2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bugün eşimin o tarafta işi vardı, ben de atladım arabaya, doktoruma uğradım. Kısmetse 3 hafta sonrasına yani 22. haftanın başlayacağı güne ayrıntılı ultrason için gün verdi. Radyoloji uzmanı bakacakmış, 50 tl ek ödeme yapacakmışım. Doktorum çok yoğundu, meşgul etmek istemedim. Ama öğlen arası hemşiresi ile görüştüm. Daha önceden o radyoloji doktoruna tiroid ultrasonu çektirmiştim ve hiç hoşlaşmamıştım adamdan. Ayrıntılıyı da bu adam yapacaksa içim rahat etmez diye eşime söylemiştim. Sordum sekretere evet aynı uzmanmış. Hemşireyle konuştum, 2 hafta sonra kontrole gittiğimde tereddütümü doktoruma anlatacağım. Gerekirse perinatoloji uzmanına yönlendirmesini isteyeceğim. Hemşirenin dediğine göre dışarıda 300-400 tl civarıymış.

İzmir'de iyi bir perinatoloji uzmanı önerisi olan var mı? Şimdiden randevu alayım.

Son düzenleme:
Teyzeleri tişörtümüz nasıl:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızçeler ve kıymetlileri inş iyisinizdir bnm kız dünden beri dehşet tepmekte nazar ettim uslu diye diye bu arada şu detaylı haftalarımız gelse de şöyle renkli renkli eklesek tatlılarımızı 😊😊

Canim cok sevindim hayirlarla gelsin pasaniz insallah :)

kolay gelsin. tebrikler canım allah sağlık versin.. cts ye ne kaldı haftaya gideceğiz inşallah.. biz de öğreneceğiz.. hayırlısıyla..
.

hayırlı uğurlu olsun oğluşun Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inaşallah
Teşekkür ederiz kızlar 😊

Tekmeleri güzel oluyor ama annesi niye öyle diyorsun :)) bırak yaramazlık yapsın :))) ben detaylı ultrasonu devlet hastanesinde çektiricem. Devletteki renkli olmayabilir. Çünkü ayrıntılının da renklisi renksizi varmış.

Damlaaaa, ben aldım doktorumun yazdığı güneş losyonunu. Solante Pregna 50+ . İçeriğinde paraben yok ama petrolatum var. İçim rahat değil. Sadece yüzüme kullanacağım sanırım koruyuculuğu çok yüksek olduğundan. Çünkü yanaklarımda kırmızı kırmızı kılcal damar genişlemeleri oldu. Bir arkadaşımın hamilelikte tüm yüzü kahverengi lekelerle kaplanmıştı, açıkçası ürktüm. İyi korumam gerek yüzümü. Çok beyazım ben. Yarın anneme sebamedin güneş losyonunu alacağım, ondan da denerim. Memnun kalırsam sebamedi kullanırım belkide. Çok eskilerden sebamedin güneş kremini kullanıyordum ama memnun değildim, bikinilerde falan leke yapıyordu. Değişmiştir mutlaka formülü. Geçenlerde televizyonda İstanbul aktarlar derneği başkan yardımcısı bir bayan doğal ürünlerden güneş koruyucusu yaptı. Bu işlerle uğraşan bir arkadaşım var, ben ona bir çıtlatayım, belki bana yapar öyle doğal bir ürün
Petrolatum ile ilgili bilgi içeren bir yazı : http://leylainanir.typepad.com/leyla_inanir/2011/04/kozmetikte-yeni-bir-devir-başliyor.html

Kamuran maşallah size. Ben de almıştım lcw den hamile bodysi, geçen hafta giyinmeye başladım. M beden aldım, S yoktu. Göbişi biraz bol şimdilik. Siz doldurmuşsunuz maşallah göbiş kısmını.

Son düzenleme:
Maşallah size ya:))çok şeker olmus ..

Teşekkür ederiz canım. Aslında ben pantolon almaya gittim. Pantolon aldım. De factoya bi sürü hamile kıyafetleri gelmiş. Daha önce gittiğimde yoktu bu kadar çok şey. Bunu da görünce almak istedim:)

Sağol canım :) s beden tişört ve 36 beden pantolon bulmak çok zor hamile kıyafetlerinde. Evimin yakınındaki lcw'de ve defactoda bulamayınca Maltepe'ye gittim:) oradaki de factodan pantolon ve tişört aldım. Küçük bedene denk gelebilmek lazım. Gittiğim şubede vardı çok şükür:) ben asıl pantolon için gittim:) iki hamile pantolonu 3 tane de hamile tişörtüm oldu. Bu kadar yeter herhalde. Belki yazın bi de kapri alırım. De factoda hamile kaprileri vardı bilgin olsun :))

Evet hep büyük bedenler oluyor. Hatta ilk haftalar xs bakıyordum ama yokmuş hamileler için xs De factodaki pantolonlar ütü gerektiren türdendi ben baktığımda, klasik gibi biraz. Senin aldığın nasıl? Ben de lcwden normal bayan reyonundan 38 beden beli lastikli rahat pantolonlar aldım, onları giyiniyorum. En çok da hamile taytımı, kot gibi görünüyor zaten. Üstüne de body ve gömlek genelde, ya da uzun hırkalar. Yazın zaten elbise daha rahat olur. Şortlarımı giyemeyeceğim bu yaz. Belki beli lastikli birkaç şort alırım büyük beden uyarsa. Bahçıvan şort da olabilir beğenirsem. En sıkıntılısı mayo beğenmek, bakınıyorum ne zamandır. Bir tane tankini beğendim gibi cıvıl cıvıl ama altı şortlu, hoşuma gitmedi.

Ben 3 gün önce gittiğimde Maltepe de facto da bunarı görmedim yeni gelmiş o zaman şanslısın

Gebe marka mağazada hamile mayosu gördüm fiyatları aklımda yok ama % 20 anneler günü indirimi var

Pantolon bu canım.
Klasiklerden almadım. Onların ütüsü zor gelir bana. Bi de zaten yaz geliyor. Havalar iyice ısınınca elbiselerimi giyicem. Ben bi tane de bahçıvan beğendim başka bi mağazadan. Onu da alırım belki sonra. Onlar da rahat olur:) biz sorduk lcw'de çalışan bi adama neden küçük beden bulamıyoruz diye. En küçük ve en büyük beden bi tane geliyor o yüzden dedi. Başka şubeden bakarsan şansa bulabiliyorsun:)
Bikini mayo olayını da kocaman karnımla beraber hiç düşünmedim :))

Ben 3 gün önce gittiğimde Maltepe de facto da bunarı görmedim yeni gelmiş o zaman şanslısın

Evet canım bn de daha önce gittiğimde yoktu çoğu şey. Şimdi yeni kıyafetler gelmiş. Bakabilirsin sen de :)

Günaydın kızlar ben yeniyim bu sitede ekimde bebeğime kavuşacağım inşallah. Ben kaç kilo aldınız onu merak ediyorum, ben 18 haftalık hamileyim 2 kilo aldım şu ana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…