2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hadi canım güzel güzel git mutlu mutlu haberlerle gel inşallah ) bebeğinde sağlıkla o pratikleri giymeyi nasip etsin Allah'ım. Bizde akşam yatak ve bir kac birsey almaya gideceğiz cok heyecanlıyım :)

Amin ,teşekkür ederim canım benim.bende çoooookk heyecanlıyım :))

sordumda özgürce yaşamak içinmiş anlam veremedim bunun neresinde özgürlükse artık
Hani hamilelikten dolayı bizim hormanlarımız değişiyor ya onlarında psikolojisi değişiyor ee şimdi iki kişiyken 3 kişi oluyorsunuz belli bir sorumluluk daha cıkıyor ortaya onun baskısı altına girmiş olabilir diye düşünüyorum. Erkekler sorumluluk almaktan çekinirler biliyorsun ben ona bağladım bu davranışlarının sebebini baska birsey yoktur canım neden olsun ne güzel yani bir bebek geliyor aranıza yakında toparlar kendisini

İnş. dediğin gibi olur canım. Ben hamileyken dikkat etmesi gerekmezmi bilmiyorum valla. Herkese imreniyorum. Birde bu süre zarfında bekar arkadaşlarıyla tatile gitti. Evde iki ayrı dünya kurduk kendimize. herkes orda yaşıyor. bir paylaşımımız yok.

Bende kısmet olursa Temmuzda başlayacağım , toplu alımlarıma :)
6,6 - 7 aylık oluyor o zaman :)))

Şehir istanbul
yaş 35
Kaçıncı Çocuk ikinci
Son Adet Tarihi 09.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi 16.10.2014
Bebişimizin ismi ve cinsiyeti henüz belli değil.
MİMOZA ÇİÇEGİM ADIM NİLKON4246 yanlış yazılmış l si yok bide bizim bebişin ismi alperen olacak inşallah eklersen sevinirim

en iyisi hoşuna gittikçe almak canım ya kayınvalidenin de canı isteyince eksiği ne kaldıysa onu aldırırsın

eşinde hamilelikle ilğili bi sorun yok bence aranızda evlilikle ilgili gibi geliyor bana evlilikle evet cinsellik önceki gibi değil vucudumuz hormonlarımız ve bebeğimizi çok düşünmemiz tetikliyo bunuda ama hiç bi zaman eşim bu nedenle ne surat yaptı ne benden sogudu

canım yaptıgın defterin fotolarını atarmısın mümkünse bende benzer bişi düşünüyorum fikir olur :13:

kızlar fotoları atıyorum paşamın cicileri geliyorrrrrrrrrrrrr

Maşallah :) hayırlı evlatlar olsunlar hepimizin evlatları Aminnn :)
İkinciyi bana da hayırlı sağlıklı erkek ver Rabbimmmm Aminnnn

Herkese günaydın arkadaşlar...

Bir haftayı daha bitirdik çok şükür

canım şimdi sana ne soylesem seni fişeklemiş olacağım o yüzden birsey diyemiyorum. yaptıgı hoş bir davranış değil tabiki. hele ki arkadaslarıyla tatile gitmesi falan hiç hoş değil. tatilden sonra yatakları ayırması ayrı yerlerde yemek yemeniz falan ne biliyim insanı düşündürmüyor değil ama iyi tarafından bakmaya calısıyorum. herkese imrenme canım her erkek aynı değil sonucta benimde eşimin yapmadığı unuttuğu seyler oluyır. mesela akşam işten geliyor yürüyüş yapıyoruz şirketi yeni kurdugu için pat bilgisayarı acıp calısıyor toparlaması gerekirmiş işleri. Hena geliyormus falan filan onsan sonrada uyuyoruz. bazı geceler boyle oluyor yani. bencilce davranıyor ama senin durumun apayrı. psikologa falan mı gitseniz?

Girmiyorki canım söyledim ama. Benim eşim de aynı ama iş için değil tabi ve her dak. pc başında son ses oyun oynuyor.

Hayırlı cumalar herkese Rabbim dualarımızı kabul etsin....Sorunları olan arkadaşların işlerini düzene koysun inşallah.
Kızlar ben bugün farklı bir doktora gidiyorum saat 3 de randevum var, oğluşumu göreceğim

Girmiyorki canım söyledim ama. Benim eşim de aynı ama iş için değil tabi ve her dak. pc başında son ses oyun oynuyor.

cok üzüldüm ya yazık bir çocugunuz oluyor ve babanın sorumsuzluğuna bak. ama coğu erkek boyle oluyormus işte bide logusa psikolojisinde yine coğu erkek anlamıyormus eşlerini. inşallah biran once düzelir. aslında konussa bi anlatsa derdini neden boyle yaptıgını falan daha rahat anlarız ama yok. seni tatile acaba sen yorulma falan diyemi goturmedi? yada ne biliyim günahınımı alıyorum acaba en adamcagızın? bekar arkadaslarıyla tatile gitmesi gercekten cok yalnış. belki de arkadaslarımı baska yaptı acaba hadi tatile gidelim soyle boyle diye sonra da seni okadar erkeğin içine sokmak istemediği için mi goturmedi hersey olablir tabi bunun gibi kotu seneryolar da var... tedbiri elden bırakma canım biran once konusturmaya calıs. cunku ilişkide ki en kotu sey çiftlerin birbiriyle konusamaması.

canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun. Bebeğin dışardan da hissedilmeye başlasın o zaman o da birşeylerin farkına varıp düzelir inşallah Şimdi sorumluluklardan korkuyor olabilir. Bu süreci de beraber halletmeniz gerekiyor. Sürekli konuşmaya bebeğinle ilgili muhabbetler kurmaya çalış tatlı tatlı belki işe yarar canım...

Soruyorum anlatmıyorki canım. arkadaşları ayarlamış buda bende geliyim sizinle diye atlamış hiç hamile karısı var mı yok mu düşünmemiş banada karar verdikten sonra söyledi. gideceği yeri bile söylemedi. Sonra öğrendim antalyadaymış.

bunlar pijamalarımız minnacık çoraplarımız
bunlarda tulumlarımız buna bayıldım alırken bunlarda kundagımız bataniyemiz ve hastane çıkışımız
son olarakta kayınvalidemin ördürdüğü bebek battaniyemiz

canım eşinle sevdiği dinleyebilecegi bi büyüğünü ya da arkadaşını konuştursan faydası olmazmı

Bu anlattiklqrina gore esin haksiz. Daha once de tatile gideceginden bahsetmistin sanirim. Seninkinin hamilelikten oldugunu sanmiyorum.yine anlattiklarina gore konusmak gerekirse bu adamin isi cocuk yapana kadarmis. Canim siz severek mi evlendiniz?

ya düşsen ya birsey olsaydı sana Rabbim korusun hiç vicdanı sızlamayacakmıydı? ne yapmayı düşünüyorsun peki? bence yemek hazırlama artık kendin ye gec anlasın birseyler oldugunu. baktın iyice ters geçiyor cık karsına noluyor de ya yeter artık de cunku sana bunu yapmaya hakkı yok. hamile kadını üzmeye hiç hiç hakkı yok. Allah katında bile günah. su bekar erkekler yok mu ne oluyorsa onlar yüzünden oluyor ama eşinin orada bende geliyorum diyerek atlaması da cok garip. dilim varmıyor ama baska biri olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…