2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Aynen bende zor hamile kalanlardanım , 1 sene yi aşkın bekledik . İkincide de hayırlısı ne ise o olsun artık
benim doktorum sezaryancı bence , inş bana sökmez Ara vermek istemiyorummmm :)))

Aynen bende zor hamile kalanlardanım , 1 sene yi aşkın bekledik . İkincide de hayırlısı ne ise o olsun artık
benim doktorum sezaryancı bence , inş bana sökmez Ara vermek istemiyorummmm :)))
Bende bende:13: ara vermek yok Bizimde 1 seneyi geçmişti canım baya bir uğraş verdik. Rabbim normal yoldan nasip etti çok şükür. İkinciyi de nasip eder inşallah
Doktoruna da söyle yapmasın mecbur kalmadıkça bizim de kendimize göre planlarımız var de:)) doğumdan ne kadar sonra düşünmemiz gerekiyor ki ikinciyi, emzirmekte istiyorum oğluşumu. Hamileyken emzirilmez diye bir inanış hakim ya ondan soruyorum:26:

Bende de oluyor canım bu neden oluyor acaba? Gebelik belirtilerinde de oluyordu geçmişti yeniden basladı

canım sanırım bugün kontrolün var. yanlış hatırlamıyorsam güzel haberlerle bekliyoruz.
bu tekmeler bebeğimizin orda olduğunu iyi olduğunu gösteriyor. dayanırım dayanmaya çalışacağım. ama bu sinizütten dolayı tıkanıklar geniz akıntıları ve bunun yan etkilerini çekmek gerçekten işkence.. gerçi şu sıralar biraz rahatladım gibi. oluyor ama yine de daha az gibi.. mevsimlerden etkisi büyük.

sağlık ocağında da reçete parası kayıt parası alınıyor mu sanki bir ara öyle birşey duymuş gibiyim.

arkadaşının yaşadığı acı bir olay o anları yaşayan biri olarak resmen canım yandı.. neyse ki sonu iyi bitmiş. ancak senin bu hungurfıskırık tabirinle güldüm.. allah iyiliiğini versin ya..

canım çok geçmiş olsun. inşalalh bir sorun olmaz.. dr un yönlendirmiştir büyük ihtimal sorun olsa yönlendirmezdi herhalde.

canım ben de her ay kan veriyorum troit için. geçen 3lü için gittiğimde hastanede verdim. aslında özelde takip ettirriyordum. ayda 20 bazen 30 tutuyordu. eve işe yakın yer diye.. zamandan fayda için hem de endokrin hast.var ama oraya randevu sistemi çok kötüydü.geceden randevu alıyorsun. iki dak. bile konuşamıyorsun anlatmıyorlar. kan veriyorsun sıraya giriyorsun. sonuçları alıyorsun 15 gün sonra sonuç gösterme randevusu veriyorlar. gerçi hamilelere o kadar atmıyorlardır belki ama şimdi taşındık.. çok uzak orası..

acaba ben burdaki devlet hastanesi var oraya mı gitsem.. nereye gitsem bilmiyorum. doğum hastanelerinde endokrin takip edilen bölüm yok sanırım.Dahiliye de ediliyordur. baktım hastanenin sitesine dahiliye var.. benim tsh ım çok fena birden atıyor birden azalıyor. özellikle çok üzülmüşsem sinirlenmişsem tavan bile yapıyor. normal giderken küçük bir doz düşürmek etkileyor falan..
ama mecbur yakın bir yere gitmem lazım.

Yalnız hamilelikte her ay kan verecek miyiz bundan sonra.. troit hariç.. eğer öyleyse hem o hem o zor olacak. aynı yerde takibi yapılan bir yer olsa yani doğum hastanesinde olsa iyi olur.

Son düzenleme:

Canım ben gecen hün hastanede bir kız gördüm kürtaj olmuş neden oldun dedim emzirirken hamile kalmış normalde bebeğinin 10 haftalık olmadı gerekirken gelişmemiş ve 6. Haftada kaldığı için gelişimi almışlar. Sebebi de süt verdiği için bebeği gelişememiş. Hastanede nasıl gördün derseniz annem dün rahiminden parça aldırdı sabahtan orada gördüm. Yani aklınızda bulunsun sütten kesilmeden diğeri yapmayın sakın bebek gercekten tehlikeli. Biz 5-6 sene sonra düşünüyoruz ikinciyi bir daha çekemem bu süreci zaten iki bebek büyüten bir akrabam var aralarında 1,5 yıl var cocukların cok zor olduğunu ikisine bakmak diyor hayya bünüzden cok pişman bile şimdiki aklım olsa yapmazdım diyor. Kardeşi doğunca bile cok kıskandı hata annesi ve annanesi çocukla aynı odada bırakamıyorlar birşey diye. Bence ideal kardeş yaş aralığını araştırın derim ben nacizade tavsiyem. Uzmanlarda en az 2-2,5 yaş olmadı gerektiğini söylüyorlar

Arkadaşım süt pekmezli içme lütfen, ballı olabilir ama pekmezle süt içmeyin diye doktorlar hep söylüyor. Kalsiyum ve demir bir arada alınmamalı.

Büyümüş mu prenseeees, maşallah ona da annesine de

Sağol canım bilgilendirdiğin için bende ondan korkuyorum aslında. Ama akrabalarımızda da yakın yaşlı kardeşler var benle kardeşim arasında da 1,5 yaş var. Çok güzel günler geçirdik biz:)) En az 9-10 ay sonra düşünürüm sanırım, o günkü şartlar belirler tabi bu durumu.

Son düzenleme:

Kamuraaaan işte bunlar hep hamilelikten, üzmeyin birbirinizi

Canım bir tam idrar tahlili yaptırmanı öneririm, idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok sık rastlanan bir durum. Ben de ilaç kullanıyorum bu sebepten.

varrrr ben ( yürüyüş yapınca geçiyor, uzun süre oturunca çok ağrıyor (

Bende de oluyor canım bu neden oluyor acaba? Gebelik belirtilerinde de oluyordu geçmişti yeniden basladı

Eveeet, ben :) Başımıza gelenlerin hepsi olağan sanırım, hiç evham yapmıyorum bu süreçte. Maşallah bebişlerimize

Bende de oluyor.

inşallah gecer kızlar.cuma günü doktoruma gidicem aradım biraz önce endişelenme normal gel bakalım dedi.tam idrar tahlili 1 ay önce falan yaptırmıstım temizdi ama tabi şimdi olmusta olabilir allahtan idrarımı yaparken yanma falan olmuyor.

iNŞALLAH HER ŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR CANIM..
Benim annemle kayınvalidem bakacak. Ben 4 buçukta çıkıyorum. 10 dakika sonra evde oluyorum. Ben çalışıcam öyle görünüyor. Piyangodan büyük ikramiye çıkarsa o başka tabi

Kamuraaan, ben kaç sayfa yazdım bu konuda, yaptırmayacağım diye. Çok araştırdım ben birkaç senedir bu aşı konusunu. Nette otizm ve aşı yaz, oku bence.

Çalışma saatin çok iyiymiş senin.
naptın canım sağlık ocağında

günaydın annişler ve minik bebişleri :) hepinize güzel bir gün diliyorum...
kızlar dün doktora gittik kontrole 16+2'ydi dün... veeee en sonunda cinsiyetini öğrendik meleğimizin, ben de kız bebiş annesi olacağım, o kadar mutluyum ki havalara uçacağım :))) gelişimi de şimdilik güzelmiş maşallah 1 hafta kadar önde bebeğim 177 gr olmuş ... 16 -17 cm var dedi dr, inşallah her şey yolnda gider de bebişimizi sağlılla kucağımıza alırız :))) 4'lü test yaptı, haftaya sonucunu alıcaz inşallah sorun çıkmaz...
şimdi sıra isim bulmada. Ada düşünüyoruz şimdilik ama fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...

Ben de aynısını düşünüyorum. Ama 1 yıl ücretsiz izin alan arkadaşlarım evde çok sıkıldıklarını, 2 yıl boyunca sadece çocukla başbaşa olmanın çok yorucu olduğunu, işe gelince psikolojilerinin düzeldiklerini söylüyorlar. Ben evciyim, sıkılacağımı sanmıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek? Kısmetse annemle neredeyse bitişik olacağız. Şimdi kira veriyoruz, taşınınca kira vermeyeceğiz. Oradan en azından 1000 tl kardayız. Annemi yormak istemem, çalışırsam bakıcı tutarım. Annem de denetler. Arkadaşlarım da öyle yaptı. E bakıcı da yarım gün gelse en az 500-600 ister. Böyle olunca 2 yıl ücretsiz izin daha mantıklı gibi.

Tebrikler demek bir kız annesi olacaksın maşallah bebeğine kocaman olmuş annesi sonucunda iyi çıkar inşallahisim önerisi yağmur, defne, asya, nehir, alya:)))

Bende evciyim canım sıkılacağımı düşünmüyorum düşüncen mantıklı tabi,annenle yakın olman çok çok iyi. insan bebeğinden sıkılır mı büyük konuşmayım ama

Kamuraaan, ben kaç sayfa yazdım bu konuda, yaptırmayacağım diye. Çok araştırdım ben birkaç senedir bu aşı konusunu. Nette otizm ve aşı yaz, oku bence.

kızlar cok yogunum işte su sıalar tetanoz asısındanmı bahsediyosunuz.????bende yaptırmadım henüz.doktoruma sorucam cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…