:)) sende duramadin demi:)) merak ediyoruz ama napalim. Kendi doktorumuzda herseyini goruruz artik haftayamasallah ogluna annesi takvali olacak anlasilan. Ben durusunuda anlamadim suyunuda boyunuda soylemedi hain kadin:)))
Kızlar doğumdan önce 90 gün çalışma olayını biliyorum , peki 32. haftaya kadar çalışmak zorunlu tutuluyor neden ?
yani 90. gün olunca alacağımız ücret dahamı az , 32 olunca farklı mı oluyor ?
bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun :)
Onu bilmiyorum da benim sorum da şu olacak. Doğumdan sonraki iki ay izin hakkımız var ya. O iki ayın maaşını çalıştığımız yer mi veriyor yoksa sigorta mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tebrikler canım.. evet darısı başımıza.. haftaya cts inşallah..
canım aslında böyle şeyler için acele etmek de olmuyor. sen sevdiğin istediğin şeyleri alırsın.. kayınvalidenle kalanları aldırırsın ki eksik olabilir. ne biliyim banyo malzemelerine kadar ihtiyaç oluyor. bir de şimdi yenidoğan alınacak ama onu en fazla ne kadar giyecekler ki. sonra onlar gelmeyecek. bir büyüğü biraz daha büyüğü vs. alınması lazım. bunun için gerçekten yanında bir desteğe ihtiyacın var..
hani 1 ay kala olmaz da 2-3 ay kala olur. yani haziran temmuz gibi gerçi kişiye göre de değişir. erken doğum riskinde daha erken olabilir. hamileyken yürümek iyi gelir canım. tamam sıcak hava belki ama sen de önlemini alırsın. şapkanı takarsın daha rahat giyinirsin. gittiğin yerde dinlenirsin. gerçi o hevesle herşeye bakarsın:) yani canım takma şimdi bunları son bir iki ay kalana kadar ufak tefek hoşuna giden şeyleri alırsın.. sonra da öyle her mağazaya da girmeye gerek yok ki. büyük mağazalarda çeşitlilik ve herşey var.. almadan önce küçük bir araştırma yapıp sonra alınabilir.
benim daha bebeğimin odası hazırlanacak. eşyalar gidecek badana yapılacak.
canım öy kendini üzme. progestanı bende kullanıyorum. üstelik evdeyim.
bugün daha sakinim çok şükür. evde olmak hamilelikte büyük nimet, Allah hepimize kolaylıklar versin
Kızlar geldimmmm kızımı gördüm herşey cok yolunda sağlıklı bebişim .Allah'ım şükürler olsun parmağını emiyodu,yutkunmasını bile gördük ,çok özlemişim çooook ..:)))
Kızlar doğumdan önce 90 gün çalışma olayını biliyorum , peki 32. haftaya kadar çalışmak zorunlu tutuluyor neden ?
yani 90. gün olunca alacağımız ücret dahamı az , 32 olunca farklı mı oluyor ?
bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun :)
Bak şimdi , ben 170 i aradım 90 gün lük sigortaya 137 mi ne öyle bir şey alıyorsun dedi
32. hafta ayılınca 16 haftalık ücretini alıyorsun dedi . Daha fazla oluyor tabi
kafam karıştı iyice
ben kusarken kaçırmadım resmen altıma yaptım bez koyuyodum artık iyi senin bişey değilAynen :) bir ara istifar ederken kaçırdım birkaç defaablama söyledim kimseye söyleme lütfen kimse bilmesin dedim ,
herkez biliyordur dedi , neden dedim hamilelerde olur dedi
kızlar merhaba herkes iyi mi?
oooo bakıyorum da herkes cinsiyetini öğrenmiş, cicişler almış.
bir ben mi kaldım öğrenemeyen???
En geriden gelen benim her halde.
arkadaşım dün doğum yaptı kızlar, normal doğum. bugün konuştum sesi o kadar iyiydi ki hiç yorgunluk bile yoktu. tam konuşurken bebişi ağladı bir de ayy bir garip oldu. biz de görelim inş o günleri. Allah bize de kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin, bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inş
Saol canım benim.bide ağzını kocaman açıp esnedi:)) tüylerim diken diken oldu o esnada valla:))kızlar kasık ağrılarımı Sordum doktora bi magnezyum verdi .bakalım faydası olucakmı
bende normal çok istiyorum sezeryan olmak hiç istemiyorum ama şartlar onu gösterirse yapıcak blşey yok hepimizin allah yardımcısı olsun inşallahh
gözün aydın canım maşallah subanallah benim de kasık leğen kemiği ve vajina ağrım var hepsini soracam bide benim başım çok ağrıyor
Doğumdan önce 32 haftaya kadar çalışıp rapor alırsan , 8 hafta önce , 8 haftada sonra oluyor yani 16 hafta . Doğum raporun ile sgk ya verip paranı toptan alıyorsun . Bu net ama ben kendi sorularımın cevabını bulamıyorum . Pazartesi gidip öğrenmeyi düşünüyorum
Canim o kadar sevindim ki guzel haberlerle gelmene anlatamam :)) gozunaydinn tatlim darisi yakin zamanda kontrole gidecek tum anne adaylarimiza insallah:)
bende normal çok istiyorum sezeryan olmak hiç istemiyorum ama şartlar onu gösterirse yapıcak blşey yok hepimizin allah yardımcısı olsun inşallahh
gözün aydın canım maşallah subanallah benim de kasık leğen kemiği ve vajina ağrım var hepsini soracam bide benim başım çok ağrıyor
ekim annesi değilim hayırlısı ile ocak 2015 annesi olacağım:)))
siz benden daha deneyimlisiniz....
dokrorum bana EUTHYROX 25 adlı ilacı verdi , aranızda kullanan var mı acaba?
kızlar merhaba herkes iyi mi?
oooo bakıyorum da herkes cinsiyetini öğrenmiş, cicişler almış.
bir ben mi kaldım öğrenemeyen???
En geriden gelen benim her halde.
arkadaşım dün doğum yaptı kızlar, normal doğum. bugün konuştum sesi o kadar iyiydi ki hiç yorgunluk bile yoktu. tam konuşurken bebişi ağladı bir de ayy bir garip oldu. biz de görelim inş o günleri. Allah bize de kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin, bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inş
tebrikler hayırlı olsun canım.
ben iki senedir kullanıyorum. hamilelikte de tsh arttığı için kullanıyorsan artırabiliyorlar. ben hergün 100 lük kullanıyorum. her ay mutlaka takibini yaptır.senin tsh ın kaç çıktı?
ekim annesi değilim hayırlısı ile ocak 2015 annesi olacağım:)))
siz benden daha deneyimlisiniz....
dokrorum bana EUTHYROX 25 adlı ilacı verdi , aranızda kullanan var mı acaba?
Hadi hayirlisi canim :) tiroid mi cikti canim sende? Ben 50ligini kullaniyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?