- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Doğru diyorsun tabiki de canim kafami karıştıran sen değilsin bu testler neden yapiliyor gerçekten anlam veremiyorum . bazen kendimi koyun gibi hissediyorum :))) karatay biraz uçuk bi kadim herkesin söylediğinin tam tersini söylüyor :) ama seker olayinda hak verdim çünkü bendevdinledim ve mantikli geldi hatta gecen şekerin kanser hücrelerini beslediğini söyledi ve nasil gerçekleştiğini anlatti çok da doğru anlatti mekanizmaları ile :) o sebepten aklim karıştı yani canım benim :) bu arada arkadaşlik istegimi kabul ettiğin için teşekkürler :)))
Slm kızlar bugün dr kontrolüm vardı kızçemiz olucak rabbim izin verirse çok sevindik Bi kız Bi oğlan allahın izniyle daha yeter 😊darısı öğrenmeyen arkadaşların başına kilosuda 220 gr mış minnoşumun
Ne demek canım güzel arkadaşım benim :)) aslında dünya kadar şeker ve çikolata yiyoruz her gün hergün o şekerli suyu içsek ne içmesek ne ama ben zaten isteyerek yemiyorum hiç birisini yani krizim geliyor mecbur yiyorum aslına bakarsan istemiyorum ki bıraktım cok şükür sadece kahvaltıda 1 dilim torku yiyorum ( yapay tatlandırıcı yokmuş şeker pancarıyla yapıyorlarmış diye vazgeçtim nutelladan =) ) o yüzden istemediğim bir şekerli su dahi olsa içmek istemiyorum. İşteee bende artık kendimi tamamen koyun gibi hissediyorum, bide bunun nfs tesi falan var daha bisürü şeylere sokacaklar sanırım bizi. Istemiyorum ben artık hiç birsey yapmak. Ama nfs de onemli birsey sanırım.
Bundan sonra her akşam hamilelik egzersizleri yapıcam. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş. Biraz önce bakıp yaptım ama ilk kez yapınca yoruluyor insan. Zamanla vücut aşılır:)) yarın işyerimden çıktı alıcam egzersizleri:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merakla bekliyorum:)
Benim kayınvalidem de son 1 ay kala toplu alışveriş yapıp her şeyini alacakmış. Böyle bir şey olur mu ya. Bi insanın hangi gün doğum sancısının tutacağı belli olur mu. Bi de toplu alınca mutlaka bir şeyler unutulacaktır. Bir ay kala bir ay kala diyor beni sinir ediyor. Sesimi çıkarmıyorum ne yaparsa yapsın. Ben oğluma babasıyla alıcam alacaklarımı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim merak etme insallah birsey olmamistir. Sakinlesmeye calis hic birsey senden ve bebeginden onemli degil bunu untma. Bende hamileligimi yeni ogrendigim hafta isyerimde bi tatsizlik yasadim cok stresli bir gun gecirmistim . Simdi dusununce hic uzulmeye degmezmis diyorumbebeklerimiz cok guclu annesi kolay kolay bir sey olmaz insallah
kızlar şimdi show da edindiğim bilgiye göre Canan karatay vardı. bu kadının soyledikleri bana ters gelse de çok dikkatimi çekti. bebeğinize şeker yüklemesi yaptırmayın anne karnında bebeğinizi zehirlemeyin demiş. ne düşünüyorsunuz bu konuda? onun yerine açlık insülin hormonuna baktırın o yüksekse sorun var demektir demiş.
Anladim cnm orasi bana cok uzak ..memnunmusun doktorondan ..bana ayrintili ultrasindan felan soz etmedi hic 19 haftamdayim gec gitmeyi dusunuyorum. .ama arkdslar ayrintilinin da oneml oldugunu soylediler bilmiyorumki
şu egzersizleri ben de alsam canım ne diye arattın netten kegel egzersizleri mi başka bişey mi
Canim sakin alisverisi son aya birakma cunku siskin olcaksin zaten yazin butun aylarini geciricek cok zorlanirsin hemde artik son ayda cantaninda hazir olmasi lazim olazi erken dogum icin her bebek zamaninda gogcak diye bisey yok sen islerini erkenden hallet hem topdan alirsan maddi yondende zorlar ben allah izin verirse ramazana yakin alisverisimi yapmak istiyorum zaten unuttugumuz seyler bile olcak
eşinizde size karşı bir soğuma oldu mu arkadaşlar. benm eşim yaklaşık iki aydır ayrı takılıyor ayrı yatıyor. benimle küs hiç konuşmuyor ortada neden olmadan böyle bir karar aldı şimdide bir sorun yok ama aynen devam ediyor. bıktım artık. ayrı odada yatıyor kalkıyor. yemeği ben kalktıktan sonra oturuyor.
günaydın kızlar ve tatlı minik bebişleri:) herkes iyidir,mutlu uyanmıştır inşallah. bugun saat 4 de bebeğimi görmeye gidicem. çooookkk özledimmm,çook heyecanlıyım.bide dün bebeğime ilk hediye olarak patik ayakkabılar var ya onlardan aldım kızlar resmini akşama ekliyebilirsem koyarım.o kadar şekerki anlatamam.
Yok canım cok şükür boyle bir sorunumuz. Eşnle konuşsana neden boyle yapıyorsun de yani amacı neymiş bende cok merak ettim acaba sen rahat rahat yat diyemi gidiyor? Ama yemeği de ayrı ayrı yiyormuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?