2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun canım neyin vardı benim gibi grip miydin yoksa ben hala savaşıyorum da oofff

Günaydın canım yemeklerden sonra direk bdn Burdayım diyor ama onun dışında yatıp dinlemek lazım sanırım en azından benim için :) ama bazm gece uyandırıyor rüyamdan cok hoşuma gidiyor anne kalk ben acıktım dermiş gibi :) göbişte büyümüş ohh maşallah

Sağolasın canım. Konultum son kez artık annemlerdeyim. Onun pişman olup gelceğini hiç sanmıyorum. Ama daha anne karnındaki bebğim için üzülüyorum hiç birşeyden haberi yok.

canım çevrende kardeşlerinde veya eşinin kardeşlerinde veya arkadaşlarında alan oluyordur. onlarınkini bir süre kullanabilirsin. dediğin gibi ne kadar kullanılıyor ki onlarda bir süre kullanmışlardır siz de bir süre kullanırsınız.. o kadar para yazık valla. onun yerine çocuğa birşeyler alınır. ancak yoksa mecburen maddi açıdan ve ebat olarak en uygunu almaktan da başka çare yok gibi.

kılzar ya mantar enfexyonula baş edmiorum doktorum ilaç verdi ama ben düzgün kulanmadım geçti deyip bıraktım çok feci şişme me ve agrı var
geçmiş olsun canım ne söylesek boş dr a gitmen en doğrusu.. ağrı ve şişme varmış ki hiç gecikme derim.

günaydın canım..
ben niye hissedemiyorum ya! hatta dün gece bayağı korktum. nerdeyse hastaneye gidecektim. sonra baktım eşim uyumuş sabah gideriz dedim. o zaman da ben kalkamadım. önceden sanki ara ara seğirme gibi birşeyler oluyor gibiydi şimdi yok. cts günü gidecez ama birşey mi oldu diye korkuyorum. burada bir devlet hastanesine gitsem mi acaba.. gidersem ne diyeceğim ki.. hiç hareket yok korkuyorum desem bakarlar mı?

Çalışıyorum canım. Şimdi annemlerin evine gittim. Bakalım artık hayırlısı bundan sonrası. Benim için iyi olmadı bari evladım için iyi şeyler olsun.

Sağolasın canım. Konultum son kez artık annemlerdeyim. Onun pişman olup gelceğini hiç sanmıyorum. Ama daha anne karnındaki bebğim için üzülüyorum hiç birşeyden haberi yok.

Allah yardımcın olsun arkadasım umarım hayırlısı neyse senin işin o olur. Valla gelmezse de kendisi kaybeder boşver. Evet beneğin için şimdiden üzücü bir durum ama boyle kayıtsız bir babası olacaksa hiç olmasın daha iyi. Örneğin ben dün köye gittim babam orada yaşıyor sırf geleceğimi duydugu için erkenden evden çıkıp gitmiş görmemek için. Amcalar ağırladı bizi sen düşün. Boyle babası olacaktı muhtemelen boşver hiç olmaması cok daha iyi. Sende kendini yığratmayacaksın. Ilk günler zor geçer biliyorum ama geçecek hepsi canım ailenin yanında mutlu ve en önemlisi huzurlu olacaksın

Ben genelde karnım ağrıyor bebeğimi görmek istiyorum diyorum :) yani anlıyorlar özlediğim için geldiğimi pek yalan söyleyebilin biri değilim cunku ama hareket hissetmiyorum dediğimde gülüyorlar daha okadar hissetmezsin uyuyordur içinde bebeğin diyorlar. Bence senin bebeğinde uyuyor bazen bende hiç birsey hissetmiyorum sakin ol o yüzden :)

hayırlısı olsun canım. seninle hatta çocuğunu taşıdığı hamile bir kadınla ilgilenmeyen biriyle o şekilde devam etmenin de bir sonu olmalı. o pişman olup gelmeyecekse zaten en doğrusunu yapmışsın demektir. hani dışardan ne söylersek boş ama bebeğin için de belki en hayırlısı budur.

belli olmaz belki gelir. gelirse de enine boyuna herşeyi konuşursunuz.

Çalışıyorum canım. Şimdi annemlerin evine gittim. Bakalım artık hayırlısı bundan sonrası. Benim için iyi olmadı bari evladım için iyi şeyler olsun.

Iyi etmissin canim. Icinde evlat sevgisi yoksa zaten umrunda olmaz. Belki senin doneceginden emin oldugu icin sana gelmiyo. Bekle gor annen baban seni kabul etmis. Ne kadar guzel. Kim ister evladi calissin,tek basina hamile haliyle bekar hayati yasasin.o sana muhtac artik. Bunu iyi kullan.

Kızlar günaydın! Hayırdır ınsallah. Rüyamda acl sezeyana aldılar beni. Bilmem ne sendromu var yaşamayacak dediler. Vedalaşmak için aldım kucağıma erkek oldugunu gördüm bebeğimin. Nefes alıodu ama aglamıodu, tepki yoktu.... Kabus bitmedi gece. Allahım sen koru. Hala etkisinden çıkamadım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın
hayır olsun inşallah kötü düşünme

Canım yaşadıkların çok üzücü ama bir de olaya olumlu yönden bakalım çok şükür ki gidebileceğin bir ailen var,hayattalar ve kapıları sana her zaman açık.Arkanda onlar olduktan sonra her zorluğu yenersin sen hiç merak etme.

Aynı evde, yabancı gibi yaşamaktansa belki böylesi daha hayırlı olur.Bebeğim baasız büyüyecek diye üzülme lütfen, ilgisiz,sevgisiz ve özellikte annesine iyi davranmayan bir babayla büyüyeceğine inan böylesi daha sağlıklıdır. Hakkında en hayırlısı neyse o olur inşallah.Belki eşin anlar yaptığı hataları...

Lütfen üzülme, arkanda ailen,karnında bebeğin olduktan sonra gerisi önemli değil tatlım...

teşekkürler canım..

canım çok endişelendiğimiz için böyle rüyalar görüyoruz. mimozaçiçeğimin dediği gibi sakin olmamız lazım. iyiye yor.. iyi şeyler düşün.

baktın olmuyor ki ben de aldığım tüyoyu yapacağım bir hastaneye gidip "karnım ağrıyor bebeğimi görmek istiyorum.hareket yok "diyeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…