kızlar sonunda sağlık ocağına gttk bugün,10 dakika konuştuk hemşireyle, bir kan aldı tansiyon ölçtü bittii.. Sanki çok bşy yapmşlar gibi her ay gelmen şart diyorlar heheh =)) Allahm yaw.. ben de heves yapmştm ultrasonla bakarz belki diye nerdeeee
Neden kan aldı acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaten en buyuk etken bu forum oldu, merak ediyor insan:))He çok iyi yapmışsın:))) akşamları acil bir şeyler olunca yazışıp yüreklerimizi ferahlatırız:)
Ultrason cihazi degil de kalp atisini dinleyen kucuk bir cihaz canim benim gordugum. Gittigimde tesadufen bi hamilenin gobeginden bebegin kalp atisini dinliyorlardi.Varms yaw bazılarında:)) bi arkadasmn arkadasi gecen sene aile hekimine kontrole gttgnde bebege bakmslar kalp atisi duyamiorz demsler kizcagz hungurfiskirik kendi doktoruna gtms kosakosa allahasukur kotu bsy yokmus.cihazlari eski die kalp atisi duyulmams orada
Zaten en buyuk etken bu forum oldu, merak ediyor insan:))
Ultrason cihazi degil de kalp atisini dinleyen kucuk bir cihaz canim benim gordugum. Gittigimde tesadufen bi hamilenin gobeginden bebegin kalp atisini dinliyorlardi.
Olbilir canim, zaten cok bozuluyormus hemsireler soyleniyordu, hemen pili bitiyormus cihazin.O zaman kesin odur, kalp atisina bakiyolarms da duyamamslarbosuna korknus kizcagz
Ben de sordm niye diye, kan degerlerime bakcaklarms ay ay..ne durumda diye.. ilgnc.. kan alirken de acittibu hemsireler bebislere de asi yapcak off acitcak
Kanal tedavisinden geldik şimdi. Rabbim kimseye diş acısı çektirmesin ya valla inşallah bebeişimizin durumu iyidir cok etkilenmez bu anestezilerden. Bekleyen bir kanal tedavim bir dolgum daha var son 3 haftada hepsinin hallolması lazım off off
Ben de dolgu yaptırıcam. Bir şey olmaz herhalde canım. Doktor dişe gidebilirsin dedi bana çünkü.
Tetanozu ay sonunda yaptrcam galiba kendi doktorm oyle dedi yani..Ben zaten yeterince kan veriyorum. Tetanoz aşısı yapmadı mı canım?
Canim ilk once Allah saglikli birsekilde nasip etsin evladini sana sen 2010 da bir yazi yazmissin ovulasyon testi hakkinda surekli pozitif cikiyor diye o ay mi hamile kaldin ogluna veya hamile kalmis miydin cevap in icin simdiden tesekkurCok tesekkurler cnm cik dikkat ediyorum,iste birkac kere oldu taktim simdiden sonra cok daha dikkatli olacagim.2 cocuklu olmanin zorlugu simdiden kendini gostermeye basladi:))) lekelenmelerinde mantardan oldugundan supheleniyorum doktoruma soracagim.gunluk ped kullaniyorum ve banyoda vajinayi kopukluyordum bunlar sebep olabiliyormus.
Canım hayırlı olsunnn..........
Çok sevindim..çok çok çok...
Şimdi sen bana dua et :) İnşallah Allahım bir kız da bana nasip etmiştir.
Öpüldün.
ben 14. haftada öğrendim 3 gün öncede teyit edildi bebişim kız olacak:) ayrıntılı ultrasonu da medipolde yaptırıcam. sen vakıf gurebada kaç paraya yaptıracaksın? ayfer hocayı sevdim ben, inşallah her şey yolunda giderse ben de doğumumu onda düşünüyorum:)
Hiç sorma ya bi sürü şey düşünüyorum. Ayrıntılı ultrasonum var iki haftaya. Ondan sonra şeker yüklemesi. Her muayeneye 1 ay öncesi randevu al. Her ay tiroid için kan ver. Hamileliğimin tadını çıkarmak zorlaşıyor tüm bunları düşünürken. Neyse bebeğim sağlıklı olsun dA:)
ozaman cinsiyetiniz kesinleşince bana ozelden yazabilirmisin hemen ekl,iyim tabloya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?