2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hadi hayirlisi canim :) tiroid mi cikti canim sende? Ben 50ligini kullaniyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir sakıncası yok değil mi? inan şaşırıp kaldım dediğim gibi 2,73 çıktı daha 4h4g hamileyim
senin değerin ne idi? ne zaman kullanmaya başladın

ekim annesi değilim hayırlısı ile ocak 2015 annesi olacağım:)))
siz benden daha deneyimlisiniz....
dokrorum bana EUTHYROX 25 adlı ilacı verdi , aranızda kullanan var mı acaba?

Tiroid sorunu çıktı demek ki. Ben de kullanıyorum. Mutlaka her sabah aç karnına alacaksın. En az yarım saat kahvaltı yapma ilacı aldıktan sonra. Ve her ay tsh t3 ve t4 değerlerine baktırıp ilacın doz ayarlamasını yaptıracaksın. Hayırlı olsun bebişin :)

bende cok cok sıkısıyorum. her gece uyanıyırum tuvalete kalkıyorum. bazen diyorum ya uyanamasaydım ya yapsaydım :)) halimiz hal değil valla

Sorma canım ya Düşününce normalde başımıza gelse endişeleneceğimiz ne çok şey yaşıyoruz hamilelikte ve hepsi olağan. Anne olmak gerçekten yaşanmadan anlaşılamaz birşeymiş.

Tam güreşçisin sen ben su dökmeden rahat edemem ya , dökünce de emiyor . Çok şükür hiç kaşınmıyorum da , çatlak neyin de yok :) ilerleyen haftalarda olursa bilemem .

Ben de arkadaşlarıma sormuştum başlarda, duşta mı sürülüyor yağlar diye. Onlar demişti bana, yok yıkama yağlanınca diye. Bu renkli atlet taktiğini falan da onlardan öğrendim, leke olmasın diye.

Her sabah aynı saatte tuvalete kalkıyorum. Sonra yine yatıyorum.
Ayrıca hapşurunca altıma kaçırıyorum :/
Bebek baskı yapıyor idrar torbasına :/

Amaniii, şimdiden böyleysek :44: Arkadaşlar diyor ki dur duuur, bu daha iyi hallerin Son aylarımız yaza denk geldiğinden çok zor olacakmış. Kankamdan biliyorum yarım dünya gibi şişmişti incecik kız :26:

teşekkürler cevap için benim değerim 2,73 çıkı doktor kontrol altında tutmak gerek dedi,,, ben normalde pek ilaç kullanmadığım için biraz endişelendim,,, bu KK gerçekten en yakın arkadaş gibi,,,,

bir sakıncası yok değil mi? inan şaşırıp kaldım dediğim gibi 2,73 çıktı daha 4h4g hamileyim
senin değerin ne idi? ne zaman kullanmaya başladın

Yok canim ayda bir kontrol edilecek zaten cok sinirda seninki. Benim hamilelik oncesinden var canim. Her gun 100 mg aliyorum simdi degerim 0,56 ya dustu.
Mesela kamuranin doktoru 2,5 altini yeterli buluyormus benimki 0,4 ile 0,8 arasi olmali diyor. Mutlaka doktorunun onerilerine gore hareket et. İnsallah saglikla dogar bebisin :)

sağolasın çok tşkler su serptin yüreğime
seviyorum ben KK walla en iyi arkadaş

Arkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 20 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??

Ben sali gunu okuyabilirim canim 1 tane senin icin beni de listene ekleyebilrsin...Allahim tez zamanda bebegine kavustursun insallah seni...

2,73 çıktı, bana da 25 lik verdi dr

2 den yüksek olmamasını istiyor doktorlar. Ben de çok uzun yıllardır hashimatoluyum. 25 ile başlamıştım, şu an 50 lik kullanıyorum. Hamilelikte dozumu arttırmam gerekmedi. İlacını ihmal etme lütfen, çok çok önemli. Sık sık da kontrollerini yaptır. t3 t4 e de baksınlar mutlaka, sadece tsh ile olmaz.

2,73 çıktı, bana da 25 lik verdi dr

aslında çok yüksek değil. hamilelikte 2 nin altında olması gerekir diye vermiştir. Tabi ilerde hamilelikten dolayı da artabiliyor bu yüzden kullanmanı istemiştir. iki senedir kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim. ilacını dr un söylediği dozda ve aynı saatte aç karnına al. yarım saat sonra birşey yiyorsun.. Ama en önemlisinin de stres olduğunu öğrendim. sakın üzülme strese girme veya girmemeye çalış.. ben her ay kontrol yaptırıyorum belli dönem sıkıntılarım olduğunda işten çıkmam, ekonomik durumlar, ailemin ve yakınımın hastanede olmaları vs. olduğu dönemler tavan yaptı.. dolayısıyla hiçbirşeyi kafana takmamaya çalış..

herşeyin başı stres walla,, çok teşekkür ederim cevapların için,,,
evet bir asabiyet stres var bende elimde değil ama bundan sonra daha dikkat ediceğim çünkü altı ay önce değer,m 1,59 du,,,

Arkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 20 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??

Bende Perşembe gününe kadar okumuş olurum canım listene ekleyebilirsin beni de

Bana da öyle diyor arkadaşım :) ilerde tuvaletini tutamayacaksın diyor:) bi de son aylarda ayağımız boşluğa basacak gibi oluyormuş. Bu yüzden düşenler var. Karnım çok şişince de utanır mıyım işyerimde falan onu düşünüyorum:) bugün müdürüm anneler günümü kutladı anne adayı dedi bana. Öğrenmiş hamile olduğumu. Bi tuhaf oldum :)

teşekkürler cevap için benim değerim 2,73 çıkı doktor kontrol altında tutmak gerek dedi,,, ben normalde pek ilaç kullanmadığım için biraz endişelendim,,, bu KK gerçekten en yakın arkadaş gibi,,,,

Değerin normal bi insana göre gayet iyi çıkmış ama hamilelerin tsh değeri 2 buçuk altında olmalı. O yüzden en düşük dozdaki ilacı vermiş sana. Ama bebekler büyüyünce doz artırıyoruz canım. Ben 25 mg ilacımdan bir buçuk alıyorum artık. Yetmiyor bi tane. Buçukla tam dengeleniyorum şuanda. Ilerleyen zamanda belki 50 mg çıkabilirim. Sen ilacını sakın ihmal etme. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Tamam canim bi bakiyim fl var mi

Bak canım bana da yaz:) bakalım oğluşlarımızın boyları nasılmış:)) bizim mahalledeki bakkalın oğlu 73cm doğmuş maşallah ya inanamadım duyuca. Doktorlar da şaşırmış.

Ben de son aylarda giyinmek için hazır zevkime göre bulmuşken büyük numara dolgu topuk terlik alıvermiştim geçenlerde, bakalım ne halde olacak ayacıklar Allah korusun düşmeyelim de :18: Benim son aylar yaz tatiline denk geldiğinden içim biraz rahat. Eylülde işe başlayacağım, o da doğum izni ile geçer. Yani işyerindekiler 6. aydan sonra göbişimi görmezler gibi. Yoksa hep düşünürdüm nasıl o koca göbişle işe gidip gelirim diye. Karnımız yavaş yavaş şiştiği için herkesin gözü alışmış olur, utanılacak birşey de yok zaten. Sadece biraz zor olabilir o dönemlerde çalışmak.

Bugün bana da arkadaşlar ne hediye alcan kaynana diye sorunca, kendime alcam kendime ben de anneyim artık dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…