Aynen öyle arkadaşım ... Dediğin gibi günler azaldıkta bir sürü iş çıkıyor.. Tahliller artıyor , yakında kontroller sıklaşıcak sonra bebek için eşya kıyafet alımı derken bir sürü telaş... Benimde kafam kazan gibi.. Daha cinsiyetini öğrenemedim , göstermedi ;( yarın kontrolüm var inşallah nazlanmazda gösterir... Hiçbirşey almadım.. Umarım yetişir) evet sağlıklı olsunda hayırlısıyla
Herkese Günaydınnnn
Ben çalışma ya dayanamıyorum artık , sabah 8 den akşam 7 ye kadar .
Eve gitmem 8 i buluyor . Birde evde yemek yoksa , çok zorlanıyorum .
İş yerim dönüşümü bekleyemez miş , patronum beni sever fakat, uzun bir süre dedi
Ben de meraklı değilim zaten , eve 8 de gidip te yavrumu ihmal edemem
Herkese Günaydınnnn
Ben çalışma ya dayanamıyorum artık , sabah 8 den akşam 7 ye kadar .
Eve gitmem 8 i buluyor . Birde evde yemek yoksa , çok zorlanıyorum .
İş yerim dönüşümü bekleyemez miş , patronum beni sever fakat, uzun bir süre dedi
Ben de meraklı değilim zaten , eve 8 de gidip te yavrumu ihmal edemem
Çalışma saatin zormuş canım Allah yardımcın olsun, Haklısın aslında bebeğini ihmal etmezsin işten çıkarsan... Çalışma şartları daha iyi bir iş bulursun da onlara ihtiyacın kalmaz inşallah
Çıkmayı mı düşünüyorsun işten?
Bebişimle bütün gün beraber olamayacak olmak beni de düşündürüyor...
İşimiz zor bizim...
kızlar ya benim sölemesi ayıp küçük tuvaletime cıkarken sanki çok gelmiş gibi oluyor,nerdeyse kaçırcakmsıım gibi ama tuvalete gidince cok az gelmiş oluyo.tuhaf tuhaf değişimler yaşıyo vücudum ...
Canim oncelikle kusura bakma msjina yeni cvp yaziyorum cunkuuyeligimle ilgili bi problem olmus ancak cozebildim ben ayrintiliyi vakif gurebada 90 liraya yapicam canim medipol 300 istedi.5 hazirana rendavu aldim.ayfer hanim dan gercekten memnun kalirsin bunu zamanla sende goruceksin zaten ben 1 a olcak ayfer hanima gitmeyeli ama allah kismer ederse bir hafta icinde gidicem senin dovum nezamana geliyo
En iyisini yapıyosun bence canım, ben de bebeğim doğduktan sonra anneme yakın bir yere taşınmayı düşünüyorum, evimizi yeni almamıza rağmen kiraya taşınacağız. Zaten 2 yıl ücretsiz izin hakkımı da kullanıcam. Hiç bir şey bebeğimizden önemli değil. Sen de inşallah gönlüne göre bir iş bulursun.Amin :) tabi ki , burada çalışırsam bu saatler bana uymaz . Bebeğimi ihmal etmek hiç istemem , birde beklemez miş uzun süreymiş.
Şu anda bile çok zorlanıyorum . Bebeğimi biraz, Allah izin verirse büyüttükten sonra , saatleri bana uygun bir yerde çalışabilirim .
Evet canım :)
Beni de çok üzüyordu bu durum , kimse bir annenin baktığı gibi bakamaz .
Annelerimiz bakabilir :) Rabbim onları başımızdan eksik etmesin Amin..
Çalışma saatim çok uzun , hadi anneme baktırayım desem o saatten sonra ,
bebişi almaya git , yakında değil zaten 1 otobüslük yol var
Arabamız da yok , zor iş en iyisi biraz büyütene kadar yanında durayım
Rabbimin izniyle tabii ...
En iyisini yapıyosun bence canım, ben de bebeğim doğduktan sonra anneme yakın bir yere taşınmayı düşünüyorum, evimizi yeni almamıza rağmen kiraya taşınacağız. Zaten 2 yıl ücretsiz izin hakkımı da kullanıcam. Hiç bir şey bebeğimizden önemli değil. Sen de inşallah gönlüne göre bir iş bulursun.
Düşünmez olur muyum canım, hazır izindeyken onu da aradan çıkarırım belkiTeşekkürler cnm :)
2 yıllık izin süreni kullanmak çok mantıklı bence de. Bebiş baya büyür , annende yanında çok şükür .
İkinci çocuğunu hemen düşünmüyor sun galiba :)
Düşünmez olur muyum canım, hazır izindeyken onu da aradan çıkarırım belki
Heh işte bende bunun için dedim , 2 yıllık izin süresi çok iyi . Değerlendir bence ikisi bir arada büyürler .
Bende öyle düşünüyorum Rabbim izin verirse :) fakat normal doğum yapmamız gerek , sezeryan ile bekleme süresi var
kızlar aranızda kuyruk sokumu ağrıyan varmı??bikaç gündür çok ağrıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?