Allah hayırlara çıkarsın rüyanı, ben cinsiyetini öğrenmeden önce kız görüyordum.
Ayyyy yerim onun ceketiniBen de papyon çok istiyorum. Hamile olduğumu bilmeden bir tanıdığımızın Deniz adındaki torunuyla tanışmıştım, papyonlu, renkli gözlü, kıvırcık saçlı. Aşık olmuştum ona. Delicesine ilgilenmiştim gün boyu, o çocuk benim çocuğum olsun istemiştim. O hafta süpriz oldu ve hamile olduğumu öğrendim. Eşim diyor sen hissetmişsin Denizimizin geleceğini, ondan o kadar sevdin o çocuğu diye.
Bana doktorum Solante Pregna 50+ güneş losyonu yazdı. Hamileler içinmiş bu ürün.
Canim bende calisiyordjm hemde saglikciyim ortopedi teknisyeniyim ilk dogumumda 8.ci ayimda isten ayrildim bidahada baslayamadim cocuk agir basti sonra ikinci oldu simdide ucuncu artik benden gecti galiba.bende koca parasi yiyorum com tatli oluyo :)))) belki ilerde cocuklar buyuyunce bortopedi vemedikal uzerine bi dukkan acabilirim bakalim zaman ne gostericek bize hic bir zaman evdeki hesap carsiya uymuyor cok yasadim cunku
0 mı senin kan gurubunda , tam kan uyuşmaz lığımı ?
iğne yi hangi uyuşmazlıkta vuruyorlar acaba
Bebeğin kan grubuna nasıl bakacaklar ?
benimki a rh negatif eşiminki ise a rh pozitif canım
Ablam dada aynı durum vardı , 1. çocukta problem olmadı , ikincide tedavi gördü iğne vuruldu .Çok şükür atlattı
Ben acikcasi fondoten bile kullanmiyorum. Icinde kimyasal vardir diye korkuyorum krem kullanmaya. Hicbir sey kullanmiyorum. Fondotenin ozellikle kullanilmamasi gerektigini duymustum bebegin karacigerini etkiliyormus. Yani gercek olmasa bile ihtimali bile vazgecirmeye yetti
Son kullanma tarihine bi bak canim.gecen yildan kalmis dedin onlarin suresi 12 ay diye biliyorum. Ben kullaniyorum .kullanmasam cildim leke atar cunku gebelikte bu tur seylere acigiz.
Hayırlı olsun :) bir kız annesi daha , erkeklere yetişiyoruz :)
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Prensesler atağa geçti,çoğalıyor :)
Herkese günaydın arkadaşlar
Dikkat etmek lazım canım cildimiz önemliBen bazen flormarın pudrasını kullanıyorum. Eyeliner ve ruj kullanıyorum. Bazen de far kullanıyorum. Ama işe gelirken hergün kullanmam. Genelde haftasonu kullanıyorum. Ama iyi ürünler kullanıyorum. Dandik şeyleri sürmem yüzüme
Günaydınlar herkese :)
Güneşin olmadığı zamanlarda bile kullanmak gerekli güneş kremini. Düşün polonyadayken -10 derecedeyken bile kullanıyordum hem nemlendirici hem güneş kremi :)) cilt bakımı kursuna gidiyorum hocamız oyle diyor hep o yüzden cildinin yaşlanmasını istemiyorsan mutlaka kullanmalısın canım kar da bile
Cinsiyetini çok zor gösterdi ,yarım saat uğraştı doktor :) kızımız oluyoreşim kız istiyordu sevinçten ne yapacağını şaşırdı... Gerçekten çok duygulanıyor insan
Dikkat etmek lazım canım cildimiz önemliBende iş yerinde kullanmıyorum, hafta sonu bir yerlere çıkarken hafif bir makyaj o kadar
O zaman adına güneş kremi demesinler. Her mevsimlik krem desinler
ama şoyle birsey var canım kar yağsa da biz arkadaki ısınları gormuyoruz. artık ozon tabakası delindiği için güneş ısınları ısıkları yada her neyse dünyamıza geldiği anda cildimiz için cok zararlı oluyor. tamm kar yağıyor ama arkasında da güneş var yani. hatta göz doktorları ne der kar yağsa bile güneş gözlüklerinizi takın en ufak güneş gorduugunuz anda takın takmazsak goz altlarımız kırısabilir. o yüzden biz görmesek bile aslında güneşten dünyamıza inen bir ısı var sürmek lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?