğum çok steril ortamda gerçekleşiyor evet ama sadece Demir ile temasta tetanoz bulaşmıyor.. Topraktan bile bulaşabiliyor.. O bakımdan ben yaptırıcam ... Ayrıca Abi'm enfeksiyon uzmanı ona danıştım ve kesinlikle olmamı söyledi... Eskiden aşımı vardı diyen arkadaşlarım var ama eskiden bebek ölümleride çoktu.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ... Ama tabi herkesin kendi kararı.. Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın tabiki.. Ben sadece yazmak istedim.. İnsanın aklı karışıyor bu dönemde haklısınız..

Masallah gobusune de bebisine de :) dogumdan sonra hepimiz platese baslayip eritelim o gobekleri:))) senin kanaman mi olmustu canim gecmis olsun, 2 hafta once benim de olmustu, bir daha yasamayiz insallah.

Ay inanmiyorum ya boyle uc boyutlu resimleri cok tatli oluyo maasallah bizim hena miza saglikla buyusun insallah Allah im kucagindada sevindirsin benim doktorumun cihazinin uc boyut ozelligi yok .

Yaptır canım sonra aman birsey olur falan mazallah Allah korusun ama iyice araştır doktoruna falan sor sağlık ocağının dediğine gore hareket etme bence

Aman canim agir kaldirma sakin dikkat et. buyuduler ama yine de dikkat etmek lazim
Biz sansli hamilelerdeniz masallah, Rabbim agir gecirenlere de kolaylik versin.

Âmin. Allahım doğumlarının kolay olmasını nasip etsin inşallah. Pazara gittik bugün eşimle. Her şeyi kocişime taşıtamıyorum işte birkaç poşet de ben alıyorum. Elimden almaya çalışıyor ama vermiyorum. Zaten yorgun geliyor bi de pazara geliyor taşıyor. Canım benim ya. Allahım oğlumun yüreğini de babasının yüreği gibi nasip etsin inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah gobusune de bebisine de :) dogumdan sonra hepimiz platese baslayip eritelim o gobekleri:))) senin kanaman mi olmustu canim gecmis olsun, 2 hafta once benim de olmustu, bir daha yasamayiz insallah.

Maşallah Göbüşe tamam da, çok büyük yav, 4 aylık diyince arkadaşlar çok şaşırıyor) evet kanamam olmuştu ayak bileklerime kadar iniyordu birden. 40 gün sonra bitti çok şükür. Sana da bana da ayrıca kimseye yaşatmasın Rabbim.

Abin enfeksiyon uzmanı ve kesinlikle olmak gerektiğini söylüyorsa ben olucam. Bir zararı yok neden olmayayım ki haklısın. Çok Sağol ya aklım karışmıştı gerçekten. Aşımı olucam. Allahım korusun bebeğime aşı olmadım diye zarar gelsin istemem..

Yaptır canım sonra aman birsey olur falan mazallah Allah korusun ama iyice araştır doktoruna falan sor sağlık ocağının dediğine gore hareket etme bence

Yaptırıcam ama aşının tarihine bakmak isticem. Tarihi geçmiş falan olmasın Allah korusun. Hamileliğimizin yarısına geldik. Bebeğimi kaybedersem çok kötü olurum. Allahım korusun hepimizi ve bebeklerimizi.

olsun olsun buyuk olsun ne guzel:)) benim de taytima kadar birden patlayarak geldi 3 gun surdu. Rabbim kimseye yasatmasin.

Insallah kolay dogum olur canim. Masallah boyle eslerin varligi beni cok mutlu ediyor. Ama kisa bi sureligine tasimalari gerekiyor canim. Bende kiyamiyorum ama oglusumuz soz konusu insallah babalari gibi temiz yurekli olurlar

Aminnn inşallah. Ben de benim gibi eşini sevip eşinden iyi bahseden kadınları görünce çok mutlu oluyorum. Benim ağdaya gittiğim abla da hep iyi bahseder eşinden. Ve ben onun yanında çok huzurlu oluyorum. Iyiki böyle adamlar böyle kadınlar hala varlar:)

Canım senin evde internet yoktu sanki. Yanlış mı hatırlıyorum ben?

Son düzenleme:

Iyiki varlar, daha da artarlar insallah:))
Hatti mi degistirip internet paketliye gectim canim telefondan giriyorum yani

Arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu.. Eşimde doktor oda olmam gerektiğini hep söyledi ama tabi abimin uzmanlık alanı olduğundan onun verdiği bilgiler daha net.. Aklının karışması çok normal ben bile eşimin ol demesine rağmen abiminde bilgisine başvurduysam daha ne olsun.. Kafa karışıklığı çok normal.. Bir sürü şey düşünüyoruz kafamız çok karışık :)

kızlar sonunda sağlık ocağına gttk bugün,10 dakika konuştuk hemşireyle, bir kan aldı tansiyon ölçtü bittii.. Sanki çok bşy yapmşlar gibi her ay gelmen şart diyorlar heheh =)) Allahm yaw.. ben de heves yapmştm ultrasonla bakarz belki diye nerdeeee

Saglik ocaklarinda ultrason yok ki canim, fazla beklentilerle gitmeseydin keske:)
Baska yaptiklari bir sey yok ama geleceksin diyorlar ben de anlamadim:))

Iyiki varlar, daha da artarlar insallah:))
Hatti mi degistirip internet paketliye gectim canim telefondan giriyorum yani

He çok iyi yapmışsın:))) akşamları acil bir şeyler olunca yazışıp yüreklerimizi ferahlatırız:)

Saglik ocaklarinda ultrason yok ki canim, fazla beklentilerle gitmeseydin keske:)
Baska yaptiklari bir sey yok ama geleceksin diyorlar ben de anlamadim:))

Varms yaw bazılarında:)) bi arkadasmn arkadasi gecen sene aile hekimine kontrole gttgnde bebege bakmslar kalp atisi duyamiorz demsler kizcagz hungurfiskirik kendi doktoruna gtms kosakosa allahasukur kotu bsy yokmus.cihazlari eski die kalp atisi duyulmams orada

Hiç sorma ya bi sürü şey düşünüyorum. Ayrıntılı ultrasonum var iki haftaya. Ondan sonra şeker yüklemesi. Her muayeneye 1 ay öncesi randevu al. Her ay tiroid için kan ver. Hamileliğimin tadını çıkarmak zorlaşıyor tüm bunları düşünürken. Neyse bebeğim sağlıklı olsun dA:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…