2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hepimizin anneler günü kutlu olsun bizlere bu duyguyu daha anne karnında yaşatan bebişlerimizle de sağlıklı oldukları için binlerce şükürler olsun.

Hoşgeldin aramıza:) allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini:) ben 20. Haftamdayım. Son duruma göre toplamda 3 kilo aldım:) senin kilon da gayet iyi. Karnın da benimkinden azcık küçük. Sanırım bizim iç karnımız büyük o yüzden dıştan çok fazla belli olmuyor. Bazı arkadaşlarımızın karnı daha büyük. Kişiden kişiye değişiyor.
Kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun:) içimizde zaten anne olanlar da var benim gibi anne adayları da. Ama biz anneliği hamileliğimizin ilk gününden beri yaşıyoruz. Endişelerimiz korkularımız ilk günden beri içimizde. Allahım inşallah hepimize yavrumuzu kucaklamayı nasip eder. Âmin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar....

ne güzel sürpriz yapmışsınız. yavrularınızla fotonuzu göndermişsiniz.. yeni kıyafet alanlar güle güle giysin..

ve karnımızda küçük canlara sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler olsun.. bize bu anneler gününde ilk anneler gününümüzü kutlatan bebeklerimize teşekkür ederiz.

ve ve annelerimize sonsuz teşekkürler. tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. evlatlarını kaybedenlerin ellerinden öpüyürum.

Son düzenleme:

Sanırım dediğin doğru ama sabırsız oluyor insan hemen hamile gibi görünmek için😃
Bütün anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.Allah herkesi sonuna eriştirsin

Bebişinizden Anneler Gününe Özel Mektup Var..
TIKLAYINIZ EFENDİM.

Son düzenleme:

Canım yaa, tekrar Allah yardımcın olsun. Karnında bebeğinle annenlere gitmek ve orada kalmak çok daha zor olur. Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun. En iyisini sen bilirsin, ama biraz daha sabret bakalım. Her bebek kendi kısmetiyle gelirmiş. Belki de evinize huzuru getirecek bebeğiniz.
Allah kocanı hidayete erdirsin, sana da kolaylık versin.

Cok guzel. GUZEL ANNELER, ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:119::119::119::119::119::124::124::124::124::124:
Anneler gününüz kutlu olsun kızlar!.. İnşallah seneye bu günü, anneliğinin ne kadar farklı bir şey olduğunu anlayarak kutlayacağız.

selam guzel anneler oncelikle herkesin anneler gununu kutluyorum.allah hepimize annelerimiz kadar iyi, fedakar ve muhtesem birer anne olmayi nasip eder insallah.
soruna gelince canim benim durumum biraz karisik.aslinda kac kilo aldigimi nasil hesaplayacam bilmiyorum.bileniniz varsa yardimci olsun lutfen..durum su ki hamile kaldigimi ogrendigimde 57.7 idim. 3.ayimda 55.5 a kadar dustum. simdi ise 18 haftaligim ve 59.4 olmusum. hangi kiloyu baz alacam bilemiyorum.

Guzel anneler ve anne adayları hepinizin anneler gunu mutlu ve kutlu olsun.Allah'im bana bu annelik heyecanini 7 sene once verdi bizim evde anneler gunu uc gun onceden kizim tarafindan basladi mektuplar yazmis inanininki cocuk cok baska bişey hele bi size anne desin o anki mutluluk hicbiseyde yok.rabbim çocuk isteyen herkesede en kisa zamanda nasip eder insallah

Seninki de karışıkmış ya ama maksimum 4 minimum 2 kilo almışsındır 😊 benim çevremdekiler hiç kilo almadın hala göbeğin belli değil dedikçe beni daha da sabırsız yapıyorlar ama normali bu sanırım

Öylemi bak bilmiodum bende devlette renksiz çektiririm ilerleyen dönemlerde renkliye ayrı girerim zaten ben geçen sene gittiğimde dr renksizde bakıyordu organlarına 4d tamamen para için anlaşmalı oluyorlar dr ile

Fedakar anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun inş yavrularımız yrn birgun kıymetimizi bilirler

Kiz ben düğüne gidiyorum bi dünya makyaj yaptimya niye aglatiyon beni şimdi çok güzelmiş çok duygulandim

çok güzelmiş yaa:)

çok güzelmiş........duygulandm

Cok guzeeeel 😢

Aslında eşim dün hediyesini almış ve verdikten sonra bu paylaşımı yapmış..
Benim haberim sonradan oldu. (hatta sizlerden sonra)

İLK ANNELER GÜNÜ HEDİYEMİ GÜZEL BİR SÜPRİZLE ALDIM.. :)

HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ TEKRARDAN KUTLU OLSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…