2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Senin oğlun da hayırlı olsun canım:) Allahım bağışlasın anne babasına.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim canım 😊

Tüm annelerin, anne adaylarının günü kutlu olsun.Allah bu özel günü hayırlısıyla seneye bebeklerimizle kutlamayı nasip etsin.

Yani sonuc olarak asiri bir kilo alisim yok haftama gore ama yinede merak ediyorum yumurtami tavuktan, tavukmu ... yarin ebe kontrolum var bir de ona sorayim bakalim ne diyecek ve bence bebiton saglikli oldugu surece hic takma kilo olayini. Zaten En cok ozendigim hamile tipi doguma sade gobekle gidip cikista manken gibi gelendir.

Canım ANNEM bizler için idare eden,hastalandığımızda iyileşmemiz için başımızda durup ellinden geleni yapan canım ANNEM,sonsuz sevgi ve fedakarlık gösterip öğreten,ağladığımızda yanımızda olup bizi ayağa kaldıran,bizi bizden daha iyi tanıyan,o güzelim terliğini uzaktan fırlatan :)))) sarılınca "Canım"ı Can ın gibi içten titreyerek söyleyen,bir şey yerken aklına evlatları gelen"onlarda yeseydi"diyen BAŞTA GÜZEL FISTIK ANNEMİN VE TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU VE MUTLU OLSUN...)))) her daimlik not:annelerin kıymetini bilelim kızsak bile HEMEN ÖZÜRÜMÜZÜ DILEYELIM BEKLEMEYLİM!sonra çokkkkk ararız!!! Onların kalbini başımızın üstünde taşıyalım CANLARIMIZSINIZ))))

Sevgili arkadaslarim hepinizin anneler gununu kutlarim :) seneye insallah bu gunu cok daha anlamli ve duygulu yasayacagiz. Allah hepimize cocugumuzla, annemizle nicelerini yasamayi nasip etsin.. Hepinizi kizimla opuyoruz :)

anneler gününüz kutlu olsun tatlı annlerr :)

Anneler günümüz kutlu olsun tabii.
Geç girdim Net'e kusura bakmayın, kutlamadan olmazdı.
Hepimizin gözü aydın bu günleri gösterdi Allah.
Devamını da nasip eder inşallah.

kızlaar bacak krampları başlayanlar var mı? Benim gecen hafta fena bir kramp girdi bacağıma 2-3 gün ağrıdı yeri.. internette 24.haftalarda başlar yazıo, bnm niye bu kdr erken oldu acaba, çok daha fazla mı kalsiyuma mı ihtiyacm var ?? bikaç kez daha olursa doktora soraym dedm bekliyormm bakalm

Hergün sabah akşam süt içiyorum. Peynir ve yoğurt yiyorum hergün. Ama yine de her hafta en az iki gece kramp girer bacağıma. Hatta bi keresinde ikisine birden girdi. Doktora sorucam bu Cumartesi. Yazarım buraya.

haber bekliyorum o zaman senden cnm.. hamile arkadaşlarıma magnezym hapı vermş doktorları ama dedğim gibi belli bir hafta sonrası olurmuş böyle.. du bakalm ne dicek doktorun

Bugün forumda dolanırken mother care'e girdik bakındık azcık, çok güzel ciciler var bebişlere =)) araba baktık yatak baktık yenidoğan beşiği baktık çook güzellerdi e tabii çook da pahalı =( oralardan alamicaz tabii ama bakmak bile eğlencelydi =)) ilk 3 ay kendi odamzda yatıralım istiyoruz bebişi ama odamz çok dar, bebeğe alacağımız yatak sığmaz, o yüzden ucuz küçük bir beşik seper gibi birşey almamız lazım.. internetten bakıyorum ama mübarek onlar da yatak fiyatı kdr pahalı.. topu topu ne kdr kullanılacakki nie o kdr pahalı anlamadm?? napmak lazm bilemedm

haber bekliyorum o zaman senden cnm.. hamile arkadaşlarıma magnezym hapı vermş doktorları ama dedğim gibi belli bir hafta sonrası olurmuş böyle.. du bakalm ne dicek doktorun

Bu hamilelikte oluyor malesef canım. Uykumdan uyandırıyor beni. Ben de kocamı uyandırıyorum. Masaj yapıyor geçiyor hemen. Çok kötü bir şey. Ilerde de bebeğin hareketleri uyandıracak. Sıcak da olacak zaten. Gece uyumak yok artık bize:) sağlıklı olsunlar da önemli olan bu. Yatak meselesinde de ben park yatak alıcam. Odana sığabilecek park yatak vardır aslında. Belki yatağının yerini falan değiştirebilirsin. Alan açabilirsin eğer varsa imkan. O küçük anne yanı beşikler çok güzel ama gösteriş olduğu için pahalı. Ben bakmıştım zamanında 380 liraydı. Ben o paraya koca bi park yatak alıyorum krafttan:) sen yatak odana park yatak sığdırmaya çalış. Odadan bir şey çıkarırsın olmazsa bi şekilde açılabilir. Ben ayrı oda yapıcam ama tabi gece yanıma alıcam. Benim odam da çok büyük sayılmaz. Yatağımı yerinden oynatıcam biraz:)

Anneler gunumuz kutlu olsun Allah im cok sukur bize bugunu karnimizda yavrularimizla gecirmeyi nasip etti insallah bir sonrakini kucagimizda kutlamayi nasip eder...

biz bugun 16+1olsuk arada sirada minik kipirtilar hissediyo gibi olsamda sonra aslinda bagirsak hareketi oldugunu anliyorum ve oglusumu hissetmek icin sabirsizlaniyorum ... hepinizi opuyorum...

Kızlar anneler gününüz kutlu olsun ben çok şiddetli sırt ve kaburga ağrısı çekiyorum ağlıyorum sürekli yatıyorum dua edin ne olur geçsin

özledik sizleri , miniklerinizi nasılsınız arkadaşlar

kılzar ya mantar enfexyonula baş edmiorum doktorum ilaç verdi ama ben düzgün kulanmadım geçti deyip bıraktım çok feci şişme me ve agrı var

Günaydınlar hepimize. Hepinize güzel bir hafta diliyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın teyzeler biz geldik
Nasılsınız İnşaAllah sizde miniklerinizde çok iyidir.
Biz hastalıktan yeni yeni toparlıyoruz çok şükür bugün çok daha iyiyiz ve sanki miniğimi hissetmeye başladım kızlar içimde kıpır kıpır birşeyler oluyor bağırsak hareketinden çok farklı arada pıt pıt atıyor damar atması gibi özellikle yemeklerden sonra dinlenirken hissediyorum

Eklentiler

• $IMG-20140507-WA0004-1.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG-20140507-WA0006-1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 61
Günaydın, geçmiş olsun maşallah size bebeklerimiz artık biz burdayız diyorlar aynı şekilde ben de hissetmeye başladım oğluşumu ama günde 1 defa dikkatlice dinlersem, baloncuk patlıyor sanki göbeğimde:))
Günaydınlar hepimize. Hepinize güzel bir hafta diliyoruz
Herkese günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta olmasını dilerim
Günaydın size ve bebeklerinize Güzel haberler alacağımız bir hafta olur inşallah

Teyzeleri tişörtümüz nasıl:)
Eki Görüntüle 1109327

çok güzelmiş güle güle kullanın cihangirin rahat eder içinde inşallah

Eki Görüntüle 1109594

Gunaydinn biz geldik.. herkese guzel hafta sonu olsun inş. Bebeğim kendini belli ediyor artik sizler ne durumdasiniz..

Gerçekten baya karnın belli olmuş 😊
Benimki de buEki Görüntüle 1109606

Göbekler çıkmış maşallah büyüklük farkı olsa da bebeklerimiz kendini belli ediyor artık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…