2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim bende calisiyordjm hemde saglikciyim ortopedi teknisyeniyim ilk dogumumda 8.ci ayimda isten ayrildim bidahada baslayamadim cocuk agir basti sonra ikinci oldu simdide ucuncu artik benden gecti galiba.bende koca parasi yiyorum com tatli oluyo :)))) belki ilerde cocuklar buyuyunce bortopedi vemedikal uzerine bi dukkan acabilirim bakalim zaman ne gostericek bize hic bir zaman evdeki hesap carsiya uymuyor cok yasadim cunku

Ben acikcasi fondoten bile kullanmiyorum. Icinde kimyasal vardir diye korkuyorum krem kullanmaya. Hicbir sey kullanmiyorum. Fondotenin ozellikle kullanilmamasi gerektigini duymustum bebegin karacigerini etkiliyormus. Yani gercek olmasa bile ihtimali bile vazgecirmeye yetti

Son kullanma tarihine bi bak canim.gecen yildan kalmis dedin onlarin suresi 12 ay diye biliyorum. Ben kullaniyorum .kullanmasam cildim leke atar cunku gebelikte bu tur seylere acigiz.

sadece benim çektiğim bi ağrı deil yani biraz rahatladım fıtık mı acaba die düşünüyodum çünküsaol canım tsk ederim

evet zaten bi süre misafir almıycam :)

Güneşin olmadığı zamanlarda bile kullanmak gerekli güneş kremini. Düşün polonyadayken -10 derecedeyken bile kullanıyordum hem nemlendirici hem güneş kremi :)) cilt bakımı kursuna gidiyorum hocamız oyle diyor hep o yüzden cildinin yaşlanmasını istemiyorsan mutlaka kullanmalısın canım kar da bile

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana doktorum Solante Pregna 50+ güneş losyonu yazdı. Hamileler içinmiş bu ürün.

Bende araştırmalarım sonucunda o kremi almak istiyorum ama bizim eczanede yok netten sipariş versem canım

Bende araştırmalarım sonucunda o kremi almak istiyorum ama bizim eczanede yok netten sipariş versem canım

Aynen canım. Ama eczacım isterseniz getirtiriz dedi. Ben ürünü biryerlerde görüp, içeriğini okumak istiyorum. O yüzden henüz alamadım. Çünkü parabenli mi değil mi bilmiyorum. Eşime de söyledim, o da bakacak eczenelere, soracak parabenli mi diye. Netten de olabilir ama önce görsek içeriğini daha iyi olacak bence.

Ben baktım nette çok birsey bulamadım bu konuda ama hamileler için üretildiğine istinaden parabensiz olacağını düşünüyorum araştırmalarıma devam ediyorum canım bende sen de bu konuda bilgi sahibi olursan beni aydınlatırsın olurmu

Dudakları da söylemeyi unuttum bak :) o da kuruyor bu aralar azaldı bari çok şükür,
ama yüzüm kıpkırmızı , yanaklar pütür pütür . Seninde kızdı galiba , ah bu kızlar :)

Evet canım benimde kızdı.gercekten kız annenin güzelliğini alır derlerdide inanmazdım.bi çirkinleştim sanki (( herşey bebeklerimizin için:))

ne kdrmş bu krem kızlar

Evet canım benimde kızdı.gercekten kız annenin güzelliğini alır derlerdide inanmazdım.bi çirkinleştim sanki (( herşey bebeklerimizin için:))

Benim de elmacık kemiklerimin olduğu yerde alalık var. Lekelenme oluştu. Eskilerin tabiriyle süslendim- nasıl süslenmeyse-..
Doğumdan sonra geçer inşallah...

Cinsiyetini çok zor gösterdi ,yarım saat uğraştı doktor :) kızımız oluyor eşim kız istiyordu sevinçten ne yapacağını şaşırdı... Gerçekten çok duygulanıyor insan

Düzelecek inş. bırak alsınlar önemli değil, onlar iyi olsunlar da .

Benim de elmacık kemiklerimin olduğu yerde alalık var. Lekelenme oluştu. Eskilerin tabiriyle süslendim- nasıl süslenmeyse-..
Doğumdan sonra geçer inşallah...

Aynen ala ala kızarıklık . Geçer mi acaba ? Ben dün badem yağı sürdüm iyi geldi sanki

Şiir gibi konuşuyorsun =))))))) İnşallah senin Deniz'in de öyle yakışıklı bir miniş olur =))))))))
Sen gerçekten hissetmişsin oğlun olacağını :))

Cinsiyetini çok zor gösterdi ,yarım saat uğraştı doktor :) kızımız oluyor eşim kız istiyordu sevinçten ne yapacağını şaşırdı... Gerçekten çok duygulanıyor insan

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Prensesler atağa geçti,çoğalıyor :)

Herkese günaydın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…