Haklısın sen çok yazamıyorsun tabi bebişinden dolayı:) biz de ilerde senin gibi olucaz:))) ama ben çalışıyorum. O yüzden bebeğime hasret kalıcam. Iyiki iş çıkışım erken. Sabahtan akşama yazıyorsunuz dedin ya gülesim geldi ya çok yazıyoruz gerçekten:)))))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben acikcasi fondoten bile kullanmiyorum. Icinde kimyasal vardir diye korkuyorum krem kullanmaya. Hicbir sey kullanmiyorum. Fondotenin ozellikle kullanilmamasi gerektigini duymustum bebegin karacigerini etkiliyormus. Yani gercek olmasa bile ihtimali bile vazgecirmeye yettiBenim yüzümde kuruluk var başından beri. Gıcık oluyorum. Kızarıklık lekelenme falan yok Allah'a şükür. Bi de güneş kremi mi kullanıyorsunuz siz kızlar? Zararı olur mu onların hamilelikte acaba? Bende geçen yazdan kalma garnier'in güneş kremi var ama o kadar güneşlik hava yok daha istanbulda:)
Benim yüzümde kuruluk var başından beri. Gıcık oluyorum. Kızarıklık lekelenme falan yok Allah'a şükür. Bi de güneş kremi mi kullanıyorsunuz siz kızlar? Zararı olur mu onların hamilelikte acaba? Bende geçen yazdan kalma garnier'in güneş kremi var ama o kadar güneşlik hava yok daha istanbulda:)
suyu ihmal etme tabi canim. Sebamedi dermatoloji uzmani onerdi o nedenle guvenerek kullandim ben yillarca. Olur leke hamilesin o kafarcik olsun demi ama
Canim endise etme benim de agriyor, bazen hafifliyor bazen artiyor. 2-3 haftadir var, yatakta donemiyorum bile bazen. Yoruldugum zaman daha cok oluyor. Doktora gidince sor tabi bakalim ne diyecek. Ben gittigimde sormayi unutmusum. Cok agrirsa yine de bir doktora gorun canim. Gecmis olsun.
Kendimizi yorduğumuz için oluyor bunlar aslında. Benim de misafirim vardı geçen hafta. Bu hafta sonu yine misafirim var. Insan hamileyken misafir de zor oluyor ama onlar da sevdiklerinden gelmek istiyorlar napalım. Benim kuyruk sokumu hiç ağrımadı ama kasıklarımda ağrı oluyor. Şimdi belimiz de çukurlaşıyor. Belki ondan da olabilir.
Benim yüzümde kuruluk var başından beri. Gıcık oluyorum. Kızarıklık lekelenme falan yok Allah'a şükür. Bi de güneş kremi mi kullanıyorsunuz siz kızlar? Zararı olur mu onların hamilelikte acaba? Bende geçen yazdan kalma garnier'in güneş kremi var ama o kadar güneşlik hava yok daha istanbulda:)
Bana doktorum Solante Pregna 50+ güneş losyonu yazdı. Hamileler içinmiş bu ürün.
Bende araştırmalarım sonucunda o kremi almak istiyorum ama bizim eczanede yok netten sipariş versem canım
Aynen canım. Ama eczacım isterseniz getirtiriz dedi. Ben ürünü biryerlerde görüp, içeriğini okumak istiyorum. O yüzden henüz alamadım. Çünkü parabenli mi değil mi bilmiyorum. Eşime de söyledim, o da bakacak eczenelere, soracak parabenli mi diye. Netten de olabilir ama önce görsek içeriğini daha iyi olacak bence.
Dudakları da söylemeyi unuttum bak :) o da kuruyor bu aralar azaldı bari çok şükür,
ama yüzüm kıpkırmızı , yanaklar pütür pütür . Seninde kızdı galiba , ah bu kızlar :)
Aynen canım. Ama eczacım isterseniz getirtiriz dedi. Ben ürünü biryerlerde görüp, içeriğini okumak istiyorum. O yüzden henüz alamadım. Çünkü parabenli mi değil mi bilmiyorum. Eşime de söyledim, o da bakacak eczenelere, soracak parabenli mi diye. Netten de olabilir ama önce görsek içeriğini daha iyi olacak bence.
ne kdrmş bu krem kızlar
Evet canım benimde kızdı.gercekten kız annenin güzelliğini alır derlerdide inanmazdım.bi çirkinleştim sanki(( herşey bebeklerimizin için:))
Günaydınlar herkese :)
Her şeylerini yetiştiricez inşallah. Şeker yüklemesinden sonra başka tahlil olmayacak sanırım ama son iki ayda herhalde 2 haftada bir gideriz muayeneye :)
Cinsiyetini de öğrenirsin yarın inşallah :) En çok cinsiyetini öğrenirken duygulandım ben =)
Düzelecek inş. bırak alsınlar önemli değil, onlar iyi olsunlar da .Evet canım benimde kızdı.gercekten kız annenin güzelliğini alır derlerdide inanmazdım.bi çirkinleştim sanki(( herşey bebeklerimizin için:))
Benim de elmacık kemiklerimin olduğu yerde alalık var. Lekelenme oluştu. Eskilerin tabiriyle süslendim- nasıl süslenmeyse-..
Doğumdan sonra geçer inşallah...
Cinsiyetini çok zor gösterdi ,yarım saat uğraştı doktor :) kızımız oluyoreşim kız istiyordu sevinçten ne yapacağını şaşırdı... Gerçekten çok duygulanıyor insan
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı, ben cinsiyetini öğrenmeden önce kız görüyordum.
Ayyyy yerim onun ceketiniBen de papyon çok istiyorum. Hamile olduğumu bilmeden bir tanıdığımızın Deniz adındaki torunuyla tanışmıştım, papyonlu, renkli gözlü, kıvırcık saçlı. Aşık olmuştum ona. Delicesine ilgilenmiştim gün boyu, o çocuk benim çocuğum olsun istemiştim. O hafta süpriz oldu ve hamile olduğumu öğrendim. Eşim diyor sen hissetmişsin Denizimizin geleceğini, ondan o kadar sevdin o çocuğu diye.
Cinsiyetini çok zor gösterdi ,yarım saat uğraştı doktor :) kızımız oluyoreşim kız istiyordu sevinçten ne yapacağını şaşırdı... Gerçekten çok duygulanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?