- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Cildim kuruyor ve kırmızılıklar oluyor . Başka olanlar var mı?
cok cok tesekkür ederim canım :)) doktorun birtane randevuya gidince soylersin olur mu valla değerini bil :)
bende içiyorum canım decavit sen bendenbir hafta ilerdesin demek ki geçen hafta yaşadıkarını ben şimdi yaşıyorum
günlük ped koymayın dediler ama ben artık çamaşır değişmekten bıktım değiştiriyorum 15 dk sonra yine benim de tam dediğin gibi kısa ama acı veren ağrı var bugun yoruldum temizlik yaptım sanırım onunla alakalı sen ne zaman gidiyorsun kontrole
Cildim kuruyor ve kırmızılıklar oluyor . Başka olanlar var mı?
canım aslında 2 hafta sonra gitmem gerekiodu ama ben sabırsız,panik,kuruntulu bi insan olarak cuma gidicem:) doktoruma sorarım.ben günlük ped mecburen kullanıorum kendimi rahatsız hissediorum ozman
benimde cildim cok kuruyor canım bol bol nemlendirip su içmek lazım
aynen ne kadar su içsem de kuru kalıyor. kırmızı döküntülerim sivilcelerim ve gözeneklerimde açılma oldu. la roche nin kremini aldım dün. belki iyi gelir. nemlendirici tavsiyeniz var mı?
bilmiyorum la roche bana cokta iyi gelmemişti ama ben polonyada kullanmıştım -10,-15 derece de. doğal olarak yeterli gelmiyordu nemlendircisi. şimdi ren markasını kullanıyorum gayet iyi geldi cildime.
benimde cildim cok kuruyor canım bol bol nemlendirip su içmek lazım
ay bende her sorun var maşalalh:)) dudak kenarlarım cok kuruyor ve kıpkırmızı(
herhalde normal o zaman benimde leğen kemiğim mesela kopuyo ağrıdan esniyo herhalde diyorum canım senin vajinanda mı ağrı var bide bir akıntım var su gibi ama beyaz renk
Dudakları da söylemeyi unuttum bak :) o da kuruyor bu aralar azaldı bari çok şükür,
ama yüzüm kıpkırmızı , yanaklar pütür pütür . Seninde kızdı galiba , ah bu kızlar :)
Benim ne döküntüm ne kuruluğum ne de kızarıklığım var:)) kız annelerinde görülüyor sanırım
yok canım sabun neden yapsın. Sebamedin yüz ve vücut yıkama jeli var ve nemlendiricisi onu bir dene istersen. Ben önceden onu kullanıyordum. Cilt alışana kadar biraz yanma yapıyor ama güvenilir bir ürün. Cildiye doktorum tavsiye etmişti. Maşallah yok bende, hiçbir şey kullanmıyorum benAynen canım , benim yanakları bir görsen kırmızı kırmızı :) birde bazen pütür pütür oluyor , acaba sabun mu yapıyor pütürtüleri ?
Sende hiçbiri yok maşallah
benim aldığım zaten kızarıklık ve sivilce için. nemlendirici de lazım çünkü cildim çok kurudu. ren markası türkiyede var mı?
Tamam cnm sağol , kırmızı lekeler oluyor mu ?
yok canım sabun neden yapsın. Sebamedin yüz ve vücut yıkama jeli var ve nemlendiricisi onu bir dene istersen. Ben önceden onu kullanıyordum. Cilt alışana kadar biraz yanma yapıyor ama güvenilir bir ürün. Cildiye doktorum tavsiye etmişti. Maşallah yok bende, hiçbir şey kullanmıyorum ben
yok canım ama dün eczaneye gittim güneş koruyucu almaya orada cilt analizide yaptırdım lekelerim oluşmaya başlamış oyle soyledi eczacı. güneş koruyucu kullanmıyordum sadece nemlendiriyorum ben almaya fırsat bulamadım bir türlü aman dedi ihmal etme sakın. sende hem nemlendir hemde güneş koruyucuyu mutlaka kullan. laleninde dediği gibi ozellikle kız annelerinde oluyormus sanırım bu durum oyle okumuştım nette kızların yazılarından tabi ne kadar doğru bilmiyorum :)
Ben nette demin araştırırken okudum , bu haftalarda ciltte lekeler olabilir diyordu .
Sebamed nemlendirici yüz yıkama jelini alıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?