Tebrikler demek bir kız annesi olacaksınmaşallah bebeğine kocaman olmuş annesi sonucunda iyi çıkar inşallah isim önerisi yağmur, defne, asya, nehir, alya:)))
maşallah tatlım..ne güzel, bir kız daha geldi :)
ada ismi çok popüler bu aralar..biz inci koymaya karar verdik. ismi ile hitap etmek çok güzel oluyor..
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi paylaşımın içinAnne 0, bebek A YA DA B olunca uyuşmazlık oluyor canım. Bebeğin 0 sıfır olursa sorun olmaz.
Kan grubu O olan kişilerin kanında doğal olarak anti-A ve anti-B denen, A ve B kan gruplarına tepki veren antikorlar mevcuttur. Kan grubu O olan bir bayan, kan grubu A veya B ya da AB olan bir erkekle evlendiğinde kan grubu A ya da B olan bir bebeğe sahip olabilir. Hamileyken karnında farklı kan grubuna sahip bir bebeği taşıyan annenin doğal anti-A ve anti-B antikorları, plasenta yoluyla bebeğin kanına ulaşırlar ve bebeğin kırmızı kan hücrelerini hassaslaştırırlar. Bu durumda bebeğin kırmızı kan hücreleri yeni doğan döneminde kolayca yıkılabilir ve yeni doğan sarılığı çok belirginleşebilir.
İnşallah iyi çıkar canımteşekürler canım evet prensesimiz olacak inşallah...inşallah bakalım haftaya sonuçlar da güzel çıkınca içimiz rahatlar inş canım... nehir ve defne ismini ben de çok seviyorum da kararsızlık kötü bir şey işte :)))
tebrikler canım.
maşallah bebeğine..
inşallah bebeğimize sağlıcakla kucağımıza alırız.
yalnız ben 16+2 iken 3 tarama için kan verdim. bir de 20 haftaya 3 tarama 2.basamağı olan ayrıntılı ultrasyon randevu aldım. 4 hafta sonra.sen 4 lü test deyince şaşırdım.
canım benimkiisnde sorun cıkmaz inşallah verdiğin bilgiler için teşekkürler.benim kan grubum pozitif eşiminki negatif(
Rica ederim canım.
Doktorlarımızdan öğrendiklerimizi buraya yazmak paylaşmak çok önemli gerçekten. Ben mesela bu durumu hiç bilmiyordum. Neyse ki sarılık birkaç güne geçiyormuş. Şimdi dua edelim de annelerinin kanından olsunlar glprenses =))))))))
Eşime söyledim, ne varmış benim kanımda diyor :d
Şaşırdı adam
tebrikler canım.
maşallah bebeğine..
inşallah bebeğimize sağlıcakla kucağımıza alırız.
yalnız ben 16+2 iken 3 tarama için kan verdim. bir de 20 haftaya 3 tarama 2.basamağı olan ayrıntılı ultrasyon randevu aldım. 4 hafta sonra.sen 4 lü test deyince şaşırdım.
Maşallah , ne güzel içim açıldı :) Rabbim hepimizin evladını ailelerine , aileleride evlatlarına bağışlasın Aminnn...
İsim işi çok zor oluyor ama çözeceğiz inş. :)
Bayanlar ilk gebeliği olanlar bebeklerinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ?
ben 16+3 te çok net hissettim prensesimibalık gibi kaydı 3 seri hareketi oldu..
Bayanlar ilk gebeliği olanlar bebeklerinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ?
ben 16+3 te çok net hissettim prensesimibalık gibi kaydı 3 seri hareketi oldu..
ben hala hissedemiyorum(( 1 kez hisettim o da emin bile değilim artık bebğimmi die ( eşim sürekli dinlio ben hissediyorum dio ben hissedemiyoken o nasıl hissediyo anlamıyorum???
bana kendi doktorum dinletmedi dışarıya veremiyoruz sesi dedi sağlık ocağına gittiğimde dinletti..
Haklı tabi ben bile şaşırdım :)
birde benlen gırgır geçerdi 0 etkisiz eleman diye
Benim kendi doktorum dinletmedi. Sağlık ocağı dinletti :)
İstersen dinletir özel doktorun da. Ama her muayenede dinletmiyorlar.
Eşim hiç duymadığı için ben gittiğimde dinletmesini isticem.
yok söyledim dinleyebiliyomuyuz diye ama dışarıya veremiyoruz sesi dedi heralde makineye ilgili sorun var galiba
İnşallah 0 etkili olur bebişlerimizde
Kendin söyle bebeğimin kalbini dinletin diye. Belki onlar uğraşmamak için dinletmiyorlardır.
Kalbi 140 atıyormuş benim bebişimin. Gayet iyi dedi. Aslında önemli bak bu.
kesin öyledir bugün kan sonuçlarımı almaya gidicem bakalım bana 20. haftadan sonra dinliyoruz dedi sağlık ocağında ki ebe
ben hala emin olamıyorum bebeğim mi değilmi cumartesi kontrolüm var ben yine felaket seneryoları yazmaya başladım:2::2::2::2::2:
Anne 0, bebek A YA DA B olunca uyuşmazlık oluyor canım. Bebeğin 0 sıfır olursa sorun olmaz.
Kan grubu O olan kişilerin kanında doğal olarak anti-A ve anti-B denen, A ve B kan gruplarına tepki veren antikorlar mevcuttur. Kan grubu O olan bir bayan, kan grubu A veya B ya da AB olan bir erkekle evlendiğinde kan grubu A ya da B olan bir bebeğe sahip olabilir. Hamileyken karnında farklı kan grubuna sahip bir bebeği taşıyan annenin doğal anti-A ve anti-B antikorları, plasenta yoluyla bebeğin kanına ulaşırlar ve bebeğin kırmızı kan hücrelerini hassaslaştırırlar. Bu durumda bebeğin kırmızı kan hücreleri yeni doğan döneminde kolayca yıkılabilir ve yeni doğan sarılığı çok belirginleşebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?