- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
ömür boyu boyle cekilmez bence oturup konusman lazım eşinle. eğrisini doğrusunu. sonra da olmuyorsa çeker gidersin ya. cok mu zor yani bir ömür boyle cekilmez sonucta senin hatan yoksa problem eşinden kaynaklıysa tamamen sürekli boyle sımarıklık yaapmaya devam ediyorsa çekip git. bırak artık o gelsin. cocugu olacak ve yanında olmalı senin. buun yanında olmayan yarında olmayabilir. Allah ıslah etsin eşini Rabbim biran once aranızdaki, buzları cozsun. ama zor be canım bu adamın burnunun sürtmesi lazım. boyle aynı evin içinde iki yabancı ne zamana kadar yaşamaya devam edeceksiniz ki?
Bende aynen senin gibi düşünüyorum ama yapacağım konusunda bir adım atamıyorum nedense. Pişman olmayım diye. ama hep böyle. Sabretmekten tükendim artık bende
kızlar oğluşumu gördümdoktoru hiiiiç beğenmedim. 3 lü test yaptırdın mı dedi yok deyince adeta kızdı ne olduğunu biliyor musun neden yaptırmıyorsun dedi. Herşey normal dedi gönderdi adeta.ultrason cihazı da çok kötüydü zaten. Devlet hastanesine gitmiştim. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var o zaman detaylı bir şekilde öğrenirim inşallah boyunu posunu, ağırlığını
En azından iyi olduğunu öğrendim bebeğimin.
Canım bende de batma çok oluyor. En son doktorum bebek henüz aşağıda olduğu için yumurtalıklarına vb. baskı yapabilir. Bu da ağrı yapar demişti. Sıkma canını...
Gozun aydin cnmm ..simdiki dr hep boyle ozelide devletide...o yuzden uzulme ben 2 dr degisyirdim..simdiki eh iste daha iyiii bakalim ins hep boyle gider saglikli olsunlarda :)))
kızlar oğluşumu gördümdoktoru hiiiiç beğenmedim. 3 lü test yaptırdın mı dedi yok deyince adeta kızdı ne olduğunu biliyor musun neden yaptırmıyorsun dedi. Herşey normal dedi gönderdi adeta.ultrason cihazı da çok kötüydü zaten. Devlet hastanesine gitmiştim. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var o zaman detaylı bir şekilde öğrenirim inşallah boyunu posunu, ağırlığını
çok şükür iyiymiş canım evet insanın içi rahatlıyor. Ben de tam olarak hissedemiyorum endişelerim oluyor haliyle. Ama 3 gündür baloncuk patlıyor gibi bir şeyler hissediyorum. Kendimi dinlediğim zamanlar fark edilen bir şey . Bugün bir şey hissetmedim biraz yoğundum belki de o nedenle farketmemiş de olabilirimOh ne güzel iyiymiş oğluşun canım çok sevindim. Bu bile içini rahatlatıyor insanın. Hele ben hareketlerini hissetmediğim için en ufak bir ağrıda sızıda korkuyorum
Her sabah aynı saatte tuvalete kalkıyorum. Sonra yine yatıyorum.
Ayrıca hapşurunca altıma kaçırıyorum :/
Bebek baskı yapıyor idrar torbasına :/
İnşallah canım, benimde haftaya cumartesiydi randevum ama dayanamadım:)) Devlet hastaneleri gerçekten geri kalmış durumda. Devletin sağlıkta çağ atlatık sözlerinin karşılığını ne yazık ki hiç göremedim.aaa bak kacmıs arada kaynamıs yazın :) canım hosgeldin sefalar getirdin amaan bosver sen zaten oğlunu gormeye gitmedin mi gittin bosver gerisi onemli değil devlet hastanelerinde ki aletler genel anlamda geri kalmış durumda. bende iki hafta once gittiğimde cıktı bile vermedi olsun dedim ya kızımı gormus oldum yine de :) arasıra boyle yapmak iyi oluyor beni biliyorsun kendi doktorumun dısında baska doktorlara da gidiyorum ozluyorum napıyım kızcagızımı :) artık her hafta gider oldum haftaya benimde ayrıntılı ultrasonum var inşallah güzel haberlerle geliriz.
Bende boşverdim gittiÇok sevindim güzel bir haber bu :)
doktoru boş ver oğluşun iyiymiş . Ultrasonda net göremesen de iyi olduğunu öğrenmekte çok güzel :)
3 lüyü yaptırmadın diye ne kızıyor , bizde yaptırmadık Rabbim korusun
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahgözün aydın canım benimde kontrol yarın heyecan dorukta
gözün aydın canım benimde kontrol yarın heyecan dorukta
aa bi ben kaçırıyorum sanıyordumm
Kızlar geldimmmm kızımı gördüm herşey cok yolunda sağlıklı bebişim .Allah'ım şükürler olsun parmağını emiyodu,yutkunmasını bile gördük ,çok özlemişim çooook ..:)))
Bende aynen senin gibi düşünüyorum ama yapacağım konusunda bir adım atamıyorum nedense. Pişman olmayım diye. ama hep böyle. Sabretmekten tükendim artık bende
Maşallah :) hayırlı evlatlar olsunlar hepimizin evlatları Aminnn :)
İkinciyi bana da hayırlı sağlıklı erkek ver Rabbimmmm Aminnnn
Ayy çok sevindim canımm gözünüz aydın maşallah kızınaisim düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?