2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım eşim yurtta büyümüş annesi hayatta ama eşim kimsenin sözünü dinleyek bir insan değil büyük falan dinlediği yok zaten aileside çok kopuk. Aile bağları yokki

Yemin ediyorum kendim yasamisim gbi uzuluyorum durumuna. Daha once fe bahsediyodun.burda is sana dusuyo canim. Ailende kalmayi dusundun mu hic.madem ayni evi ayri ayri paylasiyomus.

canım benim ya çok üzüldüm işallah bi an önce sağlığına kavuşursun çok geçmiş olsun.....

çok sağol canım slmm kızlar nasılsınız keyifler nasıl diycem baya iyidir çünkü cuma günü çok seviyorum cuma gününü çalışmıyorum ama seviyorum çünkü eşim hafta sonu evde oluyorr o yüzden hafta sonunu dört gözle bekliyorumm kızlar benim iştahım açıldı önceden 2 öğün yiyordum şimdi 3 öğün yiyorum eşimden çok yemek yiyorum ya böyle devam ederse çok kilo alacağimm :18::26::18:

Bende banyoda sürüyorum , su döküyorum . Sen dökmüyor musun hiç ?

sağolasın canım paylaşımın için.

Bende banyoda sürüyorum , su döküyorum . Sen dökmüyor musun hiç ?

Yooo, dökmeeem, yazık yağa Sabahları da sürüyorum aklıma eserse. Giyinip gidiyorum işe. Su dökmeye gerek yok ki zaten hemencik emiyor vücut. Zeytinyağı bit de yapmazmış zaten :26:

Yooo, dökmeeem, yazık yağa Sabahları da sürüyorum aklıma eserse. Giyinip gidiyorum işe. Su dökmeye gerek yok ki zaten hemencik emiyor vücut. Zeytinyağı bit de yapmazmış zaten :26:

Tam güreşçisin sen ben su dökmeden rahat edemem ya , dökünce de emiyor . Çok şükür hiç kaşınmıyorum da , çatlak neyin de yok :) ilerleyen haftalarda olursa bilemem .

Yemin ediyorum kendim yasamisim gbi uzuluyorum durumuna. Daha once fe bahsediyodun.burda is sana dusuyo canim. Ailende kalmayi dusundun mu hic.madem ayni evi ayri ayri paylasiyomus.

ayrı evde yaşamaları bence doğru olmaz ki adamı daha cok ozgurluğe iter. en acilinden birileri girmeli devreye. ailesini,n yanına gittiği an hersey daha da ciddiye binebilir.

Kızlar son iki haftadır çok çişim geliyor benim Sizde de oluyor bu sıkışma durumu. Dün işten çıkarken girdim lavaboya, sonra 2 bardak su içtim. Eve zor yetiştim.

bende cok cok sıkısıyorum. her gece uyanıyırum tuvalete kalkıyorum. bazen diyorum ya uyanamasaydım ya yapsaydım :)) halimiz hal değil valla

tebrikler canım.. evet darısı başımıza.. haftaya cts inşallah..

canım aslında böyle şeyler için acele etmek de olmuyor. sen sevdiğin istediğin şeyleri alırsın.. kayınvalidenle kalanları aldırırsın ki eksik olabilir. ne biliyim banyo malzemelerine kadar ihtiyaç oluyor. bir de şimdi yenidoğan alınacak ama onu en fazla ne kadar giyecekler ki. sonra onlar gelmeyecek. bir büyüğü biraz daha büyüğü vs. alınması lazım. bunun için gerçekten yanında bir desteğe ihtiyacın var..

hani 1 ay kala olmaz da 2-3 ay kala olur. yani haziran temmuz gibi gerçi kişiye göre de değişir. erken doğum riskinde daha erken olabilir. hamileyken yürümek iyi gelir canım. tamam sıcak hava belki ama sen de önlemini alırsın. şapkanı takarsın daha rahat giyinirsin. gittiğin yerde dinlenirsin. gerçi o hevesle herşeye bakarsın:) yani canım takma şimdi bunları son bir iki ay kalana kadar ufak tefek hoşuna giden şeyleri alırsın.. sonra da öyle her mağazaya da girmeye gerek yok ki. büyük mağazalarda çeşitlilik ve herşey var.. almadan önce küçük bir araştırma yapıp sonra alınabilir.

benim daha bebeğimin odası hazırlanacak. eşyalar gidecek badana yapılacak.

canım öy kendini üzme. progestanı bende kullanıyorum. üstelik evdeyim.

canım çok güzel. ben de istiyorum ama hergün ne yazacağım diye yazamıyorum. gerçi hergün yazmasak da olur.

canım herşey olabilir. eşinle hamile kalmadan aranız nasıldı. yani buna yakın veya kötü müydü yoksa iyi miydi.
eğer önceden iyiyse ilişkiniz ve maddi manevi olarak acaba çocuk fikri korkuttu mu.. içine kapanmış olabilir. tatile gitmesi de belki yalan söylemiş olabilir mi.. tabi gerçek olduğunu biliyorsa o ayrı..

bunlar sadece iyi niyetle dediğim gibi ilişkiniz birden böyle olmuşsa diye.. ancak ayrı yatmak ayrı yemek ayrı tatile gitmek bunlar gerçekse hiç hoş değil. ayrı yemeyi hiç kabul edemem. hadi ayrı yatmayı da iyi niyetle birşeylere bağlayabiliriiz ama ayrı yemek enteresan.. ama dediğim gibi aranız çok iyiyken birden böyle olmuşsa.. ama aranız zaten önceden kötüyse demek ki hamililek bile onu değiştirmemiş.

canım ne güzel. güle güle kullansın. hayırlı olsun.. allah olmayanlara da maddi manevi almayı nasip etsin..

ayrı evde yaşamaları bence doğru olmaz ki adamı daha cok ozgurluğe iter. en acilinden birileri girmeli devreye. ailesini,n yanına gittiği an hersey daha da ciddiye binebilir.

Kadin basina evde kalmasi daha da zor. bir de tepki gormedikce isi ileriye goturebilir..kiz arkadasiyla da tatile gidebilir. Nasilsa kimse ses etmiyor diye.bence keskin bi tepki olmali.adam yemegini ayri yer mi yahu? Ev arkadasiyla bile beraber yemek yenir. Cok kizdim bu adama.sa ki esim bu u bana yapiyor gibi.

selam sabah demeden direk yorumlara dalmışım.

güneşli rüzgarlı bir ankara havası var. herkese mutlu huzurlu günler olsun..

Genetik olarak ailede seker hastasi var ise. Bizlerde hamilelik sekeri cikiyor malesef. Benim annemde oldugu icin kardeslerimde ve bende hamileyken cikti. Hamileligime diyetle devam ettim.Yediklerim hep porsiyon hesabi oldu. Hic ac kalmamak lazim. Diyetle gebeligim suresince sadece 9 kilo aldim. Bununla beraber seker olayina dikkat edilmez ise bebegimiz allah gostermesin seker hastasi olarak ve iri bebek olarak dogabilir.Ben diyet yapmama ragmen, Oglum 4 .140 gr dogdu. Dogumdan sonra solunum sikintisi teshisi ile , yani amniyo sivisini atamadigi icin yogun bakimda kaldi. Iri bebeklerde ve seker yuksekligi olan annelerde bunlarin olmasi olasi. Bilgilrndirmek istedim. Beslenirken dikkatli olmaliyiz. Cikolata ve paketli aburcubur tarzi seyler yerine, meyve ve sebze tuketmeliyiz. Tam bugday ekmegi tuketin. Beyaz unla yapilan seylerden uzak durun derim. Boylece keyifli huzurlu bir hamilelik gecirebilirsiniz. Hem sizin icin, hem de bebekler icin en iyisi bu:) sizleri opuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr her ikinizden de cok guzell haberler bekliyorumm carsamba gunu bende gidicem doktora gitmeden bana da moral olsunn soleyecekleriniz:)

Gozun aydin. Benim gibisin. Bir oglumuz var .bir kizimiz olacak. Hayirlisiyla insallah. Allah saglikla gelmelerini nasip etsin.Bir anne baska ne ister ki.

bende cok kızdım hamile birine bunu yapmak bir kere günah yani. onun şuanda eşinin yanında olması gerekirken o özgürlük derdine düşmüş. kesin bir tepki lazım kesin kesin hemde ama ben de evden çekip gidemem yani gidersem işler gerçekten zor bir dönülmez yola girmiş artık demektir oradan cıkartabilmesi için gerçekten caba sarfetmesi gereklidir diye düşünüyorum.

gayet acıklayıcı ve hoş bir yazı olmuş teşekkür ediyorum canım =)) evet kilolu oluyor bebekler onu biliyorum. annem 9 ay boyunca bulantı çekmesine rağmensadece yoğurt ekmek ve pestille geçirtirmiş hamileliğini daha agzına birsey sürememiş. ama buna rağmen son ay da sanırım gebelik şekeri teşhisi koyulmuş hatta okadar abartmış ki hastane şeker hastasısın sen demişler anneme hemen tedavi olman lazım demişler annemde hayır olmayacagım demiş ve olmamıs be 4.80 olmuşum cok şükğr sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelmişim. sonra tekrar şekerine bakıldığında aslında şekeri olmadığı anlaşılmış. bu hamilelik cok zor bir süreç evet deiğin gibi abur cuburdan kesinlikle uzak durmamız gerekiyor. ama bugün iyisek herseye rağmen tüm tahlillere rağmen yarın gercekten herseyin normal olmama ihtimali var. uff bi bitse şu 9 ay artık

Kızlar merhaba hamilelik sırasında meyveyi bol tüketmek iyimidir

Cok fazla meyve sekeri yukseltir. 1porsiyon kadar ara ogunlerde yemekten 1,2 saat sonra once tuket. Yaninda ceviz findik yersen daha iyi olur.

Cok fazla meyve sekeri yukseltir. 1porsiyon kadar ara ogunlerde yemekten 1,2 saat sonra once tuket. Yaninda ceviz findik yersen daha iyi olur.

içimin yandıgını hissedyorum meyveleri soğuk soğuk tüketiiyorum ve şu zamanlar yaz meyveleri ki ben meyve sevmesdim bizim ufaklık bana bol bol meyve tükettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…