2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ne demek canım güzel arkadaşım benim :)) aslında dünya kadar şeker ve çikolata yiyoruz her gün hergün o şekerli suyu içsek ne içmesek ne ama ben zaten isteyerek yemiyorum hiç birisini yani krizim geliyor mecbur yiyorum aslına bakarsan istemiyorum ki bıraktım cok şükür sadece kahvaltıda 1 dilim torku yiyorum ( yapay tatlandırıcı yokmuş şeker pancarıyla yapıyorlarmış diye vazgeçtim nutelladan =) ) o yüzden istemediğim bir şekerli su dahi olsa içmek istemiyorum. İşteee bende artık kendimi tamamen koyun gibi hissediyorum, bide bunun nfs tesi falan var daha bisürü şeylere sokacaklar sanırım bizi. Istemiyorum ben artık hiç birsey yapmak. Ama nfs de onemli birsey sanırım.

Canım gözün Aydın:) inşallah benim de ikincisi kız olur:) çok şanslısın gerçekten ikisini de tadıyorsun:) iki heyecanı da yaşıyorsun:) bi tarafta maviler bi tarafta pembeler:) bi tarafta arabalar bi tarafta bebekler ohh:))) daha ne ister insan:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım yaaa elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz bazen diyorum çok mu abartıyoruz :))))) çok pimpirikli olduk yaaa :)) sorma vallahi bende birsey yapmak istemiyorum korkuyorum birde yoruluyorum bunca testtiydi osuydu busuydu :)))

Bundan sonra her akşam hamilelik egzersizleri yapıcam. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş. Biraz önce bakıp yaptım ama ilk kez yapınca yoruluyor insan. Zamanla vücut aşılır:)) yarın işyerimden çıktı alıcam egzersizleri:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şu egzersizleri ben de alsam canım ne diye arattın netten kegel egzersizleri mi başka bişey mi

Canim sakin alisverisi son aya birakma cunku siskin olcaksin zaten yazin butun aylarini geciricek cok zorlanirsin hemde artik son ayda cantaninda hazir olmasi lazim olazi erken dogum icin her bebek zamaninda gogcak diye bisey yok sen islerini erkenden hallet hem topdan alirsan maddi yondende zorlar ben allah izin verirse ramazana yakin alisverisimi yapmak istiyorum zaten unuttugumuz seyler bile olcak

o kadar zorluyorlar ki sabah 7 de evden çıkıp akşam 7.30 da eve girmemi istiyorlar ya ben o kadar saat nasıl dışarda durayım, ayakta nasıl kalayım hala progestan kullanıyorum ben. Bu nasıl bir acımasızlık, böyle çalışınca ben verimli olabilir miyim bu halimle. neyse canım sakin olmamız lazım doğru söylüyorsun sadece bebişlerimizi düşünmeliyiz bu dönem. Allah kolaylıklar versin inş hepimize.

Arkadaşım bende dinledim.. Bi çok söylediği şey doğru aslında.. Bebeklere ekmek yedirmeyin, pekmez içirmeyin, gebelikte yumurta yiyin( bana 10 tane fazla geldi) yumurta insanı tok tutarmış , evet bu dediklerine katılıyorum.. Ama şeker yüklemesi kafamı çok karıştırdı.. Biraz araştırdım büyük miktarda yüklemiyorlarmış ve yediğin şerbetli tatlıyla eş değer dediler.. Ama bunu detaylı araştıracağım sizide bilgilendiririm..

Anladim cnm orasi bana cok uzak ..memnunmusun doktorondan ..bana ayrintili ultrasindan felan soz etmedi hic 19 haftamdayim gec gitmeyi dusunuyorum. .ama arkdslar ayrintilinin da oneml oldugunu soylediler bilmiyorumki

Ben memnunum canim.15. Haftada cinsiyeti belirledi.20. Hafta ayrintiliya gondercem dedi..ikili test iyi cikinca digerlerini istemedi.o cok onemli canim.cocukta gelisme bozuklugu var mi yokmu varsa sıkınti ortaya cikar.ama haftasi na bisey dyemem 20 den sonra istedigin zaman gdersin.

Ben de aynı senin gibi düşünüyorum işte. Kayınvalidem tecrübesiz olduğu için bilmiyor. Ben de tecrübesizim ama o kadarını da hesap edebiliyorum yani. Tabi o zaman kocaman karınla sıcağın güneşin altında oradan oraya gezecek olan benim. Ona göre hava hoş. Yok ya konuşcam ben onunla. Öyle bi ay kala alışveriş olmaz dicem.

Herkese günaydın hayırlı cumalar:)
Yağmurlu da olsa cuma olduğu için mutluyum tatil geldi
Pazar günü de bebişlerimiz karnımızda da olsa ilk anneler günümüz Çok heyecanlı

günaydın annişler

ben dün bebeğim için bir hatıra defteri gibi birşey hazırlamaya başladım gerçekten çok iyi oluyor size de tavsiye ederim. Onun ilk okumayı öğrendiği zaman okumasını düşünerek hazırladım hamileliğim boyunca duygusal olarak neler hissettiğimi yazdım oğluma ultrasyon fotograflarını yapıştırdım. Onun için annesinden ilk hediye olacak...

eşinizde size karşı bir soğuma oldu mu arkadaşlar. benm eşim yaklaşık iki aydır ayrı takılıyor ayrı yatıyor. benimle küs hiç konuşmuyor ortada neden olmadan böyle bir karar aldı şimdide bir sorun yok ama aynen devam ediyor. bıktım artık. ayrı odada yatıyor kalkıyor. yemeği ben kalktıktan sonra oturuyor.

günaydın kızlar ve tatlı minik bebişleri:) herkes iyidir,mutlu uyanmıştır inşallah. bugun saat 4 de bebeğimi görmeye gidicem. çooookkk özledimmm,çook heyecanlıyım.bide dün bebeğime ilk hediye olarak patik ayakkabılar var ya onlardan aldım kızlar resmini akşama ekliyebilirsem koyarım.o kadar şekerki anlatamam.

günaydın kızlar hava da çok güzel yağmur var ve bugün günlerden cuma .........................................................................................

Yok canım cok şükür boyle bir sorunumuz. Eşnle konuşsana neden boyle yapıyorsun de yani amacı neymiş bende cok merak ettim acaba sen rahat rahat yat diyemi gidiyor? Ama yemeği de ayrı ayrı yiyormuşsunuz

Hadi canım güzel güzel git mutlu mutlu haberlerle gel inşallah ) bebeğinde sağlıkla o pratikleri giymeyi nasip etsin Allah'ım. Bizde akşam yatak ve bir kac birsey almaya gideceğiz cok heyecanlıyım :)

Yok canım cok şükür boyle bir sorunumuz. Eşnle konuşsana neden boyle yapıyorsun de yani amacı neymiş bende cok merak ettim acaba sen rahat rahat yat diyemi gidiyor? Ama yemeği de ayrı ayrı yiyormuşsunuz

sordumda özgürce yaşamak içinmiş anlam veremedim bunun neresinde özgürlükse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…