Bak canım bana da yaz:) bakalım oğluşlarımızın boyları nasılmış:)) bizim mahalledeki bakkalın oğlu 73cm doğmuş maşallah ya inanamadım duyuca. Doktorlar da şaşırmış.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de son aylarda giyinmek için hazır zevkime göre bulmuşken büyük numara dolgu topuk terlik alıvermiştim geçenlerde, bakalım ne halde olacak ayacıklarAllah korusun düşmeyelim de :18: Benim son aylar yaz tatiline denk geldiğinden içim biraz rahat. Eylülde işe başlayacağım, o da doğum izni ile geçer. Yani işyerindekiler 6. aydan sonra göbişimi görmezler gibi. Yoksa hep düşünürdüm nasıl o koca göbişle işe gidip gelirim diye. Karnımız yavaş yavaş şiştiği için herkesin gözü alışmış olur, utanılacak birşey de yok zaten. Sadece biraz zor olabilir o dönemlerde çalışmak.
Bugün bana da arkadaşlar ne hediye alcan kaynana diye sorunca, kendime alcam kendime ben de anneyim artık dedim
İmkansıııız, yanlış hatırlıyor kesinlikle.
Bana da öyle diyor arkadaşım :) ilerde tuvaletini tutamayacaksın diyor:) bi de son aylarda ayağımız boşluğa basacak gibi oluyormuş. Bu yüzden düşenler var. Karnım çok şişince de utanır mıyım işyerimde falan onu düşünüyorum:) bugün müdürüm anneler günümü kutladı anne adayı dedi bana. Öğrenmiş hamile olduğumu. Bi tuhaf oldum :)
Hastanenin başhekimi 60 cm gördüm ama 73 cm görmedim demiş. Siz bu çocuğa hiçbir şey yedirmeseniz bile boyu 2 metre olur demiş. Kocamanmış maşallah. Babası da öyle uzun değil yani. Ailemizde de yok uzun boylu diyor. Ama bebeğin annesi bi türbeye gitmiş. O türbede yatan kişi de çok uzun boyluymuş. Adam buna bağlıyor.
Sorarım yarın hemen yazarım canım alt karnıma bir ağrı oluyo ağrı değil acı sanki o kafama çok takılıyoinşallah canım. hayırlısı olsun. benim de başım 14. haftaya girdiğimden beri çok ağrıyor baskı gibi bir ağrı canım. sen sor bakalım doktoruna ne diyecek bakalım bizi de haberdar et neden olurmuş. benim doktora gitmeme daha var, 10 gün önce gitmiştim en son
Benimde tahminim magnezyum ve d vitamini vereceği yönünde yarın bi olsa uyuyamıyorum heyecandan bir aydan sonra kızımı görücem 😃😃Cok teşekkür ederim kızlar darısı kontrole gidicem arkadaslara inşallah.ben kasık kuyruk sokumu vajina ağrılarını sordum canım magnezyum eksikliğinden dedi.suda eriyen magnezyum verdi .arastırdım biraz netten baya iyimiş ağrıları geçiriyormuş
Arkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 20 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??
Günaydın annecikleri ve bebişleri :)) dün kıyafetlerden sonra ilk büyük eşyamı olan yatağımızı almış bulunmaktayız çok mutluyuz :) Rabbim içinde uyumayı nasip etsin kızımıza
Günaydın annecikleri ve bebişleri :)) dün kıyafetlerden sonra ilk büyük eşyamı olan yatağımızı almış bulunmaktayız çok mutluyuz :) Rabbim içinde uyumayı nasip etsin kızımıza
hayırlı olsun kızının kıyafetleri canım yatağında da mışıl mışıl uyusun gülerek uyansın
Günaydın herkese kızlar:))damlacım hayırlı olsun güle güle ,sağlıkla kullansın bebeğin yatağını.
Sağlıkla büyüsün yatağında hena'n canım hayırlı olsun
Günaydın kızlarr
gunaydın şekerpareler.
bugün benim gibi çalışmak zorunda olan talihsizlere de sabırlar diliyorum.
ha gayret!! yarına ulaştık mı tatil:))))
Sağlıkla büyüsün yatağında hena'n canım hayırlı olsun
Günaydın kızlarr
Günaydın herkese kızlar:))damlacım hayırlı olsun güle güle ,sağlıkla kullansın bebeğin yatağını.
hayırlı olsun kızının kıyafetleri canım yatağında da mışıl mışıl uyusun gülerek uyansın
Kızlar cuma günü internetten kitap siparişi verdim bugün elime ulaştı. Kitabın ismi yeni annelere mucizeni çözümler. Kitapyurdundan yorumlara baktım cok güzeldi herkes hamilelikte okumalı yazmış bene almıştım tavsiye ederim. Tracy hogg yazarı. Newyork Times'a bestseller listesindeymiş
sen de oku bakalım gerçekten güzel mi yorumlarını bekliyorum ben daha hiç kitap almadım
istersen sana da bir kaç kitap ismi verebilirim. doğumdan ınce okunması gereken 5 kitap ismi var toplamda 21 kitap ismi aldım var lisatemde. nette inceleyip sipariş verebilirisin netten. okuduktan sonra direk yazacgım sımdı elimde kitabım var hemen bitirip bu kitaba baslamam lazım =))
Kızlar cuma günü internetten kitap siparişi verdim bugün elime ulaştı. Kitabın ismi yeni annelere mucizeni çözümler. Kitapyurdundan yorumlara baktım cok güzeldi herkes hamilelikte okumalı yazmış bene almıştım tavsiye ederim. Tracy hogg yazarı. Newyork Times'a bestseller listesindeymiş
herkese günaydın kızlar 😊 bikac haftadır ev taşıma telaşından yazamıyorum umarım herkes iyidir 😊 bu arada biz cinsiyetimizi öğrendik bizim eve bir paşa geliyor.herşeyden önce sağlıkla doğmasına duaciyiz 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?