Canim cok sevindim hayirlarla gelsin pasaniz insallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kolay gelsin. tebrikler canım allah sağlık versin.. cts ye ne kaldı haftaya gideceğiz inşallah.. biz de öğreneceğiz.. hayırlısıyla..
.
Teşekkür ederiz kızlar 😊hayırlı uğurlu olsun oğluşun Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inaşallah
Teyzeleri tişörtümüz nasıl:)
Eki Görüntüle 1109327
Çok tatlı.. Maşallah size)
Teşekkür ederiz kızlar 😊
Slm kızçeler ve kıymetlileri inş iyisinizdir bnm kız dünden beri dehşet tepmekte nazar ettim uslu diye diye bu arada şu detaylı haftalarımız gelse de şöyle renkli renkli eklesek tatlılarımızı 😊😊
Eki Görüntüle 1109327
Maşallah size ya:))çok şeker olmus ..
Damlaaaa, ben aldım doktorumun yazdığı güneş losyonunu. Solante Pregna 50+ . İçeriğinde paraben yok ama petrolatum var. İçim rahat değil. Sadece yüzüme kullanacağım sanırım koruyuculuğu çok yüksek olduğundan. Çünkü yanaklarımda kırmızı kırmızı kılcal damar genişlemeleri oldu. Bir arkadaşımın hamilelikte tüm yüzü kahverengi lekelerle kaplanmıştı, açıkçası ürktüm. İyi korumam gerek yüzümü. Çok beyazım ben. Yarın anneme sebamedin güneş losyonunu alacağım, ondan da denerim. Memnun kalırsam sebamedi kullanırım belkide. Çok eskilerden sebamedin güneş kremini kullanıyordum ama memnun değildim, bikinilerde falan leke yapıyordu. Değişmiştir mutlaka formülü. Geçenlerde televizyonda İstanbul aktarlar derneği başkan yardımcısı bir bayan doğal ürünlerden güneş koruyucusu yaptı. Bu işlerle uğraşan bir arkadaşım var, ben ona bir çıtlatayım, belki bana yapar öyle doğal bir ürün
Petrolatum ile ilgili bilgi içeren bir yazı : http://leylainanir.typepad.com/leyla_inanir/2011/04/kozmetikte-yeni-bir-devir-başliyor.html
Kamuran maşallah size. Ben de almıştım lcw den hamile bodysi, geçen hafta giyinmeye başladım. M beden aldım, S yoktu. Göbişi biraz bol şimdilik. Siz doldurmuşsunuz maşallah göbiş kısmını.
Eki Görüntüle 1109327
Sağol canım :) s beden tişört ve 36 beden pantolon bulmak çok zor hamile kıyafetlerinde. Evimin yakınındaki lcw'de ve defactoda bulamayınca Maltepe'ye gittim:) oradaki de factodan pantolon ve tişört aldım. Küçük bedene denk gelebilmek lazım. Gittiğim şubede vardı çok şükür:) ben asıl pantolon için gittim:) iki hamile pantolonu 3 tane de hamile tişörtüm oldu. Bu kadar yeter herhalde. Belki yazın bi de kapri alırım. De factoda hamile kaprileri vardı bilgin olsun :))
Sağol canım :) s beden tişört ve 36 beden pantolon bulmak çok zor hamile kıyafetlerinde. Evimin yakınındaki lcw'de ve defactoda bulamayınca Maltepe'ye gittim:) oradaki de factodan pantolon ve tişört aldım. Küçük bedene denk gelebilmek lazım. Gittiğim şubede vardı çok şükür:) ben asıl pantolon için gittim:) iki hamile pantolonu 3 tane de hamile tişörtüm oldu. Bu kadar yeter herhalde. Belki yazın bi de kapri alırım. De factoda hamile kaprileri vardı bilgin olsun :))
Evet hep büyük bedenler oluyor. Hatta ilk haftalar xs bakıyordum ama yokmuş hamileler için xsDe factodaki pantolonlar ütü gerektiren türdendi ben baktığımda, klasik gibi biraz. Senin aldığın nasıl? Ben de lcwden normal bayan reyonundan 38 beden beli lastikli rahat pantolonlar aldım, onları giyiniyorum. En çok da hamile taytımı, kot gibi görünüyor zaten. Üstüne de body ve gömlek genelde, ya da uzun hırkalar. Yazın zaten elbise daha rahat olur. Şortlarımı giyemeyeceğim bu yaz. Belki beli lastikli birkaç şort alırım büyük beden uyarsa. Bahçıvan şort da olabilir beğenirsem. En sıkıntılısı mayo beğenmek, bakınıyorum ne zamandır. Bir tane tankini beğendim gibi cıvıl cıvıl ama altı şortlu, hoşuma gitmedi.
Oy oy maasallah canim ya cok cok sker Allah basiglasin
Evet hep büyük bedenler oluyor. Hatta ilk haftalar xs bakıyordum ama yokmuş hamileler için xsDe factodaki pantolonlar ütü gerektiren türdendi ben baktığımda, klasik gibi biraz. Senin aldığın nasıl? Ben de lcwden normal bayan reyonundan 38 beden beli lastikli rahat pantolonlar aldım, onları giyiniyorum. En çok da hamile taytımı, kot gibi görünüyor zaten. Üstüne de body ve gömlek genelde, ya da uzun hırkalar. Yazın zaten elbise daha rahat olur. Şortlarımı giyemeyeceğim bu yaz. Belki beli lastikli birkaç şort alırım büyük beden uyarsa. Bahçıvan şort da olabilir beğenirsem. En sıkıntılısı mayo beğenmek, bakınıyorum ne zamandır. Bir tane tankini beğendim gibi cıvıl cıvıl ama altı şortlu, hoşuma gitmedi.
Ben 3 gün önce gittiğimde Maltepe de facto da bunarı görmedim yeni gelmiş o zamanşanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?