canım ben bu gece üstüne yattım biraz acıdı sağlık ocağında mı dinledin canım kalbini
Evet canım sağlık ocağında dinledim kalbini.
ya benim neden dinletmiyolar sinir oluyorum zaten sanırım değiştiricem sağlık ocağımı
Kızlar bu arada yeni bi şey daha öğrendim.
Eşimle benim aramda küçük kan uyuşmazlığı varmış.
Eşim A+ ben 0+ 'yım. Bu durumda kan uyuşmazlığı oluyormuş. Bebek doğduğunda kanı babasının kanından olursa sarılık olabilirmiş ama çok önemli değilmiş. Birkaç güne geçermiş. Benim kanımdan olursa sarılık olmazmış. İnşallah benim kanımdan olur bebeğim.
D vitamini eksikliğim varmış. Bana damla verdi...
2 doktora gösterdim şu kan sonuçlarımı. Hiçbiri göremedi bu doktor gördü bunları. İyiki götürmüşüm sonuçlarımı yanımda...
Şeker sonuçlarımı da götürücem bu doktoruma.
ikiniz de pozitif misiniz? .. pozitif ve negatif olunca kan uyuşmazlığı oluyor diye biliyordum. mesala anne negatif baba pozitif ise bebek de pozitif olursa kan uyuşmazlığı oluyor diye biliyordum.
O büyük kan uyuşmazlığı. O daha büyük sorun yani.
Oğlum 0 grubu olmazsa kan uyuşmazlığı olacak.
Buna da abo kan uyuşmazlığı diyorlar..
Çok önemli bir bilgi , teşekkürler :)
aynı durum bizde de var öyleyse , inşAllah kızımın kan gurubu bana benzer :)
Evet canım sağlık ocağında dinledim kalbini.
Çok önemli bir bilgi , teşekkürler :)
aynı durum bizde de var öyleyse , inşAllah kızımın kan gurubu bana benzer :)
Kan grubu O olan anne, kan grubu A ya da B olan bir bebeği olduğunda, bu bebeğin yeni doğan döneminde belirgin sarılığının olması durumuna A B O UYUŞMAZLIĞI denir.
İşte durum bu kızlar. Doktorlarımıza da söyleyelim yine. Doğum yaptıracakları için bilgileri olsun...
Benim hastanede yenidoğan bakım ünitesi var. Buna da çok dikkat edelim. Mutlaka olmalı...
bendede kan uyuşmazlığı var canım doktorum 7 aylıkken iğne vurucaz sana dedi sekiz aya girince de bebeğin kan grubuna bakılacakmış
eğer benim kanımı taşıyorsa galiba sorun olmayacakmış... yoksa bir daha iğne yapılacakmış...
doktorun dinletiyor mu canım
Evet canım doktorum dinletti.
Aşıyı da doktor yaptı. Hemşire görmedim :)
Çok güzel bilgiler gerçekten paylaşımın için kendi adıma çok teşekkür ederim :)
Sağlık ocağı bana kan gruplarımızı sordu , fakat bu bilgileri vermedi ,
Hastanelerde yeni doğan bakım ünitesi gerçekten çok önemli :) dikkat edelim . Benim doğum yapacağım hastane
eğer Central olacak sa orada var şükürler olsun
Uyuşmazlık Baba 0 anne B olunca nasıl oluyor, onlar için de geçerli mi ? yoksa annenin 0 olduğunda mı oluyor?
Kan grubu O olan anne, kan grubu A ya da B olan bir bebeği olduğunda, bu bebeğin yeni doğan döneminde belirgin sarılığının olması durumuna A B O UYUŞMAZLIĞI denir.
İşte durum bu kızlar. Doktorlarımıza da söyleyelim yine. Doğum yaptıracakları için bilgileri olsun...
Benim hastanede yenidoğan bakım ünitesi var. Buna da çok dikkat edelim. Mutlaka olmalı...
Evet canım doktorum dinletti.
Aşıyı da doktor yaptı. Hemşire görmedim :)
Tebrikler demek bir kız annesi olacaksınmaşallah bebeğine kocaman olmuş annesi sonucunda iyi çıkar inşallah isim önerisi yağmur, defne, asya, nehir, alya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?