Hadi canım güzel güzel git mutlu mutlu haberlerle gel inşallah) bebeğinde sağlıkla o pratikleri giymeyi nasip etsin Allah'ım. Bizde akşam yatak ve bir kac birsey almaya gideceğiz cok heyecanlıyım :)
Hani hamilelikten dolayı bizim hormanlarımız değişiyor ya onlarında psikolojisi değişiyor ee şimdi iki kişiyken 3 kişi oluyorsunuz belli bir sorumluluk daha cıkıyor ortaya onun baskısı altına girmiş olabilir diye düşünüyorum. Erkekler sorumluluk almaktan çekinirler biliyorsun ben ona bağladım bu davranışlarının sebebini baska birsey yoktur canım neden olsun ne güzel yani bir bebek geliyor aranıza yakında toparlar kendisinisordumda özgürce yaşamak içinmiş anlam veremedim bunun neresinde özgürlükse artık
Hani hamilelikten dolayı bizim hormanlarımız değişiyor ya onlarında psikolojisi değişiyor ee şimdi iki kişiyken 3 kişi oluyorsunuz belli bir sorumluluk daha cıkıyor ortaya onun baskısı altına girmiş olabilir diye düşünüyorum. Erkekler sorumluluk almaktan çekinirler biliyorsun ben ona bağladım bu davranışlarının sebebini baska birsey yoktur canım neden olsun ne güzel yani bir bebek geliyor aranıza yakında toparlar kendisini
Canim sakin alisverisi son aya birakma cunku siskin olcaksin zaten yazin butun aylarini geciricek cok zorlanirsin hemde artik son ayda cantaninda hazir olmasi lazim olazi erken dogum icin her bebek zamaninda gogcak diye bisey yok sen islerini erkenden hallet hem topdan alirsan maddi yondende zorlar ben allah izin verirse ramazana yakin alisverisimi yapmak istiyorum zaten unuttugumuz seyler bile olcak
MİMOZA ÇİÇEGİM ADIM NİLKON4246 yanlış yazılmış l si yokŞehir istanbul
yaş 35
Kaçıncı Çocuk ikinci
Son Adet Tarihi 09.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi 16.10.2014
Bebişimizin ismi ve cinsiyeti henüz belli değil.
Merakla bekliyorum:)
Benim kayınvalidem de son 1 ay kala toplu alışveriş yapıp her şeyini alacakmış. Böyle bir şey olur mu ya. Bi insanın hangi gün doğum sancısının tutacağı belli olur mu. Bi de toplu alınca mutlaka bir şeyler unutulacaktır. Bir ay kala bir ay kala diyor beni sinir ediyor. Sesimi çıkarmıyorum ne yaparsa yapsın. Ben oğluma babasıyla alıcam alacaklarımı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşinizde size karşı bir soğuma oldu mu arkadaşlar. benm eşim yaklaşık iki aydır ayrı takılıyor ayrı yatıyor. benimle küs hiç konuşmuyor ortada neden olmadan böyle bir karar aldı şimdide bir sorun yok ama aynen devam ediyor. bıktım artık. ayrı odada yatıyor kalkıyor. yemeği ben kalktıktan sonra oturuyor.
canım yaptıgın defterin fotolarını atarmısın mümkünse bende benzer bişi düşünüyorum fikir olur :13:günaydın annişler
ben dün bebeğim için bir hatıra defteri gibi birşey hazırlamaya başladım gerçekten çok iyi oluyor size de tavsiye ederim. Onun ilk okumayı öğrendiği zaman okumasını düşünerek hazırladım hamileliğim boyunca duygusal olarak neler hissettiğimi yazdım oğlumaultrasyon fotograflarını yapıştırdım. Onun için annesinden ilk hediye olacak...
Slm kızlar bugün dr kontrolüm vardı kızçemiz olucak rabbim izin verirse çok sevindik Bi kız Bi oğlan allahın izniyle daha yeter 😊darısı öğrenmeyen arkadaşların başına kilosuda 220 gr mış minnoşumun
canım yaptıgın defterin fotolarını atarmısın mümkünse bende benzer bişi düşünüyorum fikir olur :13:
bi ajanda boş çizgisiz yazı ve ultrasyon görüntüleeri var bir sayfasında görüntü diğerinde yazılar
İnş. dediğin gibi olur canım. Ben hamileyken dikkat etmesi gerekmezmi bilmiyorum valla. Herkese imreniyorum. Birde bu süre zarfında bekar arkadaşlarıyla tatile gitti. Evde iki ayrı dünya kurduk kendimize. herkes orda yaşıyor. bir paylaşımımız yok.
canım şimdi sana ne soylesem seni fişeklemiş olacağım o yüzden birsey diyemiyorum. yaptıgı hoş bir davranış değil tabiki. hele ki arkadaslarıyla tatile gitmesi falan hiç hoş değil. tatilden sonra yatakları ayırması ayrı yerlerde yemek yemeniz falan ne biliyim insanı düşündürmüyor değil ama iyi tarafından bakmaya calısıyorum. herkese imrenme canım her erkek aynı değil sonucta benimde eşimin yapmadığı unuttuğu seyler oluyır. mesela akşam işten geliyor yürüyüş yapıyoruz şirketi yeni kurdugu için pat bilgisayarı acıp calısıyor toparlaması gerekirmiş işleri. Hena geliyormus falan filan onsan sonrada uyuyoruz. bazı geceler boyle oluyor yani. bencilce davranıyor ama senin durumun apayrı. psikologa falan mı gitseniz?
Girmiyorki canım söyledim ama. Benim eşim de aynı ama iş için değil tabi ve her dak. pc başında son ses oyun oynuyor.
canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun. Bebeğin dışardan da hissedilmeye başlasın o zaman o da birşeylerin farkına varıp düzelir inşallahGirmiyorki canım söyledim ama. Benim eşim de aynı ama iş için değil tabi ve her dak. pc başında son ses oyun oynuyor.
cok üzüldüm ya yazık bir çocugunuz oluyor ve babanın sorumsuzluğuna bak. ama coğu erkek boyle oluyormus işte bide logusa psikolojisinde yine coğu erkek anlamıyormus eşlerini. inşallah biran once düzelir. aslında konussa bi anlatsa derdini neden boyle yaptıgını falan daha rahat anlarız ama yok. seni tatile acaba sen yorulma falan diyemi goturmedi? yada ne biliyim günahınımı alıyorum acaba en adamcagızın? bekar arkadaslarıyla tatile gitmesi gercekten cok yalnış. belki de arkadaslarımı baska yaptı acaba hadi tatile gidelim soyle boyle diye sonra da seni okadar erkeğin içine sokmak istemediği için mi goturmedi hersey olablir tabi bunun gibi kotu seneryolar da var... tedbiri elden bırakma canım biran once konusturmaya calıs. cunku ilişkide ki en kotu sey çiftlerin birbiriyle konusamaması.
Eki Görüntüle 1107293 bu ilk oglumuz olacagını duydugumuzda aldıgımız cicimiz bunlarda diğer takımları Eki Görüntüle 1107296 Eki Görüntüle 1107303 Eki Görüntüle 1107298 Eki Görüntüle 1107304 Eki Görüntüle 1107305 Eki Görüntüle 1107306 bu da ayakkabımız Eki Görüntüle 1107307
canım eşinle sevdiği dinleyebilecegi bi büyüğünü ya da arkadaşını konuştursan faydası olmazmıSoruyorum anlatmıyorki canım. arkadaşları ayarlamış buda bende geliyim sizinle diye atlamış hiç hamile karısı var mı yok mu düşünmemiş banada karar verdikten sonra söyledi. gideceği yeri bile söylemedi. Sonra öğrendim antalyadaymış.
Soruyorum anlatmıyorki canım. arkadaşları ayarlamış buda bende geliyim sizinle diye atlamış hiç hamile karısı var mı yok mu düşünmemiş banada karar verdikten sonra söyledi. gideceği yeri bile söylemedi. Sonra öğrendim antalyadaymış.
Soruyorum anlatmıyorki canım. arkadaşları ayarlamış buda bende geliyim sizinle diye atlamış hiç hamile karısı var mı yok mu düşünmemiş banada karar verdikten sonra söyledi. gideceği yeri bile söylemedi. Sonra öğrendim antalyadaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?