2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba
ben bugün okulda acayip sinirlendim hatta ağladım hala da sinirliyim gerçi. sakinleşmeye çalıştırmaya çalıştırıyorum kendimi ama.
bebeğime zararı olmuş mudur sizce? lütfen olmasın...

neden sezeryan yaptırıyorsun? aldım randevu yarın gidecem peki parayı peşin mi alıyorlar? yani 90 lirayı ayrıntılı ultrason randevusu verdiği an mı alıyorlar?

Canim msjlara daha yeni goz atiyorum onun için daha yeni okudum.benim iki çocuk sezeryan oldugu icin buda mecbur oyle olcak.ayrintili icin ucreti simdi vermiyosun cektirmeye gittiginde odemesini yapiyorsun haber vermeyi unutma

Yaş 27
Şehir istanbul
Kaçıncı Çocuk ilk
Son Adet Tarihi 09.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi 16.10.2014
Bebişimizin ismi

Canim Merhaba msjini okudumda seker yuklemesinin ne gibi zarari olcak anlayamadim cunku seker yuklemesini iki cocugumdada yaptim herhangi bir ilac icirmiyorlar sadece bir bardak sekerli ve limonlu su iciyorsun ve kanini aliyorlar bukadar yani sekerli suyun ve limonun zarari olsa hamilelikte okadar limon ve ekssi cok yiyoruz sasirdim zaten zararli olsa doktorlar risk alip yapmazlar bence

Teşekkürler arkadaşım... Evet ya çok zor gösterdi.. Hatta doktor artık göstermeyecek bu deyip tam cihazı kapatırken şansa oynadı.. İnşallah gösterir.. Gerçekten farklı bir duygu.. Önce cinsiyeti ne diye merak ediyordum şimdide ay kime benzer diye ) düşün düşün düşün inşallah seninkide gösterir... İnsan baya heyecanlanıyor.. Hiç bitmesin bu heyecanlar

meraba kızlar bi kaç gündür gelemedim yarın size bebegimin cicilerini atcam kayınvalidemle baya bişeyler aldık aynı ilde değiliz o nedenle sen gitmeden alalım dedi biraz erken davrandık ama

Şehir istanbul
yaş 35
Kaçıncı Çocuk ikinci
Son Adet Tarihi 09.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi 16.10.2014
Bebişimizin ismi ve cinsiyeti henüz belli değil.

Son düzenleme:

ben de duydum ve şaşırdım. karatay doğru diyor aslında, şeker zehir bir nevi. normal şeker testi istendiğinde kan tahlili ve hormon tahlilleri yapılırken hamilelikte neden şeker yüklemesi yapılıyor? aklıma takıldı benim de.

Oda oyle söylüyor zaten hamileyken bu kadar sey yiyorsunuz bide ekstradan yükleme yaptırmayın. Benim annemde de hiç birsey yokken son ayda şeker çıkmış bemde 4.80 doğmuşum oyle yükleme falanda yaptırmamış kayınvalidem yaptır desede ben bunuda Yaptırmayacağım tabi herkesin kendi tercihi ama ben bebeğime daha anne karnımda boyle seyler yüklemek istemiyorum zaten yeterince şekerli şey yiyorum fazlasına gerek yok ki

Doğru diyorsun aslında canim ya kafam baya bi karıştı bu durumdan ( ayy insan ne yapacagini şaşırıyor

Canim seker zehir gibi zaten ama koyduklari cok az oluyor yani yedigimiz tatlilarin yaninda o hic bence seker yuklemesinin yapilmasi gerek diye dusunuyorum cunku hamileli sekeri yuksek cikinca diyet veriyorlar.mesela ben ne ikili ne uclu testi yaptirmadim cunku yuzde yuz dogru sonuc vermiyor diye ama seker yuklemesini kesinlikle yaptircam tabi allah izin verirse diyelim bu benim dusuncem:))))

Kızlar hamilelik boyunca okadar şekerli çikolatalı şeyler yiyoruzki şekerli su içilecek alt tarafı benim arkadasım cok zayıf olduğu halde şekeri çıktı ve diyete rağmen düşmedi su anda insilün iğnesi kullanıo mecburen ihmal etmeyin bence

Doğru diyorsun aslında canim ya kafam baya bi karıştı bu durumdan ( ayy insan ne yapacagini şaşırıyor

Ya canım sen bana bakma. Karatayın evet söyledikleri bana da cok fazla doğru gelmese de şeker olayı kafamı karıştırmaya yetti. Bede şaşırdım kaldım kimseyi de etkilemek değil amacım duyduğumu söyledim. Ama işte anneme don ay şeker hastası teşhisi koyulmuş acil ilaca başlanmadı gerekmiş annem ne olursa olsun başlamıyorum ilaca falan demiş sonucta ben kilolu doğmuşum ve doğduktan sonra tekrar test yapılmış aslında hiç birşeyi olmadığı ortaya çıkmış. Ben sadece duyduklarımı anlatıyorum herkesin kendi tercihidir yaptıran yaptırır canım sende doktoruma falan danış oyle yaptır

Son düzenleyen: Moderatör:

Doğru diyorsun tabiki de canim kafami karıştıran sen değilsin bu testler neden yapiliyor gerçekten anlam veremiyorum . bazen kendimi koyun gibi hissediyorum :))) karatay biraz uçuk bi kadim herkesin söylediğinin tam tersini söylüyor :) ama seker olayinda hak verdim çünkü bendevdinledim ve mantikli geldi hatta gecen şekerin kanser hücrelerini beslediğini söyledi ve nasil gerçekleştiğini anlatti çok da doğru anlatti mekanizmaları ile :) o sebepten aklim karıştı yani canım benim :) bu arada arkadaşlik istegimi kabul ettiğin için teşekkürler :)))

Canim merak etme insallah birsey olmamistir. Sakinlesmeye calis hic birsey senden ve bebeginden onemli degil bunu untma. Bende hamileligimi yeni ogrendigim hafta isyerimde bi tatsizlik yasadim cok stresli bir gun gecirmistim . Simdi dusununce hic uzulmeye degmezmis diyorum bebeklerimiz cok guclu annesi kolay kolay bir sey olmaz insallah

Slm kızlar bugün dr kontrolüm vardı kızçemiz olucak rabbim izin verirse çok sevindik Bi kız Bi oğlan allahın izniyle daha yeter 😊darısı öğrenmeyen arkadaşların başına kilosuda 220 gr mış minnoşumun

meraba kızlar bi kaç gündür gelemedim yarın size bebegimin cicilerini atcam kayınvalidemle baya bişeyler aldık aynı ilde değiliz o nedenle sen gitmeden alalım dedi biraz erken davrandık ama

Merakla bekliyorum:)
Benim kayınvalidem de son 1 ay kala toplu alışveriş yapıp her şeyini alacakmış. Böyle bir şey olur mu ya. Bi insanın hangi gün doğum sancısının tutacağı belli olur mu. Bi de toplu alınca mutlaka bir şeyler unutulacaktır. Bir ay kala bir ay kala diyor beni sinir ediyor. Sesimi çıkarmıyorum ne yaparsa yapsın. Ben oğluma babasıyla alıcam alacaklarımı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bulantılarımda tamamen geçti karnım çok çıktı bugün hareketlendi brzda ilk başlarda hssetmiştim aslında ama snra kesildi kız çocuklar geç oynarmış buda hep uyuyodu uyanmadı o kdr uğraştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…