İnşallah Rabbim nasip eder de normal doğum yaparız, ben de normal doğum istiyorum. Rabbim nasip eder ikinciyi de inşallah, ben zor hamile kalanlardanımİkisinin bir arada büyümesi çok güzel bir şey bence. Ben kardeşler arasında çok yaş farkı olmamasını düşünenlerdenim :) En iyi arkadaşı kardeşi olsun çocuğumun
Bende bende:13: ara vermek yokAynen bende zor hamile kalanlardanım , 1 sene yi aşkın bekledik . İkincide de hayırlısı ne ise o olsun artık
benim doktorum sezaryancı bence , inş bana sökmezAra vermek istemiyorummmm :)))
kızlar ya benim sölemesi ayıp küçük tuvaletime cıkarken sanki çok gelmiş gibi oluyor,nerdeyse kaçırcakmsıım gibi ama tuvalete gidince cok az gelmiş oluyo.tuhaf tuhaf değişimler yaşıyo vücudum ...
Geliyor geliyor hatta gittikçe daha sert geliyor merak etme =)
Bizim hakkımızı nasıl ödeyecek oğluşlarımız =) Sürekli vuruyorlar annelerine :))))
Vay bee biz de vuruyorduk bir zamanlar. Hem benim annemin bana olan hamileliği benim hamileliğim gibi rahat da geçmemiş. Çok çekmiş benim annem. Sanki başka bir dünyadaydım diyor. Mide bulantısı kusmalar yemek yiyememeler... Halimize şükürler olsun.
kızlar sonunda sağlık ocağına gttk bugün,10 dakika konuştuk hemşireyle, bir kan aldı tansiyon ölçtü bittii.. Sanki çok bşy yapmşlar gibi her ay gelmen şart diyorlar heheh =)) Allahm yaw.. ben de heves yapmştm ultrasonla bakarz belki diye nerdeeee
Varms yaw bazılarında:)) bi arkadasmn arkadasi gecen sene ile hekimine kontrole gttgnde bebege bakmslar kalp atisi duyamiorz demsler kizcagz hungurfiskirik kendi doktoruna gtms kosakosa allahasukur kotu bsy yokmus.cihazlari eski die kalp atisi duyulmams orada
canım çok geçmiş olsun. inşalalh bir sorun olmaz.. dr un yönlendirmiştir büyük ihtimal sorun olsa yönlendirmezdi herhalde.Kanal tedavisinden geldik şimdi. Rabbim kimseye diş acısı çektirmesin ya valla inşallah bebeişimizin durumu iyidir cok etkilenmez bu anestezilerden. Bekleyen bir kanal tedavim bir dolgum daha var son 3 haftada hepsinin hallolması lazım off off
Hiç sorma ya bi sürü şey düşünüyorum. Ayrıntılı ultrasonum var iki haftaya. Ondan sonra şeker yüklemesi. Her muayeneye 1 ay öncesi randevu al. Her ay tiroid için kan ver. Hamileliğimin tadını çıkarmak zorlaşıyor tüm bunları düşünürken. Neyse bebeğim sağlıklı olsun dA:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bende:13: ara vermek yokBizimde 1 seneyi geçmişti canım baya bir uğraş verdik. Rabbim normal yoldan nasip etti çok şükür. İkinciyi de nasip eder inşallah
Doktoruna da söyle yapmasın mecbur kalmadıkçabizim de kendimize göre planlarımız var de:)) doğumdan ne kadar sonra düşünmemiz gerekiyor ki ikinciyi, emzirmekte istiyorum oğluşumu. Hamileyken emzirilmez diye bir inanış hakim ya ondan soruyorum:26:
kızlar aranızda kuyruk sokumu ağrıyan varmı??bikaç gündür çok ağrıo
Canim bence normal bi miktar almissin ben 47 ile basladim simdi 50 oldum (sabah ackarnina pijamayla ) ben kilo aldikca cok seviniyorum insallah doguma kadar 60 i gorurum .ben ambalajli gidalari abur cubur gereksiz sagliksiz seyler yemiyorum gunde iki bardak balli veya pekmezli sut.iki ceviz .bol meyva bol 2-3 lt su et agirlikli yemekler sebze corbasi tavuksuyuna corba vs.vitamin ve protein agirlikli beslenmeye calisiyorum.
Bende de oluyor canım bu neden oluyor acaba? Gebelik belirtilerinde de oluyordu geçmişti yeniden basladı
Merhabalar :)) biz geldik sonunda. Baya baya inceleme fırsatı buldum ama ben bu doktoru da beğenmedim olsun boyle boyle tüm doktorları tanımış oluyorum iki hafta sonra kendi doktoruma giderim o cok tatlı dilli bir insan :))
Giderken çikolata yemiştim hareket etsin cok güzel oluyor oyle diye ama artık gercekten benim kızımı çikolata bile ayağa kaldırmıyor. Ilk actık ultrasonu hersey normaldi 4 boyutluda geçtik eşim dediki aaa ayağı ağzında doktor basta hayır falan desede sonra evet evet o ayağı dedi :)) Henamın gercekten ayağı ağzındaydı cok güldüm cok eğlendim. Kilosu 290 gram olmuş valla boyunu da söyledi birşeyi birseyle çarptı dedi ama o heyecanla unuttum ben kac dediğini :)) onun dışında Buda resmimiz iki şekilde koyacağım cok net değil belki görebilirsiniz bilmiyorum :)) bu fotoğrafta da parmağı ağzında cok mutluyum cok özlemişim cok iyi oldu gitmemiz
Eki Görüntüle 1102615
Eki Görüntüle 1102619
Canım ben gecen hün hastanede bir kız gördüm kürtaj olmuş neden oldun dedim emzirirken hamile kalmış normalde bebeğinin 10 haftalık olmadı gerekirken gelişmemiş ve 6. Haftada kaldığı için gelişimi almışlar. Sebebi de süt verdiği için bebeği gelişememiş. Hastanede nasıl gördün derseniz annem dün rahiminden parça aldırdı sabahtan orada gördüm. Yani aklınızda bulunsun sütten kesilmeden diğeri yapmayın sakın bebek gercekten tehlikeli. Biz 5-6 sene sonra düşünüyoruz ikinciyi bir daha çekemem bu süreci zaten iki bebek büyüten bir akrabam var aralarında 1,5 yıl var cocukların cok zor olduğunu ikisine bakmak diyor hayya bünüzden cok pişman bile şimdiki aklım olsa yapmazdım diyor. Kardeşi doğunca bile cok kıskandı hata annesi ve annanesi çocukla aynı odada bırakamıyorlar birşey diye. Bence ideal kardeş yaş aralığını araştırın derim ben nacizade tavsiyem. Uzmanlarda en az 2-2,5 yaş olmadı gerektiğini söylüyorlar
Sensin
Karnın belli değil dedin
Dışarıdan bakan benim hamile olduğumu anlıyor dedin
Seninki anlaşılmıyor demek istedin
O kadar da minik değil ki
İşyerimde anlayanlar olmuştu sordular bana hamile misin diye bir ay önce
Beni üzdün
Canım bir tam idrar tahlili yaptırmanı öneririm, idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok sık rastlanan bir durum. Ben de ilaç kullanıyorum bu sebepten.
varrrr ben( yürüyüş yapınca geçiyor, uzun süre oturunca çok ağrıyor (
Bende de oluyor canım bu neden oluyor acaba? Gebelik belirtilerinde de oluyordu geçmişti yeniden basladı
Eveeet, ben :) Başımıza gelenlerin hepsi olağan sanırım, hiç evham yapmıyorum bu süreçte. Maşallah bebişlerimize
Bende de oluyor.
iNŞALLAH HER ŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR CANIM..Amin :) tabi ki , burada çalışırsam bu saatler bana uymaz . Bebeğimi ihmal etmek hiç istemem , birde beklemez miş uzun süreymiş.
Şu anda bile çok zorlanıyorum . Bebeğimi biraz, Allah izin verirse büyüttükten sonra , saatleri bana uygun bir yerde çalışabilirim .
Evet canım :)
Beni de çok üzüyordu bu durum , kimse bir annenin baktığı gibi bakamaz .
Annelerimiz bakabilir :) Rabbim onları başımızdan eksik etmesin Amin..
Çalışma saatim çok uzun , hadi anneme baktırayım desem o saatten sonra ,
bebişi almaya git , yakında değil zaten 1 otobüslük yol var
Arabamız da yok , zor iş en iyisi biraz büyütene kadar yanında durayım
Rabbimin izniyle tabii ...
O zaman yaptırmasam mı. Ben ne yapsam bilemedim. Yaptırmayan var mı başka? Ya ben iki hamileye sordum çevremdeki. Ikisi de yaptırmış. Ne yapıcam ki. Sağlık ocağı bana kesin aşı yapmak ister.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çalışma saatin çok iyiymiş senin.iNŞALLAH HER ŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR CANIM..
Benim annemle kayınvalidem bakacak. Ben 4 buçukta çıkıyorum. 10 dakika sonra evde oluyorum. Ben çalışıcam öyle görünüyor. Piyangodan büyük ikramiye çıkarsa o başka tabi
En iyisini yapıyosun bence canım, ben de bebeğim doğduktan sonra anneme yakın bir yere taşınmayı düşünüyorum, evimizi yeni almamıza rağmen kiraya taşınacağız. Zaten 2 yıl ücretsiz izin hakkımı da kullanıcam. Hiç bir şey bebeğimizden önemli değil. Sen de inşallah gönlüne göre bir iş bulursun.
Tebrikler demek bir kız annesi olacaksıngünaydın annişler ve minik bebişleri :) hepinize güzel bir gün diliyorum...
kızlar dün doktora gittik kontrole 16+2'ydi dün... veeee en sonunda cinsiyetini öğrendik meleğimizin, ben de kız bebiş annesi olacağım, o kadar mutluyum ki havalara uçacağım :))) gelişimi de şimdilik güzelmiş maşallah 1 hafta kadar önde bebeğim 177 gr olmuş ... 16 -17 cm var dedi dr, inşallah her şey yolnda gider de bebişimizi sağlılla kucağımıza alırız :))) 4'lü test yaptı, haftaya sonucunu alıcaz inşallah sorun çıkmaz...
şimdi sıra isim bulmada. Ada düşünüyoruz şimdilik ama fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...
Bende evciyim canım sıkılacağımı düşünmüyorumBen de aynısını düşünüyorum. Ama 1 yıl ücretsiz izin alan arkadaşlarım evde çok sıkıldıklarını, 2 yıl boyunca sadece çocukla başbaşa olmanın çok yorucu olduğunu, işe gelince psikolojilerinin düzeldiklerini söylüyorlar. Ben evciyim, sıkılacağımı sanmıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek? Kısmetse annemle neredeyse bitişik olacağız. Şimdi kira veriyoruz, taşınınca kira vermeyeceğiz. Oradan en azından 1000 tl kardayız. Annemi yormak istemem, çalışırsam bakıcı tutarım. Annem de denetler. Arkadaşlarım da öyle yaptı. E bakıcı da yarım gün gelse en az 500-600 ister. Böyle olunca 2 yıl ücretsiz izin daha mantıklı gibi.
iNŞALLAH HER ŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR CANIM..
Benim annemle kayınvalidem bakacak. Ben 4 buçukta çıkıyorum. 10 dakika sonra evde oluyorum. Ben çalışıcam öyle görünüyor. Piyangodan büyük ikramiye çıkarsa o başka tabi
Kamuraaan, ben kaç sayfa yazdım bu konuda, yaptırmayacağım diye. Çok araştırdım ben birkaç senedir bu aşı konusunu. Nette otizm ve aşı yaz, oku bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?