2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sorma ya iştah olayı çok fenaa kendimizi tutmamız lazım bi arkadaşım son 3 ayda 13 kilo almış

baya fazla almış ama :s cok almış gibi sanki ama birazcık soyle düşününce 3 kilosu bebeğin,1 kilo su ödem falan desek 6 kilo boyle cıksa geriye 7 kilo kalıyor aman Allahım cok almış galiba ya biz ne kadar alırız aacaba

Yok canım ya toplamda 19 kilo almış. İlk 6 ay 6 kilo almış iyi gidiyorum neyse demiş sonra son 3 ay iştahı bir açılmış 13 kilo birden dikkat etmemiz lazım bizim de. Her şeyi yiyelim ama kararında yiyelim.

bende 5 kilodayım aslında iyi gitmiyorum normal ilerliyorum ama cok dikkat etmem gerekli biliyorum. cok şükür çikoltayı bıraktım onun yerine dut pestili falan yiyorum :)) bide en önemlisi spor yapmak gercekten spor cok faydalı birşey. spor yaptıktan sonra her sekilde formda kalıyoruz tabi yediklerimize de cok dikkat etmemiz gerekli.

Evet canım aynen. Bir de hamileliğe zayıf başladıysan kilo alman normal ki sen (fotodan hatırladığım kadarı ile) baya zayıf hamile kalmışsın o yüzden 5 kilo senin için çok normal. Yürüyüş yaptığımız sürece bence de sıkıntı yok

Son aylarda hantalliktan biz de kilo alabiliriz.yazin su kaybi cok oluyo. Ben su an bile yeterli su alamiyorum yazin ne olacak bakalim.

Son aylarda hantalliktan biz de kilo alabiliriz.yazin su kaybi cok oluyo. Ben su an bile yeterli su alamiyorum yazin ne olacak bakalim.

Amaaaann alırız veririz kiloları. Ben dert etmiyorum. Zaten yaza denk geliyor son aylarımız. En ağır zamanlarımız. Belki de iştahımız bile kaçar sıcaktan :/
Ben normalde yazın nemden bunalıyorum. Bir şey yemek istemiyorum karpuzdan başka.

Yazin fazla kilo alinmaz zaten olsa olsa hareketsizlikren olur

Ursuya gidiyorum canim. Ayten kural doktorum

Anladim cnm orasi bana cok uzak ..memnunmusun doktorondan ..bana ayrintili ultrasindan felan soz etmedi hic 19 haftamdayim gec gitmeyi dusunuyorum. .ama arkdslar ayrintilinin da oneml oldugunu soylediler bilmiyorumki

Findik kizima bakin bnm :)) yeni ogrendim kizim olacagini.agzini burnunu yicem bi dogsunn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399557413368.webp
    8 KB · Görüntüleme: 53
Findik kizima bakin bnm :)) yeni ogrendim kizim olacagini.agzini burnunu yicem bi dogsunn :)

ayyyy canım beniiiiimmmm hayırlı olsun kızın, hoş geldin aramıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

ayyyy canım beniiiiimmmm hayırlı olsun kızın, hoş geldin aramıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Tsk ederizz cnm.amin insaallah :) ilk erkek denmisti.dunn kiz oldugu kesinlesti :) tam bir ay oglum diye sevdik babasiyla :) biraz sok olduk ama ilk evladimiz oldugu icin farketmiyor :)

Maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…