2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
herkese mutlu huzurlu günler iyi hafta sonları..
yeğenim geliyormuş bize çok sevindim. elimde büyüdü kerata ama maalesef görüşemiyorduk. çok özledim.

Günaydın annecikleri ve bebişleri :)) dün kıyafetlerden sonra ilk büyük eşyamı olan yatağımızı almış bulunmaktayız çok mutluyuz :) Rabbim içinde uyumayı nasip etsin kızımıza
inşallah canım güzel uyumalar nasip etsin. hena sevinmiştir. :) hayırlı olsun.

kolay gelsin. tebrikler canım allah sağlık versin.. cts ye ne kaldı haftaya gideceğiz inşallah.. biz de öğreneceğiz.. hayırlısıyla..

teşekkürler tatlım ben de not aldım. en kısa zamanda almaya çalışacağım.

Canim hayirli olsun saglikla kullansin henacik :) nerden aldin yatagi canim? Ve nasil bir sey aldin? Fikir olsun bize de?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ebebekten aldık canım nuna markasını aldık. ay bitmeden nuna'nın arabasını da alacagız nuna cok sağlam bir marka. arabasıda 600 den 450 ye inmiş. park yatak aldık canım dediğim gibi. salonda yatabilmesi içinde baska Tiny love marka portatif ana kucagı alacagız. valla park yatak olayı cok güzel şuan katlı bir şekilde duruyor kartonun içinde hiç yer kaplamıyor bile. iyiki almışız. büyünce pat katlayıp kaldırcaz tatillerde yanımızda olacak falan 2 yaşına gelene kadarrr

hayırlı uğurlu olsun oğluşun Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inaşallah

bilmiyorum teyzesi Hena çok tembel dünden beri uyuyor yine uyumakla meşgul :)) kitaaplar suanda hepsi buradada ve D&R de indirimdeler.

sen de oku bakalım gerçekten güzel mi yorumlarını bekliyorum ben daha hiç kitap almadım

Tracy hogg cok unlu canim, ozellikle uyku egitiminde tracy hogg methodu diye bir sey bile var :) super secim bence :)

ben doğum sonrası okuyabildim. özellikle uyku düzeni konusunda geç kaldım ben. mutlaka tavsiye ederim, tüm hamile anneler doğuma yakın okumalı.

Evet canım parmağını emdi emdi bi güzel yutkundu.sonra yüzünü bize dönüp esnedi:))çok komikti.inşallah herkes güzel haberlerle gelir

En iyisini yapmışsınız canım bende park yatak alıcam Allah nasip ederse.güle güle uyusun içinde oynasın prensesin

Yakınım değil canım mahallede bakkal sahibi. Eşimle konuşuyorlar bir şeyler alırken. O zaman söylemiş işte. Yeni bebeği olmuş. Böyle şey de sallanmaz ya. Ben olsam korkarım Allah'tan. Böyle yalan söyleyemem..

Canim fl olcumu de yok malesef Haftaya karsilastirma yapariz artik, az cok ayni degerler olur. Benimle birlikte arkadasimda gitmisti ayni doktora ikili tarama icin, kiza ensesi kalin bebekten parca aldirip baktirin vs dedi. Kiz cok cok uzuldu agladi, baska ozel 3 hastaneye daha gitmis sonrasinda normal cikmis ucunde de. Bir daha hayatta gitmem o hastaneye.
Bizim ultrason goruntusunde sadece kafasinin tepeden goruntusu var, bir sey yazmiyor goruntude. Sizin bakkalin ogluna da masallah, ne kadar uzun dogmus normalde 55-56 degil miydi ben mi yanlis hatirliyorum.

Geldim canım çok şükür herşey yolunda 14 cm 211 gr olmuş aşkım kızım kıpır kıpır parmağını emiyodu çok güzel gelişimi gayet güzel dedi çok şükür hissedemiyorum dedim şimdiden sonra hissedersin dedi

çok sevindim canımm ohh ohh büyümüş büyümüş kocaman kız olmuş. o parmak emme olayları zaten beni benden alıyor :) fotoğrafını cektimi o goruntunun?

çok sevindim canımm ohh ohh büyümüş büyümüş kocaman kız olmuş. o parmak emme olayları zaten beni benden alıyor :) fotoğrafını cektimi o goruntunun?

Kız durmuyo ki dr zor ölçtü bide tükürüyomu bişeyler çıkıyo ağzından 😃😃😃elini kafasını tutuyo bacaklarıda uzun olcak sanki anası gibi

Canimm benimm cok sevindimm herseyin yolunda olmasinaa:)) gozunaydinn bu guzel haberlerr seni bi 10 gun rahatlatir:))

O doktor da hiçbir şey bilmiyormuş ya. Normalda kafa ve uyluk kemiği ölçülmeli. Neyse önümüzdeki hafta gidiyoruz nasıl olsa. Kilo ve boylarını birbirimize söyleriz:) bi dahaki randevuyu da aynı güne alalım:)

Gözün Aydın canım:) ben oğlumun hiç parmağını emdiğini görmedim:) inşallah hissedersin de en kısa zamanda:)

Canimm benimm cok sevindimm herseyin yolunda olmasinaa:)) gozunaydinn bu guzel haberlerr seni bi 10 gun rahatlatir:))
Bir daha ki randevum 4 hafta sonra o zaman hissetmeye başlıcam inşallah sıkıntı kalmıcak canım çok saoll bebişlerimiz hep iyi olsun
Maşallah canım ya hep böle güzel haberlerle gelelim inşallah.
İnşallahhhh canımmm
Gözün Aydın canım:) ben oğlumun hiç parmağını emdiğini görmedim:) inşallah hissedersin de en kısa zamanda:)

İnşallah canım çok saoll

Günaydın annecikleri ve bebişleri :)) dün kıyafetlerden sonra ilk büyük eşyamı olan yatağımızı almış bulunmaktayız çok mutluyuz :) Rabbim içinde uyumayı nasip etsin kızımıza

Oyyy huzurla uyusun yatağında minik prenses İyi günlerde kullanın canım.

Arkadaşlar ciciler almışsınız bebişlere. Hepsi hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla, mutlulukla, güzel günlerde kullansın yavrularımız. Allah hep güzel günlerini göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…