2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar oğluşumu gördüm doktoru hiiiiç beğenmedim. 3 lü test yaptırdın mı dedi yok deyince adeta kızdı ne olduğunu biliyor musun neden yaptırmıyorsun dedi. Herşey normal dedi gönderdi adeta.ultrason cihazı da çok kötüydü zaten. Devlet hastanesine gitmiştim. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var o zaman detaylı bir şekilde öğrenirim inşallah boyunu posunu, ağırlığını
En azından iyi olduğunu öğrendim bebeğimin.

Bende aynen senin gibi düşünüyorum ama yapacağım konusunda bir adım atamıyorum nedense. Pişman olmayım diye. ama hep böyle. Sabretmekten tükendim artık bende

Bende aynen senin gibi düşünüyorum ama yapacağım konusunda bir adım atamıyorum nedense. Pişman olmayım diye. ama hep böyle. Sabretmekten tükendim artık bende

tabi canım iyice düşün taşın sonradan pişman olacagın hiç birsey yapma bu süreci de kendi içinde yaşa kimsenin etksinde kalma sonra pişman olursun otur kendi basına ne yapmam gerek diye sor kendine eğrisini doğrusunu herseyini düşün. artık cocugun oluyor belki de cocugunun hayatını hatta kaderinizi kendiniz yazmanız gerekcek. seni asla ve asla üzmesine izin verme. bir kere geliyoruz bu dünyaya. tavsiye vermek istemiyorum ama senin yerinde olsam ne camasırını yıkarım ne ütüsünü yaparım nede yemek hazırlarım. senin yaptıgın fedakarlıkları az cok anlasın diye. sonra iyice düşünürüm herseyin eğrisini doğrusunu. ama boyle bir adam bir omür cekilmez erken yaslandırır insanı tüketir yani. sonra alırım karsıma konsurum. iyice enine boyuna konusurum. her seferinde son şans diye geçirtirmem. o sonlarında bi sonu olmalı yani. cocugunuz oluyor ve seviyorsa hatasını anlayıp zaten yanına gelmeliydi. sabrına hayran kaldım maşallah sen bence cok iyi bir anne olacaksın. ama bu adam her zaman boyle yapıyorsa git annenlerin yanına. oda seviyorsa istiiyorsa sizi zaten gelir gonlunu alır yoksa da olmasın zaten ya cok uzuldum inan senin adına.

Gozun aydin cnmm ..simdiki dr hep boyle ozelide devletide...o yuzden uzulme ben 2 dr degisyirdim..simdiki eh iste daha iyiii bakalim ins hep boyle gider saglikli olsunlarda :)))

Canım bende de batma çok oluyor. En son doktorum bebek henüz aşağıda olduğu için yumurtalıklarına vb. baskı yapabilir. Bu da ağrı yapar demişti. Sıkma canını...

Doğru gerçekten de baskı hissediyorum demek ki bundan dolayı çok fazla değil Allah'tan yoksa panik yapmıştım daha da:)
Bu durumda dinlenmek lazımmış sanırım sende dinlen çok yorulma

Gozun aydin cnmm ..simdiki dr hep boyle ozelide devletide...o yuzden uzulme ben 2 dr degisyirdim..simdiki eh iste daha iyiii bakalim ins hep boyle gider saglikli olsunlarda :)))

Aminn canım hepimizinki inşallah Kendi doktorumdan çok memnunum, doktor değiştirince daha iyi anlıyorum doktorumun değerini.

Oh ne güzel iyiymiş oğluşun canım çok sevindim. Bu bile içini rahatlatıyor insanın. Hele ben hareketlerini hissetmediğim için en ufak bir ağrıda sızıda korkuyorum

Kızlaaarrrr size bir tavsiye unnado diye bir internet sitesi var hamile ve bebek şeyleri satıyor, çok güzel tavsiye ederim hatta ben bugün kendime bluzla gecelik aldım

Oh ne güzel iyiymiş oğluşun canım çok sevindim. Bu bile içini rahatlatıyor insanın. Hele ben hareketlerini hissetmediğim için en ufak bir ağrıda sızıda korkuyorum
çok şükür iyiymiş canım evet insanın içi rahatlıyor. Ben de tam olarak hissedemiyorum endişelerim oluyor haliyle. Ama 3 gündür baloncuk patlıyor gibi bir şeyler hissediyorum. Kendimi dinlediğim zamanlar fark edilen bir şey . Bugün bir şey hissetmedim biraz yoğundum belki de o nedenle farketmemiş de olabilirim Küçük küçük 2-3 kere olan pıt pıtlar

aaa bak kacmıs arada kaynamıs yazın :) canım hosgeldin sefalar getirdin amaan bosver sen zaten oğlunu gormeye gitmedin mi gittin bosver gerisi onemli değil devlet hastanelerinde ki aletler genel anlamda geri kalmış durumda. bende iki hafta once gittiğimde cıktı bile vermedi olsun dedim ya kızımı gormus oldum yine de :) arasıra boyle yapmak iyi oluyor beni biliyorsun kendi doktorumun dısında baska doktorlara da gidiyorum ozluyorum napıyım kızcagızımı :) artık her hafta gider oldum haftaya benimde ayrıntılı ultrasonum var inşallah güzel haberlerle geliriz.

Çok sevindim güzel bir haber bu :)
doktoru boş ver oğluşun iyiymiş . Ultrasonda net göremesen de iyi olduğunu öğrenmekte çok güzel :)
3 lüyü yaptırmadın diye ne kızıyor , bizde yaptırmadık Rabbim korusun

gözün aydın canım benimde kontrol yarın heyecan dorukta
Her sabah aynı saatte tuvalete kalkıyorum. Sonra yine yatıyorum.
Ayrıca hapşurunca altıma kaçırıyorum :/
Bebek baskı yapıyor idrar torbasına :/

aa bi ben kaçırıyorum sanıyordumm

İnşallah canım, benimde haftaya cumartesiydi randevum ama dayanamadım:)) Devlet hastaneleri gerçekten geri kalmış durumda. Devletin sağlıkta çağ atlatık sözlerinin karşılığını ne yazık ki hiç göremedim.

Bende boşverdim gitti oğluşum iyi ya bana yeter, Raabim hepimizin evlatlarını korusun... Aaa sana ne yaptırmıyorum işte 3 lü:))
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

aa bi ben kaçırıyorum sanıyordumm

Aynen :) bir ara istifar ederken kaçırdım birkaç defa ablama söyledim kimseye söyleme lütfen kimse bilmesin dedim ,
herkez biliyordur dedi , neden dedim hamilelerde olur dedi

Kızlar geldimmmm kızımı gördüm herşey cok yolunda sağlıklı bebişim .Allah'ım şükürler olsun parmağını emiyodu,yutkunmasını bile gördük ,çok özlemişim çooook ..:)))

Kızlar geldimmmm kızımı gördüm herşey cok yolunda sağlıklı bebişim .Allah'ım şükürler olsun parmağını emiyodu,yutkunmasını bile gördük ,çok özlemişim çooook ..:)))
maşallahgüzel haberler geliyor arka arkaya özlenmez mi annesi, gidelim 2 dk sonra hemen özlüyoruz minik kuşlarımızı

Umarim ailen de sana destektir. Ana baba evine donmek zordur ama bur bucuk yilda bunlar olduysa omur boyu cekilmez sen dogururken bile yaninda olmaz bu adam. Sana da gunah . 20 gun degil.o iyice rezil olana kadar bekle .geri donme cunku sen haklisin. Ayagina gelmesini bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…