suyu ihmal etme tabi canim. Sebamedi dermatoloji uzmani onerdi o nedenle guvenerek kullandim ben yillarca. Olur leke hamilesin o kafarcik olsun demi amaTamam cnm onu bir almak lazım deneyim bakalım . Benim ne güzel cildim vardı ya şaşırıyorum şimdi .
Nem kaybı olabilir , suyu çok içemiyorum içsem olmaz belki
Canim endise etme benim de agriyor, bazen hafifliyor bazen artiyor. 2-3 haftadir var, yatakta donemiyorum bile bazen. Yoruldugum zaman daha cok oluyor. Doktora gidince sor tabi bakalim ne diyecek. Ben gittigimde sormayi unutmusum. Cok agrirsa yine de bir doktora gorun canim. Gecmis olsun.arkadaşlar bi süredir leğen kemiğimin ve kuyruk sokumumun olduğu yerler çok fena ağrıyo hamilelikten mi başka bi sorun mu var anlamadım dün misafir vardı hazırlık yaptım akşam resmen ne oturabildim ne eğilebildim ne sağa sola dönebildim arkadaşlar yardımcı oldu saolsunlar onlar gitti üzüntüden ağladım nie böyle oldu die sıcak su torbası koyduk o biraz düzeltti gibi ama hala ii değilim benim gibi olanlar var mı cevap yazarsanız sevinirim randevuma daha 20 gün var nerdeyse
bendede kan uyuşmazlığı var canım doktorum 7 aylıkken iğne vurucaz sana dedi sekiz aya girince de bebeğin kan grubuna bakılacakmış
eğer benim kanımı taşıyorsa galiba sorun olmayacakmış... yoksa bir daha iğne yapılacakmış...
Yok canım zaten birkaç gün oluyormuş sarılık. Geçiyormuş.Çok önemli bir şey değil Allahtan.
Annen baban a grubuysa kardeşin nasıl 0 oluyor. Ben çocuk annenin ya da babanın kanını alır diye biliyorum. Demek böyle de oluyormuş.
Masallah canimArkslar mrb kizlar dr gittim bugun artikkkk 19 haftalik olmussm..cok sukur...kizlar oglusum bana kusmuydu anlamadim bana arkasini donmustu ve tatli biseyler yedim hareketli olsunda onu doya doya goreyim ama olmadi dr dediki normalde kizlar nazli olur dedi ama senin oglanda nazli cikti dedi...)))) hersey yolundaymis sukur :)))
mesela benim bugün vajinama ağrı giriyor hergün yeni bir yerim ağrıyor
kızlar etrafınızda nil isimli cocuklar nasıl acaba isimlerin üzerindeki etkısıne ınanıyorum ben kızıma nil ismini düsünüyorum bı arkadasımın akrabası cok guzel ve zekı bır kız oldugunu soyledı nılın sızın cevrenızde nasılllar acaba
Çok güzel bir isim ama bir tane liseden tanıyordum, çok başarısızdı. Bir de işyerinden tanıyordum, o tam ruh hastasıydı. Ben çok inanmam ama sen sorunca yazayım dedim. Çok güzel isim.
Yok canim anneden babadan degil bebekten aliyorlar ama sariligina bakmak icin aliyorlat yani sarilik geciyormu diye ama yavas yavad zaten dusuyor bizde boyle biseyi ilkdefa ozaman igrenmistik sms korkulcak bisey olmuyor bebegidr yalnis anlama yogun bakim kuvexine almiyorlar sadece nirmal kuveze slip isin veriyorlar annede iki saate bir sut sagip veriyor.ben bi gece daha yataj parasi verip hastaned kalmistim rahat olmustu iste canim bunlarin hepsi tecrube oldu bana insan zamanla herseyi ogreniyor daha coksey var ogrenicek
Mendel çaprazlamasıBen de ufakken annem babam pozitif, ben negatifim diye takmıştım evlatlığım ben diye. Sağolsun orta 1 de fen öğretmenim Mendel çaprazlaması ile % 25 olasılıkla bunun olabileceğini ispatlamıştı da içim rahat etmişti
Ayyy korkmuş bi de:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım ya sen söyleyince bize de tecrübe oluyor :)
arkadaşlar bi süredir leğen kemiğimin ve kuyruk sokumumun olduğu yerler çok fena ağrıyo hamilelikten mi başka bi sorun mu var anlamadım dün misafir vardı hazırlık yaptım akşam resmen ne oturabildim ne eğilebildim ne sağa sola dönebildim arkadaşlar yardımcı oldu saolsunlar onlar gitti üzüntüden ağladım nie böyle oldu die sıcak su torbası koyduk o biraz düzeltti gibi ama hala ii değilim benim gibi olanlar var mı cevap yazarsanız sevinirim randevuma daha 20 gün var nerdeyse
Korkmam mı, takmıştım iyiceErgenlikte fena oluyor ya insan, bir ara da kendimi koca kafalı sanıyordum. Ama bildiğin koca kafa değil, dev bir balon gibi sanıyordum kafamı. Kızlar neyse de erkekler fena değişiyor ergenlikte, koca burunlu, borazan sesli. Bakalım bizim minik adamlar nasıl olacak
Bisey degil canim bildigim konular olursa zaten cevap veriyorum zaten bu forumda olmamizin amaci bu valla bazen sizleri kiskanmiyo degilim masallah sabahtan basliyosunuz aksama kadar yazisiyorsunuz.benim hic vaktim olmuyo ev hanimligi daha zookuldu evdi ufak cocuktu.yemekti derken aksam oluyo ama arada bosluklar yaratip okuyoyorum
Ben minik adamımı dün gece rüyamda gördüm. Erken doğum yapmışım ama bebeğim çok iyi. Kapkara saçları vardı oğlumun. Çok ilginç bir rüyaydı:)
Ergen zamanlarını da görücez inşallah. Önce bi doğuralım da:))) dayısının amcasının düğününde blazer ceket alıcam ona:))))
Benim ne döküntüm ne kuruluğum ne de kızarıklığım var:)) kız annelerinde görülüyor sanırım
Benim yüzümde kuruluk var başından beri. Gıcık oluyorum. Kızarıklık lekelenme falan yok Allah'a şükür. Bi de güneş kremi mi kullanıyorsunuz siz kızlar? Zararı olur mu onların hamilelikte acaba? Bende geçen yazdan kalma garnier'in güneş kremi var ama o kadar güneşlik hava yok daha istanbulda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?