2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın anneler ve tatlı bebişler,,,
Benim çok uykum var , gece çok geç yattım . Akşamı nasıl edicem ,

Çok keyifle okudum yazını , anlattığın çocuğa galiba bende aşık oldum
Hissettiğin doğru olabilir , inş senin oğlunda o kadar tatlı olur :)

Haklısın. Geleceğe dair planlar yapıyoruz ama hayat bize başka şeyler gösteriyor. O yüzden bugünü yaşamak en iyisi :) İnşallah kalbindeki isteğin olur :)

Ben bazen flormarın pudrasını kullanıyorum. Eyeliner ve ruj kullanıyorum. Bazen de far kullanıyorum. Ama işe gelirken hergün kullanmam. Genelde haftasonu kullanıyorum. Ama iyi ürünler kullanıyorum. Dandik şeyleri sürmem yüzüme

Son kullanma tarihine bi bak canim.gecen yildan kalmis dedin onlarin suresi 12 ay diye biliyorum. Ben kullaniyorum .kullanmasam cildim leke atar cunku gebelikte bu tur seylere acigiz.

Ağustosta gitmiştik ama tabi yine bi bakarım üretimine tüketimine. Karanlık yerde saklıyorum onları.

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Prensesler atağa geçti,çoğalıyor :)

Herkese günaydın arkadaşlar

Teşekkürler evet bende anketi görünce erkek yılı sanırım bu yıl dedim hatta erkek olduğunu düşündüm ) hep kız hissediyordum ama son zamanlarda erkek diye düşünmeye başlamıştım
Hepimizin hayırlı evlatları olur inşallah, sağlıkla doğsunlar

Dikkat etmek lazım canım cildimiz önemli Bende iş yerinde kullanmıyorum, hafta sonu bir yerlere çıkarken hafif bir makyaj o kadar

O zaman adına güneş kremi demesinler. Her mevsimlik krem desinler

Cinsiyetini çok zor gösterdi ,yarım saat uğraştı doktor :) kızımız oluyor eşim kız istiyordu sevinçten ne yapacağını şaşırdı... Gerçekten çok duygulanıyor insan

Hadi hayırlı olsun canım gözünüz aydın
Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.. Amin.

Dikkat etmek lazım canım cildimiz önemli Bende iş yerinde kullanmıyorum, hafta sonu bir yerlere çıkarken hafif bir makyaj o kadar

bende senin gibiyim suratıma asla hiç birsey uygulamam ama gece dışarı cıkacaksak yada ozel biyere gideceksek mineral makyaj ürünlerini tercih ederim. sende deneyebilirsin mineral makyaj ürünleri bu anlamda cilde hem zarar vermiyor hemde mineral yani. onun dısında makyaj malzemelerimi clinique ve estee lauder oluşturuyor. mineral makyajda da suan için laura mercier kullanıyorum ama acıkcası cok memnun kalmadım. jane iradale cok güzel diyorlar arastırmalar içerisindeyim şuan için :) cilt cok onemli ya o yüzden mutlaka ne yaparsam arastırırım hocama sorarım oyle gider alırım. yaşlanmak en büyük korkularım arasında :) Allahtan kücük gosteriyorum da yırtıyoruz birazcık :)

O zaman adına güneş kremi demesinler. Her mevsimlik krem desinler

ama şoyle birsey var canım kar yağsa da biz arkadaki ısınları gormuyoruz. artık ozon tabakası delindiği için güneş ısınları ısıkları yada her neyse dünyamıza geldiği anda cildimiz için cok zararlı oluyor. tamm kar yağıyor ama arkasında da güneş var yani. hatta göz doktorları ne der kar yağsa bile güneş gözlüklerinizi takın en ufak güneş gorduugunuz anda takın takmazsak goz altlarımız kırısabilir. o yüzden biz görmesek bile aslında güneşten dünyamıza inen bir ısı var sürmek lazım bence.

Güneş gözlüğünü her daim takmak lazım zaten ama ben alışkanlık haline getiremedim bi türlü. Sıkılıyorum takınca ya. Sanki burnuma baskı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…