2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tebrikler demek bir kız annesi olacaksın maşallah bebeğine kocaman olmuş annesi sonucunda iyi çıkar inşallahisim önerisi yağmur, defne, asya, nehir, alya:)))

maşallah tatlım..ne güzel, bir kız daha geldi :)
ada ismi çok popüler bu aralar..biz inci koymaya karar verdik. ismi ile hitap etmek çok güzel oluyor..

evet ama kararsızız yine de senin bebişinin ismi de çok güzelmiş canım... Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah...

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi paylaşımın için

İnşallah iyi çıkar canım Daha var doğuma nasıl olsa karar verirsiniz olmazsa kura yöntemiyle belirlersiniz

canım bizim dr 3 lü yapmıyor sadece 2 li ve 4 lü yapıyor sanırım 4lü daha ayrıntılı olduğu için... zaten 3 lüyü yapınca 4 lü ye 4 lüyü yapınca da 3 lüye gerek olmuyormuş... dün baş çevresini karın çevresini ve uyluk kemiğini ölçtü 1 hafta önde gelişimi dedi, bakalım ayrıntılı ultrason için gün vermedi ve bir şey demedi henüz belki haftaya test sonucuna bakınca söyler...söylemezse de sorarım artık :)

canım benimkiisnde sorun cıkmaz inşallah verdiğin bilgiler için teşekkürler.benim kan grubum pozitif eşiminki negatif (

Sen negatif eşin pozitif olunca rh uyumsuzluğu oluyor. Ama sizde sen pozitifsin. Doktoruna sorarsın yine. Biz ikimiz de pozitifiz.

Haklı tabi ben bile şaşırdım :)
birde benlen gırgır geçerdi 0 etkisiz eleman diye

Maşallah , ne güzel içim açıldı :) Rabbim hepimizin evladını ailelerine , aileleride evlatlarına bağışlasın Aminnn...
İsim işi çok zor oluyor ama çözeceğiz inş. :)

amin canım inşallah en başta sağlık versin Allah'ım hepsine ... isim düşünürsek paylaşalım çünkü gerçekten zor :))

ben 16+3 te çok net hissettim prensesimi balık gibi kaydı 3 seri hareketi oldu..

Ben seğirir gibi yada karnımın belli bir yerinde karıncalaşma hissediyorum ama doktorum 21. haftada hissedersin dedi o yüzden sordum

Bayanlar ilk gebeliği olanlar bebeklerinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ?

ben 16+3 te çok net hissettim prensesimi balık gibi kaydı 3 seri hareketi oldu..

ben hala hissedemiyorum (( 1 kez hisettim o da emin bile değilim artık bebğimmi die( eşim sürekli dinlio ben hissediyorum dio ben hissedemiyoken o nasıl hissediyo anlamıyorum???

ben hala hissedemiyorum (( 1 kez hisettim o da emin bile değilim artık bebğimmi die( eşim sürekli dinlio ben hissediyorum dio ben hissedemiyoken o nasıl hissediyo anlamıyorum???

Kulağını dayayıp dinliyorsa o yüzden anlıyordur canım...

bana kendi doktorum dinletmedi dışarıya veremiyoruz sesi dedi sağlık ocağına gittiğimde dinletti..

Benim kendi doktorum dinletmedi. Sağlık ocağı dinletti :)
İstersen dinletir özel doktorun da. Ama her muayenede dinletmiyorlar.
Eşim hiç duymadığı için ben gittiğimde dinletmesini isticem.

Benim kendi doktorum dinletmedi. Sağlık ocağı dinletti :)
İstersen dinletir özel doktorun da. Ama her muayenede dinletmiyorlar.
Eşim hiç duymadığı için ben gittiğimde dinletmesini isticem.

yok söyledim dinleyebiliyomuyuz diye ama dışarıya veremiyoruz sesi dedi heralde makineye ilgili sorun var galiba

Kendin söyle bebeğimin kalbini dinletin diye. Belki onlar uğraşmamak için dinletmiyorlardır.
Kalbi 140 atıyormuş benim bebişimin. Gayet iyi dedi. Aslında önemli bak bu.

kesin öyledir bugün kan sonuçlarımı almaya gidicem bakalım bana 20. haftadan sonra dinliyoruz dedi sağlık ocağında ki ebe
Bayanlar ilk gebeliği olanlar bebeklerinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ?

ben hala emin olamıyorum bebeğim mi değilmi cumartesi kontrolüm var ben yine felaket seneryoları yazmaya başladım:2::2::2::2::2:

Benim doktorum 21. haftada hissedersin dedi ama ben hissediyorum karıncalaşma gibi süzülme ve seğirme gibi bende söylemedim çoğuna bağırsak hareketleridir o hissettiğin dediği için...

Benim annemin A rh+ babamın A rh+ kardeşimin kan gurubu 0rh+ çıktı. Ve sarılık oldu bebekten küvezde yattı bi hafta falan sonra birsey olmadı korkulacak bir durum yok kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…