Eki Görüntüle 1107309 Eki Görüntüle 1107310 bunlar pijamalarımız Eki Görüntüle 1107312 Eki Görüntüle 1107313 Eki Görüntüle 1107314 minnacık çoraplarımız
bunlarda tulumlarımız Eki Görüntüle 1107319 Eki Görüntüle 1107330 Eki Görüntüle 1107328 Eki Görüntüle 1107327 Eki Görüntüle 1107331 Eki Görüntüle 1107334 Eki Görüntüle 1107335 buna bayıldım alırkenEki Görüntüle 1107347 Eki Görüntüle 1107348 Eki Görüntüle 1107359 bunlarda kundagımız bataniyemiz ve hastane çıkışımız
son olarakta kayınvalidemin ördürdüğü bebek battaniyemiz Eki Görüntüle 1107353 Eki Görüntüle 1107354
Ah ah ya bizim gucumuzun 10 da1i onlarda olsaydi keske. Hamile kalan sadece psikolojik degil hormonal degisiklige maruz kalip dunyasi sasan biziz ama sebepsiz yere depresyona giren huyu suyu degisen onlar.bizde severek evlendik ve 6 senesi sevgililik(genelde ayri sehirlerdeydik.)12 senedir birlikteyiz. Evlenincede yurtdisina yerlestik pek aile ortamimiz yok.yani sevgiliymisiz gibi evlendigimizi idrak edemiyor benimki yada evliligin ne oldugunu.sanki hala ogrenciyizde arkamizda ailemiz var gibi.Ama ben bu durumdan esimin ailesini sorumlu tutuyorum. Bizimki evin en kucuk erkegi. Her istegi yapilmis alinmis simartilmis.hicbir sorumluluk verilmemis vs. iste o yuzden erkek annelerine cok buyuk sorumluluk dusuyor.ilerde kizlarimiz bizim gibi cekmesin diye.
Lierac çatlak kremi mi ben ondan aldım.Doktor verdi hemdeeve gidince hemen bakmam lazım :26:
Evet canım, ta kendisi. Ben şu dönemde yemediğim birşeyi karnıma sürmeyi de göze alamayacağımdan, çok bol su ve zeytinyağı ile idare ediyorum. Kaşıntılarım da olmuyor çok su içince. Çatlarsam da çok sorun değil, oğluma kavuşacağım inşallah, gerisi boş. Eşim de hiç sorun etmez öyle şeyleri. Saç jölesi bile sürmemi istemiyor.[/QUO
Sağlıklı olsunlar tabii bende sürmem artık bende bebe yağı almıştım onu sürerim saf zeytinyağı da var yeterli olursa da olsun ne olacak.
Birde zeytinyağını nasıl sürüyorsun banyodan önce sürüp bekletiyor musun yoksa banyodan sonra mı?
Kızlar son iki haftadır çok çişim geliyor benimSizde de oluyor bu sıkışma durumu. Dün işten çıkarken girdim lavaboya, sonra 2 bardak su içtim. Eve zor yetiştim.
Ne olduğunu bilmiyorum canım inan kendi kendine tavırlar yapıyor. Başka biri olabilirmi sorusunu sürekli düşünüyorum. İnsan hamililikte duygusal oluyor sürekli ağlıyorum.
Kızlar son iki haftadır çok çişim geliyor benimSizde de oluyor bu sıkışma durumu. Dün işten çıkarken girdim lavaboya, sonra 2 bardak su içtim. Eve zor yetiştim.
Allah yardımcımız olsun canım herkesin sorunları var. Bi çözüm yolu göstersin hepimize.
Bende de oluyor gece 3-4 defa kalkıyorum valla
Eki Görüntüle 1107293 bu ilk oglumuz olacagını duydugumuzda aldıgımız cicimiz bunlarda diğer takımları Eki Görüntüle 1107296 Eki Görüntüle 1107303 Eki Görüntüle 1107298 Eki Görüntüle 1107304 Eki Görüntüle 1107305 Eki Görüntüle 1107306 bu da ayakkabımız Eki Görüntüle 1107307
bendede var canım gece mutlaka uyanıyorum.zor yetişiyorum lavobaya.
ilk kontrolumde birde geçenlerde geldi canım. heyacan oluyor gibi öyle düşünüyorum.
Amin insallah. Ben inaniyorum meleklerimiz dogunca ve onlarin sevgisi iclerine dusunce duzelecekler. Bize dusen biraz daha sabretmek. Sunun surasinda ekime ne kaldi ki. :)
Bebek yağı da zararlı canım, onlarda da sıvılaştırılmış vazelin var. Yani petrol ürünü. Zeytinyağı en sağlıklısı. Gratis'ten minnak fısfıslı şişecikler aldım. Doldurdum içine zeytinyağını. Banyodan sonra sürüyorum, 5 dakikada emiyor. Sonra renkli atlet giyiniyorum üstüne. Kıyafetlere de bulaşmıyor hiç. Boynumdan aşağı ayaklarıma kadar sürüyorum, kocacık diyor gel güreşelim
Gece kalkmaya da üşeniyorum çoğunlukla ama sabah erkenden uyanıyorum sıkıştığımdan. Bir de bana değişik birşey oldu hamilelikte. Normalde 15 saat uyusam da erken uyanmak zor gelirdi. Şimdi sabah erkenden uyanıyorum. Sanırım hormonlar böyle yapıyor, uykusuz gecelere hazırlıyor vücudu :18:
Ne olduğunu bilmiyorum canım inan kendi kendine tavırlar yapıyor. Başka biri olabilirmi sorusunu sürekli düşünüyorum. İnsan hamililikte duygusal oluyor sürekli ağlıyorum.
eşinizde size karşı bir soğuma oldu mu arkadaşlar. benm eşim yaklaşık iki aydır ayrı takılıyor ayrı yatıyor. benimle küs hiç konuşmuyor ortada neden olmadan böyle bir karar aldı şimdide bir sorun yok ama aynen devam ediyor. bıktım artık. ayrı odada yatıyor kalkıyor. yemeği ben kalktıktan sonra oturuyor.
Bende kısmet olursa Temmuzda başlayacağım , toplu alımlarıma :)
6,6 - 7 aylık oluyor o zaman :)))
Amin canım, çok sağol, hepimizin çocukları için inşallah. Gerçekten de aşık olunmayacak gibi değil, sülaledeki herkesin en güzel yerleri çocukta toplanmış, maşallah. Allah özenmiş de yaratmış derler ya. Bir de nasıl güzel huylu, terbiyeli. Hepimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar nasip olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?