Hadi hayirlisi canim :) tiroid mi cikti canim sende? Ben 50ligini kullaniyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 20 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??
ekim annesi değilim hayırlısı ile ocak 2015 annesi olacağım:)))
siz benden daha deneyimlisiniz....
dokrorum bana EUTHYROX 25 adlı ilacı verdi , aranızda kullanan var mı acaba?
bende cok cok sıkısıyorum. her gece uyanıyırum tuvalete kalkıyorum. bazen diyorum ya uyanamasaydım ya yapsaydım :)) halimiz hal değil valla
Tam güreşçisin senben su dökmeden rahat edemem ya , dökünce de emiyor . Çok şükür hiç kaşınmıyorum da , çatlak neyin de yok :) ilerleyen haftalarda olursa bilemem .
Her sabah aynı saatte tuvalete kalkıyorum. Sonra yine yatıyorum.
Ayrıca hapşurunca altıma kaçırıyorum :/
Bebek baskı yapıyor idrar torbasına :/
Tiroid sorunu çıktı demek ki. Ben de kullanıyorum. Mutlaka her sabah aç karnına alacaksın. En az yarım saat kahvaltı yapma ilacı aldıktan sonra. Ve her ay tsh t3 ve t4 değerlerine baktırıp ilacın doz ayarlamasını yaptıracaksın. Hayırlı olsun bebişin :)
bir sakıncası yok değil mi? inan şaşırıp kaldım dediğim gibi 2,73 çıktı daha 4h4g hamileyim
senin değerin ne idi? ne zaman kullanmaya başladın
Yok canim ayda bir kontrol edilecek zaten cok sinirda seninki. Benim hamilelik oncesinden var canim. Her gun 100 mg aliyorum simdi degerim 0,56 ya dustu.
Mesela kamuranin doktoru 2,5 altini yeterli buluyormus benimki 0,4 ile 0,8 arasi olmali diyor. Mutlaka doktorunun onerilerine gore hareket et. İnsallah saglikla dogar bebisin :)
Arkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 20 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??
canim bitanade benden gelsin allah tez zamanda kavustursun bebegine
ben okurum canım.allahım tez zamanda kavuştursun bebeğine
2,73 çıktı, bana da 25 lik verdi dr
2,73 çıktı, bana da 25 lik verdi dr
aslında çok yüksek değil. hamilelikte 2 nin altında olması gerekir diye vermiştir. Tabi ilerde hamilelikten dolayı da artabiliyor bu yüzden kullanmanı istemiştir. iki senedir kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim. ilacını dr un söylediği dozda ve aynı saatte aç karnına al. yarım saat sonra birşey yiyorsun.. Ama en önemlisinin de stres olduğunu öğrendim. sakın üzülme strese girme veya girmemeye çalış.. ben her ay kontrol yaptırıyorum belli dönem sıkıntılarım olduğunda işten çıkmam, ekonomik durumlar, ailemin ve yakınımın hastanede olmaları vs. olduğu dönemler tavan yaptı.. dolayısıyla hiçbirşeyi kafana takmamaya çalış..
Benim doktor da kadındı:) eğer FL ölçümü yaptıysa onu 7 ile çarp canım :) boyu çıkar ortaya :)
Sorma canım yaDüşününce normalde başımıza gelse endişeleneceğimiz ne çok şey yaşıyoruz hamilelikte ve hepsi olağan. Anne olmak gerçekten yaşanmadan anlaşılamaz birşeymiş.
Ben de arkadaşlarıma sormuştum başlarda, duşta mı sürülüyor yağlar diye. Onlar demişti bana, yok yıkama yağlanınca diye. Bu renkli atlet taktiğini falan da onlardan öğrendim, leke olmasın diye.
Amaniii, şimdiden böyleysek :44: Arkadaşlar diyor ki dur duuur, bu daha iyi hallerinSon aylarımız yaza denk geldiğinden çok zor olacakmış. Kankamdan biliyorum yarım dünya gibi şişmişti incecik kız :26:
teşekkürler cevap için benim değerim 2,73 çıkı doktor kontrol altında tutmak gerek dedi,,, ben normalde pek ilaç kullanmadığım için biraz endişelendim,,, bu KK gerçekten en yakın arkadaş gibi,,,,
Tamam canim bi bakiyim fl var mi
Bana da öyle diyor arkadaşım :) ilerde tuvaletini tutamayacaksın diyor:) bi de son aylarda ayağımız boşluğa basacak gibi oluyormuş. Bu yüzden düşenler var. Karnım çok şişince de utanır mıyım işyerimde falan onu düşünüyorum:) bugün müdürüm anneler günümü kutladı anne adayı dedi bana. Öğrenmiş hamile olduğumu. Bi tuhaf oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?