Benim doktorum 21. haftada hissedersin dedi ama ben hissediyorum karıncalaşma gibi süzülme ve seğirme gibi bende söylemedim çoğuna bağırsak hareketleridir o hissettiğin dediği için...
Kızlar bu arada yeni bi şey daha öğrendim.
Eşimle benim aramda küçük kan uyuşmazlığı varmış.
Eşim A+ ben 0+ 'yım. Bu durumda kan uyuşmazlığı oluyormuş. Bebek doğduğunda kanı babasının kanından olursa sarılık olabilirmiş ama çok önemli değilmiş. Birkaç güne geçermiş. Benim kanımdan olursa sarılık olmazmış. İnşallah benim kanımdan olur bebeğim.
D vitamini eksikliğim varmış. Bana damla verdi...
2 doktora gösterdim şu kan sonuçlarımı. Hiçbiri göremedi bu doktor gördü bunları. İyiki götürmüşüm sonuçlarımı yanımda...
Şeker sonuçlarımı da götürücem bu doktoruma.
Benim doktorum 21. haftada hissedersin dedi ama ben hissediyorum karıncalaşma gibi süzülme ve seğirme gibi bende söylemedim çoğuna bağırsak hareketleridir o hissettiğin dediği için...
estagfurullah ne demek:) medipol 300 istiyor evet sen bana bir yol gösterdin ben de aradım vakıf gurebayı kadın doğumdan cuma gününe randevu aldım ama detaylı ultrason için 5 hafta öncesinden randevu vermiyorlarbenim de o zamana kadar geçiyor çekilme tarihim bakalım bi gideyim cuma günü bir şeyler yapılır belki. benim doğum 11 ekim görünüyor ama kız olduğu için biraz erken de olabilir:)
valla canım bende de seyirme oluyor ama mesela Sabah beri hissetmedim bariz hissetmiyorum yani kız mı erkek mi senin
%85 Kız dedi canım tabi 17. haftamda tekrar gidicem değişmezse...
benimde kız dedi rabbim kızlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallahhh
Herkese selam kizlar :)
nasilsiniz? Cok sukur mide bulantilarim nerdeyse 1 haftadir durdu ve dunyalar benim oldu
Ben saglik ocagina hamile oldugumu bildirmedim.Daha dogrusu
saglik ocaginin nerde oldugunu bile bilmiyorum :)
Ozel hastaneye gidiyorum ve su ana kadar kimse de beni uyarmadi.
devletin hamileligimizi kontrol altinda tutmasi lazimmis
neler yapiyolar saglik ocaginda hamilelikle alakali
bilgi vermeniz mumkun mu acaba?
Kulağını dayayıp dinliyorsa o yüzden anlıyordur canım...
selam kızlar vitamin kullanan varmı aramızda bana doktorum
elevit verdi bide kansızlık ıcın ılac verdı
magnezyum kullanan varmı aramızda?
bide listeye benide eklermisin hangi arkadas eklıyor??
Nasıl hissetiniz ?
Evet canım kulağını koyup dinliyor:)
İlk önce en alt tarafımda küçük pıt pıtlar olarak hissettim. Şimdi arada bir yukarıda da hissediyorum. Ama bayağı güçlü vuruyor şimdi.
Benim annemin A rh+ babamın A rh+ kardeşimin kan gurubu 0rh+ çıktı. Ve sarılık oldu bebekten küvezde yattı bi hafta falan sonra birsey olmadı korkulacak bir durum yok kızlar
Canim benimde esim A ben O im ilk dogumumda iki gun sonra hastaneden taburcu olcaktik bebek sarilik oldu ve sinira yakindi hemen kuveze aldilar isin tedavisi yaptilar sarilik icin bir gece kaldi ama biz birgun arayla gidip kan verdik sarilik icin ama her bebek de kan uyusmazligi olcak diye bisey yok cunku ikinci bebegimde masallah hicbirsey yoktu sarilik bile olmadi hem doktorlar herseyiyle ilgileniyorlar simdiden kafanibunlarla mesgul etme canım
Maşallah erkek çocukları daha hareketli oluyor kızlardan sanırım çünkü çoğu 6 haftalıkken ultrasonda kıpır kıpır dı diye söyleyince hissedilmesi de daha erken oluyor...
söyle canım benımde kalçam ve sol bacagım agrıo sımdılık bı etkısı olmadı bakalım belkı zamanla ıyı gelır ınsallahben kullanıyorum canım
decavit
omega balık yağı
demir ilacı
magnezyum kulanmıyorum ama kalça kemiklerim ağrıyor onu söyliyeceğim bakayım ne diyecek
Yok canım zaten birkaç gün oluyormuş sarılık. Geçiyormuş.Çok önemli bir şey değil Allahtan.
Annen baban a grubuysa kardeşin nasıl 0 oluyor. Ben çocuk annenin ya da babanın kanını alır diye biliyorum. Demek böyle de oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?