Umarim ailen de sana destektir. Ana baba evine donmek zordur ama bur bucuk yilda bunlar olduysa omur boyu cekilmez sen dogururken bile yaninda olmaz bu adam. Sana da gunah . 20 gun degil.o iyice rezil olana kadar bekle .geri donme cunku sen haklisin. Ayagina gelmesini bekle.
Kızlar geldimmmm kızımı gördüm herşey cok yolunda sağlıklı bebişim .Allah'ım şükürler olsun parmağını emiyodu,yutkunmasını bile gördük ,çok özlemişim çooook ..:)))
Canım gözün Aydın:) inşallah benim de ikincisi kız olur:) çok şanslısın gerçekten ikisini de tadıyorsun:) iki heyecanı da yaşıyorsun:) bi tarafta maviler bi tarafta pembeler:) bi tarafta arabalar bi tarafta bebekler ohh:))) daha ne ister insan:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol cnm inş dileğin kabul olur sağlıkla
günaydıın, çok sevindim canım tebrik ederim... ben de salı günü öğrendim kızımın olacağını, artık daha rahatım, nazlı bu melekler hemen göstermiyorlar cinsiyetlerini :)) Maşşallah ne kadar büyümüş, insallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız...
Gozun aydin. Benim gibisin. Bir oglumuz var .bir kizimiz olacak. Hayirlisiyla insallah. Allah saglikla gelmelerini nasip etsin.Bir anne baska ne ister ki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimki senden 3 günde büyük ama gelmiyo pıt pıtlaroğluşum hareketlendi kızlar pıt pıtlar geliyo şuanda arka arkaya
oğluşum hareketlendi kızlar pıt pıtlar geliyo şuanda arka arkaya
Kızlar doğumdan önce 90 gün çalışma olayını biliyorum , peki 32. haftaya kadar çalışmak zorunlu tutuluyor neden ?
yani 90. gün olunca alacağımız ücret dahamı az , 32 olunca farklı mı oluyor ?
bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun :)
Maşallah , haberini bekliyorduk . Parmağını emmesi ve yutkunmasını görmek çok güzeldir ,
çok dikkatli dinlemek gerekiyor canım, bende daha 3 gündür hissediyorum. Seninki de yakındır inşallahbenimki senden 3 günde büyük ama gelmiyo pıt pıtlarne güzel sevindim senin adına
Maşallah kızlar sanada bebişinede:)))allahım nazarlardan korusun hepimizi
Herhangi bir farklılık olmuyor devlette canım. Aynı maaşını alıyorsun. Hatta doğumdan sonraki 2 ayda aynı maaş alınıyor
Canim ozel sektorde oyledir belki ben devletteki seklini soyledim.Bak şimdi , ben 170 i aradım 90 gün lük sigortaya 137 mi ne öyle bir şey alıyorsun dedi
32. hafta ayılınca 16 haftalık ücretini alıyorsun dedi . Daha fazla oluyor tabi
kafam karıştı iyice
Saol canım .Evet ya çok tatlıydı emdi emdi sonra yutkundu:))
Canim ozel sektorde oyledir belki ben devletteki seklini soyledim.
kızlar oğluşumu gördümdoktoru hiiiiç beğenmedim. 3 lü test yaptırdın mı dedi yok deyince adeta kızdı ne olduğunu biliyor musun neden yaptırmıyorsun dedi. Herşey normal dedi gönderdi adeta.ultrason cihazı da çok kötüydü zaten. Devlet hastanesine gitmiştim. Haftaya kendi doktorumda kontrolüm var o zaman detaylı bir şekilde öğrenirim inşallah boyunu posunu, ağırlığını
En azından iyi olduğunu öğrendim bebeğimin.
:)) sende duramadin demi:)) merak ediyoruz ama napalim. Kendi doktorumuzda herseyini goruruz artik haftayaCanım bizim seninle her şeyimiz aynı ya. Ben de bugün devlet hastanesine gittim. Önümüzdeki hafta da zaten aynı gün özel doktorlarımıza gidicez:) doğumumuz da aynı günlere denk geliyor:) maşallah oğluşuna:) iyi ya sen ona bak boşver doktorları. Devletteki doktorlar çok ilgisiz gerçekten. Benimki de öyleydi. Yüzüne bakmıyorlar insanın. Sanki biz muayene ücretimizi vermiyoruz. Devlet de olsa cebimizden para çıkıyor. Iyi olduklarınk bildik ya bir hafta sonra inceden inceye görürüz oğluşlarımızın her yerlerini. Zaten devletteki ultrasonlardan hiçbir şey anlamıyorum ben. Bakıyorum hiçbir şeyini ayırt edemiyorum ki. Koca bi beyazlık o kadar. Özelde yüzünü parmaklarını pipisini her şeyini gördüm. Bu arada benim oğlum secde pozisyonunda duruyormuş bugün. Boyu da 21 cmmiş. Suyum da yeterliymiş:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol cnm valla aynen Bi oğlan Bi kız daha da doğurmam bnm doğumum zor oluyor ztn ilk diyordum oğlanın şeylerle buyur ama kız olunca Bi alışveriş şart oldu inş darısı sana 😊
Oyyyyyyy yesinler onların parmacıklarını :) ne güzel ya böyle görmek , maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?