Günaydınlar hepimize. Hepinize güzel bir hafta diliyoruz
Günaydın teyzeler biz geldik
Nasılsınız İnşaAllah sizde miniklerinizde çok iyidir.
Biz hastalıktan yeni yeni toparlıyoruz çok şükür bugün çok daha iyiyizve sanki miniğimi hissetmeye başladım kızlar içimde kıpır kıpır birşeyler oluyor bağırsak hareketinden çok farklı arada pıt pıt atıyor damar atması gibi özellikle yemeklerden sonra dinlenirken hissediyorum
Biz hastalıktan yeni yeni toparlıyoruz çok şükür bugün çok daha iyiyizve sanki miniğimi hissetmeye başladım kızlar içimde kıpır kıpır birşeyler oluyor bağırsak hareketinden çok farklı arada pıt pıt atıyor damar atması gibi özellikle yemeklerden sonra dinlenirken hissediyorum
tabi canım iyice düşün taşın sonradan pişman olacagın hiç birsey yapma bu süreci de kendi içinde yaşa kimsenin etksinde kalma sonra pişman olursun otur kendi basına ne yapmam gerek diye sor kendine eğrisini doğrusunu herseyini düşün. artık cocugun oluyor belki de cocugunun hayatını hatta kaderinizi kendiniz yazmanız gerekcek. seni asla ve asla üzmesine izin verme. bir kere geliyoruz bu dünyaya. tavsiye vermek istemiyorum ama senin yerinde olsam ne camasırını yıkarım ne ütüsünü yaparım nede yemek hazırlarım. senin yaptıgın fedakarlıkları az cok anlasın diye. sonra iyice düşünürüm herseyin eğrisini doğrusunu. ama boyle bir adam bir omür cekilmez erken yaslandırır insanı tüketir yani. sonra alırım karsıma konsurum. iyice enine boyuna konusurum. her seferinde son şans diye geçirtirmem. o sonlarında bi sonu olmalı yani. cocugunuz oluyor ve seviyorsa hatasını anlayıp zaten yanına gelmeliydi. sabrına hayran kaldım maşallah sen bence cok iyi bir anne olacaksın. ama bu adam her zaman boyle yapıyorsa git annenlerin yanına. oda seviyorsa istiiyorsa sizi zaten gelir gonlunu alır yoksa da olmasın zaten ya cok uzuldum inan senin adına.
Bugün forumda dolanırken mother care'e girdik bakındık azcık, çok güzel ciciler var bebişlere =)) araba baktık yatak baktık yenidoğan beşiği baktık çook güzellerdi e tabii çook da pahalı =( oralardan alamicaz tabii ama bakmak bile eğlencelydi =)) ilk 3 ay kendi odamzda yatıralım istiyoruz bebişi ama odamz çok dar, bebeğe alacağımız yatak sığmaz, o yüzden ucuz küçük bir beşik seper gibi birşey almamız lazım.. internetten bakıyorum ama mübarek onlar da yatak fiyatı kdr pahalı.. topu topu ne kdr kullanılacakki nie o kdr pahalı anlamadm?? napmak lazm bilemedm
geçmiş olsun canım ne söylesek boş dr a gitmen en doğrusu.. ağrı ve şişme varmış ki hiç gecikme derim.kılzar ya mantar enfexyonula baş edmiorum doktorum ilaç verdi ama ben düzgün kulanmadım geçti deyip bıraktım çok feci şişme me ve agrı var
Canım yaa, tekrar Allah yardımcın olsun. Karnında bebeğinle annenlere gitmek ve orada kalmak çok daha zor olur. Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun. En iyisini sen bilirsin, ama biraz daha sabret bakalım. Her bebek kendi kısmetiyle gelirmiş. Belki de evinize huzuru getirecek bebeğiniz.
Allah kocanı hidayete erdirsin, sana da kolaylık versin.
Sağolasın canım. Konultum son kez artık annemlerdeyim. Onun pişman olup gelceğini hiç sanmıyorum. Ama daha anne karnındaki bebğim için üzülüyorum hiç birşeyden haberi yok.
canım çevrende kardeşlerinde veya eşinin kardeşlerinde veya arkadaşlarında alan oluyordur. onlarınkini bir süre kullanabilirsin. dediğin gibi ne kadar kullanılıyor ki onlarda bir süre kullanmışlardır siz de bir süre kullanırsınız.. o kadar para yazık valla. onun yerine çocuğa birşeyler alınır. ancak yoksa mecburen maddi açıdan ve ebat olarak en uygunu almaktan da başka çare yok gibi.
geçmiş olsun canım ne söylesek boş dr a gitmen en doğrusu.. ağrı ve şişme varmış ki hiç gecikme derim.
günaydın canım..
ben niye hissedemiyorum ya! hatta dün gece bayağı korktum. nerdeyse hastaneye gidecektim. sonra baktım eşim uyumuş sabah gideriz dedim. o zaman da ben kalkamadım. önceden sanki ara ara seğirme gibi birşeyler oluyor gibiydi şimdi yok. cts günü gidecez ama birşey mi oldu diye korkuyorum. burada bir devlet hastanesine gitsem mi acaba.. gidersem ne diyeceğim ki.. hiç hareket yok korkuyorum desem bakarlar mı?
Sağolasın canım. Konultum son kez artık annemlerdeyim. Onun pişman olup gelceğini hiç sanmıyorum. Ama daha anne karnındaki bebğim için üzülüyorum hiç birşeyden haberi yok.
Çalışıyorum canım. Şimdi annemlerin evine gittim. Bakalım artık hayırlısı bundan sonrası. Benim için iyi olmadı bari evladım için iyi şeyler olsun.
Kızlar günaydın! Hayırdır ınsallah. Rüyamda acl sezeyana aldılar beni. Bilmem ne sendromu var yaşamayacak dediler. Vedalaşmak için aldım kucağıma erkek oldugunu gördüm bebeğimin. Nefes alıodu ama aglamıodu, tepki yoktu.... Kabus bitmedi gece. Allahım sen koru. Hala etkisinden çıkamadım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çalışıyorum canım. Şimdi annemlerin evine gittim. Bakalım artık hayırlısı bundan sonrası. Benim için iyi olmadı bari evladım için iyi şeyler olsun.
Ben genelde karnım ağrıyor bebeğimi görmek istiyorum diyorum :) yani anlıyorlar özlediğim için geldiğimi pek yalan söyleyebilin biri değilim cunku ama hareket hissetmiyorum dediğimde gülüyorlar daha okadar hissetmezsin uyuyordur içinde bebeğin diyorlar. Bence senin bebeğinde uyuyor bazen bende hiç birsey hissetmiyorum sakin ol o yüzden :)
Kızlar günaydın! Hayırdır ınsallah. Rüyamda acl sezeyana aldılar beni. Bilmem ne sendromu var yaşamayacak dediler. Vedalaşmak için aldım kucağıma erkek oldugunu gördüm bebeğimin. Nefes alıodu ama aglamıodu, tepki yoktu.... Kabus bitmedi gece. Allahım sen koru. Hala etkisinden çıkamadım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?