2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

valla canım Onun söyledikleri bana da artık adına ters mi deyim bilemiyorum ama tuhaf söyledikleri. üstelik söyleyiş tarzı da bir tuhaf. sanki ben buraya paramı almaya geldim diye bas bas bağırıyor gibi geliyor bana..:)

şeker yükleme konusuna gelince zaten şekeri öyle rast gele yüklemiyorlar diye biliyorum. sonuçta test yapılıyor açlık tokluk şeker oranlarına bakılıyor ona göre az çıkarsa yüklüyorlar öyle değil mi? yani ben ne zaman kan vermeye gitsem başka hamilelere o şekilde konu geçiyordu. açlık için tokluk için vs diye.. o sonuçları da boşuna almıyorlar herhalde duruma göre yüklüyorlardır.

ya da şöyle birşey var hamilelikte ihtiyaçlar artıyor. mesela şu dönem normalde folik plus verilmiyor ama dr iğne kullandığın için folik plus kullan diyor. yani diğer elevit de içiyorum.

aynı şekilde tsh 2 benim dr günde yüz mg içmeye devam dedi. çünkü hormonlar artış gösterdiği için.. vs.

Son düzenleme:
O kadının söyledikleri bana çok saçma geliyor...

evet bana da coğu soylediği şey sacma geliyor ama bu konuda bence doğru soyluyor. şeker zaten iyi birsey değilken birde şeker yüklemesi yapıp daha anne karnında bebeği şekeri alıştırmak ne kadar doğru olabilir burasını doktora sormal lazım. ama doktorların coğuda oneriyor. bilmiyorum ama ben cocuguma sanırım bu zehiri de tattırmayaacagım zaten yeterince cikolata falan yedim yeterli gelmiştir ona cok şükür artık onuda yemiyorum bitti

Valla canim bu konuda bi bilgim yok ama sadece aclik sekerine bakmak yeterli olsaydi yillardir hekimler seker yuklemesi yaptirmazdi heralde diye dusunuyorum zaten karatay dogru bildigimiz herseyin yanlis oldugunu soyluyo enteresan bi kadin:)

ecet karatayın coğu soylediği şey bana da ters geliyor. zamanında 10 tane yumurta yiyin dedi hatta sabah kayısı kıvamında yiyin yumurtanızı falan dedi bunlar bana da sacma geliyor ama bu şeker olayını iyice arastırmak lazım. evet test yapıp Allahtan yüklüyorlar ama işte sonucta şekerim az cıkarsa ben yükletmeyi düşünmüyorum tabi once doktorumla konusmam gerekli bu konuyu belki de gercekten cok yararlıdır. ama bence de şeker çikolata hersey zararlı.

Yeter ki iyi olsunlar zaten 6. aya giriyorum artık kilo almaya başlanır. Benim iştahım açıldı

Benim bu mesajımı alıntılarsan yarın ekleyebilirim. anladığım kadarıyla şuan için mesaj atamıyorsun. hayırlı uğurlu olsun bebişin :)) Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah

Bir kac gun giremedim cok teşekkür ederim rabbim hepimizin evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah 😇

arkadaşım yaptırdı ve yaptırırken bayıldı şuan beni şekerim iyi gidiyo dün kanda baktılar

Canım düşünsene ya şekerimiz varsa? Bunu bilmeden sonuna kadar yiyip içip gitmek daha kötü..
Ben yaptırıcam çünkü biz annemde de yaptırmıştık. Ve annemde çıkmıştı. Diyet verdi doktor..

Kızlar dün tetanoz aşımı yaptırdım ama benim kolum hiç ağrımıyor.
Herkesin ağrımıyor mu acaba? Yoksa birkaç gün sonradan mı ağrı başlar?

Kızlar dün tetanoz aşımı yaptırdım ama benim kolum hiç ağrımıyor.
Herkesin ağrımıyor mu acaba? Yoksa birkaç gün sonradan mı ağrı başlar?

canım benim acıyo ama annem elini kesti ona yaptılar onun hiç acımamış benim bugun de acıyo 2. günüm

Cinsiyetini çok zor gösterdi ,yarım saat uğraştı doktor :) kızımız oluyor eşim kız istiyordu sevinçten ne yapacağını şaşırdı... Gerçekten çok duygulanıyor insan

Hayirli olsun .kiziniz saglikla gelsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese selam çok kötü grip oldum kızlar hemen salı günü dr a koştum ee tabi ilaç vermedi tabii bu arada bebeğimide görmüş oldum 234 gr olmuş oğlum ama ben 1 hafta da 2 kg vermişim grip yüzünden birazda suyum azalmış aman siz dikkat edin havalar tehlikeli sakın hasta olmayın sevgiler..

slm kızlar nasılsınız ben aşıyı pazartesi vurulmuştum bu gün geçti ağrısı artık acımıyor oğluşum ve ben iyiyiz ama çok uykumuz geliyor halsizim bu gün niye böyle oldu bilmiyorum kızlar tv de gördüm bu kremi netten baktım sizce iyi bir krem midir bilemedim alayım mı sizce nedersiniz

canım slm geçmiş olsun bi serum verselerdi kendine gelirdin biraz bol su içi canım

Canım ben almıştım hamileliğin basında bildiğin yağ karışımı ama emilimi cok güzel ciltte yağ kalıntısı kalmıo

canım slm geçmiş olsun bi serum verselerdi kendine gelirdin biraz bol su içi canım

serumda vermediler doktorum biraz hassas hiç ilaç bile vermedi sadece burun spreyi aldım o da 5 gün günde 1 fıs burun tıkanıklığından yemek bile yiyemiorum çok sağol aman sen dikkatli ol geceleri terlemek beni bu hale getirdi

canım cok gecmiş olsun. aman bol bol su iç ozaman dinlen c vitamini tüket bol bol inşallah hemencecik gecer hastalığın

bende bu yağı duymuştum gayet iyi kollanıcı yorumlarına sahip bir ürün. ben memnun kalacagını düşünüyorum canım. ama ben kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…