2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hepsi çok güzel Allahım sağlıkla güle güle giydirmeyi nasip etsin canım bşiey sorcam hastane çıkışının içinde neler var açtın mı hiç ve fiyatı ne kadar ben daha hiçbir şey almadım oğluma

Bu anlattiklqrina gore esin haksiz. Daha once de tatile gideceginden bahsetmistin sanirim. Seninkinin hamilelikten oldugunu sanmiyorum.yine anlattiklarina gore konusmak gerekirse bu adamin isi cocuk yapana kadarmis. Canim siz severek mi evlendiniz?

evet canım severek evlendik

Ne olduğunu bilmiyorum canım inan kendi kendine tavırlar yapıyor. Başka biri olabilirmi sorusunu sürekli düşünüyorum. İnsan hamililikte duygusal oluyor sürekli ağlıyorum.

Gunaydin canim sanirim senin esinde benimki gibi simarik ve sorumsuz.bizim evde roller normalin tersidir. Sanki ben erkek o kadin herseyi ben dusunmek hesaplamak almak yapmak zorundayim. O ise hicbirseye kafa yormaz o kadar sorumsuz ve hesapsizdir ki ise gider gelir bazen maasini getirmek yerine benim birikimimden ister extra para.ve bu durum ultrasonda bebegimizi gordukten sonra daha da cogaldi.adam daha bir sorumsuzlasti maddi konuda.bizim sorunumuzun kaynagi bu ve buna bagli bazen kavgada ediyoruz ayrida yatiyoruz.tabi ben atiyorum odadan. Onun disinda cok iyi ilgilidir. Gecen gun telefonuna bebegimizin fotosunu gonderdim gozunun onunde olsunda para harcayacagi zaman bi baksin diye. Sende boyle seyler yapabilirsin belki ortak pc ise ekran fotosu olarak bebisinin fotosunu ayarla ortaliga patikti ikinizin mutlu fotolarini vs koy.birde merak ettigim hamilelikten once sorunlariniz varmiydi sizi bu duruma getirecek?

aynı anlattıkların bendede oluyor canım doğru hamilelikten öncede aynıydı sorunlarımız vardı ama böyle uzamamıştı ve o zman gerçekten sebepler oluyordu kavga ediyorduk öyle kopuyordu ipler ama şimdi kavga falan yok ortada. kendi kendine tavırlar küsmeler özgürce takılmalar peşinde

bu tarz< şeyleri oluyordu ama bu kadarda sürüp gitmiyordu

Benim esimin de ökuzlukleri oluyor. Sanmaki herkes gulluk gulistanlik benim de burda kimsem yok .onun tum cevresi burda. Evlendigimizden beri hicbi yere gitmedik. Balayina bile... Onun aile sorunlari yuzunden dugunde neyimiz kaldiysa sattik.borc dagittik..esim zor gunler gecirdi. Hala da oyle.arada bir yaptigi odunluklara bu yuzden ses etmiyorum. Ama sizinki ayri yemek yemrek, esi hamileyken tatile gidebilmek, ayri yatmak...gibi seyler biraz islerin yon degistirdigini gosteriyor. Bence sen onun anasi babasi ya da sozunu dinledigi biriyle kojusup onu sikayet et. Tepkisiz kalirsan cok gec olabilir.

Ne olduğunu bilmiyorum canım inan kendi kendine tavırlar yapıyor. Başka biri olabilirmi sorusunu sürekli düşünüyorum. İnsan hamililikte duygusal oluyor sürekli ağlıyorum.

olmamak elde mi? o ihtimali düşğnmeyelim canım ya tabi duygusallıkta basa dert bu donemde ama herseyi tek basına yaşaman gercekten cok zor Rabbim yardımcın olsun. Ailen nerede?

Sağolasın canım. Hoş Lierac da hamileler için ama paraben kaynıyor.

Ayy çok sevindim canımm gözünüz aydın maşallah kızına isim düşündünüz mü?

Canım her şeyini son aya bırakma bence de yavaş yavaş başla. Ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladım ufaktan almaya bişeyleri. Odasını gelecek ay yapıcam inşallah çünkü karnım büyüyünce zor olur bilemiyoruz da ne kadar büyüyeceğini

Herkese günaydın hayırlı cumalar:)
Yağmurlu da olsa cuma olduğu için mutluyum tatil geldi
Pazar günü de bebişlerimiz karnımızda da olsa ilk anneler günümüz Çok heyecanlı

Günaydın canııımm evet yaşasın cuma geldi. Anneler günü beni de heyecanlandırdı aslında kimseden bir şey beklemiyordum ama sağolsun görümcem de eşim de hediyeler almışlar bana o kadar duygulandım ve mutlu oldum ki

Günaydın canım, ben de yapıyorum böyle bir defter inşallah bebişlerimize bizden hatıra kalacak

Bu arada eşinle sorunlarından bahsetmişsin. Aslında daha önceden de yazmıştın o zamanlar da çok üzülmüştüm. Şimdi de çok üzüldüm. İnşallah kısa zamanda düzelir sorunlarınız. Ama bence bi evlilik terapistine gitseniz? En azından başta sen gitsen belki iletişim kurman kolaylaşır. Çünkü tatile gitmesi ayrı yatması falan normal hareketler değil. Bir de bebeğiniz için randevulara geliyor mu eşin? Tepkisi ne oluyor? Heyecan falan duyuyor mu?

Çok heyecanlı bize de haber ver canım

günaydın kızlar hava da çok güzel yağmur var ve bugün günlerden cuma .........................................................................................

Gunaydinnnn....urfa serinledi hava kapali yagmur yagacak cok hos.

Herkese günaydın arkadaşlar...

Bir haftayı daha bitirdik çok şükür

Günaydın şekerleeeerrr, şeker gibi bir cuma olsun

Hadi canım haberlerini bekliyoruz oğluşunun

Çok keyifle okudum yazını , anlattığın çocuğa galiba bende aşık oldum
Hissettiğin doğru olabilir , inş senin oğlunda o kadar tatlı olur :)

Amin canım, çok sağol, hepimizin çocukları için inşallah. Gerçekten de aşık olunmayacak gibi değil, sülaledeki herkesin en güzel yerleri çocukta toplanmış, maşallah. Allah özenmiş de yaratmış derler ya. Bir de nasıl güzel huylu, terbiyeli. Hepimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar nasip olsun inşallah.

Canım eşim yurtta büyümüş annesi hayatta ama eşim kimsenin sözünü dinleyek bir insan değil büyük falan dinlediği yok zaten aileside çok kopuk. Aile bağları yokki

günaydıın, çok sevindim canım tebrik ederim... ben de salı günü öğrendim kızımın olacağını, artık daha rahatım, nazlı bu melekler hemen göstermiyorlar cinsiyetlerini :)) Maşşallah ne kadar büyümüş, insallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız...

olmamak elde mi? o ihtimali düşğnmeyelim canım ya tabi duygusallıkta basa dert bu donemde ama herseyi tek basına yaşaman gercekten cok zor Rabbim yardımcın olsun. Ailen nerede?

ailem burda canım ama yuvam bozulmasın diye ses etmiyrlar. Geçenlerde gelin konuşun dedim bu böyle gitmez geldiler oğlum ne sorununuz var niye böylesiniz diyor babam hiç bir sorunumuz yok baba diyor o kdar pişkindiki sanki onları bu yapmamış.

Şiir gibi konuşuyorsun =))))))) İnşallah senin Deniz'in de öyle yakışıklı bir miniş olur =))))))))
Sen gerçekten hissetmişsin oğlun olacağını :))

İnşallah teyzesi, olsun isterim. Ama tabi huyu güzel olsun önce çocuklarımızın. Şiir gibi konuşuyorsun demişsin ya o minik adam ilham vermiştir bana, aşık oldum ona demiştim ya

Tamam canım. Eşime görev verdim ben de Tereddütüm Lierac da hamileler için ama parabenli , o nedenle içeriğini okumak istiyorum.

Ah ah ya bizim gucumuzun 10 da1i onlarda olsaydi keske. Hamile kalan sadece psikolojik degil hormonal degisiklige maruz kalip dunyasi sasan biziz ama sebepsiz yere depresyona giren huyu suyu degisen onlar.bizde severek evlendik ve 6 senesi sevgililik(genelde ayri sehirlerdeydik.)12 senedir birlikteyiz. Evlenincede yurtdisina yerlestik pek aile ortamimiz yok.yani sevgiliymisiz gibi evlendigimizi idrak edemiyor benimki yada evliligin ne oldugunu.sanki hala ogrenciyizde arkamizda ailemiz var gibi.Ama ben bu durumdan esimin ailesini sorumlu tutuyorum. Bizimki evin en kucuk erkegi. Her istegi yapilmis alinmis simartilmis.hicbir sorumluluk verilmemis vs. iste o yuzden erkek annelerine cok buyuk sorumluluk dusuyor.ilerde kizlarimiz bizim gibi cekmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…