2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yazmayayim dedim ama dayanamadim (( eger bukadar ilgisiz bir insanise sen baba evinede donsen neypsanda bos huylu hiyundan vazgecmez bence sadece degismis numarasini yapar ...sonra hep ayniseyleri yasarsin..ozur dilerek soyluyorumki ...ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidicen demis atasozu (( inslh ben yanilirim ve biranda hersey coook guzel olur

Kızlar geldimmmm kızımı gördüm herşey cok yolunda sağlıklı bebişim .Allah'ım şükürler olsun parmağını emiyodu,yutkunmasını bile gördük ,çok özlemişim çooook ..:)))

Maşallah , haberini bekliyorduk . Parmağını emmesi ve yutkunmasını görmek çok güzeldir ,

Sağol cnm valla aynen Bi oğlan Bi kız daha da doğurmam bnm doğumum zor oluyor ztn ilk diyordum oğlanın şeylerle buyur ama kız olunca Bi alışveriş şart oldu inş darısı sana 😊

Tşk ederim buyuyoruz gerçekten her geçen gün 😊

Gozun aydin. Benim gibisin. Bir oglumuz var .bir kizimiz olacak. Hayirlisiyla insallah. Allah saglikla gelmelerini nasip etsin.Bir anne baska ne ister ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol güzel Bi duygu 2sinide tatmak bide sağlıkla doğursak 😊

Kızlar doğumdan önce 90 gün çalışma olayını biliyorum , peki 32. haftaya kadar çalışmak zorunlu tutuluyor neden ?
yani 90. gün olunca alacağımız ücret dahamı az , 32 olunca farklı mı oluyor ?
bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun :)

Herhangi bir farklılık olmuyor devlette canım. Aynı maaşını alıyorsun. Hatta doğumdan sonraki 2 ayda aynı maaş alınıyor

benimki senden 3 günde büyük ama gelmiyo pıt pıtlar ne güzel sevindim senin adına
çok dikkatli dinlemek gerekiyor canım, bende daha 3 gündür hissediyorum. Seninki de yakındır inşallah arkadaşlar hissettik dedikçe bende neden olmuyor diyordum bende de başladı çok şükür

Maşallah kızlar sanada bebişinede:)))allahım nazarlardan korusun hepimizi

Aminn canım hepimizinkini korusun inşallah

Herhangi bir farklılık olmuyor devlette canım. Aynı maaşını alıyorsun. Hatta doğumdan sonraki 2 ayda aynı maaş alınıyor

Bak şimdi , ben 170 i aradım 90 gün lük sigortaya 137 mi ne öyle bir şey alıyorsun dedi
32. hafta ayılınca 16 haftalık ücretini alıyorsun dedi . Daha fazla oluyor tabi
kafam karıştı iyice

Bak şimdi , ben 170 i aradım 90 gün lük sigortaya 137 mi ne öyle bir şey alıyorsun dedi
32. hafta ayılınca 16 haftalık ücretini alıyorsun dedi . Daha fazla oluyor tabi
kafam karıştı iyice
Canim ozel sektorde oyledir belki ben devletteki seklini soyledim.

Canım bizim seninle her şeyimiz aynı ya. Ben de bugün devlet hastanesine gittim. Önümüzdeki hafta da zaten aynı gün özel doktorlarımıza gidicez:) doğumumuz da aynı günlere denk geliyor:) maşallah oğluşuna:) iyi ya sen ona bak boşver doktorları. Devletteki doktorlar çok ilgisiz gerçekten. Benimki de öyleydi. Yüzüne bakmıyorlar insanın. Sanki biz muayene ücretimizi vermiyoruz. Devlet de olsa cebimizden para çıkıyor. Iyi olduklarınk bildik ya bir hafta sonra inceden inceye görürüz oğluşlarımızın her yerlerini. Zaten devletteki ultrasonlardan hiçbir şey anlamıyorum ben. Bakıyorum hiçbir şeyini ayırt edemiyorum ki. Koca bi beyazlık o kadar. Özelde yüzünü parmaklarını pipisini her şeyini gördüm. Bu arada benim oğlum secde pozisyonunda duruyormuş bugün. Boyu da 21 cmmiş. Suyum da yeterliymiş:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)) sende duramadin demi:)) merak ediyoruz ama napalim. Kendi doktorumuzda herseyini goruruz artik haftaya masallah ogluna annesi takvali olacak anlasilan. Ben durusunuda anlamadim suyunuda boyunuda soylemedi hain kadin:)))

Sağol cnm valla aynen Bi oğlan Bi kız daha da doğurmam bnm doğumum zor oluyor ztn ilk diyordum oğlanın şeylerle buyur ama kız olunca Bi alışveriş şart oldu inş darısı sana 😊

Tabi bambaşka şeyler alacaksın şimdi:) inşallah darısı başıma olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyyyyyyy yesinler onların parmacıklarını :) ne güzel ya böyle görmek , maşallah size

Saol canım benim.bide ağzını kocaman açıp esnedi:)) tüylerim diken diken oldu o esnada valla:))kızlar kasık ağrılarımı Sordum doktora bi magnezyum verdi .bakalım faydası olucakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…