2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
etsiz çiğ köftenin bir zararı yok yiyebilirsin ama etliyi sakın yeme. Etsizde olsa çok baharat ve salça var midene dokunabilir bende önceki hamileliğimde en çok çiğköfte istiyordum ama ben hiç yemedim midem çok kötüydü çünkü ama onun yerine arada kısır yaptım mercimek köftesi yaptım idare ettim :)
Oneri icin cok tesekkurler. Bende arada bir kısır yiyorum. Ama yinede arada bir aklima vuruyor :)

Haklisin cnm cok pismanim tamam kotu birsey demedim ama her lafinda tersledim ise gitti gelince mutlaka gonlunu almam lazim gercekten bugune kadar bana birkez yuksek sesle konustgnu bilmem ne istersem yapar eder cok anlayisli zaten bu yuzden kendimi suclu hissettim tsk ederim cnm

Rica ederim canim :) sen aksam alirsin esinin gonlunu hadi uzme kendini artik:)

sabah kabus gördüm diyen mi olmuştu. şimdi aradım bulamadım. Neyse ben de gördüm. ne gördüğümü bilmiyorum ama bağırdım. sabah işe gelirken dedim ki bebişime bir şey mi oldu diye endişelendim. işe geldim o kadar yoğundu ki burası. şuan resmen gözlerimi açamıyorum nasıl yazıyorum bilemiyorum. gün boyuna mide bulantısı yorgunluk halsizlik çok fenaydım..

Etsiz istiyorum zaten :) ikili test 12 mart gibi. Senin?

ikili test mecburi mi bazıları ikili testi yaptırmıyordu sanırım. üçlü yaptırırım diye.. hatırlamıyorum ama tecrübeli anneler bu konuda yardımcı olursa seviniriz.

kızlar siz kullandğınız nemlendrici kremlere dikkat ediyor musunuz? ben eskiden ne kullanıyorsam onları kullanmaya devam ediyorum, maksat elim yüzüm kurumasın.. bir arkadaşm dedi geçen paraben içermi demi kremlerin dedi?ben hç bakmıyordum ki içeriğine? gerçi doktor da bşy demedi yani eminim çok önemli dgldir ama, biri öyle söyleynce bilemedm

valla ben etmiyorum. neutrugena mı öyle bir şey kullanıyorum. netten bakıyım içinde neler varmış. bakmaya dermanım olursa tabi.

Telefonuma gelen mesajı seninle paylaşmak istedim. Gun icindeki yorgunluklar, uzun sure ayakta kalma, asiri kilo alimi ve varisler bacak kramplarini artirmaktadir. Bu nedenle kalsiyum acisindan zengin dengeli beslenme, cesitli bedensel etkinlikler, masaj, bolgesel sicak uygulama gibi yontemlerle kramplarinizi hafifletebilirsiniz./Anadolu Saglik Merkezi
valla benim tek istediğim eve gidip dinlenmek.. uyumak.. sabah kalkarken öyle diyorum. akşam eve geliyim yemek bile yemeceğim direk uyuyacağım.. :)

Evet canim isteyerek yapmadim tabiki aksam mutlaka gonlunu alirim zaten kus gitmedi ise kapidan ugurladim optu beni ama ben suclu hissettim aksama mutlaka halledicem :) cunku kocami cok seviyorum

bende 2 gündür özellikle çok sıkıntılıyım sağlığım iyi değil oda yüzüme yansıyor eşimin bu süreçte beni idare etmesi ve yardım etmesi gerekirken o bende daha çok surat yapıyor. hava güzeldi kızıda alıp dışarı çıkalım dedim belki temiz hava iyi gelir ama adamda surat 1 karış bende neden böyle yapıyorsun çıkmamın bi anlamı kalmıyor dedim oda bana sen sanki farklısın suratın asık bezginsin bende hastayım halim yok anlayışlı dedim oda bana sen hep mutsuzsun halsizsin dedi o kadar nankörlük ediyorki. Eşim bana ilk gebeliğimde de anlayışlı olmadı şimdide aynı maalesef. İki lafından biri seni seviyorum çok şanslı bir erkeğim der ama benim biraz sinirim olsa moralim bozuk olsa anında benden beter olur. İnanın eşim lohusalığı benden daha çok yaşadı :(

sabah kabus gördüm diyen mi olmuştu. şimdi aradım bulamadım. Neyse ben de gördüm. ne gördüğümü bilmiyorum ama bağırdım. sabah işe gelirken dedim ki bebişime bir şey mi oldu diye endişelendim. işe geldim o kadar yoğundu ki burası. şuan resmen gözlerimi açamıyorum nasıl yazıyorum bilemiyorum. gün boyuna mide bulantısı yorgunluk halsizlik çok fenaydım..

ikili test mecburi mi bazıları ikili testi yaptırmıyordu sanırım. üçlü yaptırırım diye.. hatırlamıyorum ama tecrübeli anneler bu konuda yardımcı olursa seviniriz.

valla ben etmiyorum. neutrugena mı öyle bir şey kullanıyorum. netten bakıyım içinde neler varmış. bakmaya dermanım olursa tabi.

valla benim tek istediğim eve gidip dinlenmek.. uyumak.. sabah kalkarken öyle diyorum. akşam eve geliyim yemek bile yemeceğim direk uyuyacağım.. :)

Benim ilk bebis oldugu icin bir bilgim yok. Doktor ikili test yapcaz ddi. Bizde tamam dedik :) tecrubeli bayanlar varsa yazsin evet.

bende 2 gündür özellikle çok sıkıntılıyım sağlığım iyi değil oda yüzüme yansıyor eşimin bu süreçte beni idare etmesi ve yardım etmesi gerekirken o bende daha çok surat yapıyor. hava güzeldi kızıda alıp dışarı çıkalım dedim belki temiz hava iyi gelir ama adamda surat 1 karış bende neden böyle yapıyorsun çıkmamın bi anlamı kalmıyor dedim oda bana sen sanki farklısın suratın asık bezginsin bende hastayım halim yok anlayışlı dedim oda bana sen hep mutsuzsun halsizsin dedi o kadar nankörlük ediyorki. Eşim bana ilk gebeliğimde de anlayışlı olmadı şimdide aynı maalesef. İki lafından biri seni seviyorum çok şanslı bir erkeğim der ama benim biraz sinirim olsa moralim bozuk olsa anında benden beter olur. İnanın eşim lohusalığı benden daha çok yaşadı :(

Canim eminim boylesi daha zor olur cok sukur ben ne ypsam esim alttan alir baskin taraf hep ben oluyorum hakli olan oda olsa hayatta kusmez bana bu konuda sansliyim galiba o der bana hadi disari cikalim iyi gelir sana ben istemem cogu zaman ama bugunlerde esinin sana destek olmasi lazim gercektn biraz zor donemler isi cokmu agir acaba ondanmi keyifsiz oda belki oylede olabilir gerc benim esimin iside yogun maden muhendisi gunde iki kere kuyuya iner cikr isinin stresi kontrolu zor oldgnu soyler ama allaha sukur cok sabirli

Benim ilk bebis oldugu icin bir bilgim yok. Doktor ikili test yapcaz ddi. Bizde tamam dedik :) tecrubeli bayanlar varsa yazsin evet.

Bu testler mecbur degil benim yengem yaptirmadi cok sukur yegenimizde iyi ama kizlar bence yaptirmak lazim cunku allah korusun bir terslik olsa onceden bilmek cok onemli en azindan belki tedavi gerektiren bir durum olabilir

Bu testler mecbur degil benim yengem yaptirmadi cok sukur yegenimizde iyi ama kizlar bence yaptirmak lazim cunku allah korusun bir terslik olsa onceden bilmek cok onemli en azindan belki tedavi gerektiren bir durum olabilir

canım yaptırmak bence de gerekli ama hani üçlü testte ikili teste yapılanlar oluyor diye duymuştum. her ay kan veriyorum tsh için. ki bazı testlerde riskli oluyor. dolayısıyla en azından ikiliyi yaptırmayıp üçlüyü yaptırmak daha mı doğru olur. ben çevremdekilere soracağım. allahın izniyle bir o günleri görelim.soracağım.

Canim eminim boylesi daha zor olur cok sukur ben ne ypsam esim alttan alir baskin taraf hep ben oluyorum hakli olan oda olsa hayatta kusmez bana bu konuda sansliyim galiba o der bana hadi disari cikalim iyi gelir sana ben istemem cogu zaman ama bugunlerde esinin sana destek olmasi lazim gercektn biraz zor donemler isi cokmu agir acaba ondanmi keyifsiz oda belki oylede olabilir gerc benim esimin iside yogun maden muhendisi gunde iki kere kuyuya iner cikr isinin stresi kontrolu zor oldgnu soyler ama allaha sukur cok sabirli

canım eşim ilk evlendiğimizde böyle değildi her nazımı alttan alırdı ama o günler eskide kaldı. Eşimin işleri 2-3 yıldır pek iyi gitmiyor işinden çok mutsuz oda onu başka bir adam yaptı çok sinirli tahammülsüz çocukla ilgileniyor biraz zaman geçince o bile onu yoruyor tahammülü yok birde 6 yılımız bitti cicim ayları yılları geride kaldı maalesef. Yapı olarak çok sakin mizaçlı değildi gün geçtikçe arttı arttı arttı. Eşim mühendis yeni bir firmaya girmenin arifesinde olursa çok daha rahat edicez inşallah bu sorunlar bir nebzede olsa azalır rahat bir hamilelik geçiririm

canım yaptırmak bence de gerekli ama hani üçlü testte ikili teste yapılanlar oluyor diye duymuştum. her ay kan veriyorum tsh için. ki bazı testlerde riskli oluyor. dolayısıyla en azından ikiliyi yaptırmayıp üçlüyü yaptırmak daha mı doğru olur. ben çevremdekilere soracağım. allahın izniyle bir o günleri görelim.soracağım.

benim bildiğim en önemlisi ikili test benim doktorum ikili testi kesin yapalım dedi. hatta hatırlıyorum internetten araştırmıştım en güveniliri ikili testmiş. Ben ikiliyide yaptırdım üçlüyüde hatta 20 haftalıkken ayrıntılı ultrasonada girdim Ankarada Eyüp Ekici var konusunda 1 numara ona gitmiştim o içimi çok rahatlatmıştı resmen bebeğin idrar kesesinin içini bile görmüştük idrarının akışı bile. İnsan daha bir rahat oluyor

Merhaba,
ben de ikinci bebişime hamileyim, ilkinde de ikili test yaptırmıştık. bence yaptırmanızda fayda var, eğer ikili testte şüpheli bir şey görürse doktorunuz 3lü test ister o durumda da başka bir doktora da gösterebilirsiniz sonuçları bu size kalmış. ama bebeğinizin sağlığından emin olmak için ikili test yaptırmak çok önemli, şu anda çok küçük olduğu için ultrasonda görünmeyen sağlık sorunları veya vitamin eksiklikleri görülebiliyor.

allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizii :46:

ah canım geçmiş olsun en zor şeyde kusmak bide mide asitin fazlaysa kusunca her yeri yakıyor iğğğğ. Bende bu yüzden kusmamak için uğraşıyorum. Sulu bişeyler yeme katı yemeye çalış soda iç limon falanda rahatlatır birde elma bana iyi geliyor meyveli şekerde alabilirsin

Valla bu sabah artık kan kustum
Regl ağrım var kasıklarımda çoook hafif bari o olmasa moralim bozuluyo

Valla bu sabah artık kan kustum
Regl ağrım var kasıklarımda çoook hafif bari o olmasa moralim bozuluyo

Kıyamam sana ya ee tabi midede birsey yok asitten mi oluyor acaba kan gastrit falan varmı canım? Benimm eşimde eskiden kan kusuyırdu gastrit cıktı ortaya. Yat dinle canım bol bol

canım eşim ilk evlendiğimizde böyle değildi her nazımı alttan alırdı ama o günler eskide kaldı. Eşimin işleri 2-3 yıldır pek iyi gitmiyor işinden çok mutsuz oda onu başka bir adam yaptı çok sinirli tahammülsüz çocukla ilgileniyor biraz zaman geçince o bile onu yoruyor tahammülü yok birde 6 yılımız bitti cicim ayları yılları geride kaldı maalesef. Yapı olarak çok sakin mizaçlı değildi gün geçtikçe arttı arttı arttı. Eşim mühendis yeni bir firmaya girmenin arifesinde olursa çok daha rahat edicez inşallah bu sorunlar bir nebzede olsa azalır rahat bir hamilelik geçiririm

Canımmmm yapma üzme kendini. Hangimizin evliliği sanki sorunsuz mükemmel bir sekilde ilerliyor ki? Biz evleneli 5 ay olmuş. Ve basen kavga ederiz Surat yaparız en cokta be yaparım o suratı tabi, sonra bir bakarım oda asmış suratını. Oluyor İnan zaman zaman oluyor boyle seyler. Ya biz 7. Haftamda boşanmaya karar vermiştik sen düşün artık. Git aldım demişti cocugu.3 gün konuşmamıştık sonra gelip özür falan diledi düzeldik tabi. Bence hamileliğinde yapmasının sebeplerinden biri sorumluluk duygusudur. Bizde isteyerek yaptık bebişi ama bi an geliyor ki sorumluluk duygusunu alamıyorlar, bizim kadar yürekli değil ne yazıkki erkekler. Panik havasındalar. Bence o logusalıkta girdiği psikolojide bundan kaynaklanıyor. Erkekler bizim kadar düşüncelide değiller. Yani kimi erkekler evet cok düşünceli olaniliyor ama İnan nadir o tür erkekler. Bana da eşim canım cicim davranır ama çıkarlarımız bir ters düşsün kedi köpek gibi oluruz. Sen emin ol cok sanslı bir annesin cunku yanında bir kızın var. İnşallah ben ve annem gibi olursunuz. Benim annemle ilişkimi herkes kıskanmıştır. Üzülme olurmu kuzum bak ben varım burada kafan sıkıldığında moralin bozulduğunda istediğin herzaman yazabilirsin bana. Yanında olmaya çalışırım en azından

Kıyamam sana ya ee tabi midede birsey yok asitten mi oluyor acaba kan gastrit falan varmı canım? Benimm eşimde eskiden kan kusuyırdu gastrit cıktı ortaya. Yat dinle canım bol bol

Canım öğürmekten kan
Çıktı bişey yiyemiyorum kv ler geldi çoluk çocuk varya ambele gibi oldu kafam

Dualarim seninle canim guzel haberlerle gel insallah...

Canim Allah kolaylik versin şimdiden kendini ve bebeği strese sokma ona göre Rabbim werir buarada hemseriymisiz bende anteplim ama yurt dışında yaşıyorum sevindim bi hemserimin olmasina:29::29:

Canim ben ilk ay çok yedim şimdi ise sogudum yiyemiyorum maalesef:25:

hepinizden allah razı olsun kızlar dr gittim bu sabah allahıma şükürler olsun ki bebeğim iyiy miş kalp atışlarını dinledik 7 haftalık beklerken 7+6 olduğunu öğrendik sağlıklıymış kızlar sağolun teşşekkür ederimm hamişlerrr evet tatlım antepliyim ama bende urfada yaşıyorum eşimin tayini buraya çıktıı hakkımızda hayırlı olan olur işallah cnmmmm:16::16: $Görüntü2076.webp buda benim meleğimm teyzeleriiiii:52:

benim bildiğim en önemlisi ikili test benim doktorum ikili testi kesin yapalım dedi. hatta hatırlıyorum internetten araştırmıştım en güveniliri ikili testmiş. Ben ikiliyide yaptırdım üçlüyüde hatta 20 haftalıkken ayrıntılı ultrasonada girdim Ankarada Eyüp Ekici var konusunda 1 numara ona gitmiştim o içimi çok rahatlatmıştı resmen bebeğin idrar kesesinin içini bile görmüştük idrarının akışı bile. İnsan daha bir rahat oluyor

Merhaba,
ben de ikinci bebişime hamileyim, ilkinde de ikili test yaptırmıştık. bence yaptırmanızda fayda var, eğer ikili testte şüpheli bir şey görürse doktorunuz 3lü test ister o durumda da başka bir doktora da gösterebilirsiniz sonuçları bu size kalmış. ama bebeğinizin sağlığından emin olmak için ikili test yaptırmak çok önemli, şu anda çok küçük olduğu için ultrasonda görünmeyen sağlık sorunları veya vitamin eksiklikleri görülebiliyor.

allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizii :46:

teşekkürler arkadaşlar. ben dr la konuşmadım henüz erken diye.. dediğim gibi ikili test yaptırmıyrum vs diyenler vardı. ama dediğiniz gibi yaptırmak da fayda var. internete de baktım. ben her ay kan veriyorum hani bir de onun için kan vermeyim ya da ne biliyim bazı test yaparken riskleri oluyor onlara maruz kalmayalım diye bilgi almak istedim. ancak şu var ki her ay tsh için kan veriyorum o zamana denk getiririm tsh ı ikili test bir de tsh a bakılır..

gastrit ben de de var ama böyle şişkinlik vs veriyordu. ilacını kullandım 1-2 ay..

bugün dr a söyledim gastrit var bende midem kötü coraspirin içecek miyim dedim. o da coraspirine bağlama hamilelikten de olur o mide rahatsızlıkları dedi.

clexane bir kutuyu bugün bitirdim. dr a söyledim pazartesi gel yazıyım reçete dedi. ben de dedim başka yerde yazdırsam olur mu.. olur dedi. hastanelerin acillerinde yazdırsam olur değil mi? ya da özel hastanelerin acillerinde.. rapor vermişti..raporun var dedi. sanırım onu raporsuz vermiyorlar.

hepinizden allah razı olsun kızlar dr gittim bu sabah allahıma şükürler olsun ki bebeğim iyiy miş kalp atışlarını dinledik 7 haftalık beklerken 7+6 olduğunu öğrendik sağlıklıymış kızlar sağolun teşşekkür ederimm hamişlerrr evet tatlım antepliyim ama bende urfada yaşıyorum eşimin tayini buraya çıktıı hakkımızda hayırlı olan olur işallah cnmmmm:16::16:Eki Görüntüle 1002841 buda benim meleğimm teyzeleriiiii:52:

maşallah kuzuna..
yeri genişmiş rahat rahat büyüsün allahın izniyle.

canım benim en son gittiğimde 6 haftalıkta en son gittiğimden 1 hafta 3 gün geçti yani 7 hafta 3 günlük. yakın yani. baktım senin 18 ekim benim 11 ekim nasıl oluyor o?

EDİT: 12 Ekim olmuş:)))

Son düzenleme:
Back
X