2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
cok cok tesekkür ederim canım :)) doktorun birtane randevuya gidince soylersin olur mu valla değerini bil :)

Bilmez miyim yaa:)walla butun akrabalarim istanbulda olmasa hepsini kendi doktoruma gondericem burdaki arkadaslarimin da hepsine soluyorum sakin baskasina gitmeyin diye:)) Allah razi olsun onda beni o kadar rahatlatiyo ki psikolojik olarak...

canım aslında 2 hafta sonra gitmem gerekiodu ama ben sabırsız,panik,kuruntulu bi insan olarak cuma gidicem:) doktoruma sorarım.ben günlük ped mecburen kullanıorum kendimi rahatsız hissediorum ozman

canım aslında 2 hafta sonra gitmem gerekiodu ama ben sabırsız,panik,kuruntulu bi insan olarak cuma gidicem:) doktoruma sorarım.ben günlük ped mecburen kullanıorum kendimi rahatsız hissediorum ozman

bende cumartesi 1 ay oldu gitmedim off çok heyecanlıyım sende sor bende sorayım bakalım ne dicek

aynen ne kadar su içsem de kuru kalıyor. kırmızı döküntülerim sivilcelerim ve gözeneklerimde açılma oldu. la roche nin kremini aldım dün. belki iyi gelir. nemlendirici tavsiyeniz var mı?

bilmiyorum la roche bana cokta iyi gelmemişti ama ben polonyada kullanmıştım -10,-15 derece de. doğal olarak yeterli gelmiyordu nemlendircisi. şimdi ren markasını kullanıyorum gayet iyi geldi cildime.

bilmiyorum la roche bana cokta iyi gelmemişti ama ben polonyada kullanmıştım -10,-15 derece de. doğal olarak yeterli gelmiyordu nemlendircisi. şimdi ren markasını kullanıyorum gayet iyi geldi cildime.

benim aldığım zaten kızarıklık ve sivilce için. nemlendirici de lazım çünkü cildim çok kurudu. ren markası türkiyede var mı?

ay bende her sorun var maşalalh:)) dudak kenarlarım cok kuruyor ve kıpkırmızı (

Dudakları da söylemeyi unuttum bak :) o da kuruyor bu aralar azaldı bari çok şükür,
ama yüzüm kıpkırmızı , yanaklar pütür pütür . Seninde kızdı galiba , ah bu kızlar :)

herhalde normal o zaman benimde leğen kemiğim mesela kopuyo ağrıdan esniyo herhalde diyorum canım senin vajinanda mı ağrı var bide bir akıntım var su gibi ama beyaz renk

ya benim de kuyruk sokumum leğen kemiğim ağrıyo hamilelikten mi ben de başka bi sıkıntı var die düşünüyodum hamilelikten olabilir mi ama benim için erken gibi sen de ne zamandır oluyo bu ağrılar canım

Dudakları da söylemeyi unuttum bak :) o da kuruyor bu aralar azaldı bari çok şükür,
ama yüzüm kıpkırmızı , yanaklar pütür pütür . Seninde kızdı galiba , ah bu kızlar :)

Benim ne döküntüm ne kuruluğum ne de kızarıklığım var:)) kız annelerinde görülüyor sanırım

Benim ne döküntüm ne kuruluğum ne de kızarıklığım var:)) kız annelerinde görülüyor sanırım

Aynen canım , benim yanakları bir görsen kırmızı kırmızı :) birde bazen pütür pütür oluyor , acaba sabun mu yapıyor pütürtüleri ?
Sende hiçbiri yok maşallah

Aynen canım , benim yanakları bir görsen kırmızı kırmızı :) birde bazen pütür pütür oluyor , acaba sabun mu yapıyor pütürtüleri ?
Sende hiçbiri yok maşallah
yok canım sabun neden yapsın. Sebamedin yüz ve vücut yıkama jeli var ve nemlendiricisi onu bir dene istersen. Ben önceden onu kullanıyordum. Cilt alışana kadar biraz yanma yapıyor ama güvenilir bir ürün. Cildiye doktorum tavsiye etmişti. Maşallah yok bende, hiçbir şey kullanmıyorum ben

benim aldığım zaten kızarıklık ve sivilce için. nemlendirici de lazım çünkü cildim çok kurudu. ren markası türkiyede var mı?

Ben netten sipariş veriyorum canım. tuba ünsal bu markayı cok met ediyordu almıştım bende gercekten güzelmiş hoşuma gitti

Tamam cnm sağol , kırmızı lekeler oluyor mu ?

yok canım ama dün eczaneye gittim güneş koruyucu almaya orada cilt analizide yaptırdım lekelerim oluşmaya başlamış oyle soyledi eczacı. güneş koruyucu kullanmıyordum sadece nemlendiriyorum ben almaya fırsat bulamadım bir türlü aman dedi ihmal etme sakın. sende hem nemlendir hemde güneş koruyucuyu mutlaka kullan. laleninde dediği gibi ozellikle kız annelerinde oluyormus sanırım bu durum oyle okumuştım nette kızların yazılarından tabi ne kadar doğru bilmiyorum :)

Tamam cnm onu bir almak lazım deneyim bakalım . Benim ne güzel cildim vardı ya şaşırıyorum şimdi .
Nem kaybı olabilir , suyu çok içemiyorum içsem olmaz belki

Ben nette demin araştırırken okudum , bu haftalarda ciltte lekeler olabilir diyordu .
Sebamed nemlendirici yüz yıkama jelini alıcam galiba

Arkslar mrb kizlar dr gittim bugun artikkkk 19 haftalik olmussm..cok sukur...kizlar oglusum bana kusmuydu anlamadim bana arkasini donmustu ve tatli biseyler yedim hareketli olsunda onu doya doya goreyim ama olmadi dr dediki normalde kizlar nazli olur dedi ama senin oglanda nazli cikti dedi...)))) hersey yolundaymis sukur :)))

Ben nette demin araştırırken okudum , bu haftalarda ciltte lekeler olabilir diyordu .
Sebamed nemlendirici yüz yıkama jelini alıcam galiba

sebamed değilde ben scincare yüz yıkama jelini kullanıyorum. bayadır kullanmıyordum ondan başladı sanırım leke olayı. toniğim sadece yeterli gelmedi di,ye düşünüyorum. 2 gündür yıkama jeliyle yıkıyorum sanki biraz iyi geldi gibi bakalım dün cilt analizi yapan makinada leke görüldü ama inşallah kaybolur zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…