2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben de oda yapıcam canım.
Odasındaki fazlalıkları çıkarıcam. Perde ve halı alıcam. Stecker'lar yapıştırıcam. Adını özel yazdırıcam duvara monte ettirilecek :) İşimiz çok. Ve ramazan da giriyor araya. Zaten ramazanda kimseye gelin benimle gezin diyemem... Aslında kimseye ihtiyacım yok, eşimle gidip baksak alsak daha iyi. Ben işime kimsenin karışmasını sevmiyorum. Bana parasını versinler destek olacaklarsa :) Almak kolay =)

Oyle bi tepki olmali ki bu kiz bi daha ayni seyleri yasamasin.yazik gunah. Ne vicdansizlar var.adam eglence derdinde.

Kızlar merhaba hamilelik sırasında meyveyi bol tüketmek iyimidir

canım tüketebilirsin. iyi de oluyor. çilek,kayısı vs kabızlığa da iyi geliyor. ancak arkadaşların da dediği gibi meyvelerde şeker oranına dikkat etmek lazım. organik meyve olsun.. meyveli yoğurt yiyebilirsin.. istiyorsan ayrı da ye ama mutlaka yoğurt da tüket. çünkü yoğurt şeker oranını azaltıyor.

doğrusu yogurt tek başına fazla tüketmediğim bir yicek olmasına rahmen salatalarda tüketmek daha hoş gelyor ama dogrusu tabiki meyvelerdede tüketmek lazımdır sizin sanırım 18 hafta iiçindesiniz cinsiyet belli oldumu?

ay çab

Maşallah sana .bende 4 kilo doğmuşum. Hamilelik zor evet gerçekten. Tabi nefsimizi körertmek için yemek istediklerimizden mahrum kalmayalım. Abartmadan yiyelim. 9 ay çabuk geçsin ama.Sonra da hep karnımda kalsa hep diyeceğiz. İlerleyen aylar çok güzel geçecek hareketleri verdiği hissiyat muazzam çok güzel. Karnımızda ayrı güzel, kucağımızda ayrı. Allah herkese bu duyguyu tattırsın.

içimin yandıgını hissedyorum meyveleri soğuk soğuk tüketiiyorum ve şu zamanlar yaz meyveleri ki ben meyve sevmesdim bizim ufaklık bana bol bol meyve tükettiriyor

Bende senin gibiydim Dr. bana meyveyi abartma demişti. Sonra da hamilelik şekerim çıktı

aslında ben de öyleydim. yoğurt yerine ayranı tercih ederdim:) ama son iki üç yıldır yoğurt yiyorum. aslında yoğurdun tadından da etkili olabilir.yani damak tadı.. yoğurdu evde yapınca ve ekşilik durumunu iyi ayarlayınca güzel oluyor. tabi önce mayaladığın yoğurdun tadı önemli sonra biz 4 saat bekletince açıyoruz. ondan sonra ekşi oluyor. daha doğrusu ekşiye doğru gidiyor. bazıları da 12 saat bekletiyor ekşi yoğurt seviyor öyleleri bile var..

evet ben 18 in içindeyiz:) cinsiyet belli olmadı. çünkü bebeğim pozisyonundan dolayı göstermiyor:) aynı babası.. geçen o da öyle oturuyordu kanepede.. dedim ki sana benziyor baksana bebeğim de böyle oturuyor dedim. gülüyor.:))

17sinde inşallah bebeğimi görmeye gideceğim. öncelikle iyi olduğunu görelim sonra da gösterirse cinsiyetine öğrenelim:)tabi gösterirse:)

Kızlar son iki haftadır çok çişim geliyor benim Sizde de oluyor bu sıkışma durumu. Dün işten çıkarken girdim lavaboya, sonra 2 bardak su içtim. Eve zor yetiştim.

Her sabah aynı saatte tuvalete kalkıyorum. Sonra yine yatıyorum.
Ayrıca hapşurunca altıma kaçırıyorum :/
Bebek baskı yapıyor idrar torbasına :/

amin canım inşallah hepimize

10 lu set tatlım yelek ,patikli pijama ve uzun kollu penye var takım ,battaniye,önlük,eldiven,agız silme bezi,atlet kilot,çıtçıtlı tulum bende ekstradan bi çıtçılı ,önlük ve ayakkabı tarzı patik aldım içine 10 lu setin fiyatı 30 tl idi sosyete pazarından aldım bulundugun yerde varsa bak derim

çok çok güzel Rabbim sağlıkla giydirmeyi, kullanmayı nasip etsin inaşallah
amin canım inşallah hepimize nasip olsun

canım o bendede oluyo özellikle ayakta çok kalırsam yorulursam ayaklarının neden oldugunu bilmiyodum

canım hepsi çok şeker sağlıkla sıhhatle allahım kullanmayı nasip ettirsin ..ya bir an önce doğsalarda giydirsek :::)

Hepsi çok güzel canım , iyi günlerde giysin oğluşun :)

amin almak ve giydirip üzerinde görmek hepimize nasşip olur inş.

Bende senin gibiydim Dr. bana meyveyi abartma demişti. Sonra da hamilelik şekerim çıktı
meyvenin bi zararı varmı ki ben abur cubur tatlı yiyemiyorum ama şeker istegini meyveyle kapatıyorum abartıyorum bazende mesela geçen hafta günde yarım kg çilek yedim şimdi geçti

bende yarın doktora gitcektim ayrıntılı ultrasona ama doktorum yokmuş geçen hafta hastasına sezaryande anestezi fazla verilmiş yazık masadan uyanamamış kadıncagız o nedenle uzaklaştırmak amaçlı kaçırmışlar zannımca pazartesi dönecekmiş haftaya kaldık ogluşumu özledim
kızlar bide ben çok yorgun olunca karnım çok şişiyor taş gibide sert oluyor bunun nedeni ne acaba normal mi anlamadım :44:

haydi bakalım hayırlısı olsun şimdiden bizimkide babası gibi keyifci bizim cinsiyetimiz 100 de 100 belli olmamakla birlikte erkek olabilirmiş ama bakalım 14ünde belli olucak sanırım çok heyecanlıyım günler çabuk geçsede içim içime sığmıyor.

meyve tabi yicez canım. ama fazlası zarar, herşeyin fazlasının zararı olduğu gibi. öğünlere bölüp yemeliyiz.

Kızlar merhaba nasılsınızzz?

ben çok fena grip oldum hapşur hapşur ölüyorum :2: allerjim var zaten önce o tuttu ardından gribe çevirdi ilaç bitki çayı hiç bişey alamıyorum sadece ıhlamur içip yatıyorum inşaAllah bebişimede zarar vermez

Kizlarr her ikinizden de cok guzell haberler bekliyorumm carsamba gunu bende gidicem doktora gitmeden bana da moral olsunn soleyecekleriniz:)

inşallah canım ya:)valla kaç gündür kabus görüyorum bi gideyim de rahatlıyım inşallah.allahım kötü haber duymaktan cok korkuyorum bebeğimide hissedemiyorum henüz.

inşallah canım ya:)valla kaç gündür kabus görüyorum bi gideyim de rahatlıyım inşallah.allahım kötü haber duymaktan cok korkuyorum bebeğimide hissedemiyorum henüz.

Hic korkma canim Allahin izniyle cok guzel haberler alaxaksin insallah:) doktordan cikinca hemen haber ver olur mu...

çok teşekkür ederim havva63 öpüyorum yada öpmiyim bulaşmasın yaa:)

sordumda özgürce yaşamak içinmiş anlam veremedim bunun neresinde özgürlükse artık

Allah yardımcın olsun canım. Yaşadıklarını hayal bile edemiyorum. Takma diyeceğim ama takmamak çok zor. Allah kocanı hidayete erdirsin.
Kocanın yaşı küçük mü? Evleneli ne kadar oldu? Bu bebeği isteyerek mi yaptınız? Bu soruların cevabı çok önemli.
Biraz daha sabret. O sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran. Üzerine düşüp onu şımartma, bunaltma. Sonra kendini fasulye gibi nimetten sayar. Kaçan kovalanırmış. Bu durumdan çok etkilendiğini göstermemeye çalış. Çok dua et.
Artık dayanamayacak hale gelirsen ailen anlayışlıysa, çalışıyorsan bir işin, güvencen varsa kocanın yanında kalıp acı çekmektense ondan biraz uzaklaşıp kafanı dinlemeni tavsiye ederim. Bu ayrılın demek anlamına asla gelmiyor. Ara vermek ve biraz zamanın geçmesini beklemek yararlı olabilir.
Bundan sonra ya akıllanır adam olur ya da işler daha da kötüye gider. Bütün sonuçları düşünerek adım atmalısın. Bu söylediklerim şımarıklıksa işe yarayabilir. Fakat başka bir kadın varsa-Allah korusun!- dua etmekten başka çaren yok.
Çok üzüldüm, tekrar tekrar Allah yardımcın olsun...

Canım bende de batma çok oluyor. En son doktorum bebek henüz aşağıda olduğu için yumurtalıklarına vb. baskı yapabilir. Bu da ağrı yapar demişti. Sıkma canını...

teşekkür ederim canım eşimde bende 30yaşındayız 1,5 yıllık evliyiz. Allah yardımcım olsun. ailemin yanına bir kere gitmiştim bu şekilde zaten sürüp gidiyor bir iyi bir kötü artık dayanamamıştım 20 gün boyunca ne aradı ne sordu. Sonra kendim dönmek zorunda kaldım. Şimdi gidersem bu sonra gidişim olacak bir daha dönmemek üzere.

ömür boyu boyle cekilmez bence oturup konusman lazım eşinle. eğrisini doğrusunu. sonra da olmuyorsa çeker gidersin ya. cok mu zor yani bir ömür boyle cekilmez sonucta senin hatan yoksa problem eşinden kaynaklıysa tamamen sürekli boyle sımarıklık yaapmaya devam ediyorsa çekip git. bırak artık o gelsin. cocugu olacak ve yanında olmalı senin. buun yanında olmayan yarında olmayabilir. Allah ıslah etsin eşini Rabbim biran once aranızdaki, buzları cozsun. ama zor be canım bu adamın burnunun sürtmesi lazım. boyle aynı evin içinde iki yabancı ne zamana kadar yaşamaya devam edeceksiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…