Benimkinin sadece elleri ayakları belli belirsizken ultrasonda öyle tatlıydı ki =)))
Çırpınıyordu balık gibi =)
O halini babası da ben de hiç unutamıyoruz
Sen henüz hissetmedin sanırım. İnşallah en yakın zamanda hissedersin annesi =)
Yok canım zaten birkaç gün oluyormuş sarılık. Geçiyormuş.Çok önemli bir şey değil Allahtan.
Annen baban a grubuysa kardeşin nasıl 0 oluyor. Ben çocuk annenin ya da babanın kanını alır diye biliyorum. Demek böyle de oluyormuş.
canım kaydın var değilmi ikametgah yani 182 yi ara bilgi al sağlık ocağına bildirmen gerekiyor mesela biz aşı olduk sanada yapılması gerekiyor sonra bebeğin aşı takibi var bence bi an evvel hallet canım
Anne de baba da heterozigot A grubudur canim yani genetigi A0 seklindedir...boyle oldugunda cocuk ya AA ya A0 yada 00 rh(+) olur
Ben karnımda karıncalanma belli bir yerinde seğirme ve sanki yılan gibi bazen süzülme gibi bir şey hissediyorum ama daha çok karıncalanma oluyor hissetmek bumu onu bilmiyorum...
canım bi sayısal öğrencisi olarak sana acıklayayım:))) anne A0 Baba A0 OLUNCA COCUGUN KAN GRUBU İHTİMALLERİ:AA, A0, 00, A0 OLUYOR .yani %25 ihtimalle kan grubu 0 oluyor.
Böyle karıncalanıyor, kelebek gibi çırpınıyor diyenler var. Ama ben öyle hissetmedim. Belki de kişiden kişiye değişiyordur ama bence senin hissettiklerin bebeğin :) Genelde böyle başlıyorlar kendilerini hissettirmeye :)
Zaten ilk bebekte oluyormuş canım. İkincisinde olma ihtimali düşük.
Birgün arayla kan verdik derken nasıl oluyor? Anne babanın kanı mı alınıyor doğum öncesi?
Canim dogru yerden aldın gonca diye doktor vardi ismi asina geldi. Ben zeynep karaoglan diye bi doktora muayene oldum biraz suratsizdi ama amacim ayrintili ultrasona rendavu almaktı onuda hallettim zaten.sen gebe polikliniginden aldin deme canim haberder edersin bizi
Lisede biyoloji dersinde öğrenmiştik ama unutmuşum çoktaaan
Hatırlamış oldum iyi oldu =)
cnm ben gıttım vakıfgrubaya.goncave yardımcısı cok guleryuzluydu.benı erken aldı.annemde gırdı odAYA.ultroson goruntusu berbattı.elını goruonmu dedı dogrusu hıcbse anlamadk.cok kotuydu ıkı snyde bıttı ama ayrıntlı randuvu 4 hazıraana verdı.90 lırAYMIS.ondA bebegını daha ıı gorcen meraKETME dedı.ıcım rahatladı.saol cnm sen olmasan buraya gtmeyı beceremezdım
mesela benim bugün vajinama ağrı giriyor hergün yeni bir yerim ağrıyor
aynen canım dün kuyruk sokumum ağrıodu bugun kasıklarım ağrıo..değişik değişik ağrılar hissediorum bende
herhalde normal o zaman benimde leğen kemiğim mesela kopuyo ağrıdan esniyo herhalde diyorum canım senin vajinanda mı ağrı var bide bir akıntım var su gibi ama beyaz renk
Yok canım zaten birkaç gün oluyormuş sarılık. Geçiyormuş.Çok önemli bir şey değil Allahtan.
Annen baban a grubuysa kardeşin nasıl 0 oluyor. Ben çocuk annenin ya da babanın kanını alır diye biliyorum. Demek böyle de oluyormuş.
benim gecen hafta vardı canım sanki vajinama kısa ama cok acı veren ağrı girip cıkıodu.şimdi o geçti kasıklarım ağrıo bugunde.akıntım oluo canım ara ara bugun biraz sarıya yakın oldu mesela.şuna dikkat ettim decavit hapını içtiğimde akıntım sarı oluyor.bilmiorum alakası varmı ama içmediğimde beyaz bi akıntı oluo
Canim yogun merakimizi gidermek icin 1 hafta daha bekleyemedim doktoruma whatsapptan yazdim aşı olayini:) size sormadan yaptirmak istemedim dedim yaptirabilirsin hic sorun yokdedi canim haberin olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?