Eki Görüntüle 1107309 Eki Görüntüle 1107310 bunlar pijamalarımız Eki Görüntüle 1107312 Eki Görüntüle 1107313 Eki Görüntüle 1107314 minnacık çoraplarımız
bunlarda tulumlarımız Eki Görüntüle 1107319 Eki Görüntüle 1107330 Eki Görüntüle 1107328 Eki Görüntüle 1107327 Eki Görüntüle 1107331 Eki Görüntüle 1107334 Eki Görüntüle 1107335 buna bayıldım alırkenEki Görüntüle 1107347 Eki Görüntüle 1107348 Eki Görüntüle 1107359 bunlarda kundagımız bataniyemiz ve hastane çıkışımız
son olarakta kayınvalidemin ördürdüğü bebek battaniyemiz Eki Görüntüle 1107353 Eki Görüntüle 1107354
Bu anlattiklqrina gore esin haksiz. Daha once de tatile gideceginden bahsetmistin sanirim. Seninkinin hamilelikten oldugunu sanmiyorum.yine anlattiklarina gore konusmak gerekirse bu adamin isi cocuk yapana kadarmis. Canim siz severek mi evlendiniz?
ya düşsen ya birsey olsaydı sana Rabbim korusun hiç vicdanı sızlamayacakmıydı? ne yapmayı düşünüyorsun peki? bence yemek hazırlama artık kendin ye gec anlasın birseyler oldugunu. baktın iyice ters geçiyor cık karsına noluyor de ya yeter artık de cunku sana bunu yapmaya hakkı yok. hamile kadını üzmeye hiç hiç hakkı yok. Allah katında bile günah. su bekar erkekler yok mu ne oluyorsa onlar yüzünden oluyor ama eşinin orada bende geliyorum diyerek atlaması da cok garip. dilim varmıyor ama baska biri olabilir mi acaba?
evet canım severek evlendik
Hamilelik baslayinca mi boyle oldunuz?
eşinizde size karşı bir soğuma oldu mu arkadaşlar. benm eşim yaklaşık iki aydır ayrı takılıyor ayrı yatıyor. benimle küs hiç konuşmuyor ortada neden olmadan böyle bir karar aldı şimdide bir sorun yok ama aynen devam ediyor. bıktım artık. ayrı odada yatıyor kalkıyor. yemeği ben kalktıktan sonra oturuyor.
Gunaydin canim sanirim senin esinde benimki gibi simarik ve sorumsuz.bizim evde roller normalin tersidir. Sanki ben erkek o kadin herseyi ben dusunmek hesaplamak almak yapmak zorundayim. O ise hicbirseye kafa yormaz o kadar sorumsuz ve hesapsizdir ki ise gider gelir bazen maasini getirmek yerine benim birikimimden ister extra para.ve bu durum ultrasonda bebegimizi gordukten sonra daha da cogaldi.adam daha bir sorumsuzlasti maddi konuda.bizim sorunumuzun kaynagi bu ve buna bagli bazen kavgada ediyoruz ayrida yatiyoruz.tabi ben atiyorum odadan. Onun disinda cok iyi ilgilidir. Gecen gun telefonuna bebegimizin fotosunu gonderdim gozunun onunde olsunda para harcayacagi zaman bi baksin diye. Sende boyle seyler yapabilirsin belki ortak pc ise ekran fotosu olarak bebisinin fotosunu ayarla ortaliga patikti ikinizin mutlu fotolarini vs koy.birde merak ettigim hamilelikten once sorunlariniz varmiydi sizi bu duruma getirecek?
bu tarz< şeyleri oluyordu ama bu kadarda sürüp gitmiyordu
Ne olduğunu bilmiyorum canım inan kendi kendine tavırlar yapıyor. Başka biri olabilirmi sorusunu sürekli düşünüyorum. İnsan hamililikte duygusal oluyor sürekli ağlıyorum.
Merhaba Kızlar,
Ben danışma hattını aradım ve paraben içerip içermediğini sordum.Kadın bana hamileler için olduğu için içermez dedi direk hamileler için bu dedi.alanlarda memnun sanırım bende bu üründen alıcam
Slm kızlar bugün dr kontrolüm vardı kızçemiz olucak rabbim izin verirse çok sevindik Bi kız Bi oğlan allahın izniyle daha yeter 😊darısı öğrenmeyen arkadaşların başına kilosuda 220 gr mış minnoşumun
Merakla bekliyorum:)
Benim kayınvalidem de son 1 ay kala toplu alışveriş yapıp her şeyini alacakmış. Böyle bir şey olur mu ya. Bi insanın hangi gün doğum sancısının tutacağı belli olur mu. Bi de toplu alınca mutlaka bir şeyler unutulacaktır. Bir ay kala bir ay kala diyor beni sinir ediyor. Sesimi çıkarmıyorum ne yaparsa yapsın. Ben oğluma babasıyla alıcam alacaklarımı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese günaydın hayırlı cumalar:)
Yağmurlu da olsa cuma olduğu için mutluyum tatil geldi
Pazar günü de bebişlerimiz karnımızda da olsa ilk anneler günümüzÇok heyecanlı
günaydın annişler
ben dün bebeğim için bir hatıra defteri gibi birşey hazırlamaya başladım gerçekten çok iyi oluyor size de tavsiye ederim. Onun ilk okumayı öğrendiği zaman okumasını düşünerek hazırladım hamileliğim boyunca duygusal olarak neler hissettiğimi yazdım oğlumaultrasyon fotograflarını yapıştırdım. Onun için annesinden ilk hediye olacak...
günaydın kızlar ve tatlı minik bebişleri:) herkes iyidir,mutlu uyanmıştır inşallah. bugun saat 4 de bebeğimi görmeye gidicem. çooookkk özledimmm,çook heyecanlıyım.bide dün bebeğime ilk hediye olarak patik ayakkabılar var ya onlardan aldım kızlar resmini akşama ekliyebilirsem koyarım.o kadar şekerki anlatamam.
günaydın kızlar hava da çok güzel yağmur var ve bugün günlerden cuma .........................................................................................
Gunaydinnnn....urfa serinledi hava kapali yagmur yagacak cok hos.
Herkese günaydın arkadaşlar...
Bir haftayı daha bitirdik çok şükür
Hayırlı cumalar herkese Rabbim dualarımızı kabul etsin....Sorunları olan arkadaşların işlerini düzene koysun inşallah.
Kızlar ben bugün farklı bir doktora gidiyorum saat 3 de randevum var, oğluşumu göreceğim
Çok keyifle okudum yazını , anlattığın çocuğa galiba bende aşık oldum
Hissettiğin doğru olabilir , inş senin oğlunda o kadar tatlı olur :)
Benim esimin de ökuzlukleri oluyor. Sanmaki herkes gulluk gulistanlikbenim de burda kimsem yok .onun tum cevresi burda. Evlendigimizden beri hicbi yere gitmedik. Balayina bile... Onun aile sorunlari yuzunden dugunde neyimiz kaldiysa sattik.borc dagittik..esim zor gunler gecirdi. Hala da oyle.arada bir yaptigi odunluklara bu yuzden ses etmiyorum. Ama sizinki ayri yemek yemrek, esi hamileyken tatile gidebilmek, ayri yatmak...gibi seyler biraz islerin yon degistirdigini gosteriyor. Bence sen onun anasi babasi ya da sozunu dinledigi biriyle kojusup onu sikayet et. Tepkisiz kalirsan cok gec olabilir.
Slm kızlar bugün dr kontrolüm vardı kızçemiz olucak rabbim izin verirse çok sevindik Bi kız Bi oğlan allahın izniyle daha yeter 😊darısı öğrenmeyen arkadaşların başına kilosuda 220 gr mış minnoşumun
olmamak elde mi? o ihtimali düşğnmeyelim canım ya tabi duygusallıkta basa dert bu donemde ama herseyi tek basına yaşaman gercekten cok zor Rabbim yardımcın olsun. Ailen nerede?
Şiir gibi konuşuyorsun =))))))) İnşallah senin Deniz'in de öyle yakışıklı bir miniş olur =))))))))
Sen gerçekten hissetmişsin oğlun olacağını :))
Sağolasın canım. Hoş Lierac da hamileler için ama paraben kaynıyor.
Ben baktım nette çok birsey bulamadım bu konuda ama hamileler için üretildiğine istinaden parabensiz olacağını düşünüyorum araştırmalarıma devam ediyorum canım bende sen de bu konuda bilgi sahibi olursan beni aydınlatırsın olurmu
Eki Görüntüle 1107309 Eki Görüntüle 1107310 bunlar pijamalarımız Eki Görüntüle 1107312 Eki Görüntüle 1107313 Eki Görüntüle 1107314 minnacık çoraplarımız
bunlarda tulumlarımız Eki Görüntüle 1107319 Eki Görüntüle 1107330 Eki Görüntüle 1107328 Eki Görüntüle 1107327 Eki Görüntüle 1107331 Eki Görüntüle 1107334 Eki Görüntüle 1107335 buna bayıldım alırkenEki Görüntüle 1107347 Eki Görüntüle 1107348 Eki Görüntüle 1107359 bunlarda kundagımız bataniyemiz ve hastane çıkışımız
son olarakta kayınvalidemin ördürdüğü bebek battaniyemiz Eki Görüntüle 1107353 Eki Görüntüle 1107354
aynı anlattıkların bendede oluyor canım doğru hamilelikten öncede aynıydı sorunlarımız vardı ama böyle uzamamıştı ve o zman gerçekten sebepler oluyordu kavga ediyorduk öyle kopuyordu ipler ama şimdi kavga falan yok ortada. kendi kendine tavırlar küsmeler özgürce takılmalar peşinde
Hadi canım haberlerini bekliyoruz oğluşunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?