Bende bende:13: ara vermek yokBizimde 1 seneyi geçmişti canım baya bir uğraş verdik. Rabbim normal yoldan nasip etti çok şükür. İkinciyi de nasip eder inşallah
Doktoruna da söyle yapmasın mecbur kalmadıkçabizim de kendimize göre planlarımız var de:)) doğumdan ne kadar sonra düşünmemiz gerekiyor ki ikinciyi, emzirmekte istiyorum oğluşumu. Hamileyken emzirilmez diye bir inanış hakim ya ondan soruyorum:26:
Ben devlet hastanesine gidiyorum endokrine canım. Tsh üzüntüye gelmez. Hiçbir şeyi stres yapmayacaksın.canım sanırım bugün kontrolün var. yanlış hatırlamıyorsam güzel haberlerle bekliyoruz.
bu tekmeler bebeğimizin orda olduğunu iyi olduğunu gösteriyor. dayanırım dayanmaya çalışacağım. ama bu sinizütten dolayı tıkanıklar geniz akıntıları ve bunun yan etkilerini çekmek gerçekten işkence.. gerçi şu sıralar biraz rahatladım gibi. oluyor ama yine de daha az gibi.. mevsimlerden etkisi büyük.
canım ben de her ay kan veriyorum troit için. geçen 3lü için gittiğimde hastanede verdim. aslında özelde takip ettirriyordum. ayda 20 bazen 30 tutuyordu. eve işe yakın yer diye.. zamandan fayda için hem de endokrin hast.var ama oraya randevu sistemi çok kötüydü.geceden randevu alıyorsun. iki dak. bile konuşamıyorsun anlatmıyorlar. kan veriyorsun sıraya giriyorsun. sonuçları alıyorsun 15 gün sonra sonuç gösterme randevusu veriyorlar. gerçi hamilelere o kadar atmıyorlardır belki ama şimdi taşındık.. çok uzak orası..
acaba ben burdaki devlet hastanesi var oraya mı gitsem.. nereye gitsem bilmiyorum. doğum hastanelerinde endokrin takip edilen bölüm yok sanırım.Dahiliye de ediliyordur. baktım hastanenin sitesine dahiliye var.. benim tsh ım çok fena birden atıyor birden azalıyor. özellikle çok üzülmüşsem sinirlenmişsem tavan bile yapıyor. normal giderken küçük bir doz düşürmek etkileyor falan..
ama mecbur yakın bir yere gitmem lazım.
Yalnız hamilelikte her ay kan verecek miyiz bundan sonra.. troit hariç.. eğer öyleyse hem o hem o zor olacak. aynı yerde takibi yapılan bir yer olsa yani doğum hastanesinde olsa iyi olur.
günaydın annişler ve minik bebişleri :) hepinize güzel bir gün diliyorum...
kızlar dün doktora gittik kontrole 16+2'ydi dün... veeee en sonunda cinsiyetini öğrendik meleğimizin, ben de kız bebiş annesi olacağım, o kadar mutluyum ki havalara uçacağım :))) gelişimi de şimdilik güzelmiş maşallah 1 hafta kadar önde bebeğim 177 gr olmuş ... 16 -17 cm var dedi dr, inşallah her şey yolnda gider de bebişimizi sağlılla kucağımıza alırız :))) 4'lü test yaptı, haftaya sonucunu alıcaz inşallah sorun çıkmaz...
şimdi sıra isim bulmada. Ada düşünüyoruz şimdilik ama fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...
kızlar cok yogunum işte su sıalar tetanoz asısındanmı bahsediyosunuz.????bende yaptırmadım henüz.doktoruma sorucam cuma günü
iNŞALLAH HER ŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR CANIM..
Benim annemle kayınvalidem bakacak. Ben 4 buçukta çıkıyorum. 10 dakika sonra evde oluyorum. Ben çalışıcam öyle görünüyor. Piyangodan büyük ikramiye çıkarsa o başka tabi
kızlar dün doktora gittik kontrole 16+2'ydi dün... veeee en sonunda cinsiyetini öğrendik meleğimizin, ben de kız bebiş annesi olacağım, o kadar mutluyum ki havalara uçacağım :))) gelişimi de şimdilik güzelmiş maşallah 1 hafta kadar önde bebeğim 177 gr olmuş ... 16 -17 cm var dedi dr, inşallah her şey yolnda gider de bebişimizi sağlılla kucağımıza alırız :))) 4'lü test yaptı, haftaya sonucunu alıcaz inşallah sorun çıkmaz...
şimdi sıra isim bulmada. Ada düşünüyoruz şimdilik ama fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahBiz de artık biraz daha bekleyelim de , aşılama falan yapalım demiştik . Ama Rabbime çok şükür süpriz müjdemizi aldıkinşAllah ikincide gönlümüze göre olur :) doktorumla daha doğum muhabbetlerine girmedik , fakat söyleyeceğim normal istediğimi . 2 yıl bekleniyor diye biliyorum , 1 sene emzirmek
gerek en azından
Ben devlet hastanesine gidiyorum endokrine canım. Tsh üzüntüye gelmez. Hiçbir şeyi stres yapmayacaksın.
Devlet hastanesinde her ay tiroid için kanımızı vericez. Ben sonuç göstermek için de kan vermeden iki hafta öncesinde internetten randevu alıyorum. Aslında sonuç gösterdiğimde sekreterden de alabilirim bir dahaki randevumu.. Her iki türlü de olur. Hatta doktorlar bana sen sırada beklemeden gir diyorlar. Devlet hastanelerinde hamilelere öncelik var. Yaşlılardan bile öncelikliyiz
Tiroid haricinde temmuz ve ağustos ayında iki kere kan vericem ben. Sağlık ocağındaki doktorum randevumu verdi.
Bu arada sağlık ocağına gittim.
Doktorum süper bi kadın.
4 haziranda tetanozun ikinci dozunu alıcam.
Özellikle aşının tarihini sordum. Bu konuda çok hassas olduklarını ve aşıların haftalık geldiğini söylediler.
Bebeğimin kalp atımını dinledim uzun süre =)))
Bacaklarımda ödem var mı diye baktı. Yokmuş çok şükür.
Sırtımı dinledi, tansiyonumu ölçtü. Her şey normal Allahıma şükür.
Doktor elle muayene etti karnımı. Bebeğin pozisyonunun nasıl olduğunu bile anladı söyledi =)))))))
Bi de cinsiyeti erkek mi dedi. Önsezim kuvvetlidir dedi =)
Kamuraaan, ben kaç sayfa yazdım bu konuda, yaptırmayacağım diye. Çok araştırdım ben birkaç senedir bu aşı konusunu. Nette otizm ve aşı yaz, oku bence.
Çalışma saatin çok iyiymiş senin.
naptın canım sağlık ocağında
Aminnn :)
erkenden çıkıyorsun daha ne , kayınvaliden sende kalacak mı ? kalıpta bakarsa daha iyi olur
ikna etmeye bak
Süpermiş işinEvet canım çalışma saatim koşullarım çok iyi. Resmi ve dini bayramlar her daim tatil. Cumartesi pazar da tatil. Hatfaiçi 8-4 buçuk arası çalışıyorum.
Sağlık ocağını yazdım zaten =)
maşallah , özel doktorların bile bazen göstermedikleri bir ilgi :)
ben de hemşireden çok memnunum , bana tel numaralarını verdi . Takıldığın bir durum olursa ara dedi
böyle insanlarla karşılaşmak çok mutlu ediyor
Süpermiş işinokudum canım doktor çok iyiymiş kalbini de dinlemişsin oğluşunun maşallah ben de gitmek istiyorum, artık aşı zamanı giderim.
Kayınvalidem haftanın 3 günü gelip bakacak.
Annem de iki gün gelip bakacak.
Kalamazlar canım kocişleri var evde =)
Bende de doktorun cebi var. Kaydet beni dedi =)
Kızlar ya bebişimin kalp atımını dinlerken bi yerinde durmadı. Sürekli tekme attı. Doktor ikide bir tekme attı tekme attı diyor =)))))))))))))
Sürekli yer değiştiriyor. Doktor yeri geniş ya dönüp duruyor diyor =)
Çok tatlı yaaa :))))
Haziran temmuz ve ağustos randevularını verdi.
Saatlerini mesaj atacak :)
Küçük anne olacaksın diyor
Biz 30dan önce evlenemiyoruz diyor
Aşıyı hiç hissetmedim. Her ay kan aldırıyorum o zamanlar daha çok acıyor valla :/
Doktor sonrasında kolunda ağrı olabilir dedi..
Kalmalarını yalnış yazdım cnm :) sende baksınlar anlamında dedim
kalmaya gerek yok tabi , kendiniz daha iyi bilirsiniz :)
Çok iyi maşallah , benim cadı niye dinletmedi kalbini :26:
Yerleri geniş mi acaba , benim eşimde yeri dar diye tutturmuş :)
Özel doktorlarımızdan hangimizinki telefon verdi acaba ?
Küçük anne olacağın konusunda çok haklı ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?