Canım eşim yurtta büyümüş annesi hayatta ama eşim kimsenin sözünü dinleyek bir insan değil büyük falan dinlediği yok zaten aileside çok kopuk. Aile bağları yokki
serumda vermediler doktorum biraz hassas hiç ilaç bile vermedi sadece burun spreyi aldım o da 5 gün günde 1 fıs burun tıkanıklığından yemek bile yiyemiorum çok sağol aman sen dikkatli ol geceleri terlemek beni bu hale getirdi
canım cok gecmiş olsun. aman bol bol su iç ozaman dinlen c vitamini tüket bol bol inşallah hemencecik gecer hastalığın
bende bu yağı duymuştum gayet iyi kollanıcı yorumlarına sahip bir ürün. ben memnun kalacagını düşünüyorum canım. ama ben kullanmadım
Bebek yağı da zararlı canım, onlarda da sıvılaştırılmış vazelin var. Yani petrol ürünü. Zeytinyağı en sağlıklısı. Gratis'ten minnak fısfıslı şişecikler aldım. Doldurdum içine zeytinyağını. Banyodan sonra sürüyorum, 5 dakikada emiyor. Sonra renkli atlet giyiniyorum üstüne. Kıyafetlere de bulaşmıyor hiç. Boynumdan aşağı ayaklarıma kadar sürüyorum, kocacık diyor gel güreşelim
cnm umursama hiç. takılsın öyle.
benimki de ilk 3 aylık dönemde böyle oldu.
ben burada arkadaşları üzmeyeyim diye dertleşmedim hiç ama, avukata bile gitmiştim ben.
çok kötüydük. iş ciddiye binince de , geri vitese atıp, şans istedi.
sakın ekimde baba olacağım deme dedim. zaten şu an babasın artık demiştim.
benim bedenimde diye, 9 ay boyunca tüm sorumluluğunu bana yükleyemezsin,
bu çocuğu isteyip istemediğine karar ver iyice düşün, yol yakınken..... dedim.
dank etti hemen.şimdi eskiye döndü yeniden şükür.
sütümü, cevizimi... günlük ihtiyaçlarımı alıp, ilgileniyor. masajlar vs
hiiiç umursama sakın.kendi haline bırak. resti çek ve tokat gibi olası diğer seçenekle tanışsın.
silkinsin yoksa ....desin.
bende işe acayip yaradı.gerçi işe yarasın diye düşünerek yapmamıştım ama, yazını okuyunca, başımdan geçeni açıklamak istedim.
ama düzelecek inşallah.yalnız kalman da iyi gelecek sana.derin nefesler al.internet,film,kitap,örgü de işe çok yaradı bu buhran dönemlerinde.
allah yardımcımız olsun.
Yemin ediyorum kendim yasamisim gbi uzuluyorum durumuna. Daha once fe bahsediyodun.burda is sana dusuyo canim. Ailende kalmayi dusundun mu hic.madem ayni evi ayri ayri paylasiyomus.
Bende banyoda sürüyorum , su döküyorum . Sen dökmüyor musun hiç ?
Yooo, dökmeeem, yazık yağaSabahları da sürüyorum aklıma eserse. Giyinip gidiyorum işe. Su dökmeye gerek yok ki zaten hemencik emiyor vücut. Zeytinyağı bit de yapmazmış zaten :26:
Yemin ediyorum kendim yasamisim gbi uzuluyorum durumuna. Daha once fe bahsediyodun.burda is sana dusuyo canim. Ailende kalmayi dusundun mu hic.madem ayni evi ayri ayri paylasiyomus.
Kızlar son iki haftadır çok çişim geliyor benimSizde de oluyor bu sıkışma durumu. Dün işten çıkarken girdim lavaboya, sonra 2 bardak su içtim. Eve zor yetiştim.
Slm kızlar bugün dr kontrolüm vardı kızçemiz olucak rabbim izin verirse çok sevindik Bi kız Bi oğlan allahın izniyle daha yeter 😊darısı öğrenmeyen arkadaşların başına kilosuda 220 gr mış minnoşumun
Merakla bekliyorum:)
Benim kayınvalidem de son 1 ay kala toplu alışveriş yapıp her şeyini alacakmış. Böyle bir şey olur mu ya. Bi insanın hangi gün doğum sancısının tutacağı belli olur mu. Bi de toplu alınca mutlaka bir şeyler unutulacaktır. Bir ay kala bir ay kala diyor beni sinir ediyor. Sesimi çıkarmıyorum ne yaparsa yapsın. Ben oğluma babasıyla alıcam alacaklarımı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o kadar zorluyorlar ki sabah 7 de evden çıkıp akşam 7.30 da eve girmemi istiyorlar ya ben o kadar saat nasıl dışarda durayım, ayakta nasıl kalayım hala progestan kullanıyorum ben. Bu nasıl bir acımasızlık, böyle çalışınca ben verimli olabilir miyim bu halimle. neyse canım sakin olmamız lazım doğru söylüyorsun sadece bebişlerimizi düşünmeliyiz bu dönem. Allah kolaylıklar versin inş hepimize.
günaydın annişler
ben dün bebeğim için bir hatıra defteri gibi birşey hazırlamaya başladım gerçekten çok iyi oluyor size de tavsiye ederim. Onun ilk okumayı öğrendiği zaman okumasını düşünerek hazırladım hamileliğim boyunca duygusal olarak neler hissettiğimi yazdım oğlumaultrasyon fotograflarını yapıştırdım. Onun için annesinden ilk hediye olacak...
eşinizde size karşı bir soğuma oldu mu arkadaşlar. benm eşim yaklaşık iki aydır ayrı takılıyor ayrı yatıyor. benimle küs hiç konuşmuyor ortada neden olmadan böyle bir karar aldı şimdide bir sorun yok ama aynen devam ediyor. bıktım artık. ayrı odada yatıyor kalkıyor. yemeği ben kalktıktan sonra oturuyor.
İnş. dediğin gibi olur canım. Ben hamileyken dikkat etmesi gerekmezmi bilmiyorum valla. Herkese imreniyorum. Birde bu süre zarfında bekar arkadaşlarıyla tatile gitti. Evde iki ayrı dünya kurduk kendimize. herkes orda yaşıyor. bir paylaşımımız yok.
Eki Görüntüle 1107293 bu ilk oglumuz olacagını duydugumuzda aldıgımız cicimiz bunlarda diğer takımları Eki Görüntüle 1107296 Eki Görüntüle 1107303 Eki Görüntüle 1107298 Eki Görüntüle 1107304 Eki Görüntüle 1107305 Eki Görüntüle 1107306 bu da ayakkabımız Eki Görüntüle 1107307
ayrı evde yaşamaları bence doğru olmaz ki adamı daha cok ozgurluğe iter. en acilinden birileri girmeli devreye. ailesini,n yanına gittiği an hersey daha da ciddiye binebilir.
Ya canım sen bana bakma. Karatayın evet söyledikleri bana da cok fazla doğru gelmese de şeker olayı kafamı karıştırmaya yetti. Bede şaşırdım kaldım kimseyi de etkilemek değil amacım duyduğumu söyledim. Ama işte anneme don ay şeker hastası teşhisi koyulmuş acil ilaca başlanmadı gerekmiş annem ne olursa olsun başlamıyorum ilaca falan demiş sonucta ben kilolu doğmuşum ve doğduktan sonra tekrar test yapılmış aslında hiç birşeyi olmadığı ortaya çıkmış. Ben sadece duyduklarımı anlatıyorum herkesin kendi tercihidir yaptıran yaptırır canım sende doktoruma falan danış oyle yaptır
günaydın kızlar ve tatlı minik bebişleri:) herkes iyidir,mutlu uyanmıştır inşallah. bugun saat 4 de bebeğimi görmeye gidicem. çooookkk özledimmm,çook heyecanlıyım.bide dün bebeğime ilk hediye olarak patik ayakkabılar var ya onlardan aldım kızlar resmini akşama ekliyebilirsem koyarım.o kadar şekerki anlatamam.
Hayırlı cumalar herkese Rabbim dualarımızı kabul etsin....Sorunları olan arkadaşların işlerini düzene koysun inşallah.
Kızlar ben bugün farklı bir doktora gidiyorum saat 3 de randevum var, oğluşumu göreceğim
Slm kızlar bugün dr kontrolüm vardı kızçemiz olucak rabbim izin verirse çok sevindik Bi kız Bi oğlan allahın izniyle daha yeter 😊darısı öğrenmeyen arkadaşların başına kilosuda 220 gr mış minnoşumun
Kadin basina evde kalmasi daha da zor. bir de tepki gormedikce isi ileriye goturebilir..kiz arkadasiyla da tatile gidebilir. Nasilsa kimse ses etmiyor diye.bence keskin bi tepki olmali.adam yemegini ayri yer mi yahu? Ev arkadasiyla bile beraber yemek yenir. Cok kizdim bu adama.sa ki esim bu u bana yapiyor gibi.
Genetik olarak ailede seker hastasi var ise. Bizlerde hamilelik sekeri cikiyor malesef. Benim annemde oldugu icin kardeslerimde ve bende hamileyken cikti. Hamileligime diyetle devam ettim.Yediklerim hep porsiyon hesabi oldu. Hic ac kalmamak lazim. Diyetle gebeligim suresince sadece 9 kilo aldim. Bununla beraber seker olayina dikkat edilmez ise bebegimiz allah gostermesin seker hastasi olarak ve iri bebek olarak dogabilir.Ben diyet yapmama ragmen, Oglum 4 .140 gr dogdu. Dogumdan sonra solunum sikintisi teshisi ile , yani amniyo sivisini atamadigi icin yogun bakimda kaldi. Iri bebeklerde ve seker yuksekligi olan annelerde bunlarin olmasi olasi. Bilgilrndirmek istedim. Beslenirken dikkatli olmaliyiz. Cikolata ve paketli aburcubur tarzi seyler yerine, meyve ve sebze tuketmeliyiz. Tam bugday ekmegi tuketin. Beyaz unla yapilan seylerden uzak durun derim. Boylece keyifli huzurlu bir hamilelik gecirebilirsiniz. Hem sizin icin, hem de bebekler icin en iyisi bu:) sizleri opuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhaba hamilelik sırasında meyveyi bol tüketmek iyimidir
Cok fazla meyve sekeri yukseltir. 1porsiyon kadar ara ogunlerde yemekten 1,2 saat sonra once tuket. Yaninda ceviz findik yersen daha iyi olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?