Yeter ki iyi olsunlar zaten 6. aya giriyorum artık kilo almaya başlanır. Benim iştahım açıldı
Sorma ya iştah olayı çok fenaa kendimizi tutmamız lazımbi arkadaşım son 3 ayda 13 kilo almış
baya fazla almış ama :s cok almış gibi sankiama birazcık soyle düşününce 3 kilosu bebeğin,1 kilo su ödem falan desek 6 kilo boyle cıksa geriye 7 kilo kalıyor aman Allahım cok almış galiba ya biz ne kadar alırız aacaba
Yok canım ya toplamda 19 kilo almış. İlk 6 ay 6 kilo almış iyi gidiyorum neyse demiş sonra son 3 ay iştahı bir açılmış 13 kilo birdendikkat etmemiz lazım bizim de. Her şeyi yiyelim ama kararında yiyelim.
bende 5 kilodayım aslında iyi gitmiyorum normal ilerliyorum ama cok dikkat etmem gerekli biliyorum. cok şükür çikoltayı bıraktım onun yerine dut pestili falan yiyorum :)) bide en önemlisi spor yapmak gercekten spor cok faydalı birşey. spor yaptıktan sonra her sekilde formda kalıyoruz tabi yediklerimize de cok dikkat etmemiz gerekli.
Sorma ya iştah olayı çok fenaa kendimizi tutmamız lazımbi arkadaşım son 3 ayda 13 kilo almış
13 kilonun hepsini son 3 ayda mı almış. Abartmış ya :/
Bebegi ,rahmi, kesedeki suyu hesaba katarak mi hesaplaniyo bu kilo olayi??
Son aylarda hantalliktan biz de kilo alabiliriz.yazin su kaybi cok oluyo. Ben su an bile yeterli su alamiyorum yazin ne olacak bakalim.
Son aylarda hantalliktan biz de kilo alabiliriz.yazin su kaybi cok oluyo. Ben su an bile yeterli su alamiyorum yazin ne olacak bakalim.
cnm sen hangi dr gidiyordun...ben acaademide salih bey ona gidiyorum
Amaaaann alırız veririz kiloları. Ben dert etmiyorum. Zaten yaza denk geliyor son aylarımız. En ağır zamanlarımız. Belki de iştahımız bile kaçar sıcaktan :/
Ben normalde yazın nemden bunalıyorum. Bir şey yemek istemiyorum karpuzdan başka.
Ursuya gidiyorum canim. Ayten kural doktorum
Findik kizima bakin bnm :)) yeni ogrendim kizim olacagini.agzini burnunu yicem bi dogsunn :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Findik kizima bakin bnm :)) yeni ogrendim kizim olacagini.agzini burnunu yicem bi dogsunn :)
ayyyy canım beniiiiimmmm hayırlı olsun kızın, hoş geldin aramızaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?