Teşekkür ederim canım 😊Senin oğlun da hayırlı olsun canım:) Allahım bağışlasın anne babasına.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seninki de karışıkmış ya ama maksimum 4 minimum 2 kilo almışsındır 😊 benim çevremdekiler hiç kilo almadın hala göbeğin belli değil dedikçe beni daha da sabırsız yapıyorlar ama normali bu sanırım
kızlaar bacak krampları başlayanlar var mı? Benim gecen hafta fena bir kramp girdi bacağıma 2-3 gün ağrıdı yeri.. internette 24.haftalarda başlar yazıo, bnm niye bu kdr erken oldu acaba, çok daha fazla mı kalsiyuma mı ihtiyacm var ?? bikaç kez daha olursa doktora soraym dedm bekliyormm bakalm
Hergün sabah akşam süt içiyorum. Peynir ve yoğurt yiyorum hergün. Ama yine de her hafta en az iki gece kramp girer bacağıma. Hatta bi keresinde ikisine birden girdi. Doktora sorucam bu Cumartesi. Yazarım buraya.
haber bekliyorum o zaman senden cnm.. hamile arkadaşlarıma magnezym hapı vermş doktorları ama dedğim gibi belli bir hafta sonrası olurmuş böyle.. du bakalm ne dicek doktorun
Günaydın, geçmiş olsunGünaydın teyzeler biz geldik
Nasılsınız İnşaAllah sizde miniklerinizde çok iyidir.
Biz hastalıktan yeni yeni toparlıyoruz çok şükür bugün çok daha iyiyizve sanki miniğimi hissetmeye başladım kızlar içimde kıpır kıpır birşeyler oluyor bağırsak hareketinden çok farklı arada pıt pıt atıyor damar atması gibi özellikle yemeklerden sonra dinlenirken hissediyorum
Günaydınlar hepimize. Hepinize güzel bir hafta diliyoruz
Günaydın size ve bebeklerinizeHerkese günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta olmasını dilerim
çok güzelmişTeyzeleri tişörtümüz nasıl:)
Eki Görüntüle 1109327
Eki Görüntüle 1109594
Gunaydinn biz geldik.. herkese guzel hafta sonu olsun inş. Bebeğim kendini belli ediyor artik sizler ne durumdasiniz..
Göbekler çıkmış maşallahGerçekten baya karnın belli olmuş 😊
Benimki de buEki Görüntüle 1109606
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?