2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İmkansıııız, yanlış hatırlıyor kesinlikle.

Bence de biz de anneyiz artık:) bize de hediye alınması lazım artık :))))) ben de son iki ay çıkabilirim ama doğum sonrası kullanmak istiyorum iznimi. O yüzden doğuma 3 hafta kala çıkıcam. Bakalım biz böyle planlıyoruz ama bebişlerimiz ne zaman gelir bilinmez ki:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İmkansıııız, yanlış hatırlıyor kesinlikle.

Hastanenin başhekimi 60 cm gördüm ama 73 cm görmedim demiş. Siz bu çocuğa hiçbir şey yedirmeseniz bile boyu 2 metre olur demiş. Kocamanmış maşallah. Babası da öyle uzun değil yani. Ailemizde de yok uzun boylu diyor. Ama bebeğin annesi bi türbeye gitmiş. O türbede yatan kişi de çok uzun boyluymuş. Adam buna bağlıyor.

ben başlarda bir iki kez gece kalkıyordum tuvalete. ama son bir aydır bir defa kalkıyorum. ilerde o zaman allah kolaylık versin:))

yanlış anlamada yakının değil dimi? bence sallamış. öyle birşey olursa mutlaka tarihe geçerdi. 63 olabilir.

Sorarım yarın hemen yazarım canım alt karnıma bir ağrı oluyo ağrı değil acı sanki o kafama çok takılıyo
Benimde tahminim magnezyum ve d vitamini vereceği yönünde yarın bi olsa uyuyamıyorum heyecandan bir aydan sonra kızımı görücem 😃😃
Arkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 20 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??

Bende okurum canım inşallah tez zamanda kavuş bebeğine

Günaydın annecikleri ve bebişleri :)) dün kıyafetlerden sonra ilk büyük eşyamı olan yatağımızı almış bulunmaktayız çok mutluyuz :) Rabbim içinde uyumayı nasip etsin kızımıza

Günaydın annecikleri ve bebişleri :)) dün kıyafetlerden sonra ilk büyük eşyamı olan yatağımızı almış bulunmaktayız çok mutluyuz :) Rabbim içinde uyumayı nasip etsin kızımıza

hayırlı olsun kızının kıyafetleri canım yatağında da mışıl mışıl uyusun gülerek uyansın

Günaydın herkese kızlar:))damlacım hayırlı olsun güle güle ,sağlıkla kullansın bebeğin yatağını.

Sağlıkla büyüsün yatağında hena'n canım hayırlı olsun

Günaydın kızlarr

gunaydın şekerpareler.
bugün benim gibi çalışmak zorunda olan talihsizlere de sabırlar diliyorum.
ha gayret!! yarına ulaştık mı tatil:))))

hayırlı olsun kızının kıyafetleri canım yatağında da mışıl mışıl uyusun gülerek uyansın

Günaydın herkese kızlar:))damlacım hayırlı olsun güle güle ,sağlıkla kullansın bebeğin yatağını.

Günaydın kızlarr

gunaydın şekerpareler.
bugün benim gibi çalışmak zorunda olan talihsizlere de sabırlar diliyorum.
ha gayret!! yarına ulaştık mı tatil:))))

Günaydın sabah kuşları, erkencisiniz yine:) Tugce Allah yardımcın olsun, çok hızlı geçsin bugünün...

Günaydın kızlarr

Tesekkür ederiz canm bugun kontrol günün sanırım hayırlı haberlerle gel inşallah

Tesekkür ediyoruz teyzesi sen doktora gitmişsin dün yatak bakarken göz ucuyla siteye bakıyordum parmaklarını mı emiyordu :))

Âmin canım inşallah

Kızlar cuma günü internetten kitap siparişi verdim bugün elime ulaştı. Kitabın ismi yeni annelere mucizeni çözümler. Kitapyurdundan yorumlara baktım cok güzeldi herkes hamilelikte okumalı yazmış bene almıştım tavsiye ederim. Tracy hogg yazarı. Newyork Times'a bestseller listesindeymiş

Son düzenleyen: Moderatör:

sen de oku bakalım gerçekten güzel mi yorumlarını bekliyorum ben daha hiç kitap almadım

sen de oku bakalım gerçekten güzel mi yorumlarını bekliyorum ben daha hiç kitap almadım

istersen sana da bir kaç kitap ismi verebilirim. doğumdan ınce okunması gereken 5 kitap ismi var toplamda 21 kitap ismi aldım var lisatemde. nette inceleyip sipariş verebilirisin netten. okuduktan sonra direk yazacgım sımdı elimde kitabım var hemen bitirip bu kitaba baslamam lazım =))

evet yazabilirsen kitap isimlerini sevinirim canım

herkese günaydın kızlar 😊 bikac haftadır ev taşıma telaşından yazamıyorum umarım herkes iyidir 😊 bu arada biz cinsiyetimizi öğrendik bizim eve bir paşa geliyor.herşeyden önce sağlıkla doğmasına duaciyiz 😊

Canim hayirli olsun saglikla kullansin henacik :) nerden aldin yatagi canim? Ve nasil bir sey aldin? Fikir olsun bize de?

Tracy hogg cok unlu canim, ozellikle uyku egitiminde tracy hogg methodu diye bir sey bile var :) super secim bence :)

Canim cok sevindim hayirlarla gelsin pasaniz insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…