- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Eki Görüntüle 1109594
Gunaydinn biz geldik.. herkese guzel hafta sonu olsun inş. Bebeğim kendini belli ediyor artik sizler ne durumdasiniz..
Günaydın kızlar ben yeniyim bu sitede ekimde bebeğime kavuşacağım inşallah. Ben kaç kilo aldınız onu merak ediyorum, ben 18 haftalık hamileyim 2 kilo aldım şu ana kadar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin aramıza:) allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini:) ben 20. Haftamdayım. Son duruma göre toplamda 3 kilo aldım:) senin kilon da gayet iyi. Karnın da benimkinden azcık küçük. Sanırım bizim iç karnımız büyük o yüzden dıştan çok fazla belli olmuyor. Bazı arkadaşlarımızın karnı daha büyük. Kişiden kişiye değişiyor.
Kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun:) içimizde zaten anne olanlar da var benim gibi anne adayları da. Ama biz anneliği hamileliğimizin ilk gününden beri yaşıyoruz. Endişelerimiz korkularımız ilk günden beri içimizde. Allahım inşallah hepimize yavrumuzu kucaklamayı nasip eder. Âmin.
Eki Görüntüle 1109693
Merhaba ANNEM
En güçlü bağımız, seni ilk işitmeye başladığım andı. İlk duyduğum ses, senin kalbindi.
Hatırlıyor musun, ilk bana dokunduğun zaman, yani karnıma :)
İşte, var olduğumu anladım.
Senin için tek gerçeğin babamdan sonra ben olduğumu anladım.
Benim için de gerçek, sen olduğun için dünyaya geleceğim.
Benim dünyalar güzeli annem bana tatlı tatlı seslenişlerini duyuyorum ve içim sevinçle doluyor.
Biraz hareketli ve yaramaz bir bebek olduğumu biliyorum
Bir tek senin kucağında sakinleşeceğimi biliyorsun değil mi, bu yüzden karnında çok rahatım.
Senin kokun yeter, şimdiden hissediyorum zaten annem.
Hani tekmeler atıyorum ya sana, işte güçlü olduğumu bil diye, her minik tekmem, aslında birazda sabırsızlaşıyorum kucağında olabilmek için.
Anlıyorsun değil mi?
Melekler söyledi bir gün önceden bu gün anneler günüymüş.
Eminim babacığıma aldırdığım hediyem elline geçmiştir.
Çok beğendiğini ve onunla bana güzel mamişler hazırlayacağın günleri sabırsızlıkla beklediğini biliyorum.
Beni merak etme ben sevincimi karnında aslında senle yaşıyorum.
Şu an bana baktığını biliyorum.
Bana hep öyle bak olur mu anne..
Çünkü biliyorum beni düşünüyorsun, bana her dokunduğun da, konuştuğunda benle, beni sevdiğini her defasında daha çok anlıyorum.
Dünyaya geldiğim de, bir tek sana güveneceğimi de biliyorum.
Dünyaya biran önce gelmek sana hediyeni ben vermek isterdim, âmâ üzülme annem, birkaç ay sonra oradayım.
Simdi hayat yolunda seninle olmak için bir an çıkmak kokunu duymak istiyorum, ağlayıp beni kucağına almanı o kadar istiyorum ki.
Çok uzatmayayım, zaten sabırsızlanıyorum, bir an orda olmak için.
Anneler günün kutlu olsun, benim güzel annem, sana şimdiden hasretim.
Bebişin
teşekkür ederim canım eşimde bende 30yaşındayız 1,5 yıllık evliyiz. Allah yardımcım olsun. ailemin yanına bir kere gitmiştim bu şekilde zaten sürüp gidiyor bir iyi bir kötü artık dayanamamıştım 20 gün boyunca ne aradı ne sordu. Sonra kendim dönmek zorunda kaldım. Şimdi gidersem bu sonra gidişim olacak bir daha dönmemek üzere.
Günaydın kızlar ben yeniyim bu sitede ekimde bebeğime kavuşacağım inşallah. Ben kaç kilo aldınız onu merak ediyorum, ben 18 haftalık hamileyim 2 kilo aldım şu ana kadar.
selam guzel anneler oncelikle herkesin anneler gununu kutluyorum.allah hepimize annelerimiz kadar iyi, fedakar ve muhtesem birer anne olmayi nasip eder insallah.
soruna gelince canim benim durumum biraz karisik.aslinda kac kilo aldigimi nasil hesaplayacam bilmiyorum.bileniniz varsa yardimci olsun lutfen..durum su ki hamile kaldigimi ogrendigimde 57.7 idim. 3.ayimda 55.5 a kadar dustum. simdi ise 18 haftaligim ve 59.4 olmusum. hangi kiloyu baz alacam bilemiyorum.
Tekmeleri güzel oluyor ama annesi niye öyle diyorsun :)) bırak yaramazlık yapsın :))) ben detaylı ultrasonu devlet hastanesinde çektiricem. Devletteki renkli olmayabilir. Çünkü ayrıntılının da renklisi renksizi varmış.
Kiz ben düğüne gidiyorum bi dünya makyaj yaptimya niye aglatiyon beni şimdi çok güzelmiş çok duygulandim
çok güzelmiş yaa:)
çok güzelmiş........duygulandm
Cok guzeeeel 😢
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?