2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bi süredir leğen kemiğimin ve kuyruk sokumumun olduğu yerler çok fena ağrıyo hamilelikten mi başka bi sorun mu var anlamadım dün misafir vardı hazırlık yaptım akşam resmen ne oturabildim ne eğilebildim ne sağa sola dönebildim arkadaşlar yardımcı oldu saolsunlar onlar gitti üzüntüden ağladım nie böyle oldu die sıcak su torbası koyduk o biraz düzeltti gibi ama hala ii değilim benim gibi olanlar var mı cevap yazarsanız sevinirim randevuma daha 20 gün var nerdeyse

Tamam cnm onu bir almak lazım deneyim bakalım . Benim ne güzel cildim vardı ya şaşırıyorum şimdi .
Nem kaybı olabilir , suyu çok içemiyorum içsem olmaz belki
suyu ihmal etme tabi canim. Sebamedi dermatoloji uzmani onerdi o nedenle guvenerek kullandim ben yillarca. Olur leke hamilesin o kafarcik olsun demi ama

Canim endise etme benim de agriyor, bazen hafifliyor bazen artiyor. 2-3 haftadir var, yatakta donemiyorum bile bazen. Yoruldugum zaman daha cok oluyor. Doktora gidince sor tabi bakalim ne diyecek. Ben gittigimde sormayi unutmusum. Cok agrirsa yine de bir doktora gorun canim. Gecmis olsun.

kızlar etrafınızda nil isimli cocuklar nasıl acaba isimlerin üzerindeki etkısıne ınanıyorum ben kızıma nil ismini düsünüyorum bı arkadasımın akrabası cok guzel ve zekı bır kız oldugunu soyledı nılın sızın cevrenızde nasılllar acaba

Bebeğin kan grubuna nasıl bakacaklar ?

Mendel çaprazlaması Ben de ufakken annem babam pozitif, ben negatifim diye takmıştım evlatlığım ben diye. Sağolsun orta 1 de fen öğretmenim Mendel çaprazlaması ile % 25 olasılıkla bunun olabileceğini ispatlamıştı da içim rahat etmişti

Masallah canim tatli seyler yetmiyor artik onlari hareketlendirmeye, benim oglusum da arkasini donmustu bize bir kere:)) kusmez annesi onlar annelerini cok seviyor

Çok güzel bir isim ama bir tane liseden tanıyordum, çok başarısızdı. Bir de işyerinden tanıyordum, o tam ruh hastasıydı. Ben çok inanmam ama sen sorunca yazayım dedim. Dediğim gibi çok güzel isim, takılma bence. Bizim oğlumuz Deniz olacak nasipse. Ama tanıdığım çok gıcık Denizler var, hiç önemsemedim.

Son düzenleme:
Açtım müziği eve gelince, başladı benim kerata içeride dans etmeye. Maşallah annesine çekecek, babası bir alkış yapmayı bilir, bir de ağır dansları Yalın çok severim ben, sık da dinlerim. Tanıyor sanki Yalın'ı, duyunca maşallah hemen başladı tepinmeye. Şimdi biraz çikolata yiyip, yabancı müzik açacağım. Tepkisini merak ediyorum

Son düzenleme:
Çok güzel bir isim ama bir tane liseden tanıyordum, çok başarısızdı. Bir de işyerinden tanıyordum, o tam ruh hastasıydı. Ben çok inanmam ama sen sorunca yazayım dedim. Çok güzel isim.

hadıyaa okadar kotumuymu sana denk gerlen nıller :) isim olarak ewet cok guzel bencede kısa ama hos

Sağol canım ya sen söyleyince bize de tecrübe oluyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy korkmuş bi de:)))

Ayyy korkmuş bi de:)))

Korkmam mı, takmıştım iyice Ergenlikte fena oluyor ya insan, bir ara da kendimi koca kafalı sanıyordum. Ama bildiğin koca kafa değil, dev bir balon gibi sanıyordum kafamı. Kızlar neyse de erkekler fena değişiyor ergenlikte, koca burunlu, borazan sesli. Bakalım bizim minik adamlar nasıl olacak

Son düzenleme:
Sağol canım ya sen söyleyince bize de tecrübe oluyor :)

Bisey degil canim bildigim konular olursa zaten cevap veriyorum zaten bu forumda olmamizin amaci bu valla bazen sizleri kiskanmiyo degilim masallah sabahtan basliyosunuz aksama kadar yazisiyorsunuz.benim hic vaktim olmuyo ev hanimligi daha zookuldu evdi ufak cocuktu.yemekti derken aksam oluyo ama arada bosluklar yaratip okuyoyorum

Kendimizi yorduğumuz için oluyor bunlar aslında. Benim de misafirim vardı geçen hafta. Bu hafta sonu yine misafirim var. Insan hamileyken misafir de zor oluyor ama onlar da sevdiklerinden gelmek istiyorlar napalım. Benim kuyruk sokumu hiç ağrımadı ama kasıklarımda ağrı oluyor. Şimdi belimiz de çukurlaşıyor. Belki ondan da olabilir.

Ben minik adamımı dün gece rüyamda gördüm. Erken doğum yapmışım ama bebeğim çok iyi. Kapkara saçları vardı oğlumun. Çok ilginç bir rüyaydı:)
Ergen zamanlarını da görücez inşallah. Önce bi doğuralım da:))) dayısının amcasının düğününde blazer ceket alıcam ona:))))

Haklısın sen çok yazamıyorsun tabi bebişinden dolayı:) biz de ilerde senin gibi olucaz:))) ama ben çalışıyorum. O yüzden bebeğime hasret kalıcam. Iyiki iş çıkışım erken. Sabahtan akşama yazıyorsunuz dedin ya gülesim geldi ya çok yazıyoruz gerçekten:)))))))))

Allah hayırlara çıkarsın rüyanı, ben cinsiyetini öğrenmeden önce kız görüyordum.
Ayyyy yerim onun ceketini Ben de papyon çok istiyorum. Hamile olduğumu bilmeden bir tanıdığımızın Deniz adındaki torunuyla tanışmıştım, papyonlu, renkli gözlü, kıvırcık saçlı. Aşık olmuştum ona. Delicesine ilgilenmiştim gün boyu, o çocuk benim çocuğum olsun istemiştim. O hafta süpriz oldu ve hamile olduğumu öğrendim. Eşim diyor sen hissetmişsin Denizimizin geleceğini, ondan o kadar sevdin o çocuğu diye.

Benim ne döküntüm ne kuruluğum ne de kızarıklığım var:)) kız annelerinde görülüyor sanırım

Benim yüzümde kuruluk var başından beri. Gıcık oluyorum. Kızarıklık lekelenme falan yok Allah'a şükür. Bi de güneş kremi mi kullanıyorsunuz siz kızlar? Zararı olur mu onların hamilelikte acaba? Bende geçen yazdan kalma garnier'in güneş kremi var ama o kadar güneşlik hava yok daha istanbulda:)

Bana doktorum Solante Pregna 50+ güneş losyonu yazdı. Hamileler içinmiş bu ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…