Canim bencegit bi muayene ol zaten doktor kendisi soyluyor ayrintili ultrason istiyormusun diye hemen ayni sirada ayrintili ultrason odasi var rendavuyu hemen ordan veriyorlar tekrar internetten almana gerek yok bi kagit veriyorlar bunla gel diyolar egef alamazsan esenlerde guney hastanesi var orda 155 e yapiyorlarmis diye duydum ama nerde oturdugunu bilmiyorum bence bi vakiftan sansini dene derim .bu arada benimde dovum 10 ekim aslanda 22 ekim ama sezeryan oldugu icin 10 unda alcak yakinmis dovjmlarimiz bi cinsiyetini ogrensdydim cok rahatlicam
Araştırmanın sonucunu bize de söyle de canım biz de kullanalımbende senin gibiyim suratıma asla hiç birsey uygulamam ama gece dışarı cıkacaksak yada ozel biyere gideceksek mineral makyaj ürünlerini tercih ederim. sende deneyebilirsin mineral makyaj ürünleri bu anlamda cilde hem zarar vermiyor hemde mineral yani. onun dısında makyaj malzemelerimi clinique ve estee lauder oluşturuyor. mineral makyajda da suan için laura mercier kullanıyorum ama acıkcası cok memnun kalmadım. jane iradale cok güzel diyorlar arastırmalar içerisindeyim şuan için :) cilt cok onemli ya o yüzden mutlaka ne yaparsam arastırırım hocama sorarım oyle gider alırım. yaşlanmak en büyük korkularım arasında :) Allahtan kücük gosteriyorum da yırtıyoruz birazcık :)
Günaydn kızlar bu hafta hem iş yoğunluğu hem düğün yoğunluğu var pek fazla giremiyorum umarım hepinz iyisinizdir. Ben yorgunum braz akşam kınamızı yaptık yorgunlukla işe geldim yarında düğünümüz olucak inşallah. Bu hafta buraya pek giremedim haftaya sizinleyim :) öpüyoruz sizi teyzeleri ve kardeşleri...
iyi eğlenceler sana canım haftaya görüşmek dileğiyle ama fazla yorma hem kendini hemde oğluşunu
Masallah canimtatli seyler yetmiyor artik onlari hareketlendirmeye, benim oglusum da arkasini donmustu bize bir kere:)) kusmez annesi onlar annelerini cok seviyor
19 hafta bugün itibariyle bitti, 20. haftamıza girdik çok şükürSaol cnm yetmiyor evet ...lale sen kac haftalik oldun ...aman kusmesinde :))) bu yaz gozumde cok buyuyor cunku burarasi asiri sicak oluyor
19 hafta bugün itibariyle bitti, 20. haftamıza girdik çok şükürBenim ilk hamileliğim olduğu için sıcaklardan nasıl etkileneceğim konusunda bir bilgim yok:)) umarım kolay geçiririz yaz aylarını
Rabbim hepimizin kucagina saglikla bebisimizi almayi nasip etsin ins..benim ilk hamileligimde yazi gecirmistim bu hamilelegimde kismetmis inslh kolay olur :))
Herkese Merhaba,
Bikaç gündür yazamadım ama takip ettiğim kadarıyla her şey yolunda
Damlacım maşallah Hena kocaman olmuşçok tatlı minnoş yerim onu ben
Kamurancım göbüşüne bayıldımtam bir erkek annesi göbüşü bayılıyorum böyle sadece göbekten kilo alanlara çok güzel bir hamile olacaksın demek ki
Cinsiyetleri öğrenenler olmuş herkesi tek tek tebrik ederim. Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah minnoşlarımızı
Benim de son bikaç gündür göbeğim çıktı artık hamile olduğum belli oluyorçok mutluyum. Bir de hareketlerini hissetsem daha da mutlu olucam
Herkese Merhaba,
Bikaç gündür yazamadım ama takip ettiğim kadarıyla her şey yolunda
Damlacım maşallah Hena kocaman olmuşçok tatlı minnoş yerim onu ben
Kamurancım göbüşüne bayıldımtam bir erkek annesi göbüşü bayılıyorum böyle sadece göbekten kilo alanlara çok güzel bir hamile olacaksın demek ki
Cinsiyetleri öğrenenler olmuş herkesi tek tek tebrik ederim. Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah minnoşlarımızı
Benim de son bikaç gündür göbeğim çıktı artık hamile olduğum belli oluyorçok mutluyum. Bir de hareketlerini hissetsem daha da mutlu olucam
Bende araştırmalarım sonucunda o kremi almak istiyorum ama bizim eczanede yok netten sipariş versem canım
Aynen canım. Ama eczacım isterseniz getirtiriz dedi. Ben ürünü biryerlerde görüp, içeriğini okumak istiyorum. O yüzden henüz alamadım. Çünkü parabenli mi değil mi bilmiyorum. Eşime de söyledim, o da bakacak eczenelere, soracak parabenli mi diye. Netten de olabilir ama önce görsek içeriğini daha iyi olacak bence.
Cinsiyetini çok zor gösterdi ,yarım saat uğraştı doktor :) kızımız oluyoreşim kız istiyordu sevinçten ne yapacağını şaşırdı... Gerçekten çok duygulanıyor insan
Teşekkür ederiz teyzesi :)))
Ben şimdi 20. haftamdayım. 5. aydan sonra bebekler çok hızlı büyüyormuş =) Bundan sonra toparlanıcaz artık
Teşekkür ederiz teyzesi =)) evet evet cok cok büyüdük maşallah ee sen nerelerdesin bak özlettin kendini
kızlar şimdi show da edindiğim bilgiye göre Canan karatay vardı. bu kadının soyledikleri bana ters gelse de çok dikkatimi çekti. bebeğinize şeker yüklemesi yaptırmayın anne karnında bebeğinizi zehirlemeyin demiş. ne düşünüyorsunuz bu konuda? onun yerine açlık insülin hormonuna baktırın o yüksekse sorun var demektir demiş.
kızlar şimdi show da edindiğim bilgiye göre Canan karatay vardı. bu kadının soyledikleri bana ters gelse de çok dikkatimi çekti. bebeğinize şeker yüklemesi yaptırmayın anne karnında bebeğinizi zehirlemeyin demiş. ne düşünüyorsunuz bu konuda? onun yerine açlık insülin hormonuna baktırın o yüksekse sorun var demektir demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?