2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar.
9 buçukta sağlık ocağına gidicem bakalım ne diyecekler :)

Herkese Günaydınnnn
Ben çalışma ya dayanamıyorum artık , sabah 8 den akşam 7 ye kadar .
Eve gitmem 8 i buluyor . Birde evde yemek yoksa , çok zorlanıyorum .
İş yerim dönüşümü bekleyemez miş , patronum beni sever fakat, uzun bir süre dedi
Ben de meraklı değilim zaten , eve 8 de gidip te yavrumu ihmal edemem

Her şeylerini yetiştiricez inşallah. Şeker yüklemesinden sonra başka tahlil olmayacak sanırım ama son iki ayda herhalde 2 haftada bir gideriz muayeneye :)
Cinsiyetini de öğrenirsin yarın inşallah :) En çok cinsiyetini öğrenirken duygulandım ben =)

Çalışma saatin zormuş canım Allah yardımcın olsun, Haklısın aslında bebeğini ihmal etmezsin işten çıkarsan... Çalışma şartları daha iyi bir iş bulursun da onlara ihtiyacın kalmaz inşallah

Çıkmayı mı düşünüyorsun işten?
Bebişimle bütün gün beraber olamayacak olmak beni de düşündürüyor...
İşimiz zor bizim...

kızlar ya benim sölemesi ayıp küçük tuvaletime cıkarken sanki çok gelmiş gibi oluyor,nerdeyse kaçırcakmsıım gibi ama tuvalete gidince cok az gelmiş oluyo.tuhaf tuhaf değişimler yaşıyo vücudum ...

Amin :) tabi ki , burada çalışırsam bu saatler bana uymaz . Bebeğimi ihmal etmek hiç istemem , birde beklemez miş uzun süreymiş.
Şu anda bile çok zorlanıyorum . Bebeğimi biraz, Allah izin verirse büyüttükten sonra , saatleri bana uygun bir yerde çalışabilirim .

Çıkmayı mı düşünüyorsun işten?
Bebişimle bütün gün beraber olamayacak olmak beni de düşündürüyor...
İşimiz zor bizim...

Evet canım :)
Beni de çok üzüyordu bu durum , kimse bir annenin baktığı gibi bakamaz .
Annelerimiz bakabilir :) Rabbim onları başımızdan eksik etmesin Amin..
Çalışma saatim çok uzun , hadi anneme baktırayım desem o saatten sonra ,
bebişi almaya git , yakında değil zaten 1 otobüslük yol var
Arabamız da yok , zor iş en iyisi biraz büyütene kadar yanında durayım
Rabbimin izniyle tabii ...

Canım bir tam idrar tahlili yaptırmanı öneririm, idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok sık rastlanan bir durum. Ben de ilaç kullanıyorum bu sebepten.

estagfurullah ne demek:) medipol 300 istiyor evet sen bana bir yol gösterdin ben de aradım vakıf gurebayı kadın doğumdan cuma gününe randevu aldım ama detaylı ultrason için 5 hafta öncesinden randevu vermiyorlar benim de o zamana kadar geçiyor çekilme tarihim bakalım bi gideyim cuma günü bir şeyler yapılır belki. benim doğum 11 ekim görünüyor ama kız olduğu için biraz erken de olabilir:)

En iyisini yapıyosun bence canım, ben de bebeğim doğduktan sonra anneme yakın bir yere taşınmayı düşünüyorum, evimizi yeni almamıza rağmen kiraya taşınacağız. Zaten 2 yıl ücretsiz izin hakkımı da kullanıcam. Hiç bir şey bebeğimizden önemli değil. Sen de inşallah gönlüne göre bir iş bulursun.

Teşekkürler cnm :)
2 yıllık izin süreni kullanmak çok mantıklı bence de. Bebiş baya büyür , annende yanında çok şükür .
İkinci çocuğunu hemen düşünmüyor sun galiba :)

Teşekkürler cnm :)
2 yıllık izin süreni kullanmak çok mantıklı bence de. Bebiş baya büyür , annende yanında çok şükür .
İkinci çocuğunu hemen düşünmüyor sun galiba :)
Düşünmez olur muyum canım, hazır izindeyken onu da aradan çıkarırım belki

Düşünmez olur muyum canım, hazır izindeyken onu da aradan çıkarırım belki

Heh işte bende bunun için dedim , 2 yıllık izin süresi çok iyi . Değerlendir bence ikisi bir arada büyürler .
Bende öyle düşünüyorum Rabbim izin verirse :) fakat normal doğum yapmamız gerek , sezeryan ile bekleme süresi var

günaydın annişler mimozaçiçegi kusura bakma eksik yazmışım sanırım bilemedim... son adet tarihi 10 ocak diyarbakırdayız şuan ve 26 yaşındayım.. eklemişsin sagol ama bunlarıda yazıyorsun sanırım :)

İnşallah Rabbim nasip eder de normal doğum yaparız, ben de normal doğum istiyorum. Rabbim nasip eder ikinciyi de inşallah, ben zor hamile kalanlardanım İkisinin bir arada büyümesi çok güzel bir şey bence. Ben kardeşler arasında çok yaş farkı olmamasını düşünenlerdenim :) En iyi arkadaşı kardeşi olsun çocuğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…