- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Aman canim agir kaldirma sakin dikkat et. buyuduler ama yine de dikkat etmek lazimBurada da kutsalaşk öyle. Hala mide bulantısı oluyor. Çok şükür hiç zorlanmadım bugüne kadar. Ama şimdi ağır kaldırınca bebeğimi resmen kasıklarımda hissediyorum. Aşağıya çekiyor kendini. Bu kadarı da olacak artık:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman yaptırmasam mı. Ben ne yapsam bilemedim. Yaptırmayan var mı başka? Ya ben iki hamileye sordum çevremdeki. Ikisi de yaptırmış. Ne yapıcam ki. Sağlık ocağı bana kesin aşı yapmak ister.
Masallah gobusune de bebisine de :) dogumdan sonra hepimiz platese baslayip eritelim o gobekleri:))) senin kanaman mi olmustu canim gecmis olsun, 2 hafta once benim de olmustu, bir daha yasamayiz insallah.Karnım az çıktı çok çıktı diyenler, benim göbeğim hepinizi döver. Zaten ilk bebeğimden sonra karnım henüz inmemişti, üstüne bir de hamile kalınca birden şişti ve şişmeye devam ediyor( herkes 6-7 aylık zannediyor , o derece vahim yani (
Merhabalar :)) biz geldik sonunda. Baya baya inceleme fırsatı buldum ama ben bu doktoru da beğenmedim olsun boyle boyle tüm doktorları tanımış oluyorum iki hafta sonra kendi doktoruma giderim o cok tatlı dilli bir insan :))
Giderken çikolata yemiştim hareket etsin cok güzel oluyor oyle diye ama artık gercekten benim kızımı çikolata bile ayağa kaldırmıyor. Ilk actık ultrasonu hersey normaldi 4 boyutluda geçtik eşim dediki aaa ayağı ağzında doktor basta hayır falan desede sonra evet evet o ayağı dedi :)) Henamın gercekten ayağı ağzındaydı cok güldüm cok eğlendim. Kilosu 290 gram olmuş valla boyunu da söyledi birşeyi birseyle çarptı dedi ama o heyecanla unuttum ben kac dediğini :)) onun dışında Buda resmimiz iki şekilde koyacağım cok net değil belki görebilirsiniz bilmiyorum :)) bu fotoğrafta da parmağı ağzında cok mutluyum cok özlemişim cok iyi oldu gitmemiz
Eki Görüntüle 1102615
Eki Görüntüle 1102619
Maşallah çok hoş gözüküyorsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
O zaman yaptırmasam mı. Ben ne yapsam bilemedim. Yaptırmayan var mı başka? Ya ben iki hamileye sordum çevremdeki. Ikisi de yaptırmış. Ne yapıcam ki. Sağlık ocağı bana kesin aşı yapmak ister.
Aman canim agir kaldirma sakin dikkat et. buyuduler ama yine de dikkat etmek lazim
Biz sansli hamilelerdeniz masallah, Rabbim agir gecirenlere de kolaylik versin.
Masallah gobusune de bebisine de :) dogumdan sonra hepimiz platese baslayip eritelim o gobekleri:))) senin kanaman mi olmustu canim gecmis olsun, 2 hafta once benim de olmustu, bir daha yasamayiz insallah.
Arkadaşım tetanoz aşısının ne anneye nede bebeğe zararı var.. Doğum çok steril ortamda gerçekleşiyor evet ama sadece Demir ile temasta tetanoz bulaşmıyor.. Topraktan bile bulaşabiliyor.. O bakımdan ben yaptırıcam ... Ayrıca Abi'm enfeksiyon uzmanı ona danıştım ve kesinlikle olmamı söyledi... Eskiden aşımı vardı diyen arkadaşlarım var ama eskiden bebek ölümleride çoktu.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ... Ama tabi herkesin kendi kararı.. Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın tabiki.. Ben sadece yazmak istedim.. İnsanın aklı karışıyor bu dönemde haklısınız..
Yaptır canım sonra aman birsey olur falan mazallah Allah korusun ama iyice araştır doktoruna falan sor sağlık ocağının dediğine gore hareket etme bence
olsun olsun buyuk olsun ne guzel:)) benim de taytima kadar birden patlayarak geldi 3 gun surdu. Rabbim kimseye yasatmasin.Maşallah Göbüşe tamam da, çok büyük yav, 4 aylık diyince arkadaşlar çok şaşırıyor) evet kanamam olmuştu ayak bileklerime kadar iniyordu birden. 40 gün sonra bitti çok şükür. Sana da bana da ayrıca kimseye yaşatmasın Rabbim.
Insallah kolay dogum olur canim. Masallah boyle eslerin varligi beni cok mutlu ediyor. Ama kisa bi sureligine tasimalari gerekiyor canim. Bende kiyamiyorum ama oglusumuz soz konusuÂmin. Allahım doğumlarının kolay olmasını nasip etsin inşallah. Pazara gittik bugün eşimle. Her şeyi kocişime taşıtamıyorum işte birkaç poşet de ben alıyorum. Elimden almaya çalışıyor ama vermiyorum. Zaten yorgun geliyor bi de pazara geliyor taşıyor. Canım benim ya. Allahım oğlumun yüreğini de babasının yüreği gibi nasip etsin inşallah...
olsun olsun buyuk olsun ne guzel:)) benim de taytima kadar birden patlayarak geldi 3 gun surdu. Rabbim kimseye yasatmasin.
Insallah kolay dogum olur canim. Masallah boyle eslerin varligi beni cok mutlu ediyor. Ama kisa bi sureligine tasimalari gerekiyor canim. Bende kiyamiyorum ama oglusumuz soz konusuinsallah babalari gibi temiz yurekli olurlar
Aminnn inşallah. Ben de benim gibi eşini sevip eşinden iyi bahseden kadınları görünce çok mutlu oluyorum. Benim ağdaya gittiğim abla da hep iyi bahseder eşinden. Ve ben onun yanında çok huzurlu oluyorum. Iyiki böyle adamlar böyle kadınlar hala varlar:)
Canım senin evde internet yoktu sanki. Yanlış mı hatırlıyorum ben?
Abin enfeksiyon uzmanı ve kesinlikle olmak gerektiğini söylüyorsa ben olucam. Bir zararı yok neden olmayayım ki haklısın. Çok Sağol ya aklım karışmıştı gerçekten. Aşımı olucam. Allahım korusun bebeğime aşı olmadım diye zarar gelsin istemem..
Saglik ocaklarinda ultrason yok ki canim, fazla beklentilerle gitmeseydin keske:)kızlar sonunda sağlık ocağına gttk bugün,10 dakika konuştuk hemşireyle, bir kan aldı tansiyon ölçtü bittii.. Sanki çok bşy yapmşlar gibi her ay gelmen şart diyorlar heheh =)) Allahm yaw.. ben de heves yapmştm ultrasonla bakarz belki diye nerdeeee
Iyiki varlar, daha da artarlar insallah:))
Hatti mi degistirip internet paketliye gectim canim telefondan giriyorum yani
Saglik ocaklarinda ultrason yok ki canim, fazla beklentilerle gitmeseydin keske:)
Baska yaptiklari bir sey yok ama geleceksin diyorlar ben de anlamadim:))
Arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu.. Eşimde doktor oda olmam gerektiğini hep söyledi ama tabi abimin uzmanlık alanı olduğundan onun verdiği bilgiler daha net.. Aklının karışması çok normal ben bile eşimin ol demesine rağmen abiminde bilgisine başvurduysam daha ne olsun.. Kafa karışıklığı çok normal.. Bir sürü şey düşünüyoruz kafamız çok karışık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?