sağolasın çok tşkler su serptin yüreğime
seviyorum ben KK walla en iyi arkadaş
inşallah canım güzel uyumalar nasip etsin. hena sevinmiştir. :) hayırlı olsun.Günaydın annecikleri ve bebişleri :)) dün kıyafetlerden sonra ilk büyük eşyamı olan yatağımızı almış bulunmaktayız çok mutluyuz :) Rabbim içinde uyumayı nasip etsin kızımıza
herkese günaydın kızlar 😊 bikac haftadır ev taşıma telaşından yazamıyorum umarım herkes iyidir 😊 bu arada biz cinsiyetimizi öğrendik bizim eve bir paşa geliyor.herşeyden önce sağlıkla doğmasına duaciyiz 😊
Kızlar cuma günü internetten kitap siparişi verdim bugün elime ulaştı. Kitabın ismi yeni annelere mucizeni çözümler. Kitapyurdundan yorumlara baktım cok güzeldi herkes hamilelikte okumalı yazmış bene almıştım tavsiye ederim. Tracy hogg yazarı. Newyork Times'a bestseller listesindeymiş
Canim hayirli olsun saglikla kullansin henacik :) nerden aldin yatagi canim? Ve nasil bir sey aldin? Fikir olsun bize de?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkese günaydın kızlar 😊 bikac haftadır ev taşıma telaşından yazamıyorum umarım herkes iyidir 😊 bu arada biz cinsiyetimizi öğrendik bizim eve bir paşa geliyor.herşeyden önce sağlıkla doğmasına duaciyiz 😊
Tracy hogg cok unlu canim, ozellikle uyku egitiminde tracy hogg methodu diye bir sey bile var :) super secim bence :)
evet ama sanırım o uyku eğitimi bebek bakım sorunlarında mucizevi çözümler kitabında yazıyormuş. doğumdan once okumam gereken kitapllarım bitsin hemen o kitaplara başlayacagım. tesekkür ederim canım biraz anlatımı bazı insanlara ağır gelmiş işte türklükten uzaklasmıs falan demişler ama ben cok beğeneceğimi umuyorum.
bilmiyorum teyzesi Hena çok tembel dünden beri uyuyor yine uyumakla meşgul :)) kitaaplar suanda hepsi buradada ve D&R de indirimdeler.herkese mutlu huzurlu günler iyi hafta sonları..
yeğenim geliyormuş bize çok sevindim. elimde büyüdü kerata ama maalesef görüşemiyorduk. çok özledim.
sana da mutlu huzurlu haftasonu diliyoruz kızımla beraber :)
inşallah canım güzel uyumalar nasip etsin. hena sevinmiştir. :) hayırlı olsun. teşekkürler tatlım ben de not aldım. en kısa zamanda almaya çalışacağım.
Kızlar cuma günü internetten kitap siparişi verdim bugün elime ulaştı. Kitabın ismi yeni annelere mucizeni çözümler. Kitapyurdundan yorumlara baktım cok güzeldi herkes hamilelikte okumalı yazmış bene almıştım tavsiye ederim. Tracy hogg yazarı. Newyork Times'a bestseller listesindeymiş
sen de oku bakalım gerçekten güzel mi yorumlarını bekliyorum ben daha hiç kitap almadım
Tracy hogg cok unlu canim, ozellikle uyku egitiminde tracy hogg methodu diye bir sey bile var :) super secim bence :)
Tesekkür ederiz canm bugun kontrol günün sanırım hayırlı haberlerle gel inşallah
Tesekkür ediyoruz teyzesi sen doktora gitmişsin dün yatak bakarken göz ucuyla siteye bakıyordum parmaklarını mı emiyordu :))
Âmin canım inşallah
Ebebekten aldık canım nuna markasını aldık. ay bitmeden nuna'nın arabasını da alacagız nuna cok sağlam bir marka. arabasıda 600 den 450 ye inmiş. park yatak aldık canım dediğim gibi. salonda yatabilmesi içinde baska Tiny love marka portatif ana kucagı alacagız. valla park yatak olayı cok güzel şuan katlı bir şekilde duruyor kartonun içinde hiç yer kaplamıyor bile. iyiki almışız. büyünce pat katlayıp kaldırcaz tatillerde yanımızda olacak falan 2 yaşına gelene kadarrr
ben başlarda bir iki kez gece kalkıyordum tuvalete. ama son bir aydır bir defa kalkıyorum. ilerde o zaman allah kolaylık versin:))
yanlış anlamada yakının değil dimi? bence sallamış. öyle birşey olursa mutlaka tarihe geçerdi. 63 olabilir.
Canim fl olcumu de yok malesefBak canım bana da yaz:) bakalım oğluşlarımızın boyları nasılmış:)) bizim mahalledeki bakkalın oğlu 73cm doğmuş maşallah ya inanamadım duyuca. Doktorlar da şaşırmış.
Tesekkür ederiz canm bugun kontrol günün sanırım hayırlı haberlerle gel inşallah
Tesekkür ediyoruz teyzesi sen doktora gitmişsin dün yatak bakarken göz ucuyla siteye bakıyordum parmaklarını mı emiyordu :))
Âmin canım inşallah
Geldim canım çok şükür herşey yolunda 14 cm 211 gr olmuş aşkım kızım kıpır kıpır parmağını emiyodu çok güzel gelişimi gayet güzel dedi çok şükür hissedemiyorum dedim şimdiden sonra hissedersin dedi
çok sevindim canımm ohh ohh büyümüş büyümüş kocaman kız olmuş. o parmak emme olayları zaten beni benden alıyor :) fotoğrafını cektimi o goruntunun?
Geldim canım çok şükür herşey yolunda 14 cm 211 gr olmuş aşkım kızım kıpır kıpır parmağını emiyodu çok güzel gelişimi gayet güzel dedi çok şükür hissedemiyorum dedim şimdiden sonra hissedersin dedi
Kız durmuyo ki dr zor ölçtü bide tükürüyomu bişeyler çıkıyo ağzından 😃😃😃elini kafasını tutuyo bacaklarıda uzun olcak sanki anası gibi
Canim fl olcumu de yok malesefHaftaya karsilastirma yapariz artik, az cok ayni degerler olur. Benimle birlikte arkadasimda gitmisti ayni doktora ikili tarama icin, kiza ensesi kalin bebekten parca aldirip baktirin vs dedi. Kiz cok cok uzuldu agladi, baska ozel 3 hastaneye daha gitmis sonrasinda normal cikmis ucunde de. Bir daha hayatta gitmem o hastaneye.
Bizim ultrason goruntusunde sadece kafasinin tepeden goruntusu var, bir sey yazmiyor goruntude. Sizin bakkalin ogluna da masallah, ne kadar uzun dogmusnormalde 55-56 degil miydi ben mi yanlis hatirliyorum.
Bir daha ki randevum 4 hafta sonra o zaman hissetmeye başlıcam inşallah sıkıntı kalmıcak canım çok saoll bebişlerimiz hep iyi olsunCanimm benimm cok sevindimm herseyin yolunda olmasinaa:)) gozunaydinn bu guzel haberlerr seni bi 10 gun rahatlatir:))
İnşallahhhh canımmmMaşallah canım ya hep böle güzel haberlerle gelelim inşallah.
Gözün Aydın canım:) ben oğlumun hiç parmağını emdiğini görmedim:) inşallah hissedersin de en kısa zamanda:)
Günaydın annecikleri ve bebişleri :)) dün kıyafetlerden sonra ilk büyük eşyamı olan yatağımızı almış bulunmaktayız çok mutluyuz :) Rabbim içinde uyumayı nasip etsin kızımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?