2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Neden kan aldı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

He çok iyi yapmışsın:))) akşamları acil bir şeyler olunca yazışıp yüreklerimizi ferahlatırız:)
Zaten en buyuk etken bu forum oldu, merak ediyor insan:))
Ultrason cihazi degil de kalp atisini dinleyen kucuk bir cihaz canim benim gordugum. Gittigimde tesadufen bi hamilenin gobeginden bebegin kalp atisini dinliyorlardi.

Son düzenleme:
Kanal tedavisinden geldik şimdi. Rabbim kimseye diş acısı çektirmesin ya valla inşallah bebeişimizin durumu iyidir cok etkilenmez bu anestezilerden. Bekleyen bir kanal tedavim bir dolgum daha var son 3 haftada hepsinin hallolması lazım off off

Zaten en buyuk etken bu forum oldu, merak ediyor insan:))

Ultrason cihazi degil de kalp atisini dinleyen kucuk bir cihaz canim benim gordugum. Gittigimde tesadufen bi hamilenin gobeginden bebegin kalp atisini dinliyorlardi.

O zaman kesin odur, kalp atisina bakiyolarms da duyamamslar bosuna korknus kizcagz

Ben de sordm niye diye, kan degerlerime bakcaklarms ay ay..ne durumda diye.. ilgnc.. kan alirken de acitti bu hemsireler bebislere de asi yapcak off acitcak

Ben zaten yeterince kan veriyorum. Tetanoz aşısı yapmadı mı canım?

Ben de dolgu yaptırıcam. Bir şey olmaz herhalde canım. Doktor dişe gidebilirsin dedi bana çünkü.

Ben de dolgu yaptırıcam. Bir şey olmaz herhalde canım. Doktor dişe gidebilirsin dedi bana çünkü.

Bankada doktorum yaptırabilirsin dedi ama işte insan ister istemez korkuyor ben ağrı kesici bile almazsan hiç bir ilacı kullanmazken hatta aşıyı bile yaptırmK istemezken şimdi gidip kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldım ona üzülüyorum

Canim ilk once Allah saglikli birsekilde nasip etsin evladini sana sen 2010 da bir yazi yazmissin ovulasyon testi hakkinda surekli pozitif cikiyor diye o ay mi hamile kaldin ogluna veya hamile kalmis miydin cevap in icin simdiden tesekkur

Canım hayırlı olsunnn..........

Çok sevindim..çok çok çok...

Şimdi sen bana dua et :) İnşallah Allahım bir kız da bana nasip etmiştir.

Öpüldün.

Sağol canım :) inşallah 5 haftan kalmış hayırlı haberlerini bekliyorum.öpüyorum

Canim oncelikle kusura bakma msjina yeni cvp yaziyorum cunkuuyeligimle ilgili bi problem olmus ancak cozebildim ben ayrintiliyi vakif gurebada 90 liraya yapicam canim medipol 300 istedi.5 hazirana rendavu aldim.ayfer hanim dan gercekten memnun kalirsin bunu zamanla sende goruceksin zaten ben 1 a olcak ayfer hanima gitmeyeli ama allah kismer ederse bir hafta icinde gidicem senin dovum nezamana geliyo

Aynen öyle arkadaşım ... Dediğin gibi günler azaldıkta bir sürü iş çıkıyor.. Tahliller artıyor , yakında kontroller sıklaşıcak sonra bebek için eşya kıyafet alımı derken bir sürü telaş... Benimde kafam kazan gibi.. Daha cinsiyetini öğrenemedim , göstermedi ;( yarın kontrolüm var inşallah nazlanmazda gösterir... Hiçbirşey almadım.. Umarım yetişir ) evet sağlıklı olsunda hayırlısıyla

Günaydınlar güzel annecikler ve kuzucukları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…