2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

neden sezeryan yaptırıyorsun? aldım randevu yarın gidecem peki parayı peşin mi alıyorlar? yani 90 lirayı ayrıntılı ultrason randevusu verdiği an mı alıyorlar?

Günaydn kızlar bu hafta hem iş yoğunluğu hem düğün yoğunluğu var pek fazla giremiyorum umarım hepinz iyisinizdir. Ben yorgunum braz akşam kınamızı yaptık yorgunlukla işe geldim yarında düğünümüz olucak inşallah. Bu hafta buraya pek giremedim haftaya sizinleyim :) öpüyoruz sizi teyzeleri ve kardeşleri...

Araştırmanın sonucunu bize de söyle de canım biz de kullanalım cildimiz zarar görmesin

iyi eğlenceler sana canım haftaya görüşmek dileğiyle ama fazla yorma hem kendini hemde oğluşunu

Masallah canim tatli seyler yetmiyor artik onlari hareketlendirmeye, benim oglusum da arkasini donmustu bize bir kere:)) kusmez annesi onlar annelerini cok seviyor

Saol cnm yetmiyor evet ...lale sen kac haftalik oldun ...aman kusmesinde :))) bu yaz gozumde cok buyuyor cunku burarasi asiri sicak oluyor

Saol cnm yetmiyor evet ...lale sen kac haftalik oldun ...aman kusmesinde :))) bu yaz gozumde cok buyuyor cunku burarasi asiri sicak oluyor
19 hafta bugün itibariyle bitti, 20. haftamıza girdik çok şükür Benim ilk hamileliğim olduğu için sıcaklardan nasıl etkileneceğim konusunda bir bilgim yok:)) umarım kolay geçiririz yaz aylarını

19 hafta bugün itibariyle bitti, 20. haftamıza girdik çok şükür Benim ilk hamileliğim olduğu için sıcaklardan nasıl etkileneceğim konusunda bir bilgim yok:)) umarım kolay geçiririz yaz aylarını

Rabbim hepimizin kucagina saglikla bebisimizi almayi nasip etsin ins..benim ilk hamileligimde yazi gecirmistim bu hamilelegimde kismetmis inslh kolay olur :))

Herkese Merhaba,

Bikaç gündür yazamadım ama takip ettiğim kadarıyla her şey yolunda

Damlacım maşallah Hena kocaman olmuş çok tatlı minnoş yerim onu ben

Kamurancım göbüşüne bayıldım tam bir erkek annesi göbüşü bayılıyorum böyle sadece göbekten kilo alanlara çok güzel bir hamile olacaksın demek ki

Cinsiyetleri öğrenenler olmuş herkesi tek tek tebrik ederim. Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah minnoşlarımızı

Benim de son bikaç gündür göbeğim çıktı artık hamile olduğum belli oluyor çok mutluyum. Bir de hareketlerini hissetsem daha da mutlu olucam

Teşekkür ederiz teyzesi :)))
Ben şimdi 20. haftamdayım. 5. aydan sonra bebekler çok hızlı büyüyormuş =) Bundan sonra toparlanıcaz artık

Teşekkür ederiz teyzesi =)) evet evet cok cok büyüdük maşallah ee sen nerelerdesin bak özlettin kendini

Bende araştırmalarım sonucunda o kremi almak istiyorum ama bizim eczanede yok netten sipariş versem canım

Merhaba Kızlar,
Ben danışma hattını aradım ve paraben içerip içermediğini sordum.Kadın bana hamileler için olduğu için içermez dedi direk hamileler için bu dedi.alanlarda memnun sanırım bende bu üründen alıcam

kızlar şimdi show da edindiğim bilgiye göre Canan karatay vardı. bu kadının soyledikleri bana ters gelse de çok dikkatimi çekti. bebeğinize şeker yüklemesi yaptırmayın anne karnında bebeğinizi zehirlemeyin demiş. ne düşünüyorsunuz bu konuda? onun yerine açlık insülin hormonuna baktırın o yüksekse sorun var demektir demiş.

merhabalar...

Cinsiyetini çok zor gösterdi ,yarım saat uğraştı doktor :) kızımız oluyor eşim kız istiyordu sevinçten ne yapacağını şaşırdı... Gerçekten çok duygulanıyor insan

tebrik ederim canım. artık bebeğini kızım diye sevebilirsin. adını düşünebilirsin.. tabi hazır birşey yoksa..
kızın nazlı olacak herhalde.beni mki de göstermiyor bakalım haftaya göstereecek mi:)

Teşekkür ederiz teyzesi :)))
Ben şimdi 20. haftamdayım. 5. aydan sonra bebekler çok hızlı büyüyormuş =) Bundan sonra toparlanıcaz artık

Di miii inşallah yazı da çok zor geçirmeyiz. Ben toplamda şimdiye kadar 2,5 kilo aldım. Asıl kilolar bu haftalardan sonra alınıyormuş dediğin gibi. Aman büyüsünler iyi olsunlar da biz de kilo alalım değil mi

Teşekkür ederiz teyzesi =)) evet evet cok cok büyüdük maşallah ee sen nerelerdesin bak özlettin kendini

Canım annem geldi ben de iki gün izin aldım onunla birlikte ana kız takıldık biraz o yüzden giremedim. Akşamları cepten okudum yazdıklarınızı ama ben de sizi özledim valla

O kadının söyledikleri bana çok saçma geliyor...

Canım ben de birkaç yerde okudum zararlı diye ama doktorlar istiyolar bilmiyorum napıcaz bu konuda

Valla canim bu konuda bi bilgim yok ama sadece aclik sekerine bakmak yeterli olsaydi yillardir hekimler seker yuklemesi yaptirmazdi heralde diye dusunuyorum zaten karatay dogru bildigimiz herseyin yanlis oldugunu soyluyo enteresan bi kadin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…