2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım hepsi çok şeker sağlıkla sıhhatle allahım kullanmayı nasip ettirsin ..ya bir an önce doğsalarda giydirsek :::)

Allah yardımcımız olsun canım herkesin sorunları var. Bi çözüm yolu göstersin hepimize.

Lierac çatlak kremi mi ben ondan aldım.Doktor verdi hemdeeve gidince hemen bakmam lazım :26:

Evet canım, ta kendisi. Ben şu dönemde yemediğim birşeyi karnıma sürmeyi de göze alamayacağımdan, çok bol su ve zeytinyağı ile idare ediyorum. Kaşıntılarım da olmuyor çok su içince. Çatlarsam da çok sorun değil, oğluma kavuşacağım inşallah, gerisi boş. Eşim de hiç sorun etmez öyle şeyleri. Saç jölesi bile sürmemi istemiyor.

Merhaba Kızlar benim bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.
Sağ kasığımda sabahtan beri bir batma 3 hafta önceki doktor kontrolünde doktor ayakları solda batma olabilir demişti şimdi de sağa geçti acaba ondan mı batma oluyor.Doktoru aradım ama ameliyattaymış yardımcısı da gelin bakalım dedi ne yapsam acaba ? Çok olmuyor batma acaba normal mi sizde de oluyor mu?

Kızlar son iki haftadır çok çişim geliyor benim Sizde de oluyor bu sıkışma durumu. Dün işten çıkarken girdim lavaboya, sonra 2 bardak su içtim. Eve zor yetiştim.

Ne olduğunu bilmiyorum canım inan kendi kendine tavırlar yapıyor. Başka biri olabilirmi sorusunu sürekli düşünüyorum. İnsan hamililikte duygusal oluyor sürekli ağlıyorum.

canım yazdıklarını okudum vallahi içim acıdı:) sende onu hiç umursama bi süre bırak takılsın sen de kendi hayatını yaşamaya çalış.evdede konusma tepkini belli et ,sende delirt onu .zaten cok duygusalız bi de adamın yaptıklarına bak ..sakın ama sakın yıpratma kendini,sen ve bebeğin herşeyden önemlisiniz su anda.

Kızlar son iki haftadır çok çişim geliyor benim Sizde de oluyor bu sıkışma durumu. Dün işten çıkarken girdim lavaboya, sonra 2 bardak su içtim. Eve zor yetiştim.

bendede var canım gece mutlaka uyanıyorum.zor yetişiyorum lavobaya.

Allah yardımcımız olsun canım herkesin sorunları var. Bi çözüm yolu göstersin hepimize.

Amin insallah. Ben inaniyorum meleklerimiz dogunca ve onlarin sevgisi iclerine dusunce duzelecekler. Bize dusen biraz daha sabretmek. Sunun surasinda ekime ne kaldi ki. :)

Bebek yağı da zararlı canım, onlarda da sıvılaştırılmış vazelin var. Yani petrol ürünü. Zeytinyağı en sağlıklısı. Gratis'ten minnak fısfıslı şişecikler aldım. Doldurdum içine zeytinyağını. Banyodan sonra sürüyorum, 5 dakikada emiyor. Sonra renkli atlet giyiniyorum üstüne. Kıyafetlere de bulaşmıyor hiç. Boynumdan aşağı ayaklarıma kadar sürüyorum, kocacık diyor gel güreşelim

Bende de oluyor gece 3-4 defa kalkıyorum valla

Gece kalkmaya da üşeniyorum çoğunlukla ama sabah erkenden uyanıyorum sıkıştığımdan. Bir de bana değişik birşey oldu hamilelikte. Normalde 15 saat uyusam da erken uyanmak zor gelirdi. Şimdi sabah erkenden uyanıyorum. Sanırım hormonlar böyle yapıyor, uykusuz gecelere hazırlıyor vücudu :18:

ilk kontrolumde birde geçenlerde geldi canım. heyacan oluyor gibi öyle düşünüyorum.

Canım bence her kontrole onu da götür, onun programına göre randevularını al. Bebek alışverişine falan çıkar. Ne kadar çok şey paylaşırsan o kadar iyi olur bence. Sonra da biraz zaman geçince tatlı dille konuş, neden bana öyle davrandın beni ne kadar üzdün kırdın biliyo musun falan de. Eminim onun da kendine göre haklı sebepleri vardır çünkü ne olursa olsun kimse hamile karısını böyle üzmez diye düşünüyorum.

Amin insallah. Ben inaniyorum meleklerimiz dogunca ve onlarin sevgisi iclerine dusunce duzelecekler. Bize dusen biraz daha sabretmek. Sunun surasinda ekime ne kaldi ki. :)

Sağol canım ya dediğin şekilde yapayım bende süper fikir..Sanırım benim eşim de aynı tepkiyi verebiliri

Bence de hormonlarımız bizi hazırlıyor ve iyi ki de hazırlıyor yoksa daha da zorlanırdık.

Ne olduğunu bilmiyorum canım inan kendi kendine tavırlar yapıyor. Başka biri olabilirmi sorusunu sürekli düşünüyorum. İnsan hamililikte duygusal oluyor sürekli ağlıyorum.

Lütfen üzülme , seni üzmeye hiç hakkı yok . Konuş derdin ne de anlatsın . Halledilmeyecek birşey değildir , çok üzüldüğünü falan belirt .

cnm umursama hiç. takılsın öyle.
benimki de ilk 3 aylık dönemde böyle oldu.
ben burada arkadaşları üzmeyeyim diye dertleşmedim hiç ama, avukata bile gitmiştim ben.
çok kötüydük. iş ciddiye binince de , geri vitese atıp, şans istedi.
sakın ekimde baba olacağım deme dedim. zaten şu an babasın artık demiştim.
benim bedenimde diye, 9 ay boyunca tüm sorumluluğunu bana yükleyemezsin,
bu çocuğu isteyip istemediğine karar ver iyice düşün, yol yakınken..... dedim.
dank etti hemen.şimdi eskiye döndü yeniden şükür.
sütümü, cevizimi... günlük ihtiyaçlarımı alıp, ilgileniyor. masajlar vs
hiiiç umursama sakın.kendi haline bırak. resti çek ve tokat gibi olası diğer seçenekle tanışsın.
silkinsin yoksa ....desin.
bende işe acayip yaradı.gerçi işe yarasın diye düşünerek yapmamıştım ama, yazını okuyunca, başımdan geçeni açıklamak istedim.
ama düzelecek inşallah.yalnız kalman da iyi gelecek sana.derin nefesler al.internet,film,kitap,örgü de işe çok yaradı bu buhran dönemlerinde.
allah yardımcımız olsun.

Bende kısmet olursa Temmuzda başlayacağım , toplu alımlarıma :)
6,6 - 7 aylık oluyor o zaman :)))

Bende erken halletmeyi dusunuyorum cunku ramazandan sonra ankarada dugunumuz var oraya gitcec ordan gelince benim buyuk kizim 2.sinifa gecicek onun alisverisiydi .kurbandi derken zaten vakit kalmiyor

Aminn :)
maşallah o çocuğa da , ne güzel özellikler bir arada terbiyeli olması da çok önemli bir faktör . inşAllah bizim evlatlarımızda hem güzel hem hayırlı olurlar AMİNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…