2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim doktorum 21. haftada hissedersin dedi ama ben hissediyorum karıncalaşma gibi süzülme ve seğirme gibi bende söylemedim çoğuna bağırsak hareketleridir o hissettiğin dediği için...

valla canım bende de seyirme oluyor ama mesela Sabah beri hissetmedim bariz hissetmiyorum yani kız mı erkek mi senin

Canim benimde esim A ben O im ilk dogumumda iki gun sonra hastaneden taburcu olcaktik bebek sarilik oldu ve sinira yakindi hemen kuveze aldilar isin tedavisi yaptilar sarilik icin bir gece kaldi ama biz birgun arayla gidip kan verdik sarilik icin ama her bebek de kan uyusmazligi olcak diye bisey yok cunku ikinci bebegimde masallah hicbirsey yoktu sarilik bile olmadi hem doktorlar herseyiyle ilgileniyorlar simdiden kafanibunlarla mesgul etme canım

Benim doktorum 21. haftada hissedersin dedi ama ben hissediyorum karıncalaşma gibi süzülme ve seğirme gibi bende söylemedim çoğuna bağırsak hareketleridir o hissettiğin dediği için...

Bende 17. Haftamda hissetmeye başladım hemde sat tarihine göre 16. Haftamda hissetmeye başladım. Annanemi kaybettiğim için çok fazla ağladım ve kızım direk hareketlenmeye basladı noluyor anne kendine gel dedi sanırım. Kıpır kıpır birşeyler kelebeğin kanat çırpınsa gibi bir olay oluyor bazen dnizin dalgası gibi oluyor ama ben o tekmeleri hala hissedemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim bencegit bi muayene ol zaten doktor kendisi soyluyor ayrintili ultrason istiyormusun diye hemen ayni sirada ayrintili ultrason odasi var rendavuyu hemen ordan veriyorlar tekrar internetten almana gerek yok bi kagit veriyorlar bunla gel diyolar egef alamazsan esenlerde guney hastanesi var orda 155 e yapiyorlarmis diye duydum ama nerde oturdugunu bilmiyorum bence bi vakiftan sansini dene derim .bu arada benimde dovum 10 ekim aslanda 22 ekim ama sezeryan oldugu icin 10 unda alcak yakinmis dovjmlarimiz bi cinsiyetini ogrensdydim cok rahatlicam

Herkese selam kizlar :)
nasilsiniz? Cok sukur mide bulantilarim nerdeyse 1 haftadir durdu ve dunyalar benim oldu
Ben saglik ocagina hamile oldugumu bildirmedim.Daha dogrusu
saglik ocaginin nerde oldugunu bile bilmiyorum :)
Ozel hastaneye gidiyorum ve su ana kadar kimse de beni uyarmadi.
devletin hamileligimizi kontrol altinda tutmasi lazimmis
neler yapiyolar saglik ocaginda hamilelikle alakali
bilgi vermeniz mumkun mu acaba?

canım kaydın var değilmi ikametgah yani 182 yi ara bilgi al sağlık ocağına bildirmen gerekiyor mesela biz aşı olduk sanada yapılması gerekiyor sonra bebeğin aşı takibi var bence bi an evvel hallet canım

selam kızlar vitamin kullanan varmı aramızda bana doktorum
elevit verdi bide kansızlık ıcın ılac verdı
magnezyum kullanan varmı aramızda?
bide listeye benide eklermisin hangi arkadas eklıyor??

selam kızlar vitamin kullanan varmı aramızda bana doktorum
elevit verdi bide kansızlık ıcın ılac verdı
magnezyum kullanan varmı aramızda?
bide listeye benide eklermisin hangi arkadas eklıyor??

ben kullanıyorum canım
decavit
omega balık yağı
demir ilacı

magnezyum kulanmıyorum ama kalça kemiklerim ağrıyor onu söyliyeceğim bakayım ne diyecek

İlk önce en alt tarafımda küçük pıt pıtlar olarak hissettim. Şimdi arada bir yukarıda da hissediyorum. Ama bayağı güçlü vuruyor şimdi.

Maşallah erkek çocukları daha hareketli oluyor kızlardan sanırım çünkü çoğu 6 haftalıkken ultrasonda kıpır kıpır dı diye söyleyince hissedilmesi de daha erken oluyor...

Benim annemin A rh+ babamın A rh+ kardeşimin kan gurubu 0rh+ çıktı. Ve sarılık oldu bebekten küvezde yattı bi hafta falan sonra birsey olmadı korkulacak bir durum yok kızlar

Yok canım zaten birkaç gün oluyormuş sarılık. Geçiyormuş.Çok önemli bir şey değil Allahtan.
Annen baban a grubuysa kardeşin nasıl 0 oluyor. Ben çocuk annenin ya da babanın kanını alır diye biliyorum. Demek böyle de oluyormuş.

Zaten ilk bebekte oluyormuş canım. İkincisinde olma ihtimali düşük.
Birgün arayla kan verdik derken nasıl oluyor? Anne babanın kanı mı alınıyor doğum öncesi?

Maşallah erkek çocukları daha hareketli oluyor kızlardan sanırım çünkü çoğu 6 haftalıkken ultrasonda kıpır kıpır dı diye söyleyince hissedilmesi de daha erken oluyor...

Benimkinin sadece elleri ayakları belli belirsizken ultrasonda öyle tatlıydı ki =)))
Çırpınıyordu balık gibi =)
O halini babası da ben de hiç unutamıyoruz

Sen henüz hissetmedin sanırım. İnşallah en yakın zamanda hissedersin annesi =)

ben kullanıyorum canım
decavit
omega balık yağı
demir ilacı

magnezyum kulanmıyorum ama kalça kemiklerim ağrıyor onu söyliyeceğim bakayım ne diyecek
söyle canım benımde kalçam ve sol bacagım agrıo sımdılık bı etkısı olmadı bakalım belkı zamanla ıyı gelır ınsallah

Anne de baba da heterozigot A grubudur canim yani genetigi A0 seklindedir...boyle oldugunda cocuk ya AA ya A0 yada 00 rh(+) olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…